När man....

När man mår som sämst så ska man vara stöd åt någon annan! Det känns inte riktigt rätt. Jag hatar att ha den rollen som ska ta hand om alla andra och vara dem som mår bra och är glad. Även om jag visar upp en sida så mår jag inte alltid bra och vem tar emot mig när jag faller?
Jag menar man att om man är i relation, så som vänskaps- och kärleksrelation så måste man väl ändå ge och ta. Inte bara ta, eller tänker jag fel?
Aja, ska väl försöka få tag på en kompis och så får vi se hur det blir.
Hoppas att ni har haft en bra dag! Och hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥

Jag lever!

Jag lever mem knappt känns det som. Det är mycket känslor och jag har världens ångest och värsta känslostormen också. Sen hjälper inte det att vissa saker är på väg men men.
Det enda positiva med dagen är väl att jag fick träffa underbara M och fick se hur hon jobbade. Och just idag så var det någon fotbollstunering i en hall och dem hade fått en kommentator som jag älskar, nämligen Nicklas Holmgren. Han är helt underbar, jag blev gladare över det och att få vara med M :).
Aja, tänkte avrunda nu men jag tänkte att jag skulle uppdatera lite grann bara ;)! Och visa att jag lever!
Kram kram
Ems ♥

Nervös nervös nervös

Jag är så himla nervös, ångestfylld och rädd inför en viss sak och tid. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till eller så vidare. Jag hatar det här, men även om jag hatar det och inte gillar detta så vet jag att det är det jag behöver plus att jag vill det men det gör det inte mindre jobbigt för det. Vad fan ska man göra? Och man börjar undra om det verkligen kommer ske och om jag verkligen kommer klara av det.....Åh, ljuva ångest eller inte!
Jag kommer tyvärr inte att avslöja vad det exakt säga vad det gäller här riktigt än, jag vill att det ska vara helt klart innan jag skriver om det helt och hållet.
Men aja, nu är det fotboll som gäller och sedan att sova, är trött som bara den men det är väl inte så himla ovanligt eller? ;)
Men hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag!
Kram kram
Ems ♥



Morgontrött?

Ja, jag är morgontrött och att prata med mig på morgonen är ingen idé alls av just den anledningen och jag blir ganska lätt grinig speciellt om jag har sovit dåligt!
Men men, idag så ska jag iväg och träffa en kompis som jag känner att ibland jag inte vill träffa eller ha min närhet av några anledningar men samtidigt så är denna vän en av dem vänner jag har känt längst. Med denne så känner man ibland att hen inte förstår alls men hen är ändå snäll så det är väldigt komplicerat med hela situationen och så.
Aja, jag skriver mer senare och hoppas att ni får en bra dag! Och hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥

Herregud!

Helt jäkla hysteriskt!
The Graham Norton Show med Matt Damon,Bill Murray och Hugh Bonneville plus musik från Paloma Faith
 
Ems
 

God morgon!

Är ganska trött fortfarande efter helgen, men det var skönt dock att sova lite längre inatt än vad jag någonsin har gjort, men efter allt jag har gjort i helgen så var det inte så mycket sömn alls. 
Men idag så är psykolg E som gäller nu på förmiddagen, ska väl snart gå, tar ju lite tid för mig att ta mig dit liksom ;).
Annars så finns det inte så mycket mer att säga för tillfället, eller jag ska skypa ikväll. Annars så är det inte så myket inplanerat, men jag gillar att vara lite spontan också så.
Aja, vi hörs senare!
Kram Kram
Ems
 
 
 
 

Plusgrader!

Vinterlandskapet vi hade i fredags är bortblåst redan, snön låg typ bara i fredags typ. Den kom och försvann på samma dag i stort sett. Jag orkar inte skriva så mycket eftersom jag är ganska trött idag efter en det saker men tänkte att jag skulle uppdatera lite grann bara ;)!Kom upp i ganska många plusgrader idag! :-)Kram kramEms ♥

Vinterlandskap och lite catch up!

Det är lördag och jag mår väl inte så mycket bättre egentligen men jag känner att jag måste ändå ta mig i kragen och inte bara ta och ge upp allt. 
Idag är det 20-års fest som gäller så det är väl kul men samtidigt så känns det lite konstigt för det är typ bara hon som har fyllt tjugo som jag känner, eller rättare sagt hon är den enda som jag känner. Men men, jag har sagt att jag kommer lite tidigare och hjälper och så. Får se bara vilken tid jag skulle komma, smsade precis och kollade ;), men har inte hunnit att få svar.
Sen så var jag igår och hälsade på S, en person som jag har haft som handledare en gång i tiden. Och innan jag var hos henne så gick jag till en badstrand som jag växte upp och badade typ varje år, var i "my old hoods". Och hade en av mina praktiker där ute när jag gick i skolan! Och såhär såg det ut när det var snö igår:
Det var faktiskt väldigt vackert :)!
Men nu ska jag väl ta och fixa iordning lite saker och så vidare!
Hoppas att ni får en bra lördag och helg, och att ni mår bra :)
Kram Kram
Ems

Fredag!

Idag och igår så har jag inte mått så bra så jag har inte orkat skriva så mycket. Och jag tänkte att skriva lite mer imorgon under dagen. Men hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥




True


/ Ems

Fotboll!

Detta blir ett snabbt inlägg eftersom det är fotboll igång, Champions League! Även om det inte är Fc Barcelona eller Manchester United så går det att titta på Arsenal-Bayern München, en av många stor matcher :). Men jag bjuder på en blurrig bild från idag när jag spelade pingis (något som jag har spelat i lag förr men fotbollen tog över sedan).Kram kramEms

God morgon!

Det är onsdags morgon och jag väntar på att min bror ska vakna så vi kan åka iväg för att han skulle köpa någonting för sina studier. Men men, får se när han väljer att vakna och jag som vill åka iväg senare känns som långt borta nu för ju mer tiden går detso mindre tid kommer jag ha att komma iväg dit jag vill!
Aja, får väl se hur det blir...
Sen så får jag väl kanske se om jag ens orkar att säga vad det togs beslut om igår men samtidigt så känner jag att jag vill inte säga något förrän det är helt bestämt att det sker och så vidare. Jag ibland känner jag att vissa saker kommer jag inte att klara av att berätt för alla heller men samtidigt så är det liksom en del av mig som vill skriva om dessa saker också så det kanske inte är så  dumt att berätta sakerna när allt är bestämt eller?
Aja, nu ska jag ta och avrunda för tillfället men jag skriver snart igen!
Kram Kram
Ems

En full dag!

Jag har varit och haft två möten idag en på för middagen och en på eftermiddagen! Och emmelan där hann jag med lunch och att ta blodprover. Vad är det med mig och blodprover? Jag verkligen älskar att gå och ta blodprover, det kanske låter lite fel vilket jag vet men samtidigt så har en del av att jag gillar det eftersom på min vårdcentral så är det en och samma sjuksköterska som tar och jag gillar henne, hon sitter och pratar med en samtidigt som hon tar provet vilket alltid är trevligt. Men lite små roligt var det när hon inte insåg att det var jag först men sen när hon insåg att det var jag så blev det ännu mer prat. Jag har inte varit hos henne på väääääldigt länge så det var väl därför och ser väl lite annorlunda ut nu när jag har ändrat på mig lite grann, iallafall till det yttre!
Men på förmiddagen så var det läkaren och min "ordinarie" psykolg E som gällde och sen på eftermiddagen så var det psykolog/behandlare K  som gällde. ångest ångest ångest för att ta en vikt men jag tog mig igenom det och att ta vikten först och sedan ha samtalet är nog det bästa för då får man ut det man känner!
Fick väldigt mycket ut va hela denna dag kände jag och jag kände mig nöjd med mötet med K för att hon förstod vad jag menade och vi fattade lite beslut som var bra och så, det känns fgaktiskt bra även om det är en riktig utmaning som ligger i dessa beslut men så är livet typ. 
Aja, nu ska jag väl ta och avrunda lite men jag tänkte bara skriva lite om dagen och hur den har varit!
Kram Kram
Ems

Min kropp är min kropp!

Min kropp är min kropp, eller hur? Så varför ska jag få höra att jag är snygg bara för att man har en urringning eller visar upp sina former och kropp. Varför blir det utmanande? Eller varför blir allt så sexualiserat? Jag ska kunna gå ut naken utan att någon ens lägger ett finger på mig, men i dagsläget så går det tyvärr inte, sen att man kanske inte går ut naken av andra skäl är en annan sak!

Jag vill kunna känna att min kropp tillhör mig och bara mig. Jag vill inte gå ut och känna mig rädd för att bli tafsad på eller våldtagen, bara för att jag är klädd på ett visst sätt eller ser ut på ett visst sätt.

Jag känner att mina bröst kan vara sexualiserade om jag vill att dem ska vara det, men det är ju mitt val när dem ska vara det eller hur? Dem tillhör mig och dem är inte till för att killar ska se dem som några objekt för sex (eller vad det nu kan vara). Men allt är relativt eller?

Jag vill verkligen att man ska kunna se mig, inte bara hur jag ser ut och vill inte blir objektifierad för att jag har former och är kvinna.

 

MIN KROPP ÄR MIN KROPP OCH INGEN ANNANS!


Vad jag väljer att göra med min kropp är ju ändå mitt val och ingen annans. Eller ska man få höra att man är på ett visst sätt för att man väljer vissa saker? Som till exempel vilka kläder jag väljer, vad för smink har på mig eller val av för utsmyckningar jag väljer så som örhängen(få som många) och tatueringar

Vad jag gör med min kropp är inte ditt problem, och om det jag väljer att göra med min kropp stör dig så mycket så är det ditt problem inte mitt. 

Jag kan inte bry mig mindre om vad du tycker om min kropp, för jag vet att om jag mår bra i mig själv och älskar hur jag ser ut så kommer det att bli så att jag utstrålar något som någon kommer att älska mig för den jag är och hur jag är som person, alltså se bakom allt på utsidan och hur min intelligens ser ut.

Allt handlar inte om utseende och hur man ser på min kropp, en ung kvinnas kropp med kurvor(ja, jag har fått kurvor nu!!). Utan jag vill ses för den person jag är och hur smart jag är, jag vill ses bakom det utseende jag har. Men i dagens läge så känner jag att många kollar på mig och ser bara mitt yttre och att jag inte är tillräckligt smal eller snygg, bli objektifierad. Men det finns även dem som tycker att man är snygg och tror att man inte är smart så att man kan komma undan med att flörta plus att säga vad som helst och tror att man ska falla lätt för den personen, som bara är ute efter en sak. Allt handlar inte om utseende och sex.

Min kropp är mig och jag bestämmer själv över den, ett nej är alltid ett nej oavsett. Min kropp är min och inte din, så låt min kropp vara och sluta objektifiera mig och min kropp. Jag gör vad jag själv vill och när jag själv vill. Ingen ska bestämma vad jag ska göra med min kropp eller om saker är sexobjekt eller inte, för jag ska kunna bestämma själv när det ska vara sexuellt, snyggt och sensuellt. That’s it!


Frozen!

Disneys "Frozen" är ju helt underbar, och jag tycker att man ska kunna kolla på animerat oavsett ålder!
En liten låt ifrån filmen, älskar låtarna också by the way ;) 

Sol underbara sol!

Sitter med datorn i knäet och akriver här medans jag har nyhetsmorgon igång. Nyhetsmorgon är en liten morgon/förmiddagsrutin så det är inte ovanligt att jag sitter och kollar på det. Med kaffe i handen på morgonen och nyhetsmorgon så kan jag kanske bli en människa, speciellt om jag har sovit dåligt eller mindre än vad jag brukar.
Men just idag så känns det lite skönare att vakna upp och att kolla på nyhetsmorgon eftersom nu när det börjar bli ljusare så dyket solen upp också. Det är ju helt underbart efter ett par dagar med grått väder :)
Jag gillar solen helt enkelt. 
Även om solen kan göra det lite lättare så gör det inte så stor skillnad på vad jag känner inombords och hur jag mår. Jag kan känna att vissa saker kanske lättar men andra saker är detsamma med känslor och så vidare, jag känner egentligen att solen gör inte så mycket skillnad med ens mående men man kan känna sig piggare i och med ett ljusare väder. Det gär väl alla, alltså att känna sig piggare när solen lyser? Eller har jag fel? Sen är det kanske olika för olika personer när det gäller ens mående och solen också iofs!?!
Aja, nu ska spåna vidare på en text som jag är lite osäker på om jag ska lägga upp eller inte men jag känner att man måste gå emot rädslan lite eftersom det är ju något som jag känner att jag inte kan komma ifrån heller. Jag kommer nog ångra mig oavsett vad jag gör med texten så då kanske det är lika bra att lägga ut den tycker jag iallafall
Hoppas att ni får en bra måndag och en bra start på veckan! Och hoppas att ni mår bra!?! <3
Kram Kram
Ems

Graham Norton Show!

Martin Freeman, Jamie oliver( älskar honom och Gordon Ramsay) och Ben Stiller. 
 
 
 
 

Buss

Sitter på bussen och väntar på att den ska åka om någon minut, uttråkad? Ja, att sitta själv och inte ha hörlurarna med sig är en riktig pain in the ass. Hur ska detta gå?
Men nu är det bara att åka hem och äta något och se om skype vill fungera idag eller inte.....
Kram kram
Ems ♥

Best moments av QI!

Nu fasiken ska jag kanske få någon att skratta till QI och the best moments :)
 

Lördag!

Idag känner jag mig allmänt dålig, mycket ångest och vill bara ta och ge upp alltihop. Just nu och idag så känner jag mig inte värd något och att ha vissa personer omkring mig för att jag är just jag. Alltså jag känner mycket och typ inget alls, idag är det värsta känslostormen och jag honner gå igenom måååånga tanakr och en tanke var just meningen innan denna....
Jag hatar sådana här dagar och vill man verkligen bara ge upp och försvinna på något sätt. Sen gör vädret inte saken bättre alls, regn, rusk och blåst. Fy fan, hatar det här och jag känner att orden inte räcker till alls just nu, vet liksom inte vad jag ska skriva mer.
Jag återkommer mer när det har lugnat ner sig lite, om det vill lugna ner sig.
Ems

M, min underbara M. Tack ♥♡♥♡♥♡



Att tappa tålamådet

Jag håller på att tappa tålamodet med tekniken ibland, nu när jag sitter och ska skicka mail från mobilen så vill det inte alls. Varför ska allt bli så jäkla krångligt? Det här går ju för fan inte.....
Någon annan som har problem med gmail?
Kram Kram
Ems

F**k

Den som ringer mig typ nu kommer få en suprise, ingen bra sådan dock. Är väldigt förbannad över att skype totalvägrar att fungera och jag blir så frustrerad när det är så att man verkligen vill prata med personen i andra ändan också men så funkar det inte....OCh A, om du läser det här så får du ursäkta mitt språk lite grann om du hörde allt!?! 
Men jävlar vilken idoti att det helt plöstligt inte vill fungerar alls nu, wtf liksom!?! Suck, jag kommer ge upp vilken minut som helst för jag blir så frustrerad och arg till den punkten att jag inte orkar och blir trött på mig själv.....
Nu skriver jag av mig lite och ja, jag struntar i vem som läser och tycker att det är fel. Men programmet skype, go and fuck yourself för just nu så är du inte min vän alls och jag är så irriterad och arg så nu finns det inga hinder på mig typ.....

Reklam och en hyllning! ;)

Zlatan :) 
 
Markolio hyllar Zlatans reklam!
 
Ems :)

Torsdag!

Det är torsdag idag och jag har hunnit komma igång efter min morgonkaffe(iallafall så att jag känner mig levande och pigg nog)


Alltid kaffe i ev av mina Iittala muggar, det är en vanesak och jag älskar ju Iittala och deras serier. Sen har jag lärt mig vad Taika betyder vilket gjorde mig glad eftersom Taika betyder Magi på finska :D ♥.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att jag ska skypa ikväll eftersom det var mycket problem med skype i tisdags, vilket fick mig att svära en del, ja men man kan kanske förstår varför jag gjorde det när det inte funkade som det skulle. Skrattade dock också när jag gjorde det för det är ganska ovanligt att jag svär som jag gör eftersom jag brukar hålla mig till att ha det inom mig så.
Aja, nu ska jag ta och avrunda lite men jag skriver lite mer senare ikväll!
Kram kram
Ems ♥

När man är ensam!

Vad gör man när man är ensam hemma?
Jo, man målar naglarna såklart och de är den färgen som jag brukar oftast ta, nämligen rött. Jag tar oftast rött även om jag har flera färger, fast röda naglar är snyggast tycker jag dock!


Hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥

Skrattar som en tok!

The graham norton show! 

Bakat och hållt på!

Under dagen så har jag bakat och haft för mig, jag bakade åt en som frågade om jag ville baka(jag har alltid älskat att baka) och jag sa att jag kunde baka :). Så det är gjort och sedan var det lunch med pappa och när vi skulle handla lunch så träffade vi på min faster och pappas svägerska(det blir svägerska eller? För hon är ju tillsammans med pappas ena bror/min farbror). Det var oväntat och vi stod och prata en stund och jag ska träffa henne om en vecka för lunch eftersom nästa vecka har jag två tider på en och samma dag fast på två olika ställen ;).
 
Aja, nu sitter jag hos pappa fortfarande och kommer vara här på söder ett tag till, eller ett par timmar till är väl hemma till nio eller något kan jag tänka? Men det är skönt för jag är helt själv för pappa har åkt och jag har nycklar hit som vi har hemma hos mamma och vi får vara hos pappa om jag och min bror vill det. Det är även väldigt skönt att vi får ha nycklar till hans lägenhet för då kan vi bara kolla om han är hemma eller inte och vi kan komma och lite som vi vill om det skulle vara något hemma med mamma typ.
Aja, nu ska jag sätta i örhängen och sedan är det väl att göra sig iordning för att möta upp en kompis snart!
Kram kram
Ems
 
 En del av schackrutorna jag bakade tidigare idag :)
 

Jaha?

Jag skrev ett inlägg igår kväll men inlägget kom inte upp, wtf? 
Aja, hela dagen igår försvann med att försöka klämma in för mycket på lite tid, vissa saker tog längre tid än vad jag hade trott så allt blev förskjutet. 
Och sedan nu så ska jag alldeles strax fixa iordning vissa saker och sedan så är det att vara på Söder hela dagen bara njuta av att inte behöva vara hemma :).
Skriver mer senare!
Kram kram
Ems
 

Två bilder!

Det jag kan undra är om jag är så mycket annorlunda, jag tänker lite då och då! Det finns två bilder med ungefär fyra års mellanrum och är det verkligen så stor skillnad på mig rent utseende mässigt?
Den första från igår:
 
Och den andra för ungefär fyra år sen:
 
Kram Kram
Ems

Trött tjej!

Jag är ganska trött för tillfället när jag har haft en ganska jobbig kväll med olika saker. Så det blir en del slö tittande på både landskamp med fotbollsdamerna pch strax så ska jag kolla på Qx-galan :)
Så ser min kväll, men har man ångest till tusen så känner jag att det är bäst att vara hemma idag också! Jag vill inte riskera en panikattack ute.
Jag hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥



Rekommenderas!

Jag vill ta och rekommendera en bok som verkligen är värd att läsa. Den är hemsk men sann, den heter "Slutstation Rättspsyk: Om tvångsvårdade kvinnor som inte dömts för brott" och är skriven av Sofia Åkerman(skrivit "Zebraflickan" och "för att överleva") och Thérèse Eriksson(är beetendevetare och har fil.kand i psykologi). 
Läsvärd och man kan köpa den här eller så kan man köpa den i bokhandlar(tror att den finns fortfarande i affärerna, t.ex Pocket Shop)
Ems
 

Något vettigt!

Just nu så känns det som att jag inte har något vettigt att säga! SÅ det är nästan så att jag bara vill ta en paus ifrån bloggen, men samtidigt så är det ganska skönt att bara kunna skriva av sig också även om det kanske inte är något så himla vettigt eller bra! För bloggen handlar om min resa och då kanske det inte är världsbästa dagar heller! Och det behöver ju inte vara vettigt heller kanske, för att jag känner ibland när jkag skriver och har väldigt mycket ångest så kan det bli mycket trams och jag vet knappt själv vad jag skriver så, och om det kommer upp något som makes no sense så kanske ni förstår vad som händer!
 
Det är lördagförmiddag, och jag kommer var helt ensam i lägenheten om en stund och kommer vara det i någon timme eller två, så skönt. Men samtidigt så kommer jag bli väldigt uttråkad ganska snabbt, om jag känner mig själv rätt! För jag tappar intresset på sakerna man gör när man är själv ganska snabbt, är jag ensam om sådant? Och jag gillar inte riktigt att vara själv heller för att jag gillar att ha fart omkring mig. Jag är så dubbel med att ha fart och folk omkring mig också för samtidigt som jag vill ha mycket omkring mig och så, så vill jag ändå inte ha folk omkring mig. Jag vet att just det låter jättekonstigt men jag är sådan jag. Jag vet inte själv hur det går ihop! Men aja, nu är jag typ själv så dår är det väl att sätta på musik på datorn och börja läsa typ, det står på agendan när jag är själv. Eller rättare sagt, det är det jag har tänkt att göra sen om jag börjar gå runt och typ dans och så vidare istället är nog bara en tidsfråga innan jag gör det ;)
Hoppas att ni får en bra lördag! Och att ni mår bra!?
Kram Kram
Ems
 

Fredagskväll!

Jag är hemma denna fredagskväll, det är självvalt och jag tycker att det kan vara ganska skönt att ha dagar då man är hemma och bara tar det lugnt. Jag är som sagt ingen festmänniska heller, så det är inte direkt ovanligt att jag hellre väljer en fika med vänner eller att bara sitta i soffan med en film igång eller så. 
Dagen har känts väldigt lång och jag är väldigt trött också. Är trött rent psykiskt också, inte bara fysiskt efter en dag med my ket ångest och en dålig avslutning på dagen typ, med olika saker som gör en både utmattad, trött och ännu mer ångestladdad och man könner mycket olika känslor.
 
Ibland så hatar jag att ha dessa jävla svängningar i humöret och nu kan jag inte skylla på PMS:en heller för det har redan passerat denna månad så det är nog borderlinen som spökar för tillfället extra mycket. Men men, det är så mycket som spelar in också och inte bara en sak utan det är lite upp och ner med äs:en också men det känns som att jag har ändå just äs:en under kontroll för tillfället, men vissa dagar är det svårare med den och att kämpa emot "monstret/djävulen" ör inte lätt alla gånger,
Jaja, nu har jag fått skriva av mig lite grann men vi hörs igen!
Kram Kram
Ems
 
 

God morgon!

Sitter med datorn i knäet och tänkte skriva snabbt nu innan jag tar en stund och lägger mig igen, för jag vaknade upp med världens huvudvärk och vill gärna bli av med den. Varför vaknar jag med huvudvärk såhär ibland? Blir ju galen på det och att man inte riktigt kan leva normalt, så som man vill. Det gör det svårt att gå upp för  att äta frukost också, vilket jag vill kunna göra för att bli fri äs:en. För om jag börjar ta bort frukosten, då börjar jag ta bort lite mer senare och så fortsätter det på det viset så snälla huvudvärk, försvinn helt!
Aja, nu tar jag och avrundar för tillfället, skriver mer senare då eventuellt huvudvärken har försvunnit också!
Kram Kram
Ems
 
 

Trött!

Jag blir så trött på mig själv och min kropp ibland, just för att jag är så upp och ner i humöret. Och min kropp vill inte det jag vill, jag var ute på en av mina rundor(som en del av utmaningen jag är med i) ich jag hade kramp och musklerna ville inte alls. WTF liksom? Varför kan jag bara inte vara normal och varför kan inte kroppen fungera som vanligt? 
Det är väldigt tröttsamt att ha det såhär hela tiden, upp och ner i humöret plus att kroppen blir påverkad av det hela. Med två behandlingar och få rätt hjälp så känner man att man blir välidigt trött men man försöker kämpa för att bli frisk och kunna vara den jag vill. Men just för tillfället så känner jag att jag bara vill kasta in handduken och ge upp allt. Jag är så trött på allt och alla känns det som, men samtidigt så vet jag att det inte är lösningen heller. Lösningen är inte att fly ifrån det hela(även om lusten och känslan av att vilja föy finns där konstant) utan det är att möta rädslorna och bara bli fri ifrån det hela, även om det innebär att man måste ge väldigt mycket och visa saker som är förbjudet och så vidare. Aja, det var lite tankar såhär på torsdagskvällen plus att just nu så känner jag att jag saknar vissa personer. Och på tisdag så får jag prata med en av dem jag saknar <3.
Sen angående efter mitt inlägg igår om min underbaraste M, jag vill bara säga att om man träffar henne så kommer hon göra ett helt underbart intryck på en. Jag måste bara få säga det och jag ska säga vad hon faktiskt betyder för mig efter allt hon har gjort för mig <3! Sen vill jag skicka ut en stor kram till alla som har varit/är ett stöd för mig!
Kram kram
Ems
Det är "Awarenessmonth" för ätstörningar denna månad så det gäller att sprida medvetenhet om denna sjukdom!
 
 

Såhär ser jag ut idag!

Det var länge sen jag hade en dagens outfit så det är på tiden att jag har ett sådant inlägg!
 
Tröjan kommer ifrån Gina Tricot och de svarta jeansen kommer från h&m. 
/Ems
 

Hej!

Just nu så sitter jag med min lilla läxa eller vad man ska kalla det som jag har fått från behandlare / psykolog K på SCÄ till nästa gång, hoppas bara att jag tänker rätt i och med detta nu ;). Är lite virrig ibland så det kan bli lite knas ibland! Och idag var jag hos mormor och morfar ett tag, sedan så åkte jag till M, min underbara M! Jag känner att jag behöver säga mer vad personer betyder och så vidare. Jag säger inte tillräckligt ofta till personer, speciellt inte till dem jag verkligen tycker om! Så är det, och jag tycker att alla borde göra mer av det! Men nu ska jag avrunda tänkte jag, är trött efter en lång dag!Kram kramEms ♥(Med papper och penna i högsta hugg! Och jag älskar att skriva skrivstil för tillfället och det är den enda stilen jag gillar hos mig själv, som jag tycker ser bra ut.)

Kort inlägg!

Okej, dagen är till ända och jag har hunnit med SCÄ, där jag var hos behandlare/psykolog K :). Det gick bra och jag känner mig säker med henne plus mycket mer. Har även fått en hemläxa tills nästa gång så vi får se hur det går och vad det blir av det hela ;).Sen har jag hunnit träffa en kompis och köpte lite kläder, behöver förnya lite med kläder och jag kommer även att ge bort lite kläder som är för stort för mig och som jag inte använder! Aja, ska försöka sova lite nu men hoppas att ni mår bra och haft det bra idag!Kram kramEms ♥

Dålig uppdatering igår!

I know, jag skrev inget igår men jag var knappt hemma igår och tiden räckte inte till tyvärr :(. Och när jag väl kom på att jag nte hade skrivit var klockan typ elva och jag höll på att somna sittandes.
 
Men jag bjuder lite på klipp nu för att kanske få lite leenden på någon kanske! :)
 David Beckham (EN av mina absoluta favoriter <3) spelar egg russian roulette med Jimmy Fallon
 
 
En av mina nya favorit låtar, Pumped up kicks med Foster The people 
 
/Ems

Så ja!

Jag är så att jag är med i en utmaning hos en annan bloggare och jag har satt upp ett må i och med denna utmaning, bloggaren hittar du här. Jag har hållit mig till de målet och idag så var jag ute på den sista rundan som jag har satt upp :). Så jäkla skönt att få igång träningen igen, på allvar(de är det utmaningen handlar om) Nu är vi igång igen ;)!Kram kramEms ♥ :-)

Rubriktorka!

Att komma på rubriker är det inte så lätt alla gånger, men man har inte alltid ord eller så.
Just nu så sitter jag här med mobilen och skriver, samtidigt så kollar jag på "Family guy", just nu så känns det som det bästa för att jag vill bara se Helena papritziou (stavning?) när hon uppträder på melodifestivalen.
Jag ska kolla vidare nu men skriver mer sen!
Hoppas att ni mår bra och har en bra helg!
Kram kram
Ems ♥

Uppdatering!

Det var ett tag sen jag skrev men igår så var det saker typ hela dagen som gjorde det svårt att uppdataera här!
Dagen började med att jag och min bror skulle iväg till sickla, eftersom min bror behövde nya byxor! Så då blev det att vi åkte dit och var där ett bra tag. Sedan så var det bara hem och typ äta, vila sedan en liten stund innan man skulle fixa iordning sig för att sedan åka och möta upp ett par vänner för middag. Det var en sista middag innan en av dessa vänner åker iväg, så det var som en farväls middag lite grann och vi åt på Vapiano, en helt underbar resturang ;)
 En riktig utmaning att äta ute, ångesten är var på max och paniken var ett faktum, och n'r jag väl kom hem så blev det ganska mycket av det som jag inte borde göra.
Och det är något som jag får ta upp med min behandlare/psykolog K på SCÄ när jag ska dit på tisdag, det inte är inte långt kvar som tur är. Dert blev lite för mycket av en del saker igår!
Och idag då?
Sitter hemma för tillfället och bara försöker ta det lugnt efter ha ätit. Har även varit inne i stan, känns som att man har en hunnit en del och ändå är klockan typ halv ett, plus minus ett par minuter! ;)
Och by the way, datorväskan har kommit hem ;)
 Och självklart är den rosa ;)
Men skriver mer senare, efter matchen som jag absolut ska kolla på ;)
Kram kram
Ems