Gott nytt år!

Jag önskar er ett gott nytt år!

Hallå!

Jag är orolig och nervös men det tillhör väl vissa saker. Jag sparar det mesta  av mina julpengar till en ny telefon också. 
Hur mår ni och hur har eran jul varit? 
Kram kram
Ems

God jul!

God jul på er och hoppas att ni hade en bra julafton!
Kram kram
Ems

Söndag och Sol!

Det är söndag och fjärde advent. Plus att solen skiner ute, jag har varit ute en stund och handlade på vägen hem. Det var kallt ute enligt mig iallafall och jag gillar inte kylan alls, men det tillhör ju vintern liksom. 
Jag skjriver mer senare men nu är det ghost adventures som gäller.
Kram Kram 
Ems

Regn och rusk!

Det är måndag och det är regningt och grått ute. Jag har hunnit med att lämna in ansökan och psykologen nu på förmiddagen. 
Jag har inte orkat skriva alls de senaste dagarna eftersom jag har inte mått så himla bra, av många anledningar. Och det håller jag privat och inte skriver det på bloggen, eftersom det behöver inte alla veta varför.
Aja, nu ska jag kolla klart på en serie och göra te.
Hur mår ni?
Kram kram
Ems
 

Torsdagskväll

Det är torsdag och jag är hemma, jag är extremt trött just nu. Vette f*n varför jag är så trött men men. Imorgon så är det avdelningen som gäller först och sedan på eftermiddagen så bär det av att träffa E, som har fått byta dag med mig flera gånger nu. Vilket känns jobbigt för jag har ju bytt och jag har inte mått bra och det har gått ut där, jag gillar inte att byta dag så ofta som jag har gjort. 
Aja, jag ska nog ta och avrunda men jag tänkte bara skriva snabbt och visa att jag lever och mår ändå hyfsat just nu. 
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Permission

Jag är hemma på permis och jag trivs ganska okej ändå. Jag har inte ork att skriva så mycket just nu men jag skriver mer imorgon eller så! 

Målade naglar!

Jag sitter med målade naglar och har inget speciellt för mig. 

Hemma

Jag är hemma nu och skriver mer imorgon om eftersom jag inte har datorn som jag skriver ifrån just nu.
Kram kram
Ems