Fredag och vad gör man nu då?

Det är fredag och jag kommer få ett samtal idag vilket innebär att jag inte vet vad som kommer göras. Men allt beror på vad jag säger och så vidare.  Klart att man blir nervös inför det. 
Annars är det halloween och allhelgonahelgen så jag för mig så blir att jag tänkte åka till någon kyrka eller så för att tända ljus!  
Ha en bra helg nu så hörs vi! 
Kram kram
Ems
Jag vet inte vad jag vill! 

Hejsan hoppsan!

Efter en dag med mycket att fixa igår och träffa olika underbara vänner är det lite lugnare idag men samtidigt så mår jag inte bra men det är ju väldigt upp och ner med mig! Jag kommer få ett samtal imorgon och då får vi se vart det tar mig någonstans,  och sen så måste jag ringa ett samtal idag för att eftersom jag har bytt nummer så måste jag informera vissa personer och så. Aja,  nu ska jag ta och avrunda men vi höres snart igen! 
Kram kram
Ems

Hejsan hoppsan

Uppe med tuppen som vanligt typ och är trött efter en jobbig natt men jag tänker inte sova mer nu på morgonen av många anledningar. Jag kommer bli jättetrött men det får vara så! Nä men nu ska jag fixa i ordning mig! Skriver mer ikväll eller så
Hur mår ni? 
Kram kram
Ems

En trött tjej!

Jag är extremt trött efter ha sovit dåligt i natt och sen så har jag inte mått så bra de senaste dagarna men men. Och sen är jag jättenervös inför i eftermiddag men det är något nytt och jag vet inte vad som väntar men det blir nog bra i slutändan så länge man vet vad som faktiskt gäller och man vet att man kan säga ifrån om det skulle bli något som inte känns rätt, vilket jag inte tror men bara vetskapen att man kan säga ifrån är ganska skönt!
Jag hade en lång dag igår och ja, det var ett långt samtal hos min psykolog igår och sedan så blev lite att jag fick träffa läkare och det fanns vissa skäl till det men jag tänker inte säga varför för att jag vill inte göra någon orolig eller så, och jag hoppas att det inte misstolkas heller för den delen för att jag inte säger skälen till min tid med läkaren!
Hur mår ni denna tisdag? Och hoppas ni får en bra dag!
Kram kram
Ems

Ja ja

Jag känner mig illa till mods och jag mår inte bra alls. Jag är rysligt nervös inför imorgon också och jag vet inte exakt vart jag ska. Eller jag vet vart jag ska men sen är frågan om jag hittar. Vimsiga jag kommer igång och i mitt rätta esse är jag då också. Men innan dess så är det samtal som ska ringas eftersom jag har bytt nummer så måste jag rings till åtminstone två personer just nu, om jag inte ska maila en av dem.
Aja, hur mår ni och hur har eran dag varit!
Kram kram
Ems

Fuck Fuck Fuck

Jag hatar känslan av att bara känna en hopplöshet och jag vet inte vad jag ska säga eller göra alls! Suck allt kommer på en och samma gång.  Jag orkar inte med det här längre!  
Sen så kan jag säga att denna dag har bestått av bakning,  lunch ute och firande av mamma plus promenad in till stan!  
Jag orkar inte skriva mer nu men jag skriver mer imorgon.  Jag mår inte bra alls och då orkar jag inte skriva så mycket.....
Hur mår ni?  Och hoppas att ni har haft en bra helg! 
Kram kram
Ems

Lite velig!

Jag är lite velig just nu eftersom jag sitter och tänker på om jag ska skriva ett inlägg om ätstörningar och lägga upp en bild som visar sanningen på hur en ätstörning kan se ut. Och bilden är på mig, så då är frågan om jag faktiskt vågar och om bilden utfyller det syfte som den ska göra eller om den kommer att få något annat syfte?  Någon som har någon tanke om det hela?  
Det är väldigt fram och tillbaka med det eftersom man blottar sig själv väldigt mycket men samtidigt så vill man ju visa att alla ätstörningar är olika och att man är perfekt som är och inte börja trixa med maten för att gå ner! 
Aja, men det är lördag och det är El clasico på här hemma.  Heja Fc Barcelona som faktiskt leder för tillfället.  Fotboll i alla lägen ♡.
Hur mår ni?  Hoppas att ni har en bra dag och helg!
Kram kram
Ems

Japp!

Med röda läppar så åker jag till mormor och morfar nu :).
Med smink så ser jag inte lika blek även om jag fortfarande är blek beroende på hur ljuset lägger sig! 

Blä

Skit också,  vill någon byta liv med mig?  Helt seriöst,  idag är en sådan dag jag inte vill ha alls och jag mår som ja,  det är ju det det som är problemet.  Jag vet inte ens hur jag mår......


Trött på allt

Jag är så trött på allt nu. Jag orkar inte mer och är så trött på att behöva kämpa för det jag vill även om jag vet att jag måste göra en del saker själv så behöver jag hjälp och mer stöd. Jag kommer prata med min psykolog på måndag om det hela och hur jag ska göra med ansökningar och om jag har rätt till vissa ersättningar och om jag pluggar deltid hur funkar det med de och om man sjukskriver på deltid och man ändå får full ersättning.  Allt blir så jobbigt och även om jag vill så ger jag nästan upp för att det blir för jobbigt.  Jag har en önskan men när det blir för mycket så läggs ångest på och jag vet inte hur jag ska hantera det.....Give me a fucking break någon gång liksom. 
Men jag kan säga att jag var på booster igår och det kom en tvärvändning då. Efter att mina booster dagar är slut så skulle jag jag kunna få öpppenvårdssamtal med samma person om jag hörde rätt.  Men jag kunde iallafall få öpppenvårdssamtal sa hon, en riktig tvärvändning efter att ha fått höra att det är boosterdagarna som gäller.  Men jag får se när jag kommer dit nästa gång vad hon säger då, mam vet ju aldrig riktigt heller eftersom det kan ändras igen.  
Allt kommer samtidigt och jag kan inte hantera allt så himla bra om det kommer samtidigt, som sagt. 
Aja,  nu ska jag fixa lite saker sen så är det bara att åka iväg.  Får se hur jag klarar av att åka tunnelbana idag :/ om jag ens gör det! 
Kram kram
Ems 

Oj då!

Hej, jag kom på att jag hade tänkt skriva redan typ igår men jag har typ glömt bort det hela med bloggen och så. Det har varit lite för mycket de senaste dagarna så jag känner mig disträ och så. 
Jag mår inte bra alls och kommer inte säga något annat.  Jag har mycket som sker och försöker få mig att faktiskt se att det är för mig det här jag gör det för men det är allt på en och samma gång.  Men gud vad allt ska vara jobbigt och man orkar inte med att hålla på med allt själv heller.
Men aja,  orkar inte skriva mer från telefonen nu.  Men jag skriver mer när jag har datorn igång! 
Hur mår ni?  Och vad skulle ni vilja läsa mer om? 
Kram kram
Ems
Och lägger upp två bilder från igår och idag.  Ena är på min höstpromenad i morse!

Men hej!

Alltså jag mår fysiskt illa av all ångest över det hela som jag vill och att jag oroar mig över allt som tex med pengar och kommer det funka överhuvudtaget?  Jag känner mig otillräcklig och så dum på något sätt.   Jag vet att det inte går att skjuta på det så mycket längre men det är ju det där med att inte må bra också,  jag får inte ihop det.  Fast jag får inte ihop livet överhuvudtaget just nu och ja, det är så det känns och hur jag är just nu.  Jag kan inte ljuga och kommer inte göra det heller, varför skulle jag?  Varför skulle jag behöva bita mig själv i tungan för att någon kanske misstolkar eller tror saker för att jag skriver om något och vrider på det? 
Aja, nu ska jag ta och fixa lite saker och jag skriver mer sen! 
Kram kram
Ems



Konstiga Känslor!

Har extremt mycket känslor och konstiga känslor också. Det är knappt så att jag vet vart jag ska vända mig eller ta mig till. Det känns så konstigt idag men det har varit en tumlande vecka och en tumlande dag idag så då får det väl vara lite så helt enkelt!
Jag har inte varit hemma sen nio och kom hem för typ en tjugo minuter sen max typ. Och det är lite saker som man känner att det är konstigt, det är liksom något som saknas på något sätt men men.
Vad ska jag skriva? Jag känner att jag orkar inte skriva allt för mycket men samtidigt så känner jag att jag behöver skriva av mig. Det är lite både och sådär men jag har ingen aning om hur eller vart jag ska börja liksom! Det är så mycket men samtidigt så vill man inte skriva för mycket!
 
Aja, kan skriva lite kanske. Just nu så mår jag inte så himla bra för att vara ärlig och jag tänkte inte ljuga heller. Det är lite för mycket i huvudet på mig vilket ändå ger mycket ångest och kaos, det är ingen bra dag och har inte varit en bra helg heller. Men imorgon så gäller det att kolla runt lite på nätet om lite saker för att få mig lite på andra tanakr kanske och så att det inte blir allt för destruktivt helt enkelt!
Aja, men nu ska jag hoppa i duschen snabbt för att sedan komma  i pyjamasen, tänker inte göra något mer idag.
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Så kan man också göra!

Jahapp, såhär kan man också göra när man ska riva något med rivjärn:
Det var inte med flit men det är inte direkt skönt att råka göra såhär!
Men det som får en att små le lite grann är att man ändå har muminplåster ;)
 
Annars så har dagen varit väldigt upp och ner men det är ingen ovanlighet när det gäller mig. Jag är sådan och speciellt när jag inte mår bra alls. Jag har haft en helvetes helg med att ha en riktigt jävla kamp med äs:en, där djävulen har praktiskt taget har vunnit. Men det är söndagskväll och det tycker jag är skönt på ett sätt eftersom jag ska till min psykolog på förmiddagen imorgon och sen är det att åka iväg för att fira en kompis som fyller år imorgon. 
Men nu orkar jag inte skriva mer men jag skriver mer imorgon eller så, får se hur jag mår och känner! Men jag ger lite fler bilder istället på lite olika saker!
Hur mår ni? Och hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram Kram 
Ems
 

Dagens outfit

Det är dags för en utmaning igen då jag kör å¨tight klänning  och så mina älskade space-leggings som jag inte har har använt på ett tag nu! Sen så kör vi på en fläta gjord av mig själv!
(lite suddig men de får vara så)
 
Ems
 

Ångest Ångest Ångest

Alltså,  jag har en sådan extrem ångest och jag vet inte riktigt var ifrån den kommer ifrån alls. Jag känner tryck över bröstet och vill bara gråta men för vad?
Jag vet att jag vill saker och ting men att jag behöver hjälp med att fixa det och så.  Jag orkar inte med att allt kommer på en och samma gång. Sen vet jag att jag är väldigt upp och ner, skiftar i humöret med humörsvängningar och så med tanke på min borderline. Jag orkar inte mer för att vara ärlig med att det ska bli såhär,  jag menar det är ju inte direkt kul att vara antingen eller.  Ena dagen så är jag jättedistanserad för att sedan känna känslor till tusen.  Det finns aldrig något mellanting.  
Ångest ångest ångest över allt ocj ingenting! 

Lördag!

Det är lördag och jag är hemma just nu, men jag har hunnit med att vara inne i stan och handlat i Liljeholmen och jag älskar verkligen min saliga blandning på vad jag faktiskt har handlat:
Haha, jag i ett nötskal? Ja, kanske men så får det vara! Och ja, jag har ett självporträtt på en mugg nu ;). Lilla my som tekopp är ju himmelriket ;) och den är extra betydelsfull också!
Sen så när jag var på Kvantum så hittade jag choklad från Fazer, den nya med blåbär. Jag som älskar Fazer(finskt ;P) och blåbär, så då kände jag att jag är absolut tvungen att testa det. Och om jag ska äta choklad så är det Mörk choklad från Lindt(åtminstone dem utan nötter) eller Fazers choklad som gäller för mig, så det så :D
 
Och jag känner att om jag väljer att äta choklad idag så ska jag att försöka att inte kompenssera för det som  jag brukar bara för att min ätstörnigsdjävul säger så utan idag ska jag försöka stå emot ångesten och så. Om jag väljer att äta choklad idag så att säga för att man behöver inte äta upp den så fort den är köpt och kommer innanför dörren, den håller ju ändå ett tag! 
Annars då? Inte så mycket än så länge iallafall men dagen är inte slut än men det är fotboll som kommer nu så det är väl fotbollstittande som gäller idag och imorgon. Sen ikväll vet jag inte riktigt, kommer nog bli en hemmakväll med att titta på "Så mycket bättre"
Aja, skriver mer senare!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems
 
 

Hallihallå

Känslan av att se när man sätter igång nätet på telefonen och ser det här:
Man ser att man är eftersökt på alla möjliga håll, och då menar jag ju att jag fått mail, meddelanden på olika spel och sådant.
Kändes som att man var lite efterlyst på något sätt ;). 
Men jag har svarat på sakerna nu och så får vi se hur det går nu! Och se att posten har kommit gör det lite lättare också! Och jag säger Tack, A verkligen så gulligt. Även om man önskar att man kunde ge något tillbaka.
Men nu så är jag hypertrött efter en heldag på söder med att hitta en present till en kompis som jag handlade med en kompis som känner denne också och sen mötte jag upp en annan kompis som jag åt lunch med och gick runt lite på söder. Mitt älskade söder, det känns som att söder är där jag passar bäst på något sätt och den som ser mig spronga runt som en galning där ska nog inte vara så förvånande ;). Och när till och med dem på mitt favorithak frågar om jag vill ha klippkort på kaffe så är det väl inte så förvånande, hehe. Och imorse när jag handlade kaffe to go där så var jag så pass virrig att jag gick fel, lyckat och jag som annars typ aldrig gör det på söder!
Aja, nu ska jag nog ta och avrunda men vi hörs snart igen!
Trevlig helg på er och hoppas ni får en underbar helg! Och hoppas att ni mår bra!
Kram Kram
Ems

Dagens outfit

Jag har tagit mig an en utmaning då jag visar hela min kroppsform och inte bara en del av den när jag brukar ha en tight del och en slapp del som gör att jag inte visar hela min kropp och formen på den så idag kör vi en utmaning när jag ska iväg och vara ute på söder ett par timmar! ;)
Strumpbyxorna har blivit en ny favorit! Älskar dem och dem är köpta på H&M
Ems

Mmm

Det var ju det där med helg och så, jag ser inte direkt fram emot helgen och jag gillar inte helgen.  Och sen så känns det lite extra denna gång eftersom som vissa saker och rutiner kommer inte att vara där när helgen är över.  Vilket känns overkligt och jag måste låta det sjunka in lite mer. Även om det inte finns samma rutiner så betyder det inte att det är slutet för att jag vet att det finns något som gör att det ändå känns bra.  Om msn kan skriva så och om ni förstår vad jag menar?  
Och idag så är jag uppbokad från typ halv elva och ett par timmar framåt,  vilket är skönt på ett sätt och så tror jag att det kommer att ligga post till mig hemma sen när jag kommer hem igen ♥. Något att se framemot och gör saken lite lättare att komma hem.   Man vill så kan man gärna höra av sig och komma till söder så så är det inte omöjligt för att jag kommer spendera några timmar där och så ;). 
Aja, nu ska jag nog ta och lägga mig i soffan och titta lite på tv, är väldigt trött just nu!  Hörs senare! Hur mår ni idag? 
Kram kram
Ems


Jahapp!

Efter en lååång dag igår så vaknar man upp till en ny dag. Jag har inte direkt varit världens gladaste och igår var katastrofal med känslor och ångest. Jag vette fasiken vad jag ska säga mer om det liksom och jag var på SCÄ igår för boosterdag, vilket gick sisådär men men. Jag var där under dagen och ja, jag ska dit på onsdag igen och jag fyllde i en veckoplanering för mig för denna veckan tills på onsdag vilket kändes bra ändå för då kunde jag bestämma själv vad jag vill göra och faktiskt kunna försöka se hur jag faktiskt vill ha det och så. Men vi får se hur det går eftersom att min ätstörning styr ganska mycket nu, vilket den har gjort ett tag nu också återigen. Min ätstörning är min bästa vän men samtidigt min värsta fiende så det är väldigt upp och ner men men jag kan inte förklar mer just nu och har ingen lust med det heller. Jag vill ju inte beskriva alltför mycket heller för jag vet inte alls vilka alla är som läser, vet några få men inte alla så det blir ju lätt att man vill ta vissa saker mer privat även om jag är väldigt öppen och så men jag känner att allt behöver man inte skriva, vilket jag inte gör heller. Vilket jag hoppas att man har förståelse för och förstår varför jag väljer att ha vissa saker privat!?! 
Annars då? 
Jo jag har inget direkt planerat idag eller så, utan det gäller att göra klar en vante som ska till en kompis som födelsedagspresent och jag har bara ena kvar att göra och det är inte hela kvar att göra så det borde inte ta så lång tid så att säga. Sen imorgon så ska jag möta en kompis på lunch och umgås med henne ett tag för att sedan möta upp nästa kompis för att hitta en present till en gemensam vän, varför är det så många som fyller just i oktober för?
 
Aja, lite om igår, idag och imorgon men nu så ska jag försöka hitta ett avsnitt av någon serie att titta på medans jag stickar och sen vette fasiken vad jag ska göra när det är så trist väder ute, även om jag vill ut och springa typ tio mil för att få tyst på min "djävul" och stilla ångesten en stund men samtidigt så kanske det är bra att bara stanna upp en dag och ta det lugnt hela dagen eller vad tycker ni?
Jag lämnar er en bild och säger "t'nk inte på en rosa elefant" så som en vän som jag lärde känna på Iris och SCÄ skrev och lämnade efter sig i ett av fönstrena där!
 
Hur mår ni denna torsdag?
Kram Kram 
Ems
 

well yeah!

 
 
Jag skriver mer imorgon men dessa bilder ger en bild på hur man kan se en ätstörning typ på ett sätt!  Även om det är så mycket mer bakom det!
Hur mår ni? 
Kram kram
Ems

Åh!

Just nu är jag ledsen så att hjärtat spricker, men det får vara så nu och det finns anledning till det! 
Tack världens bästa A, du är världens underbaraste och ett helt underbart stöd.  En stjärna, och du det finns möjlighet till att kolla instagram ;) ★♡★ 
Puss och kram för att du är du!

Måndag!

Det är måndag idag och ny vecka,  på ett sätt så är jag glad för det. Men på andra sätt så är det inte lika glatt om man ska vara ärlig.  Jag är ensam hemma och tycker det är skönt men samtidigt så är jag rastlös och vill gärna göra något men vad vet jag inte.  Jag blir lätt rastlös och snabbt rastlös även när jag är ensam för det är som att det räcker med någon stund bara när man är själv och inte har något att göra sådär som man har ibland.  Men aja,  får hitta något att göra,  det är ju inte omöjligt att hitta saker att göra precis även om jag är kräsen och inte världens lättaste att hitta på saker med för att jag lätt tappar lust, tålamod och så vidare till det.
Hoppas att ni mår bra och har det bra! 
Kram kram
Ems ♡

Höst

Hösten är verkligen här och jag är inte direkt glad!



My Hair!

Mitt hår har sett ut såhär idag, dagen till ära när mormor har fyllt jämnt! :)


En lite större "doughnut"-tofs (stavning? ) och två mindre blommor. Trodde aldrig att jag kunde ha denna storlek men det kunde jag. Så jag har mer hår än vad jag tror, även om det är tunt och så men det gick bra och de enda är att jag mår skit nu. Jag mår inte bra alls och det blir värre när man döljer det för att inte oroa Mormor tex eller så vill man inte att alla ska veta hur jag mår speciellt med den delen av släkten man sällan träffar, och då menar jag verkligen sällan.
Aj aj, nu är jag alldeles för trött för att ens försöka hålla mig vaken för låg i mer än två timmar i natt så jag är hypertrött så struntar totalt i vad det är för dag idag!
Hoppas ni mår bra och får en bra helg!
Kram kram
Ems

Dagens outfit

spetströja och svarta jeans har jag dagen till ära!

Feeling trapped





Feeling trapped and i'm loosing myself

Men hej ångest!

Just nu känner jag att det är hopplöst på något sätt, på vilket sätt kan jag nog inte säga för jag vill inte att någon ska misstolka det jag skriver. Även om jag vet att det som precis skrevs kommer misstolkas så, jag orkar inte med att saker ska misstolkas eftersom personer får för sig saker som sedan läggs om och man får saker sagt till sig på ett helt annat sätt och om man skulle säga emot så känns det som att man inte blir trodd på för att denne person tror mer på det den har tolkat om till något som inte stämmer. Förstår ni hur jag menar? Jag är så trött på sådant, och om jag har en känsla av hopplöshet på olika sätt så behövs det inte bli att man börja tro att man har gett upp på andra plan.....Blir bara så frustrerad på sådant helt enkelt och om man tar åt sig av det jag faktiskt skriver så kanske det har en poäng? Fast det gäller inte alla såklart heller för ibland vet jag att jag kan vara lite otydlig med saker jag säger men fråga vad jag menar istället för att tolka det som att jag inte vet bäst själv. Jag kan bli väldigt otydligt och prata väldigt lite när jag har väldigt mycket ångest och mår extra dåligt, men det är ingen som tänker på det känns det som, och sen vet jag att det finns dem som vet att jag blir så vilket gör att någon enstaka vet det men resten då?
Aja, nog om att känna sig misstolkad. Men som sagt så känner jag någon slags hopplöshet och mår inte så bra för tillfället, men jag vet hur jag blir i omgångar så det är inte direkt en nyhet heller så. Och jag vet inte hur jag ska tackla alltins för att jag är inte direkt van vid att kännas vid mina känslor och så men dem dyker upp ibland och då vet jag inte hur jag ska tackla det. Jag är väldigt distanserad till mina känslor men samtidigt så är det så att när jag väl känner en känsla så känner jag den fullt ut, vilket ger väldigt mycket ångest. Eller det ger mer ångest än vad jag redan har eftersom jag har ständig ångest men den ökar under dagen och jag får ångestattacker i omgångar.
Vad ska jag skriva mer? Jag kommer inte på något mer just nu, plus att det står helt stilla med orden så det kanske är lika bra att avrunda för tillfället. Men vi hörs snart igen!
Hoppas ni mår bra och har en bra dag!?!
Kram Kram
Ems