Gott nytt år återigen!

 

Gott nytt år!

Tar och säger gott nytt år och avslutar året med ett klipp med bloopers från The Office (amerikanska med Steve Carell)
:) 
 
Kram Kram 
Ems

Säg vad man vill!

Säg vad man vill om henne, men hon har ju en bra röst och talang och denna låt går på repeat här hemma från alla håll!
Miley Cyrus med Jimmy fallon och The roots- We can't stop :) 
Och by the way så gillar jag hennes låtar, sen får man tycka vad man vill om allt som har skett runt omkring henne och så vidare! 
Sen så imorgon så gäller psykolog E som vanligt på måndagar, det är bara måndgar hos henne. Förutom en tid av den anledningen att hon är ledig på en måndag så men som sagt min stående tid är annars måndagar!
Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag/helg
Kram Kram
Ems

....




Trött!

Jag är ganska trött på min berg- och dalbana med mitt humör och vad jag faktiskt känner. Men samtidigt så vet jag att det brukar vara så när man har vissa diagnoser plus det blir väl inte bättre när man har annat som gör det ännu mer upp och ner. Men det är väl bara att fortsätta på något sätt. Aja, nu är det fotboll som gäller här hemma men ha en bra fortsättning på söndagen! :)
Kram kram
Ems
 ♥♥

The written word dosen't exicst!

The written word dosen't exicst right now! The setback is a fact right now!


I hope u are having a good weekend and feeling good!
Alots of hugs
Ems

Frusen!

Just nu så känner jag mig väldigt frusen om händerna, vet inte om det är pga cirkulationen eller om det har något med vikten att göra. För man kan bli väldigt kall när man har en för låg vikt, om jag minns rätt! Men vi får se om det går över om ett tag eller om det håller i sig för att om man äter som ska och så, så blir man varmare av olika anledningar. Jag försöker hålla mig till att äta sex gånger om dagen, iofs så gör jag det också men ibland är det lite svårare att så mycket jag ska men man har svårare dagar än andra så. Och man får lite bakslag ibland, vilket jag har fått med vissa saker, just det vill jag inte avslöja för jag vill inte trigga igång något hos någon annan med det!
 
Annars då? Det är lördag och jag ska eventuellt till Sickla idag med mamma och min bror. Men frågan är bara när eftersom man vet aldrig med dem, plus att vem vet om det ens blir av!?! Nu när jag köpte en jacka igår så jag är jag ganska klar med saker! Jag älskar verkligen jackan och den kostade inte så mycket.
Aja, får kanske en bild sedan!
Hoppas att ni mår bra och får en bra dag!
Kram kram
Ems

invigning!

Jag inviger min pyjamas. En välbehövlig sak, plus att jag vill sova i något som är bekvämt och skönt!
Jag tar en mysfredag nu på kvällen med korsord, thé och ett bad för ett tag sen. Det är ändå skönt att ha en sådan dag också plus att jag är en sådan person som gärna tar det lugnt och bara myser. Jag gillar inte att gå ut och festa hårt riktigt, även om jag kan gå ut och ta en öl eller två. Men inte mer och det sker ibland, alltså jag har koll på vad jag gör och alla som jag är med gör. Jag har verkligen stenkoll.
Aja, tänkte avrunda nu men jag skriver lite mer imorgon och så.
Hoppas att ni har haft en bra dag och mår bra!
Trevlig helg på er i regnet!
Kram kram
Ems

Jajamensan :/

Huvudvärken lade sig men efter min dagliga näringsdryck blev jag illamående istället, wtf? Och det håller sig lite än men jag känner mig inte sjuk eller något utan det är bara ett illamående!
Även om jag har ätit lunch och det blev lite bätttre så håller det i sig, vette f*n vart ifrån det kommer ifrån heller. Jag får ett illamående ibland och oftast är det när jag är stressad(ibland när jag knappt vet om att jag är det för att jag skjuter undan mycket) eller så blir jag det när jag känner obehag och inte vill något! Men någon som har förslag på hur man blir av illamående och så?
Aja, ska väl se om det lägger sig ännu mer och ska kanske gå ut lite om ett tag, men först hänga upp tvätten innan jag går ut! 
Kram Kram
Ems

It´s friday

Det är fredag och just nu känns det väl ganska okej ändå. Jag brukar alltid hata fredagar men för tillfället känns det som sagt ganska okej.
Och just nu så är jag väldigt trött, men är man uppe vid sju typ varje dag så blir man ganska trött speciellt om man som somnar sent på det också! Men men vad kan man göra? Jag är ganska van vid det och att typ vara konstant trött. Fast man har ont i huvudet ibland, och det går lite i omgångar men det kanske är normalt även om man inte sover så bra?
Men nu ska jag ta och kolla lite på lite bloopers från någon serie tänkte jag och sedan vill jag nog bara lägga mig i soffan och ta det lugnt, sså får vi se om huvudvärken lägger sig!
Hoppas att ni mår bra och har det!
Kram Kram
Ems

Lite mer bilder från julen!

 
 
Det står: I wil not keep calm, fuck off på tröjan. Så typiskt mig med mitt temprament 
 
 
Kram Kram
Ems

Kör en lite update idag!

Hej igen, nu kör vi på en update och tar visar lite hur min jul har varit i bilder! :)
 
   
 
 
   
 
 
 
Kram Kram
Ems
 
 
 
 
 
 
 

He have done it again!

Ja, jag vet att jag sa att jag skulle ta en paus under dessa tre dagar men kunde inte låta bli detta!
Han har gjort det igen, Han som gjorde en parodi på Miley Curys-wrecking ball har släppt en till parodi med en jul sång!
Enjoy och så jäkla kul! 
 
God jul och hoppas ni har haft det bra idag, plus att ni får fler bra dagar!
Kram Kram
Ems

Love love love!

Älska låten, och jag dnasar som en galning rtill den!
 
Katy Perry-Roar 
 
 
Kram Kram
Ems

Feliz Navidad!

Det är dagen före julafton och jag säger god jul redan nu! Just för att jag tänkte ta en liten paus under dessa dagar, men kan kanske göra någon liten uppdatering på typ på torsdag eller så!
Och jag lägger upp två favorit låtar bland alla jul-låtar!
Celine Dion-Feliz Navidad 
 
Michael Bublé- It's beginning to look a lot like christmas
 
 
God Jul!

Kram Kram 
Ems

Perfekta avslutningen!

Det blir en helt underar avslutning på söndagen med just för tillfället med "Så ska det låta", då man fick se Peter Harrysson igen. Det är liksom han man växte upp med när man började titta på "Så ska det låta" så och jag har alltid gillat honom på något höger!
Och sedan så gäller fotboll precis efter så det blir ju en helt underbar avslutning för mig...
Åh, nostalgi! 
 
Kram Kram
Ems

5 favoriter!

Varje gång jag ska titta på en film så finns det typ 5 filmer som jag alltid väljer emellan, och sen beror det självklart på hur jag mår och känner mig. Om jag behöver piggas upp och bli lite gladare så blir den en film som jag blir glad av typ.
Mina fem favoriter är:
  • Mamma mia (Med Meryl Streep, Stellan Skarsgård m.fl)
  • Sagan om konungens återkomst
  • Anastasia
  • Dirty Dancing
  • Baksmällan part one
Det är mina favoriter, och anastasia är ju en tecknad/animerad vilket kanske är oväntat men det var min favoritfilm när jag växte upp och jag struntar i att den är tecknad/animerad, just för att jag tycker att man ska kunna titta på sådant oavsett hur gammal man är. Sen så blir man ju lite nostalgisk när man tittar på filmer man har växt upp med. Och den som undrar över Dirty Dancing så fastnade jag för den första gången jag såg den, och det var mamma som fick mig att titta på den!
Kram Kram
Ems

God förmiddag!

Jag kommer inte skriva så mycket nu eftersom jag känner mig ganska trött och har huvudvärk, det är typ andra gången på bara några dagar jag har ont i huvudet. Och jag fattar inte varför jag har huvudvärk nu för? Vad vill min kropp säga liksom med detta? 
Och jag är trött men hoppas att tröttheten och även huvudvärken försvinner snart! Kanske håller på att bli förkyld eller något, vilket jag hoppas att jag inte blir eftersom jag har inte tid och ork till det, vill verkligen inte bli eller vara sjuk men vem vill det?
Ska kolla vidare på någon serie nu och bara ta det lugnt fram tills jag ska iväg i eftermiddag!
Kram Kram
Ems
 

Ett klipp innan jag ger upp! För dagen..

Alltså jag vet inte vilka som har sett det här klipper men det är Will Ferrell som förklarar svensk jul för Jonathan Ross ;) 
Och dem sjunger helan går och dricker op anderson/aquavit(snaps för den som inte vet vad op anderson/aquavit är)
Kram Kram
Ems

Trötter..

Just nu så är jag en riktig trötterochvill så gärna sova men det känns ändå så långt borta med att kunna sova och att soman skulle vara ännu mer långt bort, men så är jag oavsett. Att få sova en natt helt bra eller igenom den utan att vakna och att sova oroligt finns inte ens på min världskarta just nu!
Annars då? 
Jo, imorgon blir det att träffa en gammal kompis och vi får se om någon annan gemensam till oss två ska med men det känns inte så troligt just nu! Men det blir kul för jag har inte träffat denne person på väldigt länge så därav att det kommer bli kul att se honom!
Men aja, nu tänkte jag avrunda för jag är jättetrött och orkar inte skriva så mycket mer!
Kram Kram
Ems

God morgon!

Det är lördagmorgon och jag är uppe med tuppen känns det som, eller jag är det på ett sätt för att jag är uppe ganska tidigt oavsett när jag somnar!
Idag är det storstaden som gäller höll jag på att säga, men iallafall city blir det och det är ju iofs storstaden så det är ju kanske inte helt fel att säga så!
Vad ska man säga mer? Jag kan säga att jag kommer dricka min näringsdryck på väg in till stan, vilket är en utmaning i sig för mig för jag gillar inte att äta/dricka så värst mycket när jag har mycket folkj omkring mig, vill ju knappt äta och så när jag har familj och släkt runt omkring mig så. Men ska iallafall ge det ett försök eftersom jag kommer ju behöva dricka en på vägen på måndagarna när jag är hos psykolog E så det gäller ju att träna!
Aja, men iallafall så snart är det väl dags att bege sig till city eftersom man ska gå en bit och så vidare.
Men nu tar jag och avrundar och hoppas att ni får en bra lördag!
Kram Kram
Ems

Men okej!?!

Nu kan jag säga att jag är lite små sur på en kompis eftersom vi hade bestämt att vi skulle fira nyår tillsammans med e del andra också, personen skulle höra av sig i börjanm av veckan för att vi skulle planera mer och så vidare. Men har den person hört av sig? Nej, det har varken kommit ett samtal eller inte ens ett litet sms, wtf liksom? Hur ska man liksom bete sig runt det nu då? Ska man strunta i hela nyårsgrejen eller vad ska man göra? För jag smsade i förmiddags men har inte fått svar heller från det. Så vad ska man göra nu?
Jag känner att det är väldigt dålig stil, men samtidigt så är jag inte ens förvånad eftersom det inte är första gången och det är inte sista gången kan jag garantera....
Åh, jag blir sur, arg och ledsen på en och samma gång. Ibland känner jag att jag vill bara ge upp hela relationen mellan oss men samtidigt har vi ett långt förflutet tillsammans plus att jag undrar om personen verkligen förstår vad hen gör?
Jag känner mig så velig och undrar hur jag ska göra så att denna person förstår vad hen verkligen gör! Vad ska man göra för att få någon att förstå vad denne gör om det mesta inte går in och hen inte lyssnar på en annan och inte fattar varför man blir arg och så vidare? Jag har försökt med det mesta men det verkar ju inte gå in alls hos denne utan hen tror att det är helt okej och så vidare...
Suck är väl allt jag kan säga om detta just nu och vi får se vad jag gör, men tar gärna emot tips om hur man kan göra för att få denne person att försåt och så vidare!?!
Hoppas att ni har en bra fredagskväll och får en bra helg, så skriver jag snart igen!
Kram kram
Ems

Hahaha!

Skrattar som bara den åt det här, tackar min bror för att han visade det här!
The office, Nice catch(Detta är the office med Steve Carell) 
Blicken efter är ju typ det som gör hela saken, älskar detta klipp!
Kram Kram
Ems

Då körs det igen!

Klockan är tio och vad gäller då? Jo, näringsdrycken
Oh, jag älskar men ändå hatar den!
 
Kram kram 
Ems

Såhär har jag gått runt idag!

Sönderklippta jeans från H&M och en röd t-shirt, även den från H&M
Och denna bild kommer vara den sista på mig utan någon photoshop och så vidare, lite svårt att photoshopa med en bild som kommer från mobilden.
Kram Kram
Ems
 

Posten är ju för underbar!

Haha, beställningen på mina näringsdrycker kom idag, och dem ringde innan och frågade vilken våning jag bodde på! Jag svarade vilken våning och vilket namn som stod på dörren eftersom det står något annat än vad jag heter i efternamn med anledning att jag och mamma heter olika. Men istället för att ringa på hos oss så ringer han från posten på hos grannen som kom och ringde på hos oss, alltså underbara posten! Hur tänkte man då eller är man så glömsk? Men tack för snälla grannar iallafall som kom och ringde på för att fråga om det var till oss.
Underbart, men aja dem är hemma nu iaf så nu har jag för typ en månad framåt!
  (Detta är inte alla, eftersom dem ska drickas kalla så står en del i kylen)
Nu kan jag inte skylla på något även om dem är en riktig pain in the ass att dricka och att behöva dricka dem så kan jag inte gå och säga att jag inte vill. För det är ju ändå som medicin och till för att jag ska kunna bli frisk från min äs, även om det är en kamp både att dricka denna sak och att bli frisk!
Kram Kram
Ems 

Vakna upp med denna låt!

När man har vaknat upp och sätter igång denna låt så ler man och vaknar upp på ett bra sätt tycker jag iallafall!
Testa vetja ;) 
 
Och näringsdrycken dricks i samma veva!
Kram Kram
Ems

Inte kul!

Det är torsdag och jag vaknade upp med världens huvudvärk. En sådan huvudvärk att jag mådde illa, men det gick att äta frukost ändå! Det gick tugnt att äta frukosten eftersom jag var så pass illamående av huvudvärken men det tillslut, dock var det inte bara det som gjorde det svårt eftersom jag har utökat frukosten också som jag blev tillsagd i tisdags att göra så det var en blandning av allt möjöigt tror jag!
Vad mer? Snart är det dags för näringsdryck igen :/, min gamle vän som jag inte gillar så värst mycket alla gånger!
Och dagen får vi se vad som kommer och jag vill gärna inte bestämma allt för långt fram med en del saker heller så idag är det en perfekt dag för mig egentligen eftersom jag är en sådans om gärna vill ta dagen som den kommer!
Aja, nu avslutar jag för tillfället och så, men jag skriver snart igen!
Kram Kram
Ems
 

Första dagen!

Det är första dagen där jag har druckit en näringsdryck och fy f*n, det är ingen rolig grej att dricka. Och den som inte har testat så ska jag väl inte säga så mycket om just vad jag tycker. Men måste man så måste man, och den enda som funkar för mig är den med jordgubbssmak! Kan dessutom säga att jag rapade näringsdrycksrapar ett tag efter med jordgubbssmaken och det var verkligen inte roligt det heller kan jag lätt säga!
Aja, nu måste jag äta lite men vi hörs snart igen!
Kram Kram
Ems

saknad av sommar!

Jag saknar sommaren verkligen men samtidigt så vill jag inte minnas vissa saker ifrån i somras.
Och bilden ger mig både bra och dåliga minnen, just för att det är en bild som får mig att längta tillbaka till sommaren men bilden ger mig minnen ifrån när jag började på SCÄ och det är blanade känslor eftersom i början träffade jag en läkare som jag inte riktigt gillade! Men det var ju bara två tre gånger jag träffade henne och sedan fick jag världens underbaraste behandlare/psykolg K där så det gick ju bra till slut ändå!
 
Aja, lite tankar om det och sedan så gick det bra hos dietisten men ja, som jag skrev i förrgående inlägg så ska jag börja med närningsdrycker igen. Det är en per dag och det har beställts till dörren så vi får se när dem ringer och säger att dem kommer, men jag har för tre dagar iallafall så får hoppas att dem kommer innan helgen! Det är verkligen en hat-kärleks relation jag har med dem. Men det är bara att köra på helt enkelt....
Annars så har jag varit hos mormor en stund och umgicks med henne ett tag, lekte lite med katten och så vidare ;)
Men nu ska jag väl ta och avrund lite för tillfället men det skrivs snart igen!
Kram Kram
Ems
 
 

Hello my old friend!

Tar och säger hej till min gamle vän näringsdryck! Jag har verkligen en hat-kärlek relation till dem En beställning är på g och jag kommer få ett samtal typ dagen innan dem kommer med beställningen! Kul eller inte!?! Men måste man så måste man, det är bara att sätta till envisheten och ta sig igenom, och se det som medicin helt enkelt som dietisten sa idag ;). Kram kramEms

Dietisten!

Jag ska till dietisten imorgon på SCÄ och på något plan vill jag inte dit, men jag vet att jag måste dit. Sen vill jag dit på andra sätt också för jag vill liksom bli fri från det här och det innebär ju att få hjälp från dietisten också. 
Men ibland så vill man bara fly ifrån allt och fortsätta som man har gjort tidigare. Men det är ju inte en lösning heller och då menar jag att jag vill bara ge upp allt och fortsätta att bara bita ihop och inte kämpa som jag har gjort och gör. Men jag vet att fly är ju som sagt inte lösningen utan lösningen är att be om hjälp för att kunna bli frisk och kunna leva det liv jag vill och göra det jag vill plus att få kanske någon dröm uppfylld!
Jag har svårt för att be om hjälp och att lita på människor är fortfarande svårt men et har blivit bättre, man har liksom insett på en del plan att det inte går att klara av allt det jag har och går igenom själv. Men jag har som sagt fortfarande svårt att lita på personer fullt ut och att öppna upp mig, jag är fortfarande misstänksam mot personer!
Men men som sagt det har blivit bättre men det var lite tankar och just nu är jag inne i en period som är väldigt kämpig och att kämpa är svårt, jag orkar inte kämpa riktigt...Det är riktigt svårt och vill bara ge upp, men det går inte!
Aja, så är det och jag tänker inte låta någon trycka ner mig heller för att jag är ärlig och säger det jag tycker och tänker, det är något som jag måste kunna få göra och jag vill vara ärlig!
Hur mår ni? Och hoppas att ni har fått en bra start på veckan och har haft en bra måndag!
Kram kram
Ems

Finito!

Vanten är klar, och bild kommer när det finns en bild på hela vanten! Jag lovar men just nu så är det inte så mycket att visa när man inte har någon bild på vanten!
Jaja, annars så har jag varit hos psykolog E som jag alltid är på måndags förmiddagarna. Det gick väl bra men kände mig illamående över en sak och då kan jag säga tack och lov för psykolog E som fick mig att känna att jag kunde säga stopp för något som inte knde bra och det är bara jag som kan säga till!
Vad ska jag säga mer?
Just nu så är det inte så mycket mer att berätta men jag ska väl skriva mer senare, jag lovar! Och då får vi se vad jag kommer på att skriva då!
Kram Kram
Ems 

Yippie

En enda j***a liten ynka test vante var som behövdes för att jag skulle lära mig att sticka vantar! En ynka liten vante, jag kan inte fatta det faktiskt eftersom jag brukar ha svårt för att lära mig saker men det här gick dsnabbt och jag kan nu säga att jag faktiskt kan sticka vantar. Yaya, det var något jag inte trodde var möjligt alls! SÅ då säger jag tack till min psykolg K som födde tanken och min bror som faktiskt fick mig att köpa stickrona och garn för att kunna göra vantar!
Och min absoluta vante som jag har gjort under dagen efter min handstorlek ser ut såhär:
Inte helt klar, bara tummen kvar men den är ju i stort sett klar och ska bara vändas sedan!
Var ju bara tvungen att visa detta!
Hoppas ni mår bra och har haft en bra helg!
För imorgon är det ny dag och en helt ny vecka framför en! Och jag börjar som vanligt med en förmiddagstid hos min psykolg E imorgon som alltid på måndagar! ;)
Kram Kram
Ems

En test-vante!

Jag har gjort min första vante, Det är dock bara en test-vante och den är väldigt liten för jag känner att som att man inte borde göra en fullstor om det är bara en test och för att lära sig att göra vantar! 
Men här är resultatet:
Det är mitt första försök så att den så kanske inte är sådär jätte bra och jätte snygg! 
Men vad ska man göra när man precis har börjat att göra vantar!
Kram Kram
Ems

Humor!

Min humor är så blandad så att inte är sant men jag har sagt det förr och visat typ samma klipp av QI men jag älskar verkligen QI, och sen att Stephen Fry är programledare blir ju bara ännu ett stort(och då menar jag verkligen ett stort) plus för mig!
 
Och tänkte att jag skulle lägga upp ett klipp från Qi men nu tar jag ett annat avsnitt än vad jag har gjort tidigare
Detta är humor för mig! ;P
 
Kram Kram
Ems
 

Funderar!

Jag funderar på att sälja två par jeans, ska jag sälja härifrån bloggen  eller ska man lägga upp dem på typ tradera? Jag vet inte riktigt hur man ska göra eller så. 
Sen så har vi varit och firat morfar som fyllde år i måndags men vi åkte idag för att fira honom, när det helg och alla är lediga! Det var väl helt okej, men man märker på något att det är verkligen upp och ner med allt och alla, eller det känns så iallafall!
Aja, just nu ska jag tänka på hur jag ska göra med jeansen och vilket som är bäst! Någon som har tips eller kanske är intresserad(och om man skulle vara intresserad så kommenteraför mer info)?
Kram Kram
Ems

Då kör vi!

Såhär kör jag, trasiga och urtvättade jeans! Love it och så är jag :) ♥



Mitt hjärta smälter varenda gång!

Det här är ju helt underbart och som sagt mitt hjärta smälter varenda gång! 
Och är jag ensam om att få mitt hjärta smält av detta:
Kram Kram
Ems

Nej till Rasism!

Jag vet inte om ni har sett denna kampanj eller reklam, jag vet inte vad man ska kalla det men jag tycker att detta är ett bra intiativ av UEFA och spelarna/tränarna som är med i denna reklan/kampanj, eller vad man nu vill kalla det!
Någon annan som kan säga vad som är rätt ord för detta? 
Ha en bra helg och hoppas att ni mår bra! Plus att ni har haft en bra dag och en bra lucia!
Kram Kram
Ems

Lucia och fredag den 13:de!

För det första så säger jag glad lucia och hoppas att ni har haft en bra lucia. 
Sen är det ju fredag den 13:de, jag är lite vidskeplig av mig på något sätt både på att det är otursdag idag men samtidigt en tur dag! Jag vet inte vad man ska riktigt tänka men det kanske beror lite på olika saker typ! 
Det har inte hänt något åt något av hållen för mig så därav att jag inte riktigt vet vad jag ska tycka och så om just fredag den 13:de, men jag är fortfarande lite vidskeplig av mig. Jag kommer alltid att var det och andlig på olika plan. Men det är jag och det tillhör mig så det går inte att ta bort heller!
Jag tror att det finns ganska mycket som typ ingen riktigt vet om mig, kanske ta och köra tre sanningar om mig som väldigt eller typ ingen vet om mig, hur låter det?
 
Sen idag så har jag avverkat två julmarknader med en kompis, han skulle hitta lite julklappar också så det var letande också som gällde för oss. Vi gick runt länge och i många affärer kan jag säga inne i stan, och vi var verkligen inte ensamma. Sen mötte vi upp mamma(min kompis och mamma känner varandra för jag och han gick hos samma dagmamma nämligen så därav känner dem varandra också) och vi handlade, sen åkte vi hem och min kompis åkte vidare för att han bor längre ut än vad vi gör! Så nu sitter man hemma och bara försöker få bukt ångesten efter middagen. Har precis ätit och det ger ångest men det finns ju anledningar till det också!
Vad finns det mer att säga just nu? Kommer inte på så mycket mer att skriva för tillfället men ska försöka skriva lite mer senare men det beror på om jag kommer på något och jag känner att jag måste få skriva något eller få ut något som stör mig!
Hoppas att ni mår bra!
Kram kram 
Ems

Apropå gårdagens inlägg!

Jag kom på en sak med det jag skrev igår! Jag vet att jag har förändrats på många sätt men på andra sätt har jag inte det! Jag har förändrat hur jag är när jag blir arg tex. Så att säga att jag inte bara svär utan jag medvetet väljer att använda mina ord bättre! Sen så finns det så mycket som man är förändrad på men man kan kanske inte påpeka allt för då skulle man inte orka skriva eller läsa. Jag kan inte påstå att jag är den bästa alla gånger på att förklara heller så det skulle bli lite jobbigt med att förstå för alla kanske!
Aja, nu tänkte jag kolla på debatt och sedan lägga mig. Jag är trött efter en dålig natt med sömn och en lång dag med en del saker som jag gjorde med blandade känslor!
Kram kram
Ems

Förändringarna sker hos alla!

Ja, som sagt i rubriken så ser men en förändring hos alla, och inte bara hos en själv! Jag har en person som jag känner t.ex som inte är den person jag träffade henne för några år sedan, hon har för'ändrats jättemycket och är inte den personen som jag tyckte om. Hon är verkligen förändra och inte på ett bra sätt, vilket jag verkligen hatar för hon var en sådan person som var helt underbar och en bra person att kunna bli och som man kunde se en förbild som man själv vill bli. Men nu finns inte den personen i henne alls, hon är helt anorlunda och verkligen inte den som man ville bli som. Och då börjar undra om det är en annan som det har blivit fel på eftersom hon beter sig helt annorlunda mot en annan också. Vad hände liksom? Vart försvann hon jag verkligen tyckte om och såg upp till? Just nu så tänker jag på just denna och jag funderar på om hon verkligen inser hur förändrad hon själv har förämdrats och blivit till? Ska man säga något eller ska man bara låta det vara och strunta i henne? Jag vet inte, men jag måste nog ta en riktig funderare på vad jag verkligen vill och hur jag mår när jag är runt henne för det är så annorlunda helt enkelt!
Aja, det var lite tankar om det.
Sen så kan jag säga att det gick bar på SCÄ, men gick därifrån med blandade känslor som vanligt. Och jag ska dit efter jul och nyår igen till psykolog K dårå och sen nu innan jul så är det "bara" dietisten på SCÄ som är kvar. Sedan så har jag psykolog E i mellandagarna och så men det är ändå s´könt för jul och nyår är något som är svårt för mig helt enkelt!
Det var lite om dagen och senare så är det fotboll som det brukar vara och nu så ska jag ta och skriva upp lite tider i almenackan och så för att jag ska komma ihå tider och sådant som gäller ett tag framöver!
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

SCÄ!

Idag är det dags igen för ett besök på SCÄ och vi får se vart det för sig med det samtalet plus en massa annat som det samtalet innebär!
Sen är det väl inte så mycket mer inplanerat precis, men jag känner att ibland måste man väl få ta lite dagen som den kommer också och inte bara planera en massa saker och så! Ibland känns det som värsta hysterin med att boka in saker och ha dagarna fyllda med olika saker. Varför egentligen? Jag känner att även om man arbetar och vikarierar som jag har gjort en del så behöver man inte planera in något för resten av dagen(beroende på hur mycet och länge man arbetar). Man behöver inte boka in allt på en och samma dag precis, även fast att man får vissa tider på samma dag så kan jag tycka att ta det som det kommer istället! Är det bara jag som känner så? Alltså att man ska kunna ta dagen som den kommer lite och att man behöver inte ha allt planerat hela tiden? Jag har en del bokade saker och det är ju helt oundvikligt att inte ha det med vissa saker men vad hände med det spontana? Att bara kunna ringa till någon helt spontant och fråga om man ska ta en promenad eller vad som. 
Men det är bara mina tankar och funderingar kring vissa saker, även om jag är en sådan som gärna vill ha fart och måste alltid ha saker som sker omkring mig men att ha en hysteri över att alltid ha något inbokat går inte för mig. Jag vill vara lite spontan och ha friheten att kunna bara göra det som faller in på något sätt! Fast det kanske säger mer om mig än andra? Alla är ju ioförsig olika men är jag ensam om att känna att man vill ha mer frihet och spontanitet?
AJa, nu ska jag väl ta och avrunda men skriver lite mer senare för nu är det dags för ett avsnitt av min älskade serie!
Kram kram 
Ems

<3

En lång dag men det fanns stunder denna dag som jag kände att jag ville bara ge upp för det var så mycket som var kaosartat men tack vare ett samtal så blev allt bättre! Så ger ett stort tack och känner mig glad för vissa saker! Vad ska/ kan man säga mer? 
Och nu kan jag njuta av fotbollen på ett helt annat sätt, än om jag inte hade fått just det där samtalet! Och i skrivandes stund så blir det mål för ett av två favborit-lag mål! Kan det bli bättre då? Nä, inte precis. 
 
Men nu ska jag nog ta och avrunda för att fokusera på matchen. Men först ett youtube-klipp med en musikgrupp där jag har två som jag känner och umgicks med en av dem i förra veckan!
Gruppen heter doves and dust! Någon som har hört dem?
Detta är deras första singel, om jag minns rätt så att säga! 
 
 
Nu blev det en salig blandning  i detta inlägg men ibland så blir det allt på en gång när det gäller mig. Ibland blir det mycket på en gång när det gäller mig, men det får man lära sig leva med!
Kram Kram
Ems

Rymdleggings!

 Idag väljer jag att ha dessa leggings på mig, jag tycker dem är hur snygga som helst och jag är tydligen inte ensam för att hitta i min storlek är/var en pain in the ass. Jag var tvungen att köpa en storlek större än vad jag har, alltså jag har XS och hittade bara i S. Så fick köra på S helt enkelt och det är inte så kul men dem funkar någorlunda ändå. 
oh, jag tycker dem verkligen är hur snygga som helst!
Kram kram
Ems

Ett första försök!

Jag gör ett första försök till att sticka vantar, sedan får vi se hur det går. Och får se om jag verkligen har tålamodet till detta också! Mitt tålamod är som sagt väldigt upp och ner, plus att jag kan tappa det ganska lätt vissa gånger och andra så har jag världens största tålamod!
Så nu får vi ta och se vad som sker och om jag lyckas, just nu har jag tagit ett garn-nystan som jag gärna kan slöa bort på mitt första försök!
Någon som har någon beskrivning som är enkel och kan länka till mig? Jag har en beskrivning men jag vill gärna ha någon beskrivning utöver den också!
Kram Kram
Ems

En trötter!

Idag har det varit en riktig jobbig dag med att ha ont och vara väldigt trött på det! Jag känner mig väldigt viljelös och så vidare också men men, har väl en sådan period och man vet verkligen inte hur jag är från ena stunden till den andre men så är det väl? Och var hos psykolog E idag, vilket jag alltid är på måndagar. Jag har liksom en stående tid och det är väldigt skönt på många sätt!
Orkar inte skriva mer just nu men skriver kanske lite senare! Och hoppas att ni mår bra och har det bra i vinterkylan!
Kram Kram
Ems

Photoshop!

Hittade ett photoshop-program som funkar och jag är nu glad för det! Eftersom jag tänkte att bilderna jag lägger upp ska vara låsta till bloggen liksom!
Jag måste ju absolut inte lägga upp hur mycket bilder heller men ibland så blir det bilder och d¨kommer dem bli låsta till bloggen! Aja, det är söndag och andra advent och julen närmar sig med stormsteg. Jag är inget big fan av julen precis, julen har jag itne gillat på flera år och det finns många anledningar till!
Aja, säger glad andra advent och hoppas ni mår bra!
Kram Kram

Lite smågalen!

Jag blir lite små galen när jag inte kan ladda upp bilder från ett visst photoshop program här hit upp, varför ska inte det funka för? Och varför ska det inte funka för att den har ett annat filformat? Kan någon förklara det för mig?

Inga ord!

Mina ord har tagit slut på något sätt och jag vet inte vad jag ska skriva eller göra! Jag känner att min ork att kämpa är borta på semester eller något sådant, det är någon period som inte är så kul helt enkelt!
Aja, ska försöka fokusera på fotbollen nu innan jag ska iväg med pappa!


Kram kram
Ems

....



Är trött och orkar inte riktigt just nu! Det där med att kämpa just nu finns knappt på världskartan känns det som.....

Trött!

Jag är hur trött som helst och kaffet har inte riktigt slagit in än men hoppas att det gör det snart! Att inte få sova ordentligt någonsin är ju inte kul alls men vad kan man göra? Visst att man kan sova dåligt när man mår extremt dåligt eller så, det kan jag köpa men när man inte får sova ordentligt någonsin är en helt annan sak! Och om jag sovit väldigt dåligt så kan jag ha ett uruselt morgonhumör och vill absolut inte prata. Att prata på morgonen precis när man har vaknat är inte min sak så att säga, men sen har man någon här hemma som älskar att prata på morgonen innan denna går så man märker att vi är helt olika personer här hemma. Men låt mig vara på morgonen är det bästa kan jag säga för allas bästa höll jag på att säga men ja, man ska låta mig få vakna upp ordentligt först innan man börjar prata med mig!
Aja, det var lite hur jag kan vara på morgonen och just idag så har jag varit väldigt grinig men nu har man börjat vakna upp lite så det har blivit bättre med just det humöret!
Kram kram
Ems

<3 <3

Var inne på Iittala och kom därifrån med två av Dessa skålar. Sen vet jag även att jag kommer få en sådan i ljusblå också i julklapp och jag tänkte köpa en sådan också så att jag får två av varje, men dem hade inte dem inne just nu så. Får vänta ett tag med en till ljusblå helt enkelt!
Att vara inne i Iittala butiken är ju rena himmelriket för mig och det är typ bara Iittala som gäller för mig ;)! SÅ om man vill se en glad Ems så ta mig dit :P.
AJa, det har inte hänt sådär jättemycket idag, men har haft en dag med extremt mycket ångest och så. Det har varit så pass mycket att man knappt vet vad man själv gör och så vidare men nu ska jag ta och försöka ta det lugnt och bara vara typ!
Kram Kram
Ems
 
 

Vad har jag gett mig in på?

Jag är en sådan som älskar att sticka men nu ska man försöka ge sig på att sticka vantar, jag vet inte vad jag har gett mig in på med det!?! Kan någon förklara det för mig? Och man undrar om man kommer ha tillräckligt med tålamod till det och gå efter beskrivning!
Jag vette f*n hur det kommer gå eller hur det slutar.
Oh, men får väl föröska sätta dit envisheten dårå kanske för att kanske lyckas! Vem vet vad som kommer ske!
Aj/a, skriver mer sen nu tänkte jag kolla klart på ett avsnitt av min älskade serie!
Kram Kram
Ems

Youtube-klipp

Måste bara lägga ut det klippet från youtube, det är något som man verkligen skrattar åt ! Och jag fattar varför inte varför jag inte har lagt ut det tidigare!
 
 
Kram Kram
Ems

En liten snabb uppdatering!

Tänkte skriva lite snabbt innan jag ska iväg för att möta upp en kompis och så får vi se vad som sker under eftermiddagen helt enkelt!
Jag är helt slut och trött både rent kroppsligt och psykist, ingen aning varför just nu men men, jag går ju alltid upp och ner i olika lägen och i hur jag mår så det kanske inte är så konstigt att man blir tröttare i vissa perioder, eller tänker jag fel?
Funderar på lite olika saker och jag vet inte riktigt alltid vad jag ska skriva om eller så. Jag gillar ju att skriva men ibland blir det svårt att veta vad man ska skriva om, man tappar liksom det på något sätt och i samband med det så tappar man inspiration och sina ord på något sätt. Och ja, jag vet att jag har nämnt det lite grann förut men man kommer ju in i olika perioder med sådant också ju!
AJa, får sitta och klura ut lite om vad jag ska skriva mer om och så vidare!
Men hoppas att ni mår bra och har det bra!
Njut av solen!
Kram kram
Ems

Rekommenderas!

Jag måste bara rekommenadera Stephen Fry kommer ut, som går att kolla på svt 2 och första avsnittet av två gick igår och man kan gå in på svtplay och kolla, men den finns bara tillgänglig till och med sista december iallafall första avsnittet.
KLICKA HÄR för att komma till länkens sida!
Rekommenderas verkligen, en stark och bra dokumentär plus jag gillar Stephren Fry väldigt mycket och all heder till honom för att han gjorde detta för man måste inse vad som fortfarande kan ske i dagens samhälle! Det är en stark dokumentär kan jag verkligen säga och jag blir väldigt oroad över hur vissa ser på Homosexualitetoch så(eftersom det är vad denna dokumentär handlar om).
Kram Kram
Ems

Måndag morgon!

Det är måndag och ny vecka, det känns som att det är bara mpndagar nu för tiden på något sätt!
Och jag är uppe och känner att jag skulle kunna sova lite mer men jag måste ju upp för att jag ska ju till psykolog E idag och så får vi se vad som sägs där idag!
Jag är så himla trött men jag kan ju inte sova bort dagen heller! Så det kanske är bra att ha den här tiden på måndagar som jag ändå har psykolog E för då kan jag inte sova bort dagen efter helgen!
Aja, ska ta och göra mig iordning och se om jag kan se mindre trött ut ;)
Hoppas ni får en bra måndag och att ni mår bra!
Kram kram
Ems
 
 

Första Advent!

Säger glad första advent!
Pch hoppas att ni har haft en bra dag och en bra helg!
 
Kram Kram
Ems
 

Trött!

Hej kan jag ta och börja med! Och sen så kan jag säga att jag är ganska trött och seg efter igår men kul var det. Det var så skönt att bara kunna sluta tänka för ett tag och inte bry mig om något annat än det som skedde!
Är som sagt trött efter då och lägger upp bilder  på mig från igår med sminkning också och sen idag innan man drog iväg till julmarknad, alltför att försöka hålla igång så man inte somnar och inte sover när man ska! Sen kan jag säga att ångestpåslaget är tusen gånger högre idag efter igår och så mycket mer!
 
   
Hoppas att ni får en bra första advent och att ni har haft en bra helg!
Kram Kram
Ems