Det var denna helg de!

är hemma nu och kom hem för ett tag sen men jag har inte haft orken att skriva förrän nu pga olika saker men jag har ändå haft en härlig helg. Även om det blev så att jag inte träffade dem jag tänbkte från början men men.
Vad ska jag skriva mer?
Jo, i fredags så blev det ganska skarpt l'äge för mig med mycket impulser och så, sa det till E och jag gick tidigare från kravatten vilket gjorde att hon frågade om det var en smart ide eller hur man ska säga, men jag orkade inte mer, hörde av mig till henne när det blev kris hemma som vi hade bestämt om det behövdes. Och jag sa hej då till K också vilket kändes sådär eftersom det finns saker jag är arg över och tycker är lite dåligt hanterat osv.
Men nu ska jag titta vidare på något så skriver snart igen
Puss och kram
 
 

Toppen av lathet!?!

Toppen av lathet för mig med att äta mellis är att köra frukt och proteinshake, jag kan inte hjälpa att proteinshake är så jäkla gott. Eller det beror på vilken smak det är men jag har tre smaker som jag tycker om och älskar så därav att det är så jäkla gott för mig ;). Och jag sitter och dricker shaken och äter frukten medans jag skriver här :) 
 
Annars så är det fredag och det betyder helg, men även att det är K's sista dag på kravatten men även 35 plusarnas sista dag så det är ju mycket som sker idag så att säga. Men jag är även arg på K för att hon inte kunde vänta ett tag till och det är så mycket hyckleri just nu och det känns som att det finns en kyla och att personalen slutat bry sig osv. Det finns så mycket som gör att jag känner mig arg, besviken och ledsen när det gäller kravatten, jag tänker inte dra upp allt men det jag skrev innan är en del av det.
Även om jag har svårt för relationer och så men det här har inget med det och göra utan det här är helt andra saker och upplevelser, jag har varit uppriktig om hur jag tycker och tänker angående kravatten och hur jag ser på det men dem bryr sig inte och det känns som att en kommer med ursäkter och den andre tar det som kritik, och den tredje kör bara sitt eget race typ. Jag blir arg och frustrerad på det och cheferna skiter i deltagarna. Ingen lyssnar på oss som gåpr där, men en del av deltagarna bryr sig inte typ och dem som tycker något vågar inte säga något känns det som. Det är typ jag som säger något men men vi får se hur detta går och hur det blir i slutändan. Försöker tänka positivt men det känns så himla fel för min magkänsla säger att detta kommer gå åt helvete.
Nä, nu ska jag försöka skita i det och inte bli allt förbannad för jag vill inte att detta ska sluta fel och i bråk när jag kommer dit för att det kommer bli mer och mer om jag tänker på det nu!
Puss och kram
 
 

Hallihallå!

Jag kan nog säga att jag är trött, sovit oroligt men sovit igenom hela natten tror jag iallafall. Men att bli väckt ett tag innan man ska upp är ingen höjdare, men så var det idag när mamma skulle iväg och hon ska sova borta en natt. Hon är nojig över det och det går ut över mig., men att få ha lägenheten för sig själv en natt är skönt men frågan hur många sms som kommer komma...
 
Aja, idag så är det läkaren på förmiddagen och sedan att åka till K, får se hur det går där och hur länge jag kommer vara där, hur länge jag orkar/klarar av att vara där.
Får se hur länge jag orkar vara vaken idag eller om jag däckar en stund innan jag ska iväg senare...
 
Aja, hörs snart igen!
Puss och kram

Bittertant

Just nu är jag en riktig bittertant känns det som, hela jag är kaos/jag är kaoset. Det är något som är emot mig, som att det inte är tillräckligt med att K slutar, E går på semester en vecka senare, en "ny" personal börjar och jag kämpar och så för att jag vill så gärna gå i dbt:n, där jag inte har hunnit gå så länge i gruppen och det gör mig ganska ostabil för att det är mycket intryck information osv. Och idag så kom nästa sak och det är att mitt Bs J kommer bli sjukskriven och jag kommer få en ny. Allt på en och samma gång, det är inte det att sakerna ska få ske eller sker utan att det är när allt kommer samtidigt och vissa inte fattar hur svårt det faktiskt är och vill typ inte lyssna, man vill inte inse hur jag kämpar med allt det här. Det är sådant hyckleri så att det inte finns, vi finns där och lyssnar, stöttar osv. Det är verkligen det dem inte gör....Dem är fega, bryr sig och det hela kommer bli ett totalt kaos känns det som. Suck, vart ska man vända sig? Tur att jag har en helt underbar pojkvän som är det stödet som finns där oavsett och tycker som mig i ganska mycket så jag är inte ensam i vissa frågor....
Att sparka på den som redan ligger är fult och fegt men det är just det vissa gör just nu och det äre någon högre makt eller vad det nu kan vara är verkligen emot mig och vill inte att jag ska kunna bli frisk eller få hjälp osv.
 
Dbt-gruppen igår gick bra och det var en bra förmiddag även om behandligen och så är intensiv. Vi ska fortsätta med samma hemuppgift som vi hade till igår men vissa ändringar plus något litet till. 
Och idag var jag hos min ind. psykolog och det kändes bra eftersom jag kunde få ut ganska mycket och få säga att jag är ostabil och impulsiv just nu. sen så var det att gå hem och äta för att sedan åka till söder för att röntga min knän. Denna vecka har redan hunnit varit väldigt intensiv och då är det några dagar kvar på denna vecka, det här bådar inte gott. Men det kanske ändras, säger jag med en stor tvekan. Aldrig en lugn stund typ just nu, och imorgon förmiddag är det läkaren på psyk för prat om sjukskrivning osv. Livet är ingen dans på rosor, har vetat det väldigt länge men just nu så skrattar livet åt mig för tillfället...
Nä, men nu ska jag väl inte klaga mer men det här inte allt jag känner och har inom mig...
Puss och Kram

Måste ju älska vissa dagar!

Jag är så arg, frustrerad och ledsen plus besviken. När man börjar se att den man har litat/litar på inte bryr sig alls längre knappt så blir jag frustrerad. Den som har stått brevid mig när det var som mest tuffast förra året och har hjälp mig med saker, följt med på olika möten blir helt plötsligt till en som knappt lyssnar och inte tar in hur svårt det är i just denna stund/tid, varför? Jag känner att man inte tar hänsyn till en och inte lyssnar på vad man säger, har för åsikter osv. Det börjar bli en kyla mellan personal och deltagare men även bland vissa deltagare, det ska inte vara så eller ens behöva bli så! 
Det är bara en liten del av min känslostorm just nu och det är kaos just nu inom mig och runtomkring, tack och lov för min älskade J som förstår mig och hur jag menar, även N som ser vad jag menar och så. Just nu kan det mesta inte bli så mycket värre, och man måste förstå hur vissa saker påverkar andra och lyssna, inte bara läsa efter det som står på papper eller känns bäst för en specifik person. 
Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer, jag skriver mer om dbt-gruppen imorgon eller så.
Puss och kram

Lördag morgon!

Det är lördags morgon och jag är uppe och ska snart träffa min älskade J och vi ska till söder och gå där :)
Jag har haft en helt okej natt med sömn, vilket är skönt för man vaknar alltid upp och känner sig trött och vaknar till på nätterna och sover oroligt.
Och igår så fick jag en sak av N och det var en virkad minion :), jag är larvigt förtjust dem ;)
 såhär ser den ut, hur fin och gullig som helst eller hur?
 Aja, nu ska jag ta det lite lugnt för att sedan träffa J<3
Puss och kram
 

Denna vecka!

Denna vecka har varit katastrofal känns det som, jag har varit hos läkaren i måndags och bara där blev jag lite irriterad med tanke på att hon inte lyssnade riktigt på vad jag sa. Tisdags var det det dags för dbt-grupp igen och ja jag vet inte vad jag ska säga om resten av gruppen jag träffade då. Och igår var det psykolog på eftermiddagen och på förmiddagen så hade jag boendestöd. Och efter att jag hade varit hos psykolgon så åkte jag till J <3 och var där ett tag, att få vara nära honom och känna hans hjärta slå kan göra mig lugn och jag blir glad och lycklig.
Och idag så tog jag blodprover på förmiddagen och åkte till kravatten efter det och under hela eftermiddagen försökte jag få tag på FK som ja, är ett gäng idioter som inte kan ringa upp och ge besked och vill inte ta ansvar typ. Det har gått sex jävla månader sen jag skickade in ansökan och fortfarande så har jag inte fått ett beslut och dem vill inte erkänna att dem har gjort fel i vissa saker....Aja, jag ska inte klaga alltför mycket men jag blev arg och frustrerad så att jag blev ganska verbal och så men tack och lov för J i det läget.
Vad mer? Jag har inte så mycket att berätta mer just nu, men jag ska försöka skriva lite mer men just denna vecka har varit väldigt jobbig och jag har inte mått så bra över vissa saker osv.
Men men vi hörs
Puss och kram 

Fredag!

Det har varit en fredags som har varit bra trots mycket ångest osv. Jag har fikat med en underbar vän och innan dess så träffade jag J ett tag och pratade med honom och bara va vilket är skönt, jag blir lugn av honom.
Och sen så har jag inte gjort så mycket mer just på sådana saker utan det har varit mer med att förmiddagen spenderades med att försöka få ner ångesten osv.
 
Kvällen kommer bli en lugn en och typ spela eller titta på film, vilket kan behövas ibland också. Jag har blivit värsta spelnörden ;), nämen jag är inte så att jag måste spela tiden osv men det är kul att spela lite spela och så.
Jag orkar inte skriva så mycket mer men vi hörs!

Gårdagen!

Jag måste få skriva om min dag igår. Först så var jag på min dbt-grupp på förmiddagen och sen var det en liten snabblunch för att sedan möta upp kravatten i Liljeholmen för att sedan åka till rackethallen för att spela tennis. Jag var borta hela dagen typ och min kropp sa ifrån mycket igår efter tennisen, jag hade riktigt lågt blodsocker och så himla ont i kroppen så att tårarna brände bakom ögonlocken. Jag har ju alltid ont mer eller mindre men jag överansträngde mig igår och lyssnade inte på kroppen, som jag kan göra till en viss del ibland. Det var så himla sjukt hur jag mådde igår. Men med lite dålig kosthållning osv så blev det väl alldeles för mycket. Både psykiskt och fysiskt, sen är det så mycket nytt och hantera på en och samma gång, så som när man precis har börjat en ny behandling och en till av personalen på kravatten slutar i slutet av månaden, bara för att nämna lite.
Men jag är glad att jag har J som förstår mig och man kan prata med honom❤️.
Jag är trött just nu så jag orkar inte skriva så mycket mer!

Söndag!

Det är söndag och jul och nyår är över, tack och lov. Även om jag går in i det nya året med en viss glädje och så vidare så finns det saker som verkligen går upp och ner. Jag skiftar och jag vet inte vad jag ska ta mig till alla gånger med allt jag känner och så.
Annars så har jag varit hos J idag, mina fina J. Spenderat praktiskt taget hela dagen med honom <3
Imorgon så är det psykologen som gäller på förmiddagen och sen till Kravatten tror jag för att sedan möta upp min BS för att få hjälp med lite handling eller något liknande.
 
Jag känner att jag måste få ut det här, och det gäller min pappa. Han kan ringa till både mamma och min bror men aldrig mig, vill typ aldrig umgås med mig och pratar aldrig med mig förutom kanske några ord då och då. Vad har gjort för att det ska vara så? Jag blir så fundersam och känner mycket, får mycket känslor omkring det  
Dagen har varit okej i stort sett förutom några få saker och så.
Hur mår ni?