Hallihallå

I brist på att jag skriver så tänkte jag säga att jag är inlagd (igen) och jag kanske inte skriver inte så mycket med tanke på det!
Så hoppas att ni mår bättre än vad jag gör just nu!?!
Kram Kram 
Ems
 
 
 

Måndag!

Det är måndag morgon och jag känner mig som världens ofräschaste människa. Jag känner mig tjock och fet speciellt när man gjort vissa under helgen och gjort det mycket.
Snart är det dags att åka till psykologen och sitta där ett tag, och prata om vissa saker.
Aja, nu tänkte jag avrunda men vi hörs snart igen! 
Hoppas ni får en bra måndag!
Kram kram
Ems

Saknad!

Idag så känner jag en saknad av vissa personer så att man inte vet vart man ska ta vägen överhuvudtaget. Jag är ledsen och vill inte något typ. Och jag vet inte varför jag könner en sådan stor saknad just idag, visst jag kan förstå att man får saknad ibland och det får jag i omgångar men just idag så är saknaden jättestor!
Får ni också en sådan stor saknad av någon också?
Jag vet inte hur jag ska tolka detta och man undrar´hur man ska kunna hantera den ibland just nu när man har en så stor saknad, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara saknaden heller för den delen. Jag har lite svårt stt sätta ord på den. Jag vet på ett ungefär vart saknaden av kommer ifrån men inte hela saknaden. Jag får inte ihop det men men, så är det och jag har en sådan dag idag och det får vara så idag helt enkelt!
Kram kram
Ems

Dagens outfit

Dagen klädstil. Inte världens bädta bild men får duga! 
Kram kram 
Ems

SCÄ

Just nu så är jag på SCÄ och jag känner en sorts ångest över att vara här. Det är en blandad känslostorm man har! Tanken "vad gör jag här?" har korsat min hjärna och jag vet inte riktigt vad jag gör här även om det logiska finns och jag vet varför jag är här! Aja, ska ha samtal när dom helst men vi hörs snart igen! 
Kram kram
Ems


En trött Ems

Det är en trött Ems som skriver just nu och jag vet inte riktigt varför jag är så trött idag! Kvällsmedicinen som verkar nu istället känns de som. Men men, jag har varit hos min psykolog idag och det gick bra, och det gick bra för att jag vågade säga lite saker och öppna upp mig lite mer. 
Och annars så har det inte hänt så mycket idag, har tagit en tupplur och handlat är det som har hänt. Inte så roligt precis men sådant måste göras också. Aja, nu ska jag ta och avrunda för tillfället men vi hörs snart igen! Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Morgon!

Klockan är över åtta och jag är uppe. Jag går upp samma tider varje helg och vardagar, av den anledning att jag vill ha rutin. Sådan är jag och så får det vara. 
Aja, nu ska jag borsta tänderna! 
Kram kram
Ems

Hej!

Jag är hemma och just nu så är det så skönt att få sova i sin egna säng, kunna göra saker utan att behöva be om saker till det och så vidare. Men men, jag håller på att sticka en mössa nu och den kommer nog inte vara klar till vintern men ändå.
Aja, vad ska jag skriva mer? Jag har inte så mycket mer att skriva om just nu men jag skriver mer senare om dey som kommer fram typ, jag kommer dock inte skriva om hur det är att vara inlagd så mycket mer för det känner jag att man inte behöver veta i minsta detalj!
Kram Kram
Ems

Hemma!

Jag är hemma efter nästan två veckor på psyk, heldygnsvård är inget roligt men just nu så behövdes det! 
Aja, orkar inte skriva så mycket mer och jag blev utskriven igår by the way!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Hallihallå

Hoppas ni mår bra!?! Med mig är det väldigt blandat och vet inte vad jag ska sägs riktigt! 
Skriver mer någon annan gång!
Kram kram
Emelie

Hej

Här är jag för tillfället:

Så därav att jag inte skriver så mycket!  
Hur mår ni då?
Kram kram
Ems 

Hej!

Ursäkta tystnaden som har varit här men jag har inte haft ork eller tid.  Plus att jag inte har varit hemma på några dagar och är inte hemma än heller av några anledningar. Jag mår inte bra alls och jag känner att jag orkar inte skriva så mycket nu heller. Jag skriver mer när jag orkar och så. 
Hur mår ni?  Hoppas att ni får en bra dag@
Kram kram
Ems