Melodifestivalen

Just nu sitter jag framför Melodifestivalen och tycker att det är allmänt skit bidrag hittills, jag väntar bara på Måns Zelmerlöw och hans bidrag. 
Sen har jag mycket inom mig med saknad och vi närmar oss våren med stormsteg. Den här våren kommer bli extra jobbig med tanke på att det är tjugo år sen vissa försvann ur detta liv och lämnade efter sig en stor saknad! Jag skriver mer imorgon, orkar inte skriva mer nu!
Hur mår ni? 
Kram kram
EMS



Hej

Jag sitter här och funderar på hur mycket man orkar med egentligen. Man saknar personer och man känner att vissa saker ger en ångest och inte lite ångest! 
Och jag skriver ifrån mobilen så det blir inte ett långt inlägg nu men jag skriver mer ikväll!
Kram kram
Ems

Undo

Silent, I can't wait here silent
Working up a storm inside my head
Nothing, I just stood for nothing
So I fell for everything you said

Hear the rumble
Hear my voice

Silent, I can't wait here silent
Gotta make a change and make some noise

Undo my sad
Undo what hurts so bad
Undo my pain
Gonna get out, through the rain
I know that I am over you
At last I know what I should do
Undo my sad

Trouble, baby I'm in trouble
Everytime I look into your eyes
Save me, oh I'm gonna save me
Far away from all the crazy lies

Hear the rumble
Hear my voice

Undo my sad
Undo what hurts so bad
Undo my pain
Gonna get out, through the rain
I know that I am over you
At last I know what I should do
Undo my sad
(x2)

My sad love
Undo


Nya låtar


Hittat en ny låt med Peter Jöback

Jahapp

Det är mycket som spinner i huvudet och när man saknar personer som har betytt mycket så blir det svårare. Och just nu sitter jag och väntar på att läkaren ska komma! 
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Det som gör ont!

Det gör så ont i mig och min kropp av all ångest, den ångest som nästan ångrar gårdagen inlägg men samtidigt så tyckte jag att det brhövdes ett sådant inlägg för att man kanske skulle få en glimt av mina tankar och hur jag känner, hur jag mår och hur mina tankar går!
Annars då? Det har inte hänt så mycket, jag väntar fortfarande på mitt samtal och så får vi se vad som sägs och görs. Men jag hoppas att dem ringer ganska snart för jag orkar inte vänta hur länge som helst....
Aja, ska borsta mina tänder och sedan tugga tuggummi!
Kram Kram
Ems

Hej hej!

Angående gårdagens inlägg så är det så att jag känner så att jag tänker inte ångra det jag skrev men jag hoppas att ni förstår vad jag menar och att jag inte pekar ut någon speciellt utan det var bara det jag kände helt enkelt! Men jag kommer inte stå till svars för något och om man tar illa vid sig så är det inte mitt problem. Så är det med de.
Till dagens agenda så är det musikterapi som gäller och jag är glad för det, jag är väldigt tacksam som får den här chansen till musikterapi och det hade inte varit möjligt utan M, så tack M för att du har gett mig denna chans! Jag har väldigt lite att se fram emot så att se fram emot tisdagarna är något som kan göra mycket. 
Annars då?
Ja, det är så att jag har inte så mycket inplanerat men på torsdag ska jag träffa en bekant och sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet inte heller vad jouren gör fr bedömning, om jag ska läggas in eller inte. Allt beror ju på vad jag säger också. Det är lite både och, så att säga....
Aja, nu ska jag fixa det sista och sedan kolla lite på nyhetsmorgon innan jag går för musikterapin!
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Allvarligt!

Nu är jag helt allvarlig, när ska man förstå att det går inte bara att säga "att det vänder snart", jag förstår det logiskt och försåtr att man att man ska må bra. Men jag behöver inte det utan jag behöver någon som förstår att det är väldigt svart för mig just nu, vilket ine många förstår alls. Men vet ni? Det är totalmörkt för mig just nu, jag tänker inte ljuga fram någon fin saga om att allt är bra när det inte är det alls, jag hoppas att man försåtr att det inte går att säga en lätt liten mening till mig just nu, inte för att vara elak och jag är brutalt ärlig, jag tänker inte ljuga som sagt! 
Och just idag saknar jag vissa personer som har varit ett stort stöd för mig, plus att jag saknar vissa familjemedlemmar just nu, jag måste tillåta mig själv att känna saknad också, men det är en annan femma....
Jag hittar tydligen orden lite mer just nu också tydligen, vilket är jättekonstigt eftersom jag brukar tappa orden när jag mår sämre men just  nu känns det som att orden flödar alldeles för mycket så att jag inte vet vad jag ska skriva eller börja, liksom tappar orden åt det hållet istället och det kanske låter jättekonstigt men så är det. Och detta blev ett inlägg som är lite längre vilket är ovanligt för mig just nu!
 
Men tillbaka till att jag inte mår bra, jag funderar starkt på om jag ska ringa jouren själv eller inte, men dem skulle ju ringa imorgon så då är frågan orkar jag vänta eller stå ut till imorgon, jag lovade att ringa om mitt mående blev sämre men samtidigt så vet jag inte vad som räknas som sämre, eller jo det jag vet jag egentligen men sen har jag svårt att ringa och berätta när jag mår sämre, men jag tänkte försöka stå ut till imorgon eftersom jouren ringer ju imorgon, frågan är bara när, det beror på när hon som ska ringa jobbar, jag vet inte om hon jobbar dag eller kväll. Men men, stå ut till imorgon var det, så enkelt är det. Stå ut en dag till, tar en minut i taget helt enkelt.
Jag skriver ner det jag känner att det här inlägget blev väldigt svart och lite jobbigt inlägg, men jag var tvungen att ventilera lite och det är så att man måste kunna få skriva det känns svårt ibland också, eller hur? Jag tänker inte vara den som skriver att allt är frid och fröjd när det inte är det, varför skulle jag? Eller tycker någon att det är jobbigt för att man misstolkar någonting nu? För att man tror att det handlar om någon annan när det bara är så att jag säger vad jag tycker och tänker, det handlar inte om någon speciell och jag vill inte att man ska tro att jag pekar finger åt någon nu utan det är såhär jag känner....
Jag känner hur orden flödar just nu och detta blev ett långt inlägg men det är bra på ett sätt, för då får jag ut min ångest istället för att vända den inåt som jag brukar göra, sen så säger jag inte att all ångest försvinner i och med att jag skriver men en liten del av ångest kommer ut i ord och även om jag skriver ganska brutalt ärligt och inte döljer något så ska man inte tro något annat än att jag bara vill ventilera och vara så ärlig som möjligt.
Aja, men nu ska jag avrunda men vi hörs snart igen! Och hoppas att ni mår bra och har det bra!?!
Vad vill ni att jag skriver mer om?
Kram Kram
Ems
(Inte min arm)

Trötter!

Just nu är jag jätte trött och har varit det hela dagen, jag hoppas att den tröttheten försvinner till imorgon eftersom imorgon står det att träffa E för musikterapi och så träffa en annan E på eftermiddagen, sen så väntar det samtal från jouren imorgon...
Idag har jag lämnat in ansökan för jag vet inte hur det blir imorgon när jouren ringer men men, vad annars? Jag vet inte vad jag själv vill just nu. Det är alldeles för mycket just nu på hjärnan! Jag vet liksom inte vad jag ska skriva riktigt men jag skriver mer sen.
Kramm kram
Ems
 

När man inte orkar

Jag orkar inte hålla på såhär längre, jag orkar inte så mycket mer. Men vad ska jag säga och när ska man ringa? Ska jag ens ringa? När jag vet att samtalet kommer ikväll så kanske man klarar av att hålla sig eller vad man ska nu säga!
Jag orkar inte skriva så mycket mer just nu men jag skriver mer senare när jag har lite mer ork och kanske inte lika trött.
Kram kram
Ems

Trött!

Idag är jag trött och jag känner mycket saknad efter vissa personer! Jag vet inte vad jag ska skriva mer, eftersom när jag inte mår bra och känner saknad så tappar jag ord, så enkelt är det! Men skriver mer imorgon, jag lovar
Kram kram
EMS 🌹

Förkyld!

Jag är halvt förkyld, den vill inte bryta ut helt och hållet utan går upp och ner heöa tiden. Det är jättejobbigt, för ena dagen sitter jag med feber och så försvinner den nästa dag. Aja, så är det i förkylningstider kan jag tänka mig!
Men jag tänkte följa med mamma till city och så får vi se vad som händer efter det, eller rättare sagt det kommer bli fotboll här i eftermiddag så. Ingent ovanligt precis!
Aja, skriver mer sen för nu ska jag fixa mig iordning!
Kram kram
Ems

Fredag!

Det är fredag och jag har extremt mycket ångest, någon som är sugen på att ta min ångest!?! Nämen skämt åsido, jag hatar att ha sådan här ångest men jag vet inte vad jag ska ta mig till eller göra. Det är så mycket att man kan göra nästan vad som helst, vilket är gör att jag mår sämre än vanligt, och den som missuppfattar mig nu och antar något nu får vara ärliga och fråga istället och inte anta saker och ting. Bara för att jag säger att det är lite sämre just nu så behöver man inte anta och ta egna slutsatser.
Nä, nu får det vara nog annars så kommer jag bara att skriva goja!
Hur mår ni denna fredag?
Kram Kram
Ems

Hej hej!

Ursäkta tystnaden men jag har tappat orden så jag vet inte vad jag ska skriva, någon som vill önska något som jag ska skriva om?
Det ger mig ångest att tappa orden och jag blir nästan förbannad på mig själv för att jag inte kan skriva ordentligt, det är jobbigt rent ut sagt och för att vara ärlig...
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, spotify is da shit alltså! Skriver mer senare och då kanske jag skriver lite om hur min äs-resa har varit!

Wihoo!

Det är tisdag och då är det musikterappi som står på agendan, wihoo. Jag är glad att jag får chansen att få musikterapi för att det äe något som står mig varmt om hjärtat, alltså musik har en bra inverkan på mig...
Aja, vad står mer på agendan? Jo, tänkte åka till mormor och morfar efter musikterapin men då måste jag ringa och kolla så att dem är hemma, men det är ju ganska lätt.
Aja, hoppas att ni mår bra så skriver jag mer snart!
Kram Kram
Ems

Hallihallå!

jag sitter här och nästan väntar på att åka, jag ska till min psykolog klockan tio och jag är redan uppe och färdig typ. Jag vet inte vad jag ska skriva men tänkte väl kanske skriva av mig lite. Men hur mycket kan man skriva eller våga skriva? Vad är skillnaden att vara ärlig och att skriva för mycket om sig själv? 
Aja, det är lite tankar och sen så ska jag iväg på någon slags arbetsträning på fredag förmiddag så det känns väldigt nervöst och det blev bestämt i fredags att jag ska dit och testa. Annars då? Det har inte hänt så mycket mer, så jag vet inte vad jag ska skriva mer riktigt nu! Men vi hörs så fort jag kommer igång med datorn igen typ om jag inte fastnar med att spela så att säga ;)
Hur mår ni denna måndag?
Kram kram
Ems

När man inte mår bra!

Jag känner mig inte helt kry och kommer skippa att gå ut idag, men jag hittade mitt The Sims spel och tänkte spela lite men just nu håller det på att installeras. Så snart är det igång! Det var ett tag sen jag spelade det, men när man inte känner sig kry så får man spela och inte känna någon ångest alls!
Aja, nu ska jag fixa lite och sen så är det att spela som gäller.
Hur mår ni?
Kram kram
Ems