Kväll Och Graham Norton!

Precis hemkommen efter en cykeltur, cyklade till Vinterviken och tillbaka. Så härligt med att cykla men enda nackdelen med cykeln jag cyklade på idag var/är att sadeln är obekväm men vad gör man inte för att få cykla.
AJa, men nu sitter jag och kollar på The Graham Norton Show samtidigt som jag skriver här. Jag älskar de Brittiska serierna, speciellt humorserierna men Graham Norton har ju en talkshow med humor visserligen.
Rekomenderas väldigt att kolla in det, sök på youtube eller kolla på BBC Entertainment om ni har det hemma på tv:n.
MEn aja, nu ska kolla vidare, hoppas ni har haft en bra lördag och får en forsatt bra lördagskväll.
Kram Kram 
Ems

Lördag!

Det är lördag och dagen har fortgått med att man har varit inne i stan och sedan att man har kollat på fotboll, eller ja hann vara hemma ett tag innan fotbollen började. Dagen första match startade vid kvart i två och kom hem en timme innan det typ. 
Annars då? Det är inte så mycket. Hämtade min cykel igår och det kändes ovant att cykla på den. Gick ju att cykla på den men sadeln och styret är lite lågt så man fick lite ont av att sitta lite konstigt, men man kom ganska snabbt in i vanan att cykla. Fast man hade ju nästan önskat att det var en likadan cykel som den man har cyklat innan men det var det ju inte...
AJa, nu ska jag ta och avrunda men skriver mer lite senare!
Kram Kram
Ems

I farten!

Skriver lite snabbt nu, eftersom jag tänkte åka iväg till mormor strax. Måste bara ringa och kolla att hon är hemma eftersom det är bara hon som är hemma, morfar är nämligen på avlastningshem denna vecka. Han är där en vecka i månaden, och det är denna vecka. Får se om jag åker dit imorgon eller på söndag till honom, men idag så blir det mormor och ska ska hämta den sista cykeln som står där. Men som sagt så måste jag kolla om hon är hemma och sen är de flera som måste vara hemma för dte ska funka och de andra kommer vara hemma senare men det är så att då kan jag vara med mormor ett tag innan om det är så att hon är hemma.
Men aja, det är mina planer för dagen eller resten av dagen/eftermiddagen!!
Och jag har tvättat lite och medans jag hängde tvätten så fick jag ett samtal från min läkare S på psyk och vi ändrade tiden, fast det blev samma dag men bara en senare tid så det var ganska skönt på ett sätt. Även om det känns som att dagen blir lite förstörd när man får en så pass sen eftermiddags tid men när jag ska dit nästa vecka så struntar jag i det för att det är ju ett måste och det gäller ju min framtid på ett och annat sätt.
Men aja, nu ska jag ringa till mormor och se om hon är hemma, sen är jag på väg ;)
Kram Kram
Ems
 

Tankar som är förbjudna!

Jag har så mycket inom mig som är så förbjudet, tankarna som är förbjudna handlar om allt och ingenting typ. Sen är det alla känslor som förbjudna och en sak som är extra förbjudet, är att bara släppa på allt och gråta. Visa sig sårbar helt enkelt, det är absolut förbjudet och ingen ska få se mig gråta. Så känner och det är väldigt få om någon ens har sett mig gråta för att det är så jobbigt, kämpigt och har blivit för mycket helt enkelt. Jag har gråtit av frustration och sådant men inte för att jag har varit ledsen eller så.
Men så är det och jag kämpar för att få ut det förbjudna också som kanske är en del av varför jag är som jag är, och det kanske skulle förklara varför jag har svårt för nya personer och att lita på saker. Sen litar man ju inte på allt och alla men jag litar knappt på någon så.
Aja, det är lite små tankar just nu och skriver mer senare :)
Kram Kram
Ems

En Bild, Tusen ord!?!

 
En bild säger tusen ord!?! Och ibland känns allt så hopplöst att när man hittar en bild så påminner den om en själv på något sätt även om det inte är en själv osv...
Känner mig orkelös och viljelös!
Kram kram
Ems

Good Morning!

Nu sitter jag här med huvudvärk igen och skriver men vad ska man göra!?! Jag kan förstå vart ifrån denna hemska huvudvärk kommer ifrån. Aja, får försöka göra saker för att bli av med den.
Annars då? Jo dagen har knappt börjat och vet inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar säkert på något. Och gårdagen känns så overklig på något sätt, det känns som att jag fortfarande ska till Mando i vår sen på tisdag men så är ju inte fallet. Mando är ett avslutat kapitel och jag känner ångest över det på något sätt, men det är kanske för att min behandlare och avdelningen har varit en så stor del av mitt liv under ett par år både med behandling och uppföljningarna. Men aja, det är avslutat nu och jag behöver inte tänka eller bry om mig det längre för jag får hjälp på annat håll.
Aja, ska kolla klart på QI nu och sedan får vi se vad jag gör!
Kram Kram
Ems

Bye Bye!

Nu säger jag Hej då till Mando för gott. Det är ett avslutat kapitel och efter ha pratat med Å därifrån så förstod vi båda att det är så att jag ska inte få några mera samtal och inte behöva komma dit något mer, visserligen hade jag bara ett uppföljningssamtal kvar nästa år men nu när jag har hamnat i ätstörningsträsket igen så var det ju s¨att flera samtal som skulle behövas och inbokade men nu så är dewt bestämt att jag inte ska dit någon mer utan har bara SCÄ!
Så Mando är ett avslutat kapitel, och det känns bra faktiskt. Det är dags att släppa taget om dem och ta mig an den nya behandlingen som jag faktiskt har på SCÄ. Jag kan alltid ringa till Mando om jag inte blir hjälpt på SCÄ och så men det är inget som jag känner att jag ska behöva göra alls. Men det sades att jag kunde ringa om jag vill komma tillbaka och då får man ringa och fråga hur man ska göra. Men jag tänker inte och då menar jag INTE ringa dit för det är ett ställe jag inte vill tillbaka till, för det första så är det verkligen inte detsamma som det har varit där det är något annorlunda där, för det andra så kändes det som att dem inte trodde på en med vissa saker även om dem hjälpte mig med olika saker men man vill ju bli trodd på också!
 

Annars så har jag varit och hälsat på I, M och A. Det var så härligt och roligt, tack och lov för att man kan bli glad för tillfället när man träffar dem. Dem får en att le och skratt som väldigt få kan, och det kan dem få även om dem inte vet om att man mår dåligt eller så. :)
Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska skriva mer och lite mer saker. Jag försöker tänka ut vissa saker som jag har funderat på tidigare och vad jag ska göra åt det. Men aja, ska nog ta och kolla vidare på QI nu men hörs snart igen!
Kram kram
Ems

Dagens

Kör på en dagens outfit! Har linne, kjol och tunnare strumpbyxor från hm! Sen kör vi på mina älskade converse ;)Dags att dra iväg men skriver mer senare ikväll! Kram kramEms

Fotbollskväll!

Det är fotbollskväll för tillfället och det är ju bra för jag som älskar fotboll. Arsenal mot Fenerbache är det och det är Champions Leauge-kval. Matchen har inte varit igång värst länge och jag känner att jag skriver inte så mycket nu men jag vill kolla så pass mycket som möjligt på matchen för det är ju fotboll, och fotboll har en speciell plats i mitt hjärta!
Men skriver mer imorgon och hoppas att ni mår bra!
Kram Kram
Ems

SCÄ!

Så var mötet på SCÄ avklarat och det gick väl okej, lite ovant med en ny person men det är ju måste för att man är ju inte direkt frisk i sina tankar och ha vissa beteenden som jag har :/. 
Aja, det verkar iallafall vara en vettig person, så nu har jag väl två behandlingar pararellt med varandra och nästa vecka kommer vara hektisk kan jag säga med fyra saker/mötn på tre dagar, det blir så ibland men det kommer bli jobbigt men man måste ju!!! 
Sen så har jag varit i kungens kurva idag. Det blev kungens kurva och istället för stan. Jobbigt värre att cykla men det är samtidigt skönt att få cykla också. Det blir ju en riktig lång tur och blir en riktig träning för låren och så. Nu känner man sig ganska mörbultad men det känns så skönt efteråt när man har cyklat för det känns som att man har fåt en rejäl träning även fast det kanske inte riktigt är samma som när man går ut och springer eller så ;).
Aja, kom hem med lite saker som behövdes hem och så. Sen så köpte jag munskölj och tandborstar eftersom jag behövde ny, så det blev flerpack men det blir billigare i längeden om man köper så för då behöver man inte köpa det så himla ofta heller.
Sen så har jag bestämt mig för att börja videoblogga också, tror jag iallafall att jag har gjort och jag vet bara inte vad jag ska prata om, när jag ska göra det och hur jag ska ta mig i kragen för att göra det. Och imorgon så är det ett samtal som ska ringas, det måste göras av vissa anledningar. Men och jag som hatar att ringa men men det måste ju göras så.
Aja, hoppas ni har haft det bra och mår bra i denna sommar värme!
Kram Kram
Ems
 

God morgon!

Det är tisdagsmorgon och klockan har inte riktigt hunnit slå åtta än. Men här sitter jag och skriver, men jag har varit uppe med tuppen känns det som. Har inte kunnat sova ordentligt eftersomjag har varit så nervös inför SCÄ idag. Men det ska bara gå, så enkelt är det, oavsett om jag vill eller inte så måste det som sagt bara gå. Annars så är det stan som gäller sen tror jag, skulle eventuellt möta upp två personer, beror på om dem är inne i stan och hur lång tid det tar för mig på SCÄ. Ingen aning om hur min planering ser ut på SCÄ, allt beror väl på hur min behandlare(eller vad man nu ska kalla det!?!)bedömer och vad vi kommer överens om.
Aja, så det står på agendan idag och jag är en riktig trötter så vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom dagen med denna trötthet!?! Plus huvudvärk som till en viss del kommer ifrån tröttheten tror jag men jag vet inte...
Men vi hörs snart igen, skriver mer ikväll tror jag om jag orkar och känner att jag har lusten. Men då kommer jag väl skriva om hur det gick på SCÄ!
Vad har ni för planer för dagen?
Kram Kram
Ems
Bjuder på denna bild, en bild på en som är riktigt tröttoch inte har hunnit vakna upp riktigt än :P.
 
 

Videoblogga?

Jag sitter här igen snabbt och fick en ide på att jag kanske ska videoblogga lite då och då för att slippa skriva kanske? Men samtidigt så undrar man lite, vem vill höra mig och min röst så och vad ska man prata om när man gör ett sådant inlägg?
Idéen slog mig nu, och jag slipper att hålla på med min digitalkamera eftersom jag har ju kamera direkt i datorn!?! Att jah´g inte kom på idéen tidigare? Ska ju bara våga också att göra det :P. Jag är ju ganska feg av mig så att göra något sådant är ju inte direkt optimalt att göra om man är feg, osäker på sig själv osv.
Men kan kanske ge det ett försök, och tänkte att jag skulle spela in ett klipp nu strax och tänkte att man kunde prata om SCÄ eller något som jag är JÄTTE orolig för.
Aja, jag sa ju att jag skulle ladda upp bilder på datorn och det har jag nu gjort och får ni se hur den ser ut. Och det är ju inte direkt den lilla datorn kan jag ju säga ;P
Såhär ser min nya älskning ut ;)
Kram kram
Ems
 

Hemma!

Just nu är jag hemma och har avklarat ett av veckans måste göras saker. Imorgon är SCÄ på morgonen och vet inte vad som ska göras eller hur länge jag kommer bli kvar!?! Är jättenedrvös som vanligt men nu är det ju en helt ny person och behandling så det är ju inte ovanligt heller kanske. Ska väl prata om olika saker och ser hur saker och ting passar mig eller vad som passar mig kanske man ska säga. Men men får se vad som sker och händer och så ska jag väl ta och prata med psykolog E på måndag nästa vecka och så får vi se hur upplögget ska vara med både dem och SCÄ ska vara.
Men aja, nu ska jag nog ta det lugnt och kolla på vem vet mest kanske men först innan sju så ska jag kolla klart på Ghost adventures :).
Skriver lite mer senare och ska försöka lägga ing bilder på datorn och så vidare.
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Möte!?!

Idag så är det ett av två möten denna vecka, vilket gör mig nervös. Jag är nervös inför så mycket just nu men det är just före att det är så mycket som händer och sker så det speglar ju av sig på hur jag känner också. Men aja, har mötet i eftermiddag, men jag tänkte att jag skulle gå ut och lägga mig någonstans kanske, eftersom det är så varmt och soligt ute. Det är verkligen fortfarande sommar känns det som. 
Jag ska nog ta och avrunda nu men vi hörs när jag kommer hem igen. För jag tänkte att jag går ut och sätter mig. :) Tar med mig saker och bara är om det går.. 
Hur mår ni ich vad har ni för planer för dagen?
Kram Kram
Ems
 

God förmiddag!

Det ör söndag och imorgon så ör det psykolog E och ett möte med henne plus en till för att diskutera lite saker och ting. Och då mpste jag verkligen säga saker som jag känner måste komma fram, det kan inte bara vara inom mig dem är utan dem måste sägas för att det går inte att jag bara lyssnar och tar emot det som sägs utan jag måste verkligen säga vad jag tycker och tänker helt enkelt. Men aja, just nu så är jag hur nervös som helst för på tisdag så är det SCÄ som gäller och jag känner mig hur nervös och velig som helst med det. Tankarna bara spinner runt och jag vet inte hur jag ska hantera allt det. Ja, jag vet att det är inget att oroa sig för egnetligen tror jag!?! Men jag kan inte låta bli att känna såhär och blir nervös för saker och ting. Jag är en sådan plus vad händer om man är för frisk att vara där även om man vet att man inte är helt frisk från sina ätstörningar? Sådana tanakr spinner i mitt huvud men samtidigt så vet man att man är sjuk för man äter typ ingen vanlig mat eller så utan bara vissa saker och hetsäter dem(även om det är "vanliga" mängder man skulle säga som en frisk). Vad gör man? Hur säger man det? Vem skulle hjälpa en om inte SCÄ gör det? Jag vill inte tillbaka till Mando igen, speciellt inte som patient. Jag har bara uppfölningsteräff/träffar kvar där och jag är inte ens säker på att jag vill gå på dem. Jag ska till Mando på en sådan träff inom en snar framtid och jag hoppas att jag hinner träffa psykolog E själv innan det för jag känner att jag måste prata med henne om vissa saker som har med det och göra och hur jag ska göra. Plus jag känner att jag inte vill gå dit själv riktigt men vem skulle följa med mig. Det återstår och se vad som händer och sker, om jag ens ska iväg till Mando. Beror på hur det bestäms tror jag lite från alla håll och ifrån mig själv tror jag.
Aja, tänkte dra iväg nu men hoppas ni får en helt toppendag när det är så fint väder!
Hur mår ni annars?
Kram Kram
Ems
 
BIld från idag!
 
 

Inte många dagar...

Nu är det inte många dagar kvar till att jag ska till SCÄ för första gången för att träffa min behandlare. Jag är verkligen panikslagen och jag vet inte vad jag ska ta mig till :/. Det börjar kännas mer verkligt på något sätt fast ändå inte. Låter det ens vettigt? Jag känner att göra så att man har två behandlingar kanske är det bästa för tillfället med både min psykolog E och SCÄ, men samtidigt så känner jag att det kommer säkert bli tufft och jobbigt. För vilket pris då? Att jag hamnar i samma position igen eller att jag faktiskt blir frisk från något? Jag vet att det är ett helvete att ta sig ur det hela och man måste kämpa, men orkar jag kämpa? Det är ju det som är frågan också, inte bara om jag kommer bli frisk och klarar av att hålla mig frisk.
Det är så mycket som spinner i mig just nu och jag måste kanske ta mig i kragen och prata med psykolog E när jag pratar med henne nästa gång och verkligen vara ärlig med saker och ting. Som typ vad jag känner att jag klarar av och inte klarar av. Plus att vad jag känner inför saker, varför ska jag inte vara ärlig med det för? Jag vet att jag blir inte bättre av att inte säga saker och ting. Jag måste nog säga vad som sker och hur jag verkligen mår, det går inte att dölja längre kan jag säga även om jag vet vad som kommer ske. Får vara helt ärlig och säga hur jag mår och vad jag är mest rädd för med vissa saker. Så enkelt är det, eller enkelt är det ju aldrig eftersom det är enklare sagt än gjort...Men att vara ärlig mot sig själv och psykolog E kanske är ett första steg mot något annat för jag känner nu att jag kan inte vara helt ärlig om vissa saker till personer som jag har känt länge heller av olika anledningar. En av dessa anledningar är väl att jag känner att jag inte vill att dem ska höra av sig och tro en massa saker som inte stämmer och så mycket mer. Jag vill inte ha dem där samtalen och jag vill inte att man ska oroa sig för saker som vissa inte har en aning om egentligen. VIll helst itne bli kallad vissa saker av alla, vill inte prata med alla heller just nu för det har varit allt för intensivt. Så är jag just nu och jag tänker inte förklara mig heller och säger inte mer heller för att om man vet svaret eller känner sig träffad så kan jag iunte göra något åt saken eller jag tänker inte göra något åt saken för att det är ju inte något som jag kan rå för om man känner sig träffad för tillfället. Eller? Jag säger ju bara vad jag tycker och känner för tillfället inget mer och det är ju inte något som jag alltid kommer känna eller så. Jag har bara sådana perioder och jag kommer prata med personerna, det är inte det men jag vill inte att det ska bli allt för nära inpå livet och speciellt inte nu.
Jag kommer prata om saker och det jag går igenom men kommer inte säga allt eller inte erkänna allt heller för det är mitt liv och mina val.
Med det sagt så tar jag och avrundar för tillfället och tänkte ta och kolla på någon serie eller så. Får se vad det blir!
Hoppas att ni får en bra forsatt lördagskväll!
Hur mår ni annars?
Kram kram
Ems

Trötter!

Är en riktig trötter just nu! Fick inte sova ut ordentligt, men det är ju inte ovanligt speciellt när man alltid har någon som kommer och stör en och låter hela tiden. Eller rättare sagt stökar och bökar i olika delar av lägenheten och väcker en annan. Vad händer där? Kan klaga som bara den på en annan för att personen i fråga tycker att man låter mycket men denne låter ännu värre än mig och andra. Jag fattar inte poängen men men, så just nu så sitter jag och håller på att somna känns det som och har huvudvärk för att man inte har fått sova ordentligt på flera dagar känns det som.
Men snart så är det en promenad och då hoppas jag att tröttheten och huvudvärken försvinner!?! Men det borde försvinna snart tycker man...
Aja, ska börja göra mig i ordning så att man kommer iväg :).
Vad har ni för planer för dagen? Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Inte OKEJ!!!

Jag läste idag artikel som var helt absurd och man borde inte ens behöva tänka på något liknande, i detta land och samhälle.
Artikeln handlade om en skola som inriktar sig mot dem som har dyslexi (mot dem som har svår dyslexi dessutom) och skolan ger dem extra stöd, osv vilket gör det hela ännu värre, för dem drar ner på resurserna och drar in pengar på det av olika anledningar, vilket kan göra att skolan inte har råd med diverse saker, och tvingas lägga ner. DETTA ÄR JU VERKLIGEN INTE OKEJ!!

Jag känner personer som har dyslexi och vad hade hänt om dem inte hade fått rätt stöd och sådant som dem faktiskt har rätt till och behöver? Vad kommer hända med dessa barn som går på skolan/skolorna? Vad ska dem göra om dem inte får den rätta hjälpen eller stödet som behövs? Det är ju helt fel att dra in på resurser för dessa saker. Det behövs verkligen! Jag kan säga att jag hade det svårt i skolan med en del saker och så vidare, men jag hade/har inte dyslexi men kan kan först¨när man har det för att det kan vara jävligt svårt om man har svårigheter av olika slag. Men att dra in på resureser och pengar på skolor och liknande saker är ju helt fel väg att gå eftersom det är ju något som behövs..Jag skulle veta hur man tänker när man tar ett sådant här beslut, och vilja ha personer förklara sig väldigt bra på varför man gör något sådant här! Eller tänker man bara på välfärden och om man inte kan klara sig själv och förstå allt så är man inte värd tillräckligt. Eller hur tänker man?
Jag vill förstå hur man tänker men jag håller verkligen inte med att man ska dra in på dessa resurser!!! Jag blir ju så arg när man gör sådana hära saker. Nä usch och fy för sådant!
Om man vill läsa artikeln så kan man läsa den HÄR
HUr mår ni och vad har ni för er denna fredagskväll?
Kram kram
Ems

hmpf!!!

Jag känner mig tom på ord och känner att det är tomt i huvdet och står helt sitlla, vad gör man i ett sådant läge? Man känner sig tom på allt och då menar jag verkligen på allt, känslor och sådant också. Men det där med tom på känslor och sp vidare, det är ju inte något nytt för mig. För mig så är det där med känslor och speciellt vissa känslor så förbjudet på många sätt och jag kan inte tillåta mig att känna saker och ting för vad kommer ske då? Vad känner man efter det? Och vad ska man göra om man inte vet vad man ska ta sig till? Och varför ska man släppa på garden och sin mur för? 
Allt spinner runt i huvudet, jag vet inte vad jag ska göra och jag vet verkligen inte hiur jag ska hantera allt. Men säg mig när jag verkligen vet hur jag ska hantera det?
Aja, sen så har jag varit och fixat min dator nu. Minnet sitter i och brandväggen är i full gång. SÅ nu har jag två brandväggar, den inbyggad windows brandvägg och sedan nortons, så är väldigt skyddad :P. Tur det kanske. eller hur ska man säga? Jag som använder datorn till att sirfa mycket och så vidare.
Men skriver kanske mer senare men det beror lite på hur jag känner mig då och om jag hittar npgot att skriva om, om jag inte könner mig lika tom så att säga!
Kram kram
Ems
(BIlden ger mycket minnen från denna sommar!)
 

Ny dator!

Jag har fått en ny dator, det är en Lenovo med windowa 8. Så jag är glad och nöjd, även om det är lite ovant fortfarande meds att det är just windows 8 så börjar jag vänja mig och det går bättre och bättre med just det för att man blir säkrare och säkrare. Tyvärr så har jag ingen bild på hur den ser ut just nu, men det ska nog ordnas snart :). Sen så älskar jag det faktum att det finns kamera inbyggt i datorn så då slipper man vissa saker med den vanliga kameran, även om jag fortfarande kommer använda min älskade kamera men med denna kamera i datorn så kan man ta bilder utan krångel ;P.
AJa, idag vet jag inte riktigt vad som kommer ske men det får man se och sedan så måste jag väl installera ett minne till datorn, eller det är rättare sagt ett intern minne som sitter i datorn men för att kunna installera det så måste jag prata med pappa för han har alla saker för att man ska kunna göra sätta in det minnet.
Aja, lite bilder från datorn kan man ju alltid lägga upp kanske... :P
Första bilden är ifrån i början av veckan och den sista är ifrån idag..
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems
 

Bloglovin

Har börjat använda mig av bloglovin och dem som läser så följ gärna om ni änvänder er av det också! ;).
Följ min blogg med Bloglovin
Och skriver mer snart!
Kram Kram
Ems 

!?!

Att sitta bara rakt upp och ner, och ta emot allt som kommer emot en är nog det allra svåraste. Man har liksom ingen vilja eller något alls. Man får inte säga något eller ska inte inte säga emot alls, för då brakar helvetet löst. Ska det vara så? Tydligen så ska det vara hos vissa, och det är många som undrar hur det kan vara så att man blir så inbunden och inte pratar om saker och ting, inte vill säga saker och erkänna vad som har hänt. Men man vågar ju inte säga något för att man kommer få ett helvete när man kommer hem!!! Oavsett om det som man försöker säga, det man säger eller inte säger inte kommer fram så får man fan för det allra minsta. För man ska ju inte ens öppna munnen. SÅ har jag det i stort sett hela tiden, jag blir en robot och släpper väldigt få in på livet. Plus att det är nog så att typ ingen vet allt och då menar jag verkligen ingen som vet allt. För att jag döljer det av rädsla för olika saker, och jag tänker inte säga det heller för någon förutom min psykolog kanske. Men det kommer jag nog göra i sinom tid men man måste ju ta det i sin egna takt och ingen annans takt. Och jag kommer inte ens svara på någon fråga längre om saker och ting för att jag känner att personer blir alldeles för närgångna med olika saker och jag gillar det inte.
Sen så har jag funderingar på att lägga ner bloggen för att jag känner att vissa som läser, vill jag inte att dem ska läsa helt enkelt av olika anledningar. Jag vill helt enkelt inte att dem ska läsa för det är dem som blir närgångna. Aja får se hur jag gör. Allt är ju relativt och jag får ta en riktig funderare på det hela för att jag känner att jag är trött på att behöva byta runt hela tiden också. För jag vet att jag vill och älskar att blogga men jag vill inte behöva byta runt för att någon/några har fått tag på bloggen eller hur dem började läsa bloggen. Jaja, det får bli en riktig tankeställare helt enkelt.
Jag vill ju skriva och gör det på olika sätt så som här och i olika block. Men jag vill inte ha det så att jag måste bita tungan lite grann för att vissa tar saker på fel sätt och så vidare. Det vill inte jag göra och det är inte så att jag skriver ut allt jag känner här heller men vissa saker skriver jag ändå och det vill inte jag att det ska tas på fel sätt...Eller har någon en ide på hur man kan göra för att det ska bli bra för alla eller hur man ska gå tillväga med det hela? Jag tar gärna emot olika tankegångar och så vidare!
Aja, det var lite tankar som jag har gått runt med idag och det kommit upp ännu mer nu innan jag började skriva och kände att jag var tvungen att skriva lite hur jag tänkte/tänker om saker och ting.
Hur mår ni? Och hur har ni det i denna sensommar (som det ändå är)?
Kram Kram
Ems

Gårdagens outfit...

Jag hade en tunika och leggins från H&M plus ett skärp i midjan, även det ifrån h&m. Jag har även börjat gå in mina höstskor, gjorde det igår kväll!
Ja, jag älskar mina converse och dem nya höstskorna är verkligen inte jag egentligen men måste ju ändra på mig lite och börja något nytt kanske.
Kram kram
Ems

Ett uppehåll!

Efter att inte träffat M och A på vet inte inte hur länge så fick jag träffa dem idag <3, oh som jag har saknat dem! Dem är några av få som jag verkligen känner att man kan könna att det går att vara sig själv med. Det var så härligt att få vara där och bara få träffa dem <3, och jag va ioförsig inte själv där men jag känner dem lite mer än vad K gör. Men trevligt var det iallafall, det var en eftermiddag som jag ändå vill njuta av för dem dömer inte en när man kommer utan dem lyssnar och får en att le oavsett hur man mår. Dem kan få en att le utan att kanske veta att man mår dåligt. Man kan komma och vara jätteledsen över något men går därifrån med ett stort leende för att dem är just dem. Dem får en att le utan att dem vet om hur ens dag har varit eller så vidare, som sagt. Jag var glad att jag träffade dem idag för det var så länge sedan :) Hela eftermiddagen har varit helt underbar pga dem helt enkelt. Men nu sitter man hemma igen och bara segar typ, mår inte bra att vara hemma men om allt går vägen och så vidare så kan jag kanske ha lite tur. Så håll tummarna på att allt går vägen även om det kan ta någon/några månader men det kanske är värt det för att man vet vad som kommer då kanske? Om allt, som sagt. går vägen...
Aja, vad mer? Inte så mycket kanske. Eller har haft terapi, hade det igår och innan dess så var jag på ett annat möte så det var en ganska stressig dag men ibland blir det mycket tider och på en och samma dag. Vad kan man göra? Det måste ju vara så ibland också för att man kan ju inte alltid bestämma hur det ska bli med tider, det finns ju flera parter som gör så att man måste hitta en tid som passar alla.
Aja, ska nog ta och avrunda nu och skriver kanske lite mer senare. Måste få ut mig lite mer känner jag men just nu vill jag fokusera på annat. Men vu hörs kanske lite senare!
Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?
Kram Kram
Ems

Coldplay-Fix you

 
Och ursäkta för en dålig uppdatering men har haft så mycket för mig så att det har varit svårt för mig att slkriva. Jag skriver mer imorgon under dagen!
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems
 

Förbannad!?!

Alltså är ju förbannad till fullo, det finns inget återvändo! Jag vet Brittis, att jag inte borde lägga energi på det som du sa men kan inte låta bli att vara förbannad! För det här är inte okej...Verkligen inte, man dyker inte upp när man säger att man vill ha någon som lyssnar och vill träffas. Sedan gör en orolig genom att inte svara alls på något, sedan för att uppdatera på Facebook något så, ja hittar inte ens ord för det! Det är inte okej, även om man är lättad över att man vet att personen lever speciellt när man vet personens bakgrund. Just nu så känner jag mig så himla förbannad så jag inte ens vet vart jag ska ta mig till med den. ÄR FÖRBANNAD för att man känner olika känslor över det hela. Jag känner att just n så har personen blåst ganska mycket för sig själv, personen ska inte förvänta sig att kunna ringa, smsa eller träffa mig så fort man känner sig nere nu. Fast jag vet att denna person kommer förvänta sig det, och att jag kanske kommer ställa upp för att jag är en sådan som är snäll och vill alla väl och att man ska må bra men jag känner för tillfället att jag mår inte tillräckligt bra i mig själv för att ha det såhär med denne person som inte ens har hört av sig och sagt en ord till någon!?! Det är verkligen inte OKEJ och jag känner mig uttömd och återigen förbannad över det hela. Man kan väl åtminstone säga att man inte vill eller att man inte klarar av att komma men att inte höra av sig, dyka upp och låte en stå och vänta på en i ett x antal minuter/timmar eller vad det nu gäller. För att sedan inte ens svara, säga ett ord och bara låta en sväva i ovisshet? Vem gör något sådant? Visst när man inte mår bra kan man bli så att man inte vill prata eller men man kan väl åtminstone försöka höra av sig även om det är svårt och inte vill tillslut ändå? 
Oh, är så arg, ledsen och besviken. Trodde mer om personen och även om jag vet hur personen är så säger jag igen att jag trodde faktiskt mer om personen!?!
AJa, nu fick jag ut lite om hur jag verkligen känner. Och jag kan inte låta bli att känna så starkt om saker och ting. Mina känslor och jag är väldigt upp och ner, vad vill man ha av mig egentligen? Vad vill man uppnå när man utnyttjar någons snällhet genom att strunta i att ens höra av sig utan bara förväntar sig att man ska stå kvar där och stötta den personen? Det är ju inte bara att ta och ta utan att man måste ju kunna ge något tillbaka också, vilket jag känner att denne person gör just nu...Jag är så kluven i den här situationen just nu, jag vet inte vad jag ska göra. SKulle behöva en paus ifrån allt och inte bara från denna person utan även från allt annat också, både mig själv och andra omkring plus behöver en paus från mina känslor och mitt inre kaos.
Aja, skriver mer senare för nu är det Manschester United, laget jag hejar på i PL(Premier Leauge)
Hur har ni det denna lördag? Och hur mår ni?
Kram Kram
Ems 
(Och hoppas att ni orkar läsa texten)

Den där dagen!?!

Jag känner vissa dagar att den där dagen med stort D är som bortblåst. Det kommer inte komma någon sådan dag, eller hur jag ska säga. För samtidigt så känner jag mig blandad inför det för det finns ändå något som säger att den finns och jag har hamnat rätt med vissa.
Sedan så blir allt inte bättre av att man är orolig för vissa personer som man inte får tag på eller dem  inte hör av sig. Det känns inte bra, och anledningarna till att man är orolig, dem är många. Varför ska allt vara så komplicerat? Och jag är en sådan som blir orolig när man inte hör av vissa personer speciellt när dem inte mår bra och inte dyker upp när man har bestämt att man ska träffas(denna person brukar aldrig vara den som inte dyker upp) och inte hör av sig. Nu vet jag inte riktigt vad man ska göra? Jag har gjort det jag kan göra men är fortfarande orolig och får hoppas på det bästa och bara vänta på att personen hör av sig..
 
Annars så har dagen bara fortgått och jag känner mig inte helt hundra men aja, får se vad jag ska göra eller om jag känner att jag ska ringa till vssa personer eller inte. Aja, hoppas att ni får en bra fortsatt fredags eftermiddag och en bra start på helgen!
Hur mår ni annars?
Kram kram
Ems

Torsdag!?!

Att det är torsdag redan idag är ju helt ofattbart, det känns som att dagarna bara försvinner bort. Det känns som att man inte gör något alls, inget alls. Varför ska allt gå så snabbt? Jag känner liksom att livet bara försvinner ur ens händer genom att dagarna går så snabbt och att man inte gör något speciellt bra och att tiden går åt att försöka något som inte finns!?! Tiden försvinner ur en och man kåänner att vissa saker är onödigt, varför ska man ens kämpa för det då? Det enda som man kämpar för är att hålla det förbjudna borta och alla känslor som man inte ska visa hålls borta också..
Det här varlite tankar om vissa saker och jag vill inte skriva allt för mycket om saker och ting för att vissa saker är alldeles för privata och ska bara tas upp med min psykolog E känner jag. Jag ska dit på tisdag istället för på torsdag som var planerat, det kommer bli väldigt stressigt på tisdag men det kommer fixa sig. 
Aja, hur mår ni idag? Och vad har ni för planer?
Kram Kram
Ems

Fotboll!

Det är träningsmatch i fotboll och jag ska självklart titta. Jag kan ju inget annat än att titta. Fast jag är lite besviken att en av mina favoriter inte är med, han blev petad vilket jag inte förstår varför!?! Men jag skriver lite bättre snart så fort jag har datorn till hands!
Kram kram
Ems

Dagens outfit

Idag är jag klädd i en tunika, strumpbyxor och ett skärp. Allt är ifrån HM :)Allt syns tyvärr inte men det är det bästa jag kunde åstadkomma med mobilen. Nu ska jag iväg och fixa lite papper! Kram kramEms

:)

Tillbaka, efter en liten liten pasu. Jag behövde den pausen lite för att det har varit så pass mycket och jag har haft så mycket att ta hand om bådfe hemma och med mig själv så att det har inte funnits tid eller okr till att skriva alls.
Det är en sak som är säker iallafall och det är att jag har saknat att skriva här ;). Men nu sitter jag här igen, och bara tar det som det kommer just nu känner jag :).
Sen kan jag säga att jag har varit hos min vanliga psykolog E idag och det gick bra, plus att jag är glad över att hon är tillbaka. Träffade på C också vilket är typiskt men vi hälsade iallafall ;), men det är ju ändå någon man har haft kontakt med honom ändå så.
Aja, skriver lite mer senare men just nu så ska jag fortsätta att fixa med andra saker här hemma och så vidare.
Hur har ni det? Och vad har ni gjort?
Kram Kram

Lördag!

Det är lördag och jag känner mig väldigt ja, jag vet inte. Mina känslor är alldeles lagom mixade höll jag på att säga. De är väldigt blandade och jag har världens fetaste ångest. Det finns olika anledningar till att varför det är så, och just nu känner jag att allt och alla är emot en. Även om jag vet att det inte är så, så är det så det känns. Även om jag var hos C igår och pratade så sitter jag här ett dygn efter och känner att det inte känns bra att vara hemma, trodde att jag skulle få en bra början på helgen efter igår men icke sa nicke. Aja, ska och anrunda nu men jag tror att jag skriver mer ikväll! ♥
Kram kram
Ems



Med blandade känslor!

Det är som sagt med blandade känslor jag vaknar upp idag. Det är är ju sista gången med C, vilket känns konstigt men det känns ändå bra att E är tillbaka på måndag. Sedan ikväll så kommer det personer hit och ska vara här ett tag, vilket också ger mig en blandning av känslor. Jag känner mig glad för att det är några personer som jag känner och är speciellt glad över att en person kommer för att jag har bättre kontakt med henne. Men samtidigt så är det hela grejen med mat och dryck, sådana saker helt enkelt vilket gör det svårt för mig eftersom man vill äta och verka normal men samtidigt så vill man inte. Aja, måste börja göra mig iordning för att gå och ha terapitimme med C en sista gång!
Kram kram
Ems

När!?!

Imorgon är det dags för sista samtalet med min sommarpsykolog C! Det är med blandade känslor jag säger det. Det ska bli skönt att få tillbaka psykolog E, men samtidigt så har man ju ändå byggt upp något med C under fem veckor ca, som jag har haft honom på.
Men nog om just dessa känslor, utan det är ju så mycket annat som måste ut så att man känner sig ännu mer ledsen, gråtfärdig och typ något slags hat men det sistnämnda vet jag på ett ungefär vad det handlar om, och tänker inte gå int på det alltför mycket här för jag vill inte utsätta någon för det på en blogg, än mindre blogg. Jag känner att om det skulle vara så att någon får fnys om det och säger det till den/dem personerna jag känner agg emot så blir det kaos och det vill jag inte. Och jag lovar att det kommer komma upp imorgon förmiddag, för att det är något som jag inte kan hålla inom mig längre speciellt inte när det påverkar mig så pass mycket som det ändå gör. Plus att på mådnag kommer det komma ut ännu mer med vissa saker för det är några saker som jag bara tar med psykolog E och ingen annan, även om jag kanske litar på fler personer och så vidare. Men det är så pass känsligt så det måste vara E, min ordinarie och ingen annan.
Aja, nu ska jag nog ta och avrunda och jag skriver kanske lite mer senare får se hur jag känner att jag orkar och hur snabbt det går med vissa saker.
Hur har ni haft det/hur har ni det? Och vad har ni gjort idag?
Kram Kram
Ems
 

Inhandlat!?!

 Har Handlat lite nya kläder och sådant till mig både igår och lite idag. 
En ny tunika från H&M, jag älskar materialet och den är erkligen värde en hundring :)
 
En ny Bikini från InterSport, för 75 kronor. Rea och jag som är liten och nätt(oavsett hur mycket jag vägt/väger) kan ha de lite större barnstorlekarna vilket denna bikini är :P
 
Nya Strumpbyxor, svarta(inget speciellt men för 60 kronro så hoppas jag att dem är bra och håller eftersom denna modell var även lite tjockare från Lindex
 
Två nya BH:oar och nya örhängen, även detta från rea och även detta från lindex.
Aja, de var det so har inhandlats idag och igår ;) plus så har jag handlat saöva och så från apoteeket men det är ju inte direkt saker som är så roliga att se eller visa upp precis ;)
Skriver lite senare!
Kram kram
Ems

Terapitimme!

Idag var jag hos min sommarpsykolog C och ska träffa honom igen på fredag! Efter mycket om och men så känner jag mig ändå tacksam för att jag har hamnat på det stället jag är för att dem inte stänger under sommaren och som jag får träffa någon även under min riktiga's semester. Är så tacksam över dem som jag har haft under denna och förra sommaren plus för den psykolog jag har. Det är inte ofta jag känner så och ännu mindre ens säger det kan jag säga. Jag tänker inte säga varför jag säger så nu och varför jag säger så just idag. Men det var ett lååååångt samtal idag och det sades en sak som jag känner att jag behövdes sägas eftersom det kanske talar för varför jag är så pass rädd för vissa saker och varför jag är som jag är med vissa saker...
Aja, det var det men som sagt ska dit på fredag igen och ska cykla dit då också ;). Och sedan är min riktiga psykolog tillbaka.
Aja, hur har ni haft det idag? Och hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Fotboll

En lång dag som avslutas nästan med fotbollsmatch mellan AIK-Manchester United. Måste ju följa mitt favorit lag i PL (Premier League). Jag är ett stort fan av dem, och nu börjar den så skriver kanske lite mer senare ikväll! Kram kramEms

Cykla och Terapi!

Idag så ska jag ta och cykla till min sommarpsykolog C, ska vara där om någon timme eller så. Just nu så sitter jag i köket, med hörlurar i öronen och lyssnar på Spotify där jag har lite spellistor och som jag kan lyssna på i offlinemode, därav att jag inte behöver ha internet för just dem listorna :). Jag skulle vilja borsta tänderna tänderna också men det är ju någon som är där inne och ockuperar badrummet, har ju fortfarande lite tid på mig innan jag ska hämta cykeln och cykla iväg till C och ha en terapitimme.Sen vet jag inte riktigt vad planerna är men det får bli en överraskning ;). Jag gillar ju inte att planera sådär jättemycket inför saker och framtiden för om planerna går i kras så blir man ju alltid lite ledsen och besviken vilket jag inte vill. Aja, jag ska nog ta och borsta tänderna så att jag har det gjort innan det blir för stressigt och jag måste springa iväg för att hämta cykeln och så vidare. Hur är det med er? Och vad har ni för planer idag?
Kram kram
Ems

Solning in i det sista!

Ska strax gå och sola, det är väl inne på slutspurten nu. Men man försöker få den sista färgen så att man inte är alldeles blek när hösten kommer. Jag känner att sommaren försvinner alldeles för fort, på vissa plan kan det kännas bra men på andra plan så känns det inte bra. Jag vill ju ha värmen, och inget annat typ. Jag älskar sommaren och solen, men man kan inte få allt kanske.
Vad har ni för planer för dagen?
Vi hörs snart igen för nu ska jag gå!
Kram kram
Ems



Spinning Around!

Tankarna spinner omkring och jag känner mig, ja jag vet inte vad jag känner och hur kan känner inför vissa saker längre. Att vara mitt i ett byte av vissa saker och att inte veta vad som kommer ske gör mig rädd men samtidigt kan man inte vet allt eller man kan inte hjälpa allt som sker. Men jag är rädd, och jag vill egentligen inte erkänna det eller vissa andra saker vill jag inte ens säga högt till vissa för att jag inte vill veta av det, känna det eller ens veta av att vissa saker faktiskt har skett.
Sen är det så att jag känner av dessa jävla humörsvängningar och jag växlar från att vara ledsen ena minuten för att sedan vara glad andra minuten, ibland går det snabbare. Det är jobbigt men vad ska man göra, försöker ju ändå bli kvitt det och när man har Borderline så är det såhär, man växlar ganska snabbt. Jag brukar säga att det är ungefär som PMS men tio gånger värre. Jag vet inte annars hur jag ska förklara det, och om man vll veta mer så fråga eller läs på Vårdguiden där det står under sjukdomar och råd, psykisk hälsa och sedan är det bara att klicka på emotionellt instabil personlighetsstörning eller om ni vill vara lite lata, så klicka HÄR och ni kommer direkt dit :).
Aja, nu ska jag väl fixa mig iordning för att sedan cykla in till city och sedan hem. Försöker cykla så mycket som möjligt nu när man har hämtat ena cykeln iallafall :).
Hur mår ni? Och vad är era planer för denna söndag med detta underbara väder som är utanför fönstret?

 

Ledsen för igår!

Tar och börjar med att säga ursäkta för igår. Men man var ute på språng praktiskt hela dagen, det hela började med att jag gjorde mig iordning ett tag på förmiddagen för att sedan åka till morfar och hälsa på honom ett tag! Sen var det att åka buss vidare utåt från stan, fikade med mormor(morfar är på avlastningshem en bra vecka i månaden) och sen över till några bekanta som bor på samma gata för att hämta mammas cykel. Först bar de problem med att få upp låset, sen var det att få luft i däcken. Men som tur är kunde jag dra cykeln till cykelringen och få den pumpad där och även styret fixat. Sen var det dags att cykla hem, värsta valet man gjorde i värmen som var igår men men jag cykla iallafall. Jag var väl hemma till sju, åt lite och sedan var det fia med knuff några gånger och sedan att gå ut igen på promenad. Hela dagen försvann verkligen igår och idag så får vi se vad som sker och händer. Det jag vet iallafall att jag ska göra är att hitta ett cykellås som är hyfsat bra och billigt!
Hur mår ni? Och vad har ni haft för er? :)
Kram kram
Ems

Dagen!

Snart är även denna torsdag slut och man känner att denna dag har varit lång, plus att man känner en lättnad över att man hade en psykolog tid i dock för att vara utan dessa tider under två veckors tid är verkligen inte bra för mig upptäckte jag. Men nu har det varit och man kan inte ändra på det men jag har träffat min sommarpsykolog C idag, som jag sade i det förra inlägget också. Det var skönt att ha den tiden inbokad idag för dessa två veckor har varit en ganska tuff period men har kämpat mig igenom det också som jag alltid har gjortoch gör även om man inte orkar med allt. Och har en ny tid med C på tisdag och sen återgår jag till min vanliga psykolog E veckan därpå, vilket är skönt på ett sätt för det är ju ändå hon jag litar allra mest på.
Men annars så har det varit promenader och gkort lite olika saker. Försökt att hålla igång och inte vara hemma typ, eftersom jag inte vill vara hemma helst. 
Men aja, ska kolla vidare på "Ghost Adventures" och sedan så ska man väl kanske gå och lägga sig, får se när man kommer i säng och somnar sen ;).
Kram Kram
Ems

En lättnad!

Det var med lättnad som jag träffade min sommarpsykolog C idag, fick till och med sitta lite längre än vad jag brukar och så. Sen var jag glad att den vanliga receptionisten var tillbaka, jag gillar henne och jag slipper visa leg för henne för hon vet exakt vem jag är. Aja, jag och C pratade om lite olika saker, men det var en del saker som behövde komma ut efter en två veckors paus. Aja, men nu tar jag och avrundar för tillfället men skriver mer senare ikväll! Hur mår ni idag? Och vad har ni haft för planer idag?
Kram kram
Ems