2016

Jag går in till ett nytt år med mycket saker som har hänt, både negativt och positivt. Men jag känner att det har gjort mig till en människa som ser framtiden på ett annat sätt.

Jag har genomgått att vara inlagd under början av året och till att få ett kaosartad behandlings schema i början till att faktiskt få avsluta året på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Jag har påbörjat dbt-behandling, har ett förhållande med världens finaste, fått nya vänner och personer som har blivit ett stort stöd för mig i mina med- och motgångar.

Visst, det finns dagar och vissa perioder som är jobbiga där jag inte alls mår bra men då finns det personer omkring mig som ser mig och förstår mig, är det stödet jag behöver och får mig att kämpa istället för att ge upp allt.

Jag har många vänner och en pojkvän som betyder mycket för mig som gör att jag kan hoppas på en framtid med en mer stabil grund och kunna få göra det jag faktiskt vill göra till slut. Jag har fått många nya vänner under året och börjat att göra mer saker, vågat öppna upp mig mer och vara mer pratsam och gladare i omgångar när jag har de bättre perioderna. Jag är inte lika blyg, utan tar för mig mer och vågar säga ifrån och säga nej när något inte känns bra eller när jag inte orkar göra något. Ja, jag vet att jag ska säga nej av rätt anledning och gå emot känslan när jag känner att jag vill säga nej för att jag inte vill gå ut och visa mig som ett exempel.

Just nu ser jag en framtid och att jag kommer bli starkare ju längre tiden gå när jag gör dem rätta sakerna för mig själv och gör val som kanske inte blir dem bästa alla gånger men att jag åtminstone vet att jag har stöd som gör att jag kan göra misstag och lära mig av det och gå vidare till att göra rätt eller hur man ska förklara.

 

Jag trodde aldrig att detta år skulle sluta med så mycket positivt som det ändå kommer göra som t.ex en behandling som kommer hjälpa(förhoppningsvis) och att jag skulle ha ett förhållande. Jag trodde att jag aldrig skulle våga att släppa in någon så pass när och kunna faktiskt lita på honom osv. han är min fina och mitt stöd, han finns där och stressar inte fram något. Han förstår mig på ett sätt som väldigt få gör, om han inte gör det lite mer för att han vet vad det innebär att vara sjuk i depression osv.

Jag har en bra period just nu, även om jag har haft mycket ångest och sådant över jul som har gjort mig sämre så är det en bättre period som sagt. Det finns mycket kvar som behöver fixas och jag har fortfarande kvar min depression och ångestproblematiken, min borderline och till en viss del mina ätstörningar som är under kontroll för att jag äter och går emot ”äs-monstret”.

Jag vill tacka dem som finns där vid min sida och är ett stöd, jag hoppas att ni får ett nytt år med mycket glädje och kärlek. Jag kommer starta mitt med kärlek och en glädje som jag inte hade förväntat mig! 

Gott nytt år och god fortsättning! Så syns och hörs vi under det nya året. ❤️

Hej då 2015 och hej 2016!