Hej!

Hallihallå, det gick bra med minigolfen idag och det var kul!
Och det känns overkligt att jag har slutat på musikterapin, jag kommer nog inte fatta det förrän nästa vecka tror jag då det inte är något att åka till!
Aja, jag orkar inte skriva mer nu men vi hörs!
Kram kram
Ems

Kodord!

Nu har jag ett kodord för om jag skulle vilja ha en kram från E på kravatten, underbara E. Ett stort stöd och imorgon får jag träffa henne och de andra igen när vi ska spela minigolf inomhus ;). 
Vad annars?
Jo imorgon så är det sista gången på musikterapin, lite sorligt men jag har njutit av varje sekund av det där har vi en till E förresten så det är många på E runt omkring mig och en del med samma namn. Och E(från tz), du är ett enormt stöd också!
Och för att få lite skratt också kanske så får ni ett klipp från en serie(eller vad det nu är) som heter "morran och Tobias"
 
Kram kram 
Ems

Kravatten!

Jag tänkte äta en tidig lunch och sedan gå till kravatten, ett helt underbart ställe och man kan få vara sig själv oavsett om man har en dålig dag eller en bra dag. Dem som jobbar där är helt underbara och man kan prata med dem om det mesta. Det är ett ställe för personer med psykisk ohälsa och om man är mellan 18-35 år. det är ställe inom Stockholms stad och den kommun jag bor i så det gäller att man bor i kommunen eller så måste man få ett beslut om att vara där om man inte bor i kommunen.
Och jag mår lite sådär idag, jag har ingen ork och depressionen ger mig ett totalt mörker men jag tänkte ändå åka/gå till kravatten och det ganske ger mig lite mer energi. Jag ska nog inte vara ensam just nu med tanke på vissa tankar och så.
Aja, nu ska jag fixa det sista och sedan äta lunch för att sedan gå och köpa sl-kort och sedan gå till kravatten.
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Trött

Jag är extremt trött och mår inte så bra! Jag orkar inte vara vaken så länge till, och jag hoppas att jag får sova ordentligt för imorgon är det läkartid på morgonen. Jag är nervös som bara den men det går nog bra, den läkaren verkade vettig när jag träffade denne! Men aja, jag orkar inte skriva mer men hoppas ni mår bra!
Kram kram
Ems



Hej!




...




En bild!




Sömn

Sömn är överskattat för mig, att få sova ut och somna in är ett rent helvete! Jag kan irte sova just nu och funderar på att gå upp men då kommer jag vara trött ikväll sen! Jag hatar att det är såhär och att väldigt lite verkar hjälpa.....
Kram kram
Ems

En trött tjej!

Att få sova ordentligt är överskattat just nu, inte ens en imovan fick mig att somna in igår. Det tog tid innan jag somnade, men jag kunde titta klart på fotbollen men jag är trött idag. Mitt kropp skriker av trötthet och jag vet inte vad jag ska göra eller ta mig till. Jag orkar inte längre med detta och jag är trött på alla plan just nu. jag orkar inte skriva så mycket nu men jag ska försöka skriva lite mer ikväll, men det beror på hur jag jag känner ikväll och om jag är något piggare.
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems
 

hihi!

Jag är nog mer estetare än man tror :P, tro det eller inte....
Bjuder på detta
 
 

Bilder







Sömn!

Sömn är överskattat elller hur var det? Jag har inte sovit så bra de senaste dagarna och det har agit sin törn på min kropp och psyke kan jag lätt säga. Jag har svårt att somna in och jag testade den nya medicinen men jag får insättningssymtom från den, jag kunde varken sova med den eller utan så vette fan vad jag ska göra. Såå idag tänkte jag lägga mig relativt tidigt och testa imovane om det hjälper om inte så vet jag inte vad jag ska göra eller ta mig till, kanske borde ringa jouren om inte något hjälper mig. Fast jag väöntar in i det längsta med att ringa, väntar nog till i slutet av veckan eller början av veckan efter det.
Jag hatar att det är såhär, men idag har det varit en promenad på söder med glass i handen. Men med det underbara vädret så var det nästan ett måste ju! Hur mår ni?
Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram Kram
Ems

Lördag!

Det är lördag morgon ich jag kan inte sova ut. Vad är det för fel på mig när jag inte kan somna först och sedan sova oroligt och vakna tidigt som idag! Jag hatar att ha det så, när man inte känner sig utvilad och har små ringar runt ögonen som man försöker dölja med smink. 
Aja, igår var jag borta praktiskt taget hela dagen och därav att jag inte skrev, jag var på bio på kvällen och såg "the imitation game" med Benedict Cumberbatch. Den filmen var faktiskt bra men sen så handlade det om upptakten av andra världskriget och jag är intesseraad av historia så det var en bra film att välja för mig och den är baserad på sanna händelser. Men jag rekomenderar den verkligen för alla att se för det var bra, väldigt bra skådespeleri och bra handling. Jag brukar inte rekomendera filmer här på bloggen men just med denna film tyckte jag att det var dags, och kanske enda gången....
Aja, nu ska jag lyssna på musik och njuta av att jag kommer vara ensam förmodligen senare. :D
Hoppas att ni får en bra helg! Hur mår ni annars?
Kram kram
Ems
 

Make up





Hejsan!

Jag sitter med ont i fingret efter i veckan då jag råkade skära upp lite av huden när jag skulle skära i en avokado, det var inte så djupt och  stor men ack så ont det gör för ett sådandt litet sår, men det kanske beror på att fingrarna är så känsliga! Aja, vad mer? Jo, jag har ringt och bokat en läkartid på det stället jag ska börja på, hos någon psykolog snart! Men anledningen till att jag fick en läkartid i slutet av mars var för att jag ska på uppföljning och kolla på min sjukskrivning och så vidare! Sen får vi se om antingen läkaren eller sjuksystern som ringer om medicin för min sömn, det återstå och se!
Sen igår träffade jag E, vilket var skönt eftersom då kan jag prata lite mer fritt och känner att jag kan prata med henne och lita på henne! Igår var en härlig stund med mycket prat om allt och ingenting typ.
Aja, nu ska jag titta vidare på någon serie!
Kram Kram
Ems
 
 
Mitt finger efter att jag hade fixat med avokadon och slant med kniven.

Freak

Am I alone with the thoughts that I have?

I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Would be easier to fight someone else
than the war I fight within
It's impossible to hide from yourself
Where do I begin?

Everytime I dare to dream it wakes me,
wakes me with a cry
Everytime I dare to love it hates me,
hates me 'til it dies

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Screaming, laughing, the voice is inside my head
Freak, silent echo inside my head

Love me, can you even love at all
show me, show me what I ought to know
Mirror, mirror mirror on the wall
tell me, tell me that I'm beautiful

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me

Freak
drains me
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

It tells me I'm a freak



Taken from http://lyricstranslate.com/en/molly-sand%C3%A9n-freak-lyrics.html#ixzz3TFUfakNY