En trött chey











Efter härlig födelsedag med lunch med mamma först och sedan bowling och fika med underbara vänner gör att jag är trött men glad och tacksam för att jag har så underbara människor omkring mig❤️
Jag är glad över dagen och förhoppningsvis så somnar jag gott ikväll med många härliga minnen! ❤️😘😍
Hur mår ni denna lördag? 
Kram kram
Ems 

Uppehåll!

Jag har självmant valt att ha ett uppehåll ett tag pga att jag inte mått så himla bra psykiskt men sommar är en svårt tid för mig för det har hänt en del saker just under sommaren, även om jag gillar sommaren och värmen på andra sätt.
Jag känner mig tom inombords och min psykiska status går verkligen upp och ner, det är så jobbigt och jag hänger knappt med själv.
 
Annars då?
Jo, jag har valt att bli vegetarian och det går bra, jag känner mig hälsosammre och friskare rent fysiskt. Anledningen till att jag valde det är att jag känner det är bättre för miljön och att hur en del bönder skickar kpr som är dräktiga till slakt, det är så hemskt för mig. Jag kan inte säga hur många procent av alla kor som skickas till slakt är dräktiga men det är inte okej oavsett. Och sen är det bättre för miljön(enligt mig) för det är mindre utsläpp, för det röda köttet och fläsk stog väldigt långt upp på hur utsläppen det kommer ifrån när kor och grisar slaktas. Och det är enligt mig, andra får tycka vad dem vill och så. Men för mig så ska man inte säga att jag inte får vara det och så vidare, lika mycket så kommer jag inte säga till någon annan att bli vegeterian.
Jag har mina åsikter och vet hur jag ska äta hälsosamt och tränar, jag har det logiska tänkadet och kan ta ansvar när jag inte mår bra i mina ätstörningar. Men just nu har jag till en viss del mina ätstörningar under kontroll även om jag har dagar som jag mår skit i äsen. Men om jag har en dålig dag och det råkar falla på dem dagar jag tränar, så då låter jag bli att träna för att jag vet att då kommer det bara att gynna äsen om jag skulle träna då. Så jag tar ansvar och vet när det är dags att sluta att träna osv. 
Jag väger ganska normalt just nu och det är ett resultat av att jag har fått mer muskler plus att som ett resultat av träningen så har jag äter jag lite mer också. Jag äter efter hur mycket jag har tränat och det är ju positivt förom det hade varit så att jag inte hade blivit mer hungrig av att träna och minska på maten istället så hade jag nog tagit en paus ifrån träningen för jag skulle bryta ned min kropp och den skulle inte orka. Men som sagt så har jag dagar som jag mår dåligt i mina dagar och har en del beteenden och gillar inte mat helt och hållet än men jag äter och försöker äta så bra som det går. Sen så gillar jag inte min kropp riktigt och jag gillar inte att visa upp mig och mina former så jag försöker dölja min kropp till en viss del men om jag mår "relativt" bra så försöker jag att gå lite emot det och visa en del av min kropp och mina former, tex som att jag går i ett par shorts och ett linne osv.
Om man ska se tillbaka ett år så skulle det här inte vara möjligt även om jag var aktiv och så då också men jag hade inte kunnat träna som jag gör idag och äta som jag gör idag. 
MIN RESA RÄKNAS!

Men jag säger inte att allt är löst eller fixat och så för det går i skift och jag har mycket att bearbeta fortfarande och jag är inte frisk på långa vägar men jag kan hantera vissa saker under en "bra" dag och andra saker så tar mina problem och ångest över till den grad att jag svänger i humör och inte kan hantera det på ett bra sätt så det blir att jag gör det "dumma" istället även om jag har det logiska och vet att det gör bara saken värre, men det är svårt att låta bli.
Men men, men nu räcker det med att skriva. Det blev ett väldigt långt inlägg men jag  kände att jag ville skriva av mig!
Hur mår ni i denna sommarvärme? Och hoppas att ni har en bra helg!?!
Kram kram