Två bilder!





Jag är jag och ingen annan! Jag kommer inte förändras till någon jag inte är så enkelt är det men jag kan bli en bättre version av mig själv och den jag var. Det är bara så att jag behöver hitta dit igen och måste kunna få hitta min väg inte någon annans väg! Jag mår inte bra alls och försöker bara att överleva, och jag lider av psykisk ohälsa men det betyder inte att jag är en mindre människa eller dum i huvudet för de.
Ge mig tid och jag kommer bli den jag är egentligen och mycket starkare!
Ems


Hello Friday!

Det är fredag och jag sitter och kollar film, så det ska vara för en trött Ems. Hela jag är så himla trött och jag vill att denna vecka bara ska ta slut, inte för att den har varit dålig på något sätt men det har varit en massa saker samtidigt, och jag har fått underbara samtal och goda nyheter men när det är mycket att smälta och hantera på en och samma gång så blir det jobbigt men bra på många sätt också. Och jag hoppas att jag somnar relativt tidigt och snabbt idag men när det gäller mig och att sova går vi inte ihop alla gånger pga olika saker och jag är rädda för att somna ibland för då kommer del en del saker som har etsat sig fast på näthinnan(även om man ser det så fort man blundar) och det är hemskt när man ska försöka sova...
Nä, nu är det att kolla klart på filmen och sen får vi se hur jag göra om jag lägger mig i sängen med plattan eller om jag gör något annat ett tag innan det är dags för att sova eller iallafall försöka att sova så pass bra det går kanske man ska säga.
Hoppas ni mår bra och får en bra helg! Och att ni har en bra fredagskväll!
Kram Kram 
Ems

sopigstraffskala

Ett viktigt ämne!!!!
 
 
 
 

Jag är trött och seg just nu men jag har fått ett samtal med en som betyder mycket! ♡
Sen så har jag hunnit klippa mig och träffa min psykolog så det har varit full rulle på mig idag. Och jag ska dra iväg ett mejl imorgon, mitt i allt så glömde jag att göra det idag och A, där kom min virrighet in lite grann ;).
Men det är prio ett att maila imorgon och sen så är det att träffa en kompis, vilket jag inte är helt hundra på att göra men man måste väl ibland bara för att kanske visa sig lite social med denne typ!
Aja, men nu ska jag kolla vidare på champions league och sen är det sängen som gäller!
Hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems

Hej hej!

Det är måndag och jag har fått träffa M idag och det gjorde mig glad eftersom hon är en av få som är mina närmsta. Eftersom Jag släpper in så få på livet och så, men hon är en som jag faktiskt  vågat släppa in.
Sen så kan jag säga att min vecka kunde inte ha börjat bättre med ett samtal som gav lite positivt mitt i allt som jag känner. 
Sen så ser jag framåt emot till imorgon kväll då det är någon jag vill prata med och tycker om väldigt mycket:)!
Annars då? Jo jag ska till psykologen på onsdag morgon och sen är det frisören som gäller, behöver fixa till min lugg litegrann av lite olika anledningar. Och jag kan säga att det känns jättekonstigt att inte ha varit hos min psykolog idag eftersom jag brukar alltid ha min tid på måndagsförmiddagarna.
Aja, ska sluta för dagen men hoppas ni har haft en bra dag!
Kram Kram
Ems

Att inte veta!

Just nu är det mycket som jag inte vet vad jag vill och hur jag ska hantera det, jag har saker som jag vill göra och tacka ja till men samtidigt så tänker man olika saker. Och tankegången omm man verkligen förtjänar vissa saker är den som är störst och man undrar ofta om man verkligen förtjänar vissa saker!?!
Det är mycket som sker just nu och jag har mycket i huvudet men jag har nog bestämt mig med vissa saker och kommer ringa och säga att jag vill det men det är ju det där med att tänka på om jag verkligen förtjänar det och så vidare! Men jag måste försöka se det ur ett annat perspektiv och inte tänka det jag faktiskt tänker. Men aja, nu ska jag skriva vidare på ett annat inlägg för hand för att jag vill inte att det ska bli fel alls på något plan när det gäller det inlägget!
Hoppas att ni mår bra och får en fin lördag!
Kram Kram
Ems

Men hej igen

Efter denna dag så vill jag inte vakna upp till imorgon typ. Efter en diskussion med en kompis idag så vet jag knappt ut och in men samtidigt så vet nog denne kompis varför jag gör som jag gör eller säger vissa saker. Och jag hoppas att denne lyssnat och tagit till sig det också men man vet ju aldrig med denne....Men men, snart är det väl dags för sängen och jag vet knappt om man vågar sova för att man inte vill blunda så vi får se hur länge det tar innan jag somnar och hur min sömn kommer se ut.
Aja, lite om det och sen har jag nog inte så mycket just nu att berätta. Tänkte att jag skulle skriva mer snart om hur min ätstörning har sett ut och hur jag ser på den och min "resa eller vad man ska kalla det men jag tänkte att jag skulle skriva ner det på antingen papper eller på word för att det ska bli rätt och att jag inte behöver ändra så mycket här i inlägget när jag skriver om det.
Hoppas att ni mår bra och har haft det bra idag!
Kram Kram
Ems

Hejsan svejsan!

Jag är hyper trött, har en skit dag och är bara allmänt arg typ. Jag är inte världens pratgladaste just helt enkelt och vill inte längre ha vissa saker i huvudet, drt där dom man inte riktigt vill ha i huvudet men som man tänker på konstant och der framför sig så fort man blundar i stort sett.
Och jag har ringt mitt samtal och skickat iväg mitt mail som jag skulle. Nu är det bara att bestämma mig och ringa till samma person igen på måndag eller så för jag ville tänka lite över det men jag kommer säga ja till det vi pratade om och så, Sen angående mailet så vet jag inte hur och när det sker något utan sådant återstår att se helt enkelt.
Aja, men jag tänkte avrunda nu men skriver kanske mer senare!
Kram kram
Ems ♡

Hej!

Det är tisdag och jag mår inte så himla bra just nu men jag känner att det kommer nog att ändras lite av olika anledningar sen men just nu så kan jag inte påstå att det är bra alls. Och imorgon så är det tillbaka till SCÄ vilket jag är nervös inför eftersom jag inte vet had som kommer ske. Och anledningen till att jag ska dit bara ett par dagar efter att jag var där sist är för att jag behöver lite mer stöd och så. Jag känner att jag inte kan skriva allt här för att jag vill inte att vissa personer ska tro eller misstolka vissa saker så.Annars då? Jo, jag ska dra iväg ett mail typ idag eller så för lite saker så det kanske blir en del förändringar för det bättre, den är frågan om det sker och hur vissa saker bedöms och så vidare. Sen så är det så att jag har ett samtal att ringa också. Så det är mycket som ska göras känns det som men jag känner att det kanske är bra att det sker mycket nu för då kanske man kommer iväg på andra tankar iallafall för ett tag! Jag känner att jag inte kan skriva lika mycket just nu från plattan men jag har ändå lyckats med att skriva lite och det är ju ändå skönt för att jag gillar att skriva och det är skönt att kunna skriva av dig lite grann, även om jag inte skriver allt så blir det ändå mycket om olika saker. Aja, nu ska jag ta och fixa min dator dom jag håller på att uppdatera just nu, eftersom det är nödvändigt med Windows uppdateringar och så. Det kunde inte vänta längre ;)Hur mår ni idag? Och hoppas att ni får en bra dag!
Kram kram
Ems ♥

En ny leksak!

Jag har fått en ny leksak ;)
Nämligen en platta men har ingen bild på den just nu! Jag fick den av pappa som hade den över och så fick jag den ;). Och ny vecka och nya tider att passa, känns som att hela veckan är uppbokad på något och vissa saker är mindre kul medan andra är något man längtar efter!
Hur mår ni denna måndag?
Kram kram
Ems

Fryser!

Jag fryser som en galning och jag vet att det är kallare ute men det finns något annat som kan vara varför jag blir så extremt frussen av mig men men.
Jag är konstant trött också och veckan som ligger framför mig är uppbokad på ganska mycket saker. En sak ser jag fram emot men dem andra sakerna är jag nervös och något som jag gärna hoppar över men det är samtidigt nödvändiga saker.
Aja nu ska jag ta och fixa lite saker och sen ska jag iväg!
Men vi hörs senare ikväll! Och hoppas att ni mår bra och har haft en bra helg!
Kram kram
Ems ♥



Freak

Am I alone with the thoughts that I have?
I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Would be easier to fight someone else
than the war I fight within
It's impossible to hide from yourself
Where do I begin?

Everytime I dare to dream it wakes me,
wakes me with a cry
Everytime I dare to love it hates me,
hates me 'til it dies

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Screaming, laughing, the voice is inside my head
Freak, silent echo inside my head

Love me, can you even love at all
show me, show me what I ought to know
Mirror, mirror mirror on the wall
tell me, tell me that I'm beautiful

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me

Freak
drains me
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

It tells me I'm a freak


Viljelös och trött

Jag är såååå trött och vill sova men det är inte direkt så att jag kan sova direkt heller för jag har ont och sen så har jag svårt att komma till ro. Sen sover jag oroligt rent generellt vilket gör mig trött, så mycket nu som inte går och man är viljelös och trött på allt både rent fysiskt och psykiskt vilket kanske är förståeligt iallafall fall för dem som känner mig och så.
Men nu ska jag väl försöka sova och så får vi se när jag somnar och om jag sover igenom natten fast extremt oroligt eller om jag vaknar upp en eller flera gånger!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems ♡

En gammal text igen!

Min kropp är min kropp, eller hur? Så varför ska jag få höra att jag är snygg bara för att man har en urringning eller visar upp sina former och kropp. Varför blir det utmanande? Eller varför blir allt så sexualiserat? Jag ska kunna gå ut naken utan att någon ens lägger ett finger på mig, men i dagsläget så går det tyvärr inte, sen att man kanske inte går ut naken av andra skäl är en annan sak!

Jag vill kunna känna att min kropp tillhör mig och bara mig. Jag vill inte gå ut och känna mig rädd för att bli tafsad på eller våldtagen, bara för att jag är klädd på ett visst sätt eller ser ut på ett visst sätt.

Jag känner att mina bröst kan vara sexualiserade om jag vill att dem ska vara det, men det är ju mitt val när dem ska vara det eller hur? Dem tillhör mig och dem är inte till för att killar ska se dem som några objekt för sex (eller vad det nu kan vara). Men allt är relativt eller?

Jag vill verkligen att man ska kunna se mig, inte bara hur jag ser ut och vill inte blir objektifierad för att jag har former och är kvinna.

 

MIN KROPP ÄR MIN KROPP OCH INGEN ANNANS!


Vad jag väljer att göra med min kropp är ju ändå mitt val och ingen annans. Eller ska man få höra att man är på ett visst sätt för att man väljer vissa saker? Som till exempel vilka kläder jag väljer, vad för smink har på mig eller val av för utsmyckningar jag väljer så som örhängen(få som många) och tatueringar

Vad jag gör med min kropp är inte ditt problem, och om det jag väljer att göra med min kropp stör dig så mycket så är det ditt problem inte mitt. 

Jag kan inte bry mig mindre om vad du tycker om min kropp, för jag vet att om jag mår bra i mig själv och älskar hur jag ser ut så kommer det att bli så att jag utstrålar något som någon kommer att älska mig för den jag är och hur jag är som person, alltså se bakom allt på utsidan och hur min intelligens ser ut.

Allt handlar inte om utseende och hur man ser på min kropp, en ung kvinnas kropp med kurvor(ja, jag har fått kurvor nu!!). Utan jag vill ses för den person jag är och hur smart jag är, jag vill ses bakom det utseende jag har. Men i dagens läge så känner jag att många kollar på mig och ser bara mitt yttre och att jag inte är tillräckligt smal eller snygg, bli objektifierad. Men det finns även dem som tycker att man är snygg och tror att man inte är smart så att man kan komma undan med att flörta plus att säga vad som helst och tror att man ska falla lätt för den personen, som bara är ute efter en sak. Allt handlar inte om utseende och sex.

Min kropp är mig och jag bestämmer själv över den, ett nej är alltid ett nej oavsett. Min kropp är min och inte din, så låt min kropp vara och sluta objektifiera mig och min kropp. Jag gör vad jag själv vill och när jag själv vill. Ingen ska bestämma vad jag ska göra med min kropp eller om saker är sexobjekt eller inte, för jag ska kunna bestämma själv när det ska vara sexuellt, snyggt och sensuellt. That’s it!

Wihoo!

Wihoo, just nu är jag glad för att jag har fått prata med världens bästa och underbaraste person igen efter ett litet uppehåll, som jag har längtat! Och sen avslutas det hela med att få se Peter jöback(på allsång), hur kan det bli bättre? :) <3
Jag är glad för tillfället och så får det vara just nu och jag vet att det kan svänga lika snabbt åt något annat håll. Och även om jag är glad för tillfället så betyder det inte att jag mår bra i det andra men man kan ändå få vara glad isåfall bara för en stund.
Men nu så känner att gamla rutiner kommer igån igen och att nu kommer jag sitta med de vanliga tiderna som jag har haft och så. Lycklig idag och så får vi hoppas att dessa stunder kommer mer sen eller håller tummarna kanske man ska säga!
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems
 
 

Herregud

Typiskt min humor men herregud vad jag inser att jag kan vara lätt road ibland (även om jag inte mår bra)Och längtar så till i kväll ♡♡Kram kramEms

mmm


God morgon!

En kopp kaffe och jag är good to go typ! Jag är inte världens trevligaste person när jag precis har vaknat och tills jag har druckit min kopp kaffe.
Hur mår ni?
Det är helg och jag längtar efter måndag för då går det tillbaka till gamla vanor typ!
Kram kram
Ems




Hej

Det enda som jag har kunnat äta utan ångest det senaste året är knäckebröd med mjukost (lowfat dock) och saltgurka. ingen aning om varför men menHur mår ni idag? Kram kramEms

Hallihallå

Efter samtalet igår så känner jag att jag verkligen har haft världens bästa sommarpsykolog och har en helt underbar psykolog i vanliga fall. Jag har hamnat rätt helt enkelt. Även om jag var helt utmattad och trött efter igår så var det faktiskt helt okej. Mådde ioförsig ganska skit också men jag gör det fortfarande så det är inte direkt någon skillnad!
Men skriver mer senar för nu ska jag spela och sedan är det att göra sig iordning för att åka och träffa en underbar vän! Och jag skriver mer sedan
Kram kram 
Ems

Hallå!

Hallihallå, efter tystnad sä tänkte jag börja skriva lite mer igen.
Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket är för att jag inte har mått så bra den senaste tiden. Jag mår alltid sämre på sommaren och det finns anledningar till det det.
Jag har en psykolog tid idag och det är hos min sommarbehandlare innan min vanliga kommer tillbaka!
Aja, skriver mer sen när jag har lite mer tid eftersom min psykolog tid är nu på förmiddagen och jag har resväg att ta hänsyn till!
Hoppas att ni mår bra och har/har haft en bra sommar med värmen som har varit och pågår än!
Kram kram
Ems