Hallå!

Långa daaag idag, med mycket att ta hand itu med känns det som. Och jag har varit så sjukt trött idag, så jag har typ sovit även fast jag har varit medveten på något sätt, halvsovit och hört vad som har hänt omkring mig när jag var på SCÄ idag. Sedan mötte jag upp mamma en snabbis och gick till söderhallarna och var där en stund innan det var dags att gå till min "ordinarie" psykolog, kommer ha mina tider där på måndags eftermiddagarna  nu och ett tag fram över så det kommer bli långa dagar på måndagar känns det som ;)
Jaja, annars så har det inte hänt så mycket mer än att jag vill göra så mycket på en och samma gång känns det som men jag har berättat det för dem som behöver veta och vad jag vill börja med liksom ;)!
Aja, men tänkte bara uppdatera lite nu och så men vi hörs snart igen!
Hur har eran helg varit? Och hoppas ni mår bra!
Kram kram
Ems
 
 

Söndagskväll!

Det är söndag och jag är helt slutkörd känns det som, så jag orkar inte skriva men lägger upp lite bilder!










Kram kram
Ems ♥

Innan man åker!

Såhär kan man spendera sin tid innan man åker!


Sittandes på balkongen och lapa sol!
Och när man var inne i city:








Kram kram
Ems ♥

God morgon!

Inser nu att jag är redan upp och nästan klar och det är innan åtta på en lördag, men det gäller att vara effektiv eller? ;)
Aja, idag står det att åka inte till stan snabbt på förmiddagen, sedan hem och äta och fixa lite här hemma, för aytt sedan göra sig iordning för att åka iväg på 20-års galej ;)
Så hela dagen känns som att man inte har en ledig stund allt, mycket att göra typ. Men det kan vara ganska skönt att ha en del inbokat på det sättet för då slipper man tänka så himla mycket, även om jag vet att om jag bara skjuter undan saker så blir det värre för mig själv dagen efter och så, det har varit så förr iallafall så det finns både för- och nackdelar med det hela så att säga.
Och när jag ska iväg i eftermiddag/kväll så kommer jag få träffa en del av min släkt och även farfar skulle tydligen komma. Älskade farfar <3 och jag pratade med honom lite går, face-timeade lite med honom och hans sambo! Virrigpanna som inte såg att det var jag först ;), men det kan inte vara lätt när jag har ändrat om mig till en viss del men men han var lika glad aom vanligt och han är ju han så det var den farfar jag alltid har haft och känt igen ;)
Men nu tänkte jag avrunda lite så skriver jag lite mer senare kanske innan jag åker iväg eller så hörs vi imorgon!
Kram Kram
Ems
 

Åh härliga Pmsen!

Så härligt att ha Pms och ont, det är ju alltid lika trevligt eller?
Jag har varit grinig hela dagen i stort sett och ja, det får vara så. Men jag var ändå relativt lugnt för att vara jag så det var lite weird men men.
Aja, mina naglar har blivit fina igen och jag testade på att göra pricka på dem denna gång också 
Och jag kommer nog ha en lugn fredagskväll och imorgon är det födelsedagsfirande som gäller :)
Men jag skriver mer imorgon förmiddag eller ett tag innan man åker imorgon!
Kram kram
Ems
 
 

Hej!

Ja, det är torsdag igen och tiden går väldigt fort känns det som. Jag känner att det inte är så kul alla gånger men vad kan man göra?
Jag har under dagen haft bild och en annan grupp idag. :)
Aja, nu ska jag ta och titta på Jamie upptäcker för han är i Stockholm denna gång ;)
Kram kram
Ems ♥


Epic shit :P

Hallå!

Jag är ganska trött idag och jag orkar inte skriva idag men jag tänkte ge lite bilder ;)






Kram kram
Ems

Suprise Suprise!

Dagen har varit helt okej, men med lite små saker som störde friden lite mer eller mindre. Vid eftermiddags melliset så gick brandlarmet på SCÄ, fick ont i öronen av det och hade ont ett tag efter. Men jag fick ett litet samtal med K efter att jag hade ätit klart melliset eftersom vi fick avbryta det. Så det var ju roligt :). Efter det så mötte jag upp mamma och vi gick till Iittala där jag köpte glas eftersom några av dem är på rea och fick med mig fyra stycken :) tjänade typ 120 kronor. Aja, lite om dagen sådär :).
Kram kram
Ems ♥
Fail :)
 

Lite paus!

Jag har tagit lite paus här på bloggen men jag har inte riktigt orkat skriva och så vidare. Det har varit en vecka som känts väldigt konstig och annorlunda men avsluta denna vecka med ett roligt samtal :).Idag var det musik och spa som stod på schemat ;) och mina naglar blev lite vårsnygga när vi hade spa på eftermiddagen.
Föll för färgen på ett ögonkast och jag gillar pastellfärger på något höger. Aja, tänkte att jag skulle bara visa att jag lever och så ;).
Kram kram
Ems ♥
 

Hej och välkommen ångest!

Denna dag vill jag helst inte minnas helst efter att ha träffat psykolog K idag, min sista gång så mådde jag inte så himla bra alls och jag tog mig igenom tio-melliset med ångest men det var liksom hanterbart. Men vid lunch så brast det för mig och jag började gråta. Det blev liksom för mycket med allt och ja, jag klarade inte av att äta upp min lunch! Men tack och lov för personalen som var där som såg att jag inte mådde bra alls. Och när vi stötte på varandra igen efter så frågade hon hur jag mådde efter och gav mig en kram faktiskt :). Men men, ibland har man sådana här dagar också. Och fick världens Bamse och varmaste kramen av K innan jag gick, så har jag aldrig känt förut och fick en liten sak av K för att jag ska komma ihåg henne och att blicka framåt, att bli frisk och fri typ. Det är en sak som man kan ha i plånboken och den ligger så bra i min plånbok ♥
Tack K ♥♥
Aja, en liten snabb uppdatering och visa att jag lever! Hur mår ni? Och hur har ni haft det?
Kram kram
Ems♥
 

Hello!

Då var min första dag på dagvården klar ;). Det gick väl helt okej, man var ganska nervös och så men det har väl släppt lite nu!
Och jag har fått en kommentar med lite frågor som jag tänkte försöka svara lite lätt på :).
Dagarna ser lite olika ut men man är alltid där 9-15 och som idag så har man ett morgon möte och sedan så är det så att man har temagrupp under en timmes tid på förmiddagen och sedan är det lunch. På eftermiddagen är det ganska fritt och man kanske träffar sin behandlare eller vad man ska säga och sedan är det mellanmål, efter det så får man gå hem.
Så kan en dag se ut men sen under veckan har man även kroppskännedom och musik- eller bildterapi, spa har man nog också om jag minns rätt. Och sen är det ju alltid tre mål som man äter där.
Och sen kan jag säga att just på den avdelningen jag är så är det 12 veckor som gäller, det finns ju andra "avdelningar" som är utformade på andra sätt och lite längre sp att säga. Öppenvården börjar man med och så, vilket jag har gjort och har mitt sista mötre där imorgon men jag är lite osäker på om man avrundar med öppenvården också. Dock så får man komma tillbaka ett antal gånger till själva dagvården efteer och vara där under någon dag för den som behöver och vill :). Så det är lite hur det ser ut och hur man kan arbeta vidare och så vidare, schemat man har är typ samma under veckornas gång men att det är lite flexibelt på hur det är inom dessa olika sakerna man gör. Hoppas det var lite svar på hur det är och hur det fungerar. Men aja, det gick bra för att vara min absolut första dag :). 
Så har min dag sett ut till en viss del och sen så är jag även nyfrissad, behövde verkligen klippa mig så nu har jag tillbaka luggen jag klippte förra gången som har växt ut en del ;).
Kram Kram 
Ems
 

Mästarens mästare!

Sitter och kollar på mästarens mästare, typ den enda jag gillar är Kajsa Bergqvist i denna grupp (uppdelade i två grupper ju).
Jag har varit ute och sprungit lite men mina knän är ju helt fucked up så det gick inte så bra. Aja, nu tänkte jag avrunda.
Är så sjukt nervös inför morgondagen så jag klarar inte av att skriva så mycket mer.
Kram kram
Ems ♥

Hej!

Jag har kommit hem :), ioförsig så har jag varit hemma ett tag men jag har haft huvudvärk efter en blandning av pollen, päls och damm så jag har velat varva ner lite innan jag skrev något. Nu är jag ganska trött men jag har inte huvudvärk på samma sätt som jag har haft.
Och imorgon börjar allvaret :$, jag är så nervös och rädd på något sätt. Det är något nytt och jag vet inte vilka som är där eller riktigt hur dem är. Jag har inte känt så förr, men det är ju inte helt enkelt när det är förändringar alla gånger.
Men nu är det fotboll som gäller och efter matchen så ska jag ut och springa, det är om tjugo minuter typ!
Jag skriver kanske lite mer senare ikväll om jag orkar och så.
Hoppas att ni har haft en bra dag och helg! Plus att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥

Trött!

Jag är så himla trött just nu, på måååånga olika sätt. Jag vill bara sova bort allt och tröttheten, men det går nog inte. Jag vet att det inte finns något alternativ till att jag ska ge upp och jag vet att det finns någon/några som inte skulle tillåta mig att ge upp heller så.
Jag orkar inte skriva så mycket mer men jag skriver mer imorgon när jag har kommit hem från mormor och morfar.
Kram kram
Ems ♥

Lördagsmorgon

Jag vaknar upp till en lördagsmorgon som ger mig lite ångest när man ser ut genom fönstret, för jag vill ju ha våren och vårvärmen inte det som sker utanför fönstret just nu! :(
Annars så är det så att jag ska iväg till en kompis som ville ha hjälp med lite saker, jag ska vara där runt 12 så det blir väl en lunch på väg till henne eller en tidig. Det beror på hur jag känner mig och mår.....
Men nu så sitter jag framför nyhetsmorgon och med ett garnnystan i handen så är det en ganska lugn morgon fast med mycket ångest och ett mindre bra mående men men.
God morgon på er alla och önskar er en bra lördag och helg!
Kram kram
Ems ♥


En morgontrött Ems, som vaknade upp med ungefär samma frisyr som jag hade när jag somnade igår kväll ;)

God natt!

God natt på er önskar en trött tjej.



Då var det bestämt!

Nu är det det bestämt, från och med måndag så kommer jag att gå på dagvård på SCÄ under 12 veckor. Allt har gått jäkligt snabbt och det känns väldigt overkligt. På tisdag kommer jag då ha mitt sista samtal med psykolog K och det känns ju väldigt blandat men jag vet att jag inte kan stanna hos henne hur länge som helst heller.
Men aja, nu när det är officiellt och jag sade ja idag när jag var där på eftermiddagen. Det är för min skull och ingen annans, det var bara jag som kunde ta beslutet dock. Jag vet och har vetat att jag behöver det här men jag har liksom dragit ut på det hela med tanke på att jag är rädd för förändringar och jag har väldigt svårt att lita på folk så att göra något sådant här är väldigt laddat, men samtidigt så är det väl kanske bra för då får jag träna på allt det där.
Aja, annars då? Jo, jag har varit inne i stan och var där med två kompisar. Vi åt även ute, väldigt trevligt även om jag hade extrem ångest innan, under och efter. Jag hade redan ångest över det hela när jag smsade med ena kompisen och vi bestämde hur vi skulle göra, när vi skulle träffas och hur vi skulle träffas. Men jag kunde ändå dölja det så pass bra så att det märktes nog inte på mig att jag mådde extremt dåligt och hade extremt mycket ångest :).
Men nu tänkte jag avrunda för idag och hoppas ni mår bra plus att ni har haft en bra fredag.
Trevlig helg och så hörs vi under helgen :)!
Kram kram
Ems
 

Hej!

Jag skriver snabbt här nu för jag ska iväg om bara några minuter! Men jag tänkte bara visa att jag lever och säga att jag skriver mer när jag kommer hem, om jag orkar plus att om jag kommer hem i någorlunda tid. Jag vet inte riktigt hur länge jag är borta eller hur länge de andra jag ska träffa tänkte att vi ska vara inne i i city :).
Men hoppas att ni mår bra och får en bra fortsatt fredagskväll! Så hörs vi antingen senare ikväll eller imorgon förmiddag! :)
Kram kram
Ems

Nervös!

Jag är hur nervös som helst imorgon! Det är liksom tolv veckor som står på spel, eller hur man ska säga. Det är så mycket och jag känner så mycket ångest för saker och ting. Det har gått jävligt snabb och det är väl det som kanske det som gör att allt känns så overkligt kanske. Men det är är mycket som går igenom huvudet på mig och jag har ett stort beslut att ta till imorgon på dagen!
Aja, annars så har denna dag också gått genom att ha städat och tvättat lite här hemma. Har även hunnit med att träffa psykolog E idag, en annan dag än vad jag brukar ha men det finns ju anledningar till varför det också och det kommer förmodligen bli annorlunda under dessa tolv veckor jag skrev om innan. Allt beror på vad jag väljer och beslutar om.
Aja, nu ska jag kolla klart på plus och att kolla på debatt i sängen innan jag lägger mig!
Hoppas ni mår bra och har haft det bra!
Kram kram
Ems 
 
Såhär har jag sett ut idag ;)
 

;)

 
)

Trött och huvudvärk!

Just nu är jag världens segaste känns det som, och ändå har jag sovit lite mer än vad jag brukar. Det var välbehövligt, och jag kan kanske förstå på ett sätt att min kropp sa ifrån igår kväll när jag hade gjort ganska mycket hos mormor och morfar med en katt plus allt pollen ute och kanske ätit lite halvdant igår. Men jag är fortfarande trött och seg idag, sitter med en huvdvärk som heter duga och jag känner att jag inte orkar så mycket men jag måste ju iväg senare för jag ska iväg till min psykolog E idag vilket behövs lus att jag måst ju ändra om lite med tiderna och så hos henne men hon kommer förstå, hoppas jag iallafall.
Men aja, sitter här och funderar på om jag sätta igång lunch eller inte, ångesten över maten är på topp idag och jag hade en del ångest igårkväll över maten också och ja, igår blev det för mycket helt enkelt :/.
Aja, får bita i det sura äpplet och stå emot vissa saker nu!
Hoppas att ni mår bra och har det bra i solskenet!
Kram kram
Ems

Pollen, min ovän!

Nu när pollen har börjat komma så drar mina problem igång. Eftersom jag är pollenallergiker så kommer det bli en pina och det har redan börjat med att kliande ögon, rinnande näsa och halsen kliar lite lätt. Inte så kul men jag är van vid att ha dessa problem eftersom jag är kronisk allergiker och astmatiker så har jag haft mycket problem med just pollen och mycket annat. Men just idag så har jag märkt av pollen en och jag sitter med huvudvärk och mår inte så bra av det hela. Och att känna av pollen plus att vara hos mormor och morfar som har katt gjorde inte saken bättre precis men dem har flyttat för inte så länge sen så man hjälper ju dem med att packa upp och städa lite.
Men nu är det fotboll så jag ska kolla på det men jag skriver snart igen!
Hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥

Min veckodos!

Har varit hemma en stund efter att ha träffat M idag ♥♥♥. Jag har fått min veckodos, tack M för att du är du och får mig att skratta och inse att det alltid finns alternativ till det man väljer :). Så efter två underbara samtal med två underbara personer igår och idag så känns det ganska lugnt för tillfället iallafall :). Och B, tack för ett kort men bra samtal!
Men jag försöker få tag på en annan kompis som tydligen var pratsjuk men nu går det inte att få tag på denna.
Aja, skriver senare ikväll! Och hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag!
Kram kram
Ems ♥



Det var det där med ord!

Ja, ännu en dag som jag inte riktigt vet vad jag ska skriva, jag orkar inte skriva om allt som kommer ske heller förrän jag har helt bestämt mig och det verkligen kommer ske. Orkar inte med att tänka på det just här och nu så att säga heller, det är alldeles för mycket så att säga. Det räcker med att några få vet och så.
Aja, nu ska jag fixa med annat men jag lovar att jag skriver snart igen oavsett vad jag skriver om! :)
Kram kram
Ems

Någon som är sugen?

Någon som är sugen på att spela detta spel?
Spelet heter "SLender" och som klippet heter så är det tonåringar som reagerar på det spelet ;)
 
Och dem som läser dett och känner mig väldigt bra, våga inte ens tänka tanken på något nu!!!! :P
 
 

Viljelös

Hur fan kan man vara så viljelös? Jag orkar inte en enda sak, min kropp och själ håller på att ge upp. Jag vet att jag inte kan ge upp, men just nu så vill jag ge upp. Just nu så känns det alldeles för mycket att hantera med känslor och så vidare. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller skriva heller för att jag vill vara ärlig med hur det är men samtidigt så är jag rädd för hur andra kommer reagera, jag vill inte göra någon orolig för den delen heller. Jag är helt slutkörd och jag vill inte ljuga om hur jag mår och jag hoppas att jag inte triggar igång något hos någon annan eller får någon att bli orolig eller ser mig på något annat sätt!
Kram kram
Ems

Suck!

Jag har inte orken att skriva känns det som. Jag känner mig sjuk och bara allmänt seg. Det hjälper ju inte direkt mot ångesten och att jag inte mår bra alls rent psykiskt. Men jag känner att alla har väl perioder då man mår sämre och man går längre ner i vissa saker då, jag är så iallafall! Jag har känt att jag inte är så pigg på att lägga upp något som man kan skratta åt här, vilket jag inte har gjort på ett tag men samtidigt så känner jag att jag inte kan ge något som jag inte kan göra själv på något sätt. Jag tänker inte ljuga och göra något som inte känns okej just nu! Jag hoppas ni förstår det och vad jag menar!?!
Men jag försöker skriva snart igen och så.
Hoppas att ni mår bra och får en fin dag och helg! :)
Kram kram
Ems ♥



Allt för...

Allt för att slippa ångest över min kropp och så.




Tränade för att bli ångestfri! Så skönt även om ångesten var kvar!
:/

Fredag!

Deet är fredag och snart är det dags att äta en tidig lunch för att sedan åka iväg för att träffa en vän, ska träffa denne vän vid gärdet. Och känner just nu, varför just gärdet av alla ställen? Men vad gör man inte för sina vänner ;) och ja, jag kanske är lite för snäll ibland eftersom jag inte säger nej när jag kanske inte har lust eller så! Kanske därför jag har fått en viss roll hos kompisar som typ förväntar sig att jag ska alltid ställa upp och så vidare. Jag ställer gärna upp det är inte det men jag känner ibland att jag kanske inte klarar av att ställa upp för att jag inte mår så bra själv och mår ännu sämre i omgångar, men jag ställer mer än gärna upp men ibland önskar man att man kunde säga nej men i vissa fall så går det inte att säga nej. Sen beror det också på vem man kan säga nej till och inte kan göra det med, det beror på vilka vänner man menar och så vidare. Det var lite tankar om det!
Annars så står ju vi inför hleg och det är ju inte så kul för mig alla gånger för då blir det ju så att jag brukar oftast må som sämst på hgelgerna och det finns sina anledningar till det!
Aja, nu ska jag sätta igång lite vatten och fixa min tidiga lunch som jag egentligen bara vill hoppa över.....
Hoppas att ni mår bra och har det bra!
Kram Kram
Ems
 

Hello

Har varit hemma ett tag men det var att äta middag det första man gjorde när man klev igenom dörren här hemma. Jag är helt slutkörd just nu efter denna dag och har världens huvudvärk som jag trodde skulle försvinna när jag hade ätit men så blev det ju inte....
Jag har känt mig så trött hela dagen och jag känner mig så galen på mig själv och hur jag är/mår just nu! Jag måste väl bara bita ihop och fortsätta antar jag eftersom jag inte kan göra något åt saken just nu! :)
Hoppas ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥

Jahapp

Då har även denna dag gått och ibland känns det som att det är bara måndag och fredag hela tiden, inte okej. Tiden går alldeles för fort ibland, men vad ska man göra?
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu heller för att mina ord står väldigt stilla just nu känns det som. Jag har känt mig trött, seg och väldigt ångestfylld, men ångestfylld har jag varit ett bra tag nu. Är inne i en period då jag inte mår bra alls och känner mig väldigt, ja det är svårt att hitta ordet för det. Men jag känner att jag behöver nog säga en del saker men bara till de jag känner mig allra säkrast med. Och ibland känner man att jag skulle vilja be om en sak men vågar inte för det känns så pinsamt att be om det. Även om jag kanske behöver be om det även om det handlar om att jag vill att någon bara typ pushar lite och frågar om det jag har så svårt med att berätta :/.
Aja, nu tänkte jag avrunda och så men jag skriver mer när jag kommer hem imorgon (om jag orkar och inte kommer allt för sent)
Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag!
Kram kram
Ems ♥



Zombiemood!

Jag känner mig levande död typ, som en zombie. Helt sjukt trött och vill sova men kan inte sova riktigt än. Jag har hållit på sedan halv sju imorse och det känns nu kan jag säga men sova, vad är det?
Zombiemood på mig? Ja, det är ett understatement kanske till och med! Jag tänkte avrunda nu, och kolla på vetenskapens värld nu. Men hoppas att ni mår bra! Och hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥





Morgontid!

Jag har haft en morgontid idag, och jag cyklade dit(och en del av varför jag valde det var för att slippa rusningstrafiken). Så det var premiär för att cykla detta år och lite ovant är det, när cykeln har stått ett par månader men jag slapp att pumpa hjulen iallafall för dem hade väldigt bra med luft fortfarande, helt otroligt nog ;).
AJa, min motgon tid var på SCÄ hos psykolog/behandlare K och det gick bra. Vi pratade lite om känslor och sådant som kretsar omkring äsen att göra och så. Måste komma ihåg att ta med mig ett visst papper till henne till nästa gång eftersom jag är så smart att glömma det hemma efter att ha bytt väska(eftersom jag har en ny)
Aja, snart ska jag iväg igen och träffa en kompis och så får vi se vad som händer....
Men innan jag ska åka/cykla så tänkte jag kolla på lite klipp på youtube :)
Kram kram
Ems

Suck!

Just nu så känns det väldigt konstigt i mig, inte fysiskt utan psykiskt. Ångesten är på topp och jag känner mig så himla utmattad av det också...Jag har ingen ork alls, är bara allmänt seg. Vette fan vad det är och känner att jag orkar inte just nu när allt kommer på en och samma gång typ, och då menar jag det fysiska för det psykiska har jag ju alltid fast kanske mer i vissa perioder. Men aja, så är det och jag känner att jag kanske borde kolla mina knän för dem gör fortfarande ont iofs så har mitt högra knä inte vikt sig nu på några dagar men ändå det är ju väldigt obehagligt när det viker sig så..
Aja, nu ska jag tydligen kolla något åt mamma och kan inte vänta längre, inget tålamod har hon inte precis!
Kram kram
Ems
 

Ajajaj!

Just nu så gör det ont i hela kroppen och jag mår illa, inte för att jag är sjuk utan andra saker som gör det. Jag har ändå lyckats hålla mig ganska smärtfri ifrån det med lite hjälp ifrån alvedon och jag hade som vanligt en tid hos psykolg E idag och nu är jag hemma ett tag till och sen är det att möta mamma som slutar tidigt, så vi ska mötas upp då.
Annars då? Inte mycket utan idag är det lite nya block, pennor och en ny väska som ska inhandlas efter som min väska hålle på att gå sönder typ efter något år av att bära alldeles för i den och ha haft alldeles för mycket i den, men det blir så lätt ;).
Aja, nu ska jag ta och avrunda för tillfället men skriver mer senare.
Hoppas att ni har en bra måndag och får en bra vecka :)

Blir ju galen!

Jag blir galen på mina knän som gör ont typ konstant för tillfället och ena har vikt sig ett antal gånger, det är inge skönt precis och känns väldigt obehagligt för att var helt ärligt. För tillf'llet så orkar jag inte ha det också som spökar också med mig och jag känner att det är ju så att jag inte riktigt vågar söka för det heller, för vem kommer tro mig och verkligen vill hjälpa med dedn grejen? För det känns oavsett hur mycket jag än har tränat upp musklerna och så vidare runt omkring så får jag lika ont ändå så något är det men vad?
Aja, det var lite om det. Annars så är det så att jag är väldigt trött och ångestfylld över saker och ting, jag är nöjd med mig själv över vissa saker men ändå inte för att jag inser att det är inte jag som styrde mig över det utan något annat typ svårt att förklara när man inte vill säga allt rakt ut heller....Men aja, sen så är det bara så att jag är ju ganska upp och ner just nu, en riktig berg- och dalbana helt enkelt!
Men nu ska jag fokusera på att skriva lite med olika personer och sedan matchen som min faster och farbror ska se live, avundsjuk? Ja, lite för det hade varit kul med den matchen :/.
Kram Kram
Ems

Men Hej och välkommen!?!

Jaja, jag känner mig ångestfylld och ledsen, plus så mycket mer. Det finns typ inte så mycket som säger att man mår så himla bra. Plus att vissa saker är på väg som gör allt bara värre, vad fan limsom? Hur fan gör man då? Och vad händer om man känner att det inte funkar längre? 
Lite tankar om olika saker men samtidigt så känner jag att jag måste pigga upp lite, jag kan ju inte bara vara negativ även om jag inte mår bra eller hur? Jag vill liksom inte få någon orolig heller för den delen.
Och min lördag är väldigt och har varit väldigt lugn plus minus lite saker som inte har varit så lugnt och fint men men, det får jag berätta mer om någon annan gång. 
 
The impossible Quiz part 1 ;) love it
 
Kram Kram
Ems

Lördag och helg....

Det här med att det är lördag och helg är väldigt svårt för mig eftersom alla är hemma på ett annat sätt. Jag blir mer ångestfylld och jag mår sämre än vanligt och att man inte har haft världens bästa vecka med mycket ångest och så mycket mer gör helgen inte bättre heller :/!
Aja, annars så har jag varit  inne i city idag och jag handlade lite saker som mormor och morfar behövde, jag ska till dem på torsdag och hjälpa dem lite med saker. Så som att städa och lite sådant.
Men innan dess så har jag två tider på söder och en hemma, en skypedejt eller vad man nu vill kalla det ;). Men det är så skönt att kunna prata via skype med denna eftersom det ger ett annat perspektiv på saker och ting än vad man kanske får från annat och håll och så vidare!
Skriver mer snart för jag måste fixa middagen så att den är klar till att min bror kommer hem för att hanb har inte ätit lunch av olika anledningar.!
Kram kram
Ems