Hejsan

Just nu sitter jag instängd på mitt rum och har blivit sjuk :(. Så i helgen blir det att återuppliva sig från sjukdomen och ta det försiktigt med maten av olika anledningar.
Dagen har varit bra fram tills nu på kvällen då sjukdomen slog till, så jäkla kul är det inte att var sjuk. Speciellt inte när man har saker som man ska göra och roliga saker dessutom, det är ungefär som att kroppen inte vill det hela. Aja, får kurera under helgen så att jag blir frisk tills på måndag då jag har psykologen E, och den tiden kan jag inte missa och då menar jag verkligen inte missa.
Aja, måste avrunda nu men hur har ni det denna underbara fredagskväll? Hur mår ni?
Och om jag inte skriver så är det för att jag inte orkar nu när jag är sjuk, allt berr på hur det hela urartar sig under resten av kvällen/naten och imorgon!
Kram kram
Ems

God Morgon/förmiddag!

Sitter här och skriver innan jag ska iväg om ett tag, hoppas jag iallafall för jag ska träffa en kompis vid halv elva och jag hoppas att min kompis är där. Aja, det står på agendan idag att träffa min kompis R vid halv elva och sen så skulle vi två eventuellt möta upp en tredje person, en kompis till helt enkelt.
Vad mer? Jo, hittar fortfarande inte adeptern till kameran så det får väntas med bilder, det är så jobbigt, det är som att man har lagt den någonstans och tänkt där kommer jag komma ihåg att den ligger men så glömmer man ändå bort det, är jag ensam om det?
Aja, tänkte bara skriva ett litet inlägg nu och så skriver mer senare, när jag är hemkommen och så vidare.
Det är även fredag och jag är inte så glad över det av olika anledningar, och det är för att hela min situation här hemma är konstig, annorlunda och jobbig att vara i och det blir värre när det är helg.
Hur ser eran fredag ut? Och hur mår du?
Kram kram
Ems

Presenthandling!

Det har blivit inhandlade av present idag, en student present till min kusin som ska ta studenten, vilket är kul. Fast hela grejen med tårta och sådant är ganska jobbigt förmig men måste ju inte äta så mycket, kan alltid äta lite men inte allt, så enkelt är det kanske. Man vill ju verka normal men ändå så vill man inte gå upp i vikt.
Aja, present är inhandlad och klar för henne. Sen är det bara till en kompis där det är en liten sak till som ska köpas sen är jag klar.
Idag har jag träffa mormor idag och åt glass, och det var ingen höjdare idag men har gått väldigt mycket idag men det hjälpte inte utan började äta lite mer när jag kom hem nu på kvällen, inte bra. Så nu sitter man och väntar på de små älskade pillrena som ska börja verka efter ett tag.
Mer då? JO det är fredag imorgon och jag vill inte ha helg för det betyder att alla är hemma på ett annat sätt, kan ioförsig fixa så att dem inte märker vissa saker ioförsig, och inte äta så mycket. Min vikt har ioförsig nått ett ny lägsta och jag hoppas att jag får ner den lite till även min period idag. Men det får man vänta och se imorgon bitti.
Aja, ska ta och avrunda för dagen nu men hoppas att ni mår bra!?!
Och bilderna kommer så fort adaptern dyker upp, det är garanerat men bjuder på en annan så länge! ;)
Kram kram
Ems

God Morgon!

Det är torsdags morgon och jag är vaken sedan en och halvtimme tillbaka ungefär. Att sova är inte min starka sida precis, får nog prata med min psykolog på måndag och säga att jag vill byta medicin, även om den är dyr men man kan ju få hjälp med det också.
Aja, annars då? Jo, idag ska träffa mormor och vi får se vad som händer när man träffar henne. Gillar att träffa mormor och man vet aldrig vad hon har i skjortärmen ;). Jag ska träffa henne vid ett men innan dess så ska jag nog ta en promenad och gå från promenaden direkt till stället jag ska möta mormor på. Senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se om jag går och kollar efter nya strumpbyxor eller leggings, beror lite på om jag känner att jag ha rlust med det och vad jag känner att jag klarar av, allt beror ju på hur jag känner mig senare för att jag svänger ju så pass mycket i mitt humör och känslolägen så. Detta är en del av mina psykiska problem så som typ Borderline Diagnosen och den sociala fobin.
Aja, tänkte avrunda nu men skriver mer senare. Och bilderna kommer så fort jag Hittar adabtern för kortet så att jag kan överföra bilderna.
Hur mår ni denna morgon? 
Kram kram
Ems

Kväll!

Kvällen börjar lida mot sitt slut och dagen har varit lång, men dagen har varit ändå ganska bra då jag träffade B och fick en härlig eftermiddag där. Sen har man tvättat, handlat och gått väldigt mycket. Knappt varit hemma, vilket är skönt för mig eftersom jag vill helst inte vara hemma av olika anledningar.
Just nu så tittar man på efterlyst och tar chansen att skriva här när det är paus, och bloggar från mobilen eftersom jag var lite lät nu och orkade inte starta datorn.
Aja, tänkte avrunda för dagen men skriver mer imorgon och då med lite bilder på presenten som jag fick och outfits som jag har idag och imorgon.
Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?
Kram kram
Ems

Halloj!

Sitter med datorn i köket och bara försöker bota min rastlöshet som jag har just nu! Och dagen har gått väldigt snabbt, för snabbt och tack B för idag. Det var väldigt trevligt och tackar för presenten som kom iförskott :).
Och jag sen har jag lämnat in papperna, allt som jag har sagt som ska ske har skett och nu sitter man här och är rastlös för att man inte är ute men ska gå ut snart och gå en promenad, får se om det blir med dem andra eller om man går själv. Allt beror på tror jag hur de andra känner och jag känner. 
Sen så har det inte hänt så mycket just nu men kanske skriver lite mer senare om lite annat men tänkte bara uppdatera lite grann!
Tack igen, B för presenten och för idag. 
Hur mår ni då?
Kram kram
Ems

Pollen, min fiende nummer ett!

Pollen är verkligen min fiende just nu och kommer alltid att vara eftersom jag är allergisk mot både pollen och lite andra ggrejer och jag trodde  att jag skulle få klara mig ganska bra men det gjorde jag inte för nu sitter jag här med lätt svullna ögon pga pollen, min fiende och försöker få ner svullnaden med diverse saker. Jag hatar verkligen pollen och hela pollensäsongen, det säger jag här och nu. Det är bara pollen som jag hatar, det får gärna vara vår och sommar, för dem årstiderna gillar jag men om man bara kunde skippa pollen och all den skiten. Så känner jag och jag kommer förmodligen inte ändra på mig när det gäller det för att jag vet hur det är med att ha allergiska besvär av pollen och annat så.
Aja, sen så är det onsdagsmorgon och jag ska iväg för att träffa B sen, som jag har längtat <3. Jag har längtat som bara den eftersom jag inte får träffa henne så ofta och det är person jag har känt så länge som jag kan minnas <3.
Annars så vet jag inte riktigt vad som sker, eller jo det är tvättstuga ocksåi dag här hemma, det är väl det som är inplanerat sådär nu men får se vad som händer resten av dagen. Sen ska jag också lämna i papper men det går ju på 1 minut när man väl är där även om det tar typ tio minuter att går dit men vad gör det? Det är ju ett måste och jag har inga problem med att lämna in papprena, men det är ju allt folk som man möter på vägen dit och så vidare. Aja, ska väl ta det lite lugnt nu ett tag till och så får vi se om svullnaden runt det ena ögat lägger sig snart och så ska jag gå och lämna papprena tänkte jag, innan lunch tänkte jag att jag skulle lämna dem men det är ju ett tag dit iallafall!
Hur mår ni denna dag?
Kram kram
Ems 

Remiss!?!

Dagen har flytit på med möte och andra saker som ska in redan imorgon av olika anledningar plus saker som jag ska göra för min egna skull!
Sedan fick jag reda på att remiss är skickad till SCÄ och kommer förmodligen få hem papper som även jag ska fylla i brevlådan vilken dag som helst, får se. Men men, det är med blandade känslor jag känner inför det här med SCÄ, vill ha hjälpen men samtidigt så är det svårt att börja på hel ny kula och ännu en gång med den skiten :(. Jag blev ju friskskriven från Mando och har bara en gång kvar på uppföljningsprogrammet där, plus att jag känner att jag är ioförsig klar med mando men samtidgt så vill man tillbaka för att man känner personalen och så där. Men aja, nu är det att börja om på ny kul som gäller, orkar inte med mando längre så.
Annars då? Det har inte varit så mycket mer än mötet och att fixa en massa papper och gå powerwalk och vanliga promenader hit och dit. Det har varit min dag idag, vad har ni haft för er denna underbara dag?
Imorgon så gäller det att lämna in papprena som jag fyllde i och skrev ut när jag hade kommit hem sedan så är det att träffa B <3, vilket ska bli skönt och härligt för jag får inte träffa henne så ofta!
Aja, det var en liten recap från dagen och vad som komma skall, iallafall lite av det som komma skall.
Hur mår ni då?
Kram kram
Ems 

Dagens....

Här kommer dagens outfit, gick snabbare än väntat ;)
Kjolen och Linnet kommer ifrån H&M, som vanligt ;)
Kram kram
Ems

Tisdag förmiddag!

är står jag och skriver medans pastan kokar, håller på att fixar i lunchlådor och så, i förebyggande syfte. Jag fixar luncher i lådor och sedan stoppar jag in dem i antingen kylen om jag ska ha dem samma dag eller senare, eller så stoppar jag dem i frysen så kan man bara ta fram och låta tina en stund och värma sedan. Det är enklare för mig som har problem med att äta normalt och så.
Men aja, annars så är jag jättenervös för i eftermiddag och vad som kommer sägas och så vidare. Men men, det kommer nog ordna sig ska man se.
Annars då? Jag vet inte riktigt vad som kommer ske under dagen innan mötet. Det kanske blir promenad och så men annars vet jag inte.
Aja, skriver mer senare med också dagens outfit då förmodligen!
Hur mår ni? Och hur era planer ut för dagen?
Kram kram
Ems

Hejsan!

Sitter här efter en dag på rymmen, höll jag på att säga men jag har varit i farten. Jag är en riktig vanemänniska så jag har varit hos mormor och morfar först, sedan hos M och A som vanligt! Fick mig en promenad en bit och sedan åkte jag resten, gillar inte att åka direkt för att känner mig instängd och sedan allt folk. Men aja, sedan var det att åka lite tidigare för att hem och "äta" sedan möta upp mamma och handla på lite olika ställen. 
Aja, denna vana med att häsa på M och A (även I när hon jobbar så att säga), är så skön eftersom då slipper man tänka på en massa olika saker och så vidare. 
Sen imorgon är det möte igen med psykologen E och så vidare, är så himla nervös inför imorgon men men så är det alltid oavsett vad det gäller. Men måste genomgå morgondagen också för att komma till onsdag, den dagen jag allra helst vill ha, då är det en dag som sällan sker för att då träffar jag B som jag inte träffar så ofta. Om det inte skulle ske något konstigt så att säga, men som det ser ut nu så får jag träffa B <3.
Aja, nu kommer bilderna som jag hade utlovat igår. Även gårdagens outfit på som jag hade eftersom man trodde att det skulle vara fint väder så var man klädd efter det vädret på miorgonen och inte för regnvädret som kom sedan.
 
 
Hur mår ni? 
Kram kram
Ems

Regnig dag!

Hej, efter ha åkt i förmiddags och så, med sol i sikte och härligt väder och klädd därefter så hamnade vi där vi skulle. Men då kommer blåsten och molnen, vilket gjorde det kallt och vi åkte typ efter max en halvtimme igen eftersom det blev så kallt och på väg tillbaka så kommer även regnet, jätte kul? Nej, verkligen inte men hamnade i ett köpcentrum ett tag och sen åkte vi till mormor och fikade lite(eller ja, dem fikade), det blev en mors dag fika. Mormor fick även blommor och mamma fick redan igår kväll eftersom vi ville inte ha det i bilen om det skulle gå sönder.
Och bilderna som jag lovade får vänta pga vissa saker som jag har lovat och sagt till vissa personer. Så bilder kommer men inte nu.
Annars så har dagen varit så mycket med att äta mycket och göra sig av med det. Jag måste säga det till min psykolog E och det får nog bli på tisdag innan nästa E kommer och ansluter sig till mötet, det funkar inte. Plus måste säga om lite andra saker också för att det inte funkar alls.
Aja, det är lite om min dag och vad som har hänt, hur har ni haft det i detta regnväder under dagen?
Hur mår ni?
Kram kram

Söndag!

Det är söndag och snart kommer vi åka iväg, ska ju åka på en utflykt över dagen så attvjag kommer inte skriva förräns ikväll sen igen. Och då kanske kommer en fotobomb också, om jag inte glömmer kameran så att säga men det borde inte vara några problem med det. 
Sitter och skriver medans jag spelar Yatzy med mamma och fösöker göra allt samtidig känns det som. Men aja, ska nog fokusera på att spela. Men skriver mer ikväll när jag har kommit hem och har fixat med det om ska fixas med!
Hur mår ni? Och vad händer denna underbara dag?
Kram kram
Ems 

Lördag!

Det är lördag och sitter här i köket med datorn i högsta hugg ;), har musik på och sitter här och skriver lite grann. Har lyckats hålla maten ganska bra, har inte ätit allt för mycket har bara ätit två frallor och lite, lite lasangette med lite gurka. Och vi äter ganska tidig middag på lördagar eftersom min bror jobbar till fra och inte ätit lunch så därav blir det tidigt. Kan inte vara mycket mer än två hundra kalorier om man säger så och jag och mamma gick till city och hem igen efter ett tag. Jag kom hem med två par shorts, hade 20% om man köpte minst två par på H&M, så då slog jag till på ett par svarta och ett par blå i samma modell. Dem var snygga faktiskt och är sköna att ha på sig(kändes så iallafall när man testade dem och så. Aja, shortsen hittar ni HÄR och dem hade ett ganska bra pris på sig, kostade 99 kronor per par, det var inte så farligt.
Annars då? Jo, vi ska ut och åka bil senare ikväll, och vi får se om vi går på Ikea när vi har bilen eller om det bara blir någon storhandling.
Aja, ska nog snart ta och avrunda för att snart är det dags för de andra att äta och så ska vi nog bara ta det öugnt innan vi åker iväg. Ville bara skriva lite för att visa att jag lever och ta mig tiden när jag hade chansen nu!?!
Hur mår ni denna underbara dag? Och vad har ni haft för er?
Kram kram
Ems
 
 

En riktig trötter!?!

Jag är trött men att sova är det inget av med, plus att medicinen hjälper inte som den ska!?! Dem sa ju att den skulle kicka in snabbt men jag känner ingen skillnad men får väl säga det och byta till den som de sa från början men då måste jag bara ta blodprover ett par tre gånger typ för att ha koll på vissa saker. Kanske är lika bra för då slipper jag kanske biverkningen om man kan få av den jag har nu, nämligen ökad aptit som leder till upgång. Vilket jag är livrädd för. Så enkelt är det! 
Annars så var jag hos mormor och morfar ett tag och sedan åkte jag en bit och gick resten för att möta upp mamma vid hennes jobb, därifrån gick vi och köpte en present till en person som fyller år snart. Och sedan mötte vi faktiskt upp denna person för att mamma och hon skulle på bio och sen gick vi runt lite till och ssedan skiljdes vi åt och jag köpte en mors dag present till mamma, en lotusljushållare och de var en blå en. Hon är förtjust i blått så hoppas hon gillar den här bara! För att sedan gå hem och mötas av en grinig bror för att det fanns inget att äta enligt honom så då fick man gå ner och handla mat till honom och här sotter jag och är trött efter denna dag och allt vandrade, yogan/träningen och sådant som jag har gjort idag. Känner mig helt slut efter att ha varit igång länge men men det finns ju anledningar,
Aja, nu ska jag möta mamma igen och handla med henne eftersom hon behöver mign hjälp tydligen!?!
Hur mår ni och hur har ni haft det?
Kram kram
Ems
 

Fredag!?!

Och så var fredgen här då! Jg vill inte att helgen ska vara här av olika anledningar. Men den måste ju också få finnas, kan ju inte hoppa över den precis även om man önskar att man kunde det. Och i helgen så blir det utflykt, eller iallafall på söndag. Imorgon vet jag inte exakt vad som kommer ske, det återstår för att kunna se vad som sker, kanske kommer gå in till city som vanligt eller något liknande!?!
Jag har precis varit ute på en powerwalk och tar det lite lugnt nu efter den. Och det blir förmodligen en till senare i eftermiddag/kväll, får se om jag blir ensam eller om min bror följer med och går. Allt är ju relativt och man kan inte tvinga på någon heller, men det verkade som an ville gå senare också.
Jag gick med t-shirt idag, det var både lite kallt i omgångar men när vi fick upp tempot och plsen lite grann så blev det varmare. Det kändes som att alla tittade på mina armar, vilket gjorde mig lite medveten om det jag faktiskt utsätter min kropp för med ärren och så, men samtidigt så kan jag inte ädnra på det bara sådär heller och jag ska inte behöva dölja det heller. Det är ju en del av mig och min historia. 
Aja, ska ta och avrunda nu men skriver senare och så hoppas jag att ni får en underbar fredag!
Hur mår ni då?
Kram kram
Ems

Älskar Låten!

Jag måste lägga upp den här låten igen, tror att jag har lagt upp den någon gång förr men älskar den. 
Vad tycker n om den?
Emelie Sande-Read all about it part 3
 
 
Kram kram
Ems

Ledsen!?!

Efter ha varit lugn och ganska glad efter mina pratstunder med E och P som har betytt mycket för mig, så har jag blivit så ledsen nu efter ungefär ett kilos uppgång efter min "hetsätnings"-stund, inte alls bra eller kul. Detta är inte okej, det är inte det även om jag vet att tabletterna kommer göra sitt förhoppningsvis men ändå!?! Detta är inte okej!! ska jag vara så svag och falla dit? Varför är jag så dålig på att hålla det jag har satt upp som mål för mig själv? Jag förstår inte det här. Visserligen sa Min läkare S i tisdags att man kunde få större aptit men jag känner ju knappt aptit längre så varför gör jag såhär då?
Jag vill inte ha det såhär med vikten och vad vågen visar för siffror är allt som gäller, orkar inte med det längre men jag kan samtidigt inte låta blir :(. Nu går jag och håller tummarna för tabletterna annars så är det ännu värre....Har ju tränat ganska mycket idag också att det borde ju gå jämnt upp men man vet ju aldrig heller!?!
Aja, nu ska jag ta och avsluta men vi syns snart igen.
Kram kram
Ems

Torsdag

Det är torsdagskväll och jag har världens panik för att jag har typ hetsätit och nu sitter jag här med ångest och har tagit en massa tabletter för att få ut det jag har ätit, dem ska bara slå in och jag hoppas att det är snart och jag vet att det inte är bra för varken min mage eller mitt välmående. Men vad vill man att jag ska göra!?! Jag måste ha ut det och då blir det dessa små tabletter som jag överdoserar. Men förhoppningsvis så kommer jag inte göra det här något mer för nu är tabletterna slut. Även fast jag vet att jag har inte fått i mig mer än kanske än normal person!?! Men imorgon så ska jag köra stenhårt, och jag vet att man går upp på ren västska också och på vätskan kan man gåupp typ ett kilo. Jag orkar inte...Och imorgon så är mamma inte hemma till middag heller så då kan man göra lite som man vill och hoppas att ingen lägger märke till vad jag har gjrot och kommer köra med från och med imorgon!?! 
Aja, jag hatar det där.
 
Annars då? Jo, jag och min bror gick in till city och kollade men hittade inte den telefon vi letade efter så det är bara att tänka vidare på den fronten, hur vi ska göra och så vidare. 
Efter ett tag hemma så gick jag iväg och hamnade där jag gick i gymnasiet och häösade på där, fick en lång pratstund med skolsyster/kuratorn som betydde mycket för mig när jag gick i skolan och hjälpte mig mycket, och vi satt och pratade om allt och inget plus att jag hade tur för hon hade inget inbokat så hon kunde sitta ostört och prata :). Kul var det iallafall och sen fick jag även en liten pratstund med P, som även han betydde mycket för mig under det sista året när jag gick där. SÅ det gjorde mig lite gladare när jag fick de pratstunderna med dem två :)
Sen kom jag hem och började med att hetsäta och så, vilket gjorde mig ledsen nu. Men får hålla fast vid dagens "studiebesök" som blev ändå och hur det blev för mig där ! :)
Aja, ska ta och avrunda nu men vi hörs och syns.
Skriver kanske mer senare får se hur jag orkar och hinner!
Hur mår ni detta regn? OCh hoppas att ni har haft det bra idag!
Kram kram 
Ems

God Kväll!

Kvällen är här och dagen börjar gå mot sitt slut, vilket är både och för mig. Jag vill inte vissa saker men samtidigt så är det ett måste för att inte visa vissa saker. 
Dagen har fortgått genom promenader och att träffa R, senare så blev det att gå runt lite med mamma. Det blev inte  att jag och min bror gick in till stan och kollade på en telefon men det ska bli imorgon istället, innan han ska iväg och jobba återigen. Håller tummarna at vi hinner innan och att han är uppe tidigt så att det blir så. Idag blev det lite annorlunda eftersom han fick ett sms med frågan om han kunde jobba, vilket han kunde och var snäll och hoppade in. Imorgon vet han att han ska jobba och vilken tid han ska börja så då har vi tid på oss iallafall.
Aja, jag har rört mig mycket idag och inte ätit allt för mycket heller så att jag borde ha fått ner min vikt lite iallafall, fast just nu ligger jag lite över än vad jag gjorde imorse men så är det för att man samlar ju på sig vätska och så, plus att jag har min tid i månaden så att då väger man lite mer än vad man annars gör, men det är snart över ;). Och sen har jag köpt lite saker till min diet som jag ska hålla mig till för att inte få i mig alldeles för mycket kalorier, är ju panikslagen för att äta för mycket och så vidare, sådan är jag.
Aja, ska nu ta och kolla vidare på olika saker sen ska jag nog ta och bara lägga mig och ta det lugnt, om det nu går. Och så får vi se hur tabletterna verkar, dem som jag har precis börjat ta och får se om dem passar mig bättre eller om jag måste byta sen igen eller hur vi ska göra, jag, psykolog E och Läkare S.
Aja, hur har ni haft det idag?
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

God förmiddag

Det är onsdag och jag vet inte riktigt vad man ska göra dena dag när det gäller vädermässigt eftersom det är regnigt och grått, inte kul alls. Men det blir väl promenader och mycket vandring som vanligt, annars så ska jag och min bror någonstans vet inte riktigt var eftersom vi ska kolla efter en ny telefon och det beror lite på vart vi är sugna på att gå och vart dem har den vi tänkte kolla efter. Sen blir det Kanske att möta upp mamma för att gå till Hemtex för att kolla lite där efter lite saker, får se om hon hittar det hon är ute efter och det borde hon men man vet aldrig riktigt för det är så olika sortiment från affär till affär inom samma kedja, vilket är väldigt konstigt. Visst, jag kan förstå att man inte har allt i affärerna men att det är olika saker är lite konstigt, eller är det bara jag som tycker det?
Aja, dagaen har bara börjat och jag har inte hunnit med så mycket men sånt får man leva med när dagen inte har hunnit börja på et sätt.
Hoppas att ni får en helt underbar dag!?!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Ledsen!?!

Hej, nu är jag tillbaka och är ledsen över en så dålig uppdatering som har skett dessa två dagar. Men jag har känt att det har inte varit läge till att skriva då jag knappt har varit hemma och sedan knappt haft orken till att skriva alls, men nu sitter jag här med datorn i knäet och tv:n på som jag sneglar lite lätt på samtidigt.
Något nytt? Ja, det kan man väl säga jag har varit hos psykologen E och Läkaren S idag, vilket behövdes och vi satt och diskuterade om olika saker och det blir medicinering från om med nu för mig, eller iallafall testa under ett tag med denna som jag fick och om den inte hjälper så ska det bytas till något annat. Allt för att jag ska kunna må bättre och kännas lättare, det är inte så lätt att höra att någon verkligen vill hjälpa en efter att olika personer har svikit en och så vidare. Men jag verkar äntligen ha hittat rätt och det känns så skönt och rätt, visst är det härligt!?!
Aja, annars då? Jo, igår när det var en sådan sommarvärme så var jag ute hos mormor och morfar först, på förmiddagen och hjälpte dem lite med tvätten eftersom mormor tvättade igår. Därifrån så åkte jag vidare till M,A och I. Fast när jag dök upp så var det bara M som var där och jobbade, I var tydligen ledig och A var på möte men dök upp senare på eftermiddagen, så blev det och inte visste man det men fick iallafall en stund med M och mycket att stå i när man fick hjälpa M och ta hand om det lite mer praktiska medans hon var tvungen att göra en massa saker, men det gör mig inget när jag älskar att få göra saker. Ett tag innan det skulle stängas så satt jag med två barn och spelade Fia med knuff, helt oskyldigt men så kommer det den frågan som jag helst inte ville behöva svara på!?! Vad har du gjort på armarna? Men dem nöjde sig med svaret jag gav, det var inget mer med det men jag blev lite såhär vad ska man säga? Och blev även lite paff och ledsen över det men vad ska man göra liksom? Jag ska inte behöva dölja mina armar för att jag har en massa ärr, det är ju en del av mig och barn är ju nyfikna och man behöver inte säga exakt. Det dög med svaret jag gav och så enkelt är det, jag tror mycket av att det är så laddat när man har ärr som jag har som jag har skapat själv så blir det lätt så att det är de vuxna som skapar problemen med att tro att barnen inte ska behöva se det eller vad det kan vara som gör att vissa vuxna inte vill att man ska visa detta. Barn är bara nyfikna som sagt och nöjer sig med ett väldigt enkelt svar, dem behöver inte veta allt men man ska inte skudda dem ifrån allt heller tycker jag. För mig är ärr som ärr, oavsett vad som har hänt. Mina ärr visar på en sjukdom som finns inuti mig och någon anna som har ärr från en operation har ju ärr från den och det visar ju på att den också är sjuk eller har varit sjuk på ett annat sätt, vad är skillanden?
Aja, det är vad jag tycker och jag fick nog allt lite färg igår när jag bara gick runt i klänning och skor när det var som varmast medans idag så fick man klä på sig lite mer eftersom det var mer mulet idag, blir ju galen på när det är så upp och ner med vädret.
Ska ta och avrunda nu men hoppas att ni har haft det bra!?!
Hur mår ni? Och vad har ni gjort?
Kram kram
Ems

Fotobomb från helgen och inköpta saker!

 
Hoppas att ni mår bra och har haft det bra!
Kram kram
Ems

Fredagskväll!

Det är kväll och fredag, men idag så är det bara att ta det lugnt och vara hemma efter en dag fylld med promenader och att gå runt med A.
Det blev att åka över till Djurgården med djurgårdsfärjan och gå runt hela ön och sedan åka tillbaka samma väg. Sen gick vi in till stan och kollade lite, jag kom hem med ett linne och solskyddsfaktor, med en låg siffra bara för att jag har en ganska känslig hud, och vill inte förstör huden precis. Men vill ju gärna bli brun så därav en låg siffra som skyddar men ändå kanske ger färg.
Aja, efetr ett tag så skildes A och jag åt och jag kom hem för att vända typ, då mamma vill ut och sätta sig någonstans i det underbara vädret som har varit idag. Vi hamnade på et berg en bit ifrån där vi bor och där satt vi ett tag och jag pratade även med B ett tag när vi satt där uppe :). Alltid skönt att få prata med B, och förhoppningsvis så får kanske träffa henne snart, eller?
Aja, bilder på det som köptes även idag kommer upp så fort jag har orken att överföra bilderna från kameran och då lovar jag att det blir llite mer bilder och så.
Hur mår ni? Och vad har ni haft för er när det har varit så fint väder?
Hoppas att ni får en bra avslutning på denna fredag också!
Kram kram
Ems

Hej!

Klockan är tolv och jag har redan varit på dagens första promenad och ätit två små äppelbitar och tre chokladrutor. Druckit har jag gjort lite grann också. Sen så ska jag ut på promenad med en underbar vän vid två också, Sen möter jag upp mamma inne i stan någonstans, vet bara inte riktigt var och när eller om det blir så. Det beror på hur länge jag är med A och så.
Allt för att jag inte riktigt vill äta och så vidare, då gör jag allt för att slippa det känns det som men sådan är jag för tillfället. Allt för att slippa  att få ännu mer ångest och sådan än vad jag redan har. 
Och jag kan säga att det här INGET jag vil rekommender för andra och att man ska börja använda sig av, jag vill inte att andra ska må dåligt eller så utan jag berättar bara hur jag mår och hur jag kämpar för att komma ur ett deskrutivt beteende, vilket jag inte kommer ifrån just nu men får ändå hjälp av min psykolog E att prata om visa saker och så vidare. Om man inte vill läsa om de för att det är för triggande för dig så läs inte, jag vill inte att du/ni ska må ännu dåligare av att läsa vad jag går igenom. Då har jag sagt det och jag känner att man måste få skriva om sina motgångar och hur man mår!
Jag använder mi blogg för att skriva av mig och som en dagbok ungefär. Plus att jag älskar och vill skriva, så jag skriver om allt och ingenting. Det är om mig och mitt liv och ingen annans. Nu när jag känner att jag har sagt vad jag vill säga om hur mitt liv ser ut i ätstörningarna och i min depression så kan jag skriva om lite annat också. 
MEN LÄS INTE OM NI MÅR DÅLIGT SJÄLVA OCH BLIR TRIGGADE AV DETTA! Det är det enda jag ber om!
 
Aja, jag har redan varit på en promenad som sagt i detta underbara väder som ändå är ute och med värme på tjugo grader som termometern har kommit upp i, tjugo grader är ju helt underbart och det känns verkligen att våren är här och att sommaren är på god väg att komma hit. Så det gör allting lite lättare, även om det är svårt men man behöver inte ha lika mycket kläder på sig. Fast jag är lite dubbel med det där att visa vissa kroppsdelar av olika andledningar men just idag så kommer jag nog strunta i alla mina komplex och bara köra på! Så enkelt är det!!! Och sen att man får umgås med en av sina närmsta vänner är ju helt underbart i detta väder också. Men just nu så sitter jag och väntar på att min bror ska bege sig så att jag kan göra iordning middagen till ikväll så att de andra bara behöver värma upp det och så kan jag ta när jag kommer hem om det skulle vara så, allt är ju relativt. Men tänkte att jag skulle vara lite effektiv och snäll mot mamma så att hon slipper stå där och ha hand om både middagen och disken som ska ner i maskinen, tänker på henne och för att inte få höra att jag inte hjälper till och så vidare.
Det här blev ganska mycket text nu upptäckte jag men ibland får det bli mycket text när man verkligen är sugen på att skriva och att fingrarna bara flyger fram på tangenterna och skapar ord som blir till meningar. 
Och jag tänkte fråga, vad vill ni ha mer av? Vad vill läsa om och vad ska jag skriva om? Behöver lite tips på för ibland står det helt stilla när det gäller att skriva här. Men aja, ska ta och sluta skriva för tillfället så hörs vi snart igen. 
Hur mår ni då? Och Hoppas att ni får en fin fredag i detta underbara väder och värmen som kommer till!
Kram kram
Ems

Okej!

Så, nu är jah hemma och ligger med laptopen i sängen efter ha varit hemma ett tag och bara varvat ner lite med olika saker. Gick en lång promenad ut och åkte en bit ut till mormor och morfar idag också, hjälpte dem med lite olika saker och så. Det är ju så att man gör ju det medsta för att hjälpa någon även om det inte är världens största grej. Och innan jag skulle ta tunnelbanan för att åka sista biten så träffar jag på en gammal bekant som inte riktigt kände igen mig först men vi hade ju inte setts på väldigt länge så, och alla förändras ju så att det är ju kanske inte så konstigt ;). 
Sen då? jo efter några timmar så åkte jag till samma sation son jag gick till på vägen ut till mormor och morfar gick en bra bit till och sedan mötte jag upp V som jag pratade med en stund och slutade med att jag, V och mamma gick runt lite och kollade runt i affärer och jag kom hem med en klänning och strumpbyxor, av det tunnare slaget och dessutom två pack! Bilder kommer någon annan dag när jag har överfört bilderna till datorn, har inte hunnit gjort det än.
Sen då? Jo, hela jag är jätterädd inför tisdag nästa vecka då jag ska träffa min läkare på psyk och så får vi se vad som sgäs då!?! Om det blir medicinering eller inte, eller vad man ska göra. Allt beror väl på mig och vad jag vill plus hur mitt välmående ser ut då! Även om jag inte tror att det är så stor skillnad från nu, då jag bara känner att allt är blä och jag har ingen lust med något alls, men men får se vad som händer. Sen har jag även lovat psykolog E att kolla upp lite saker för att se vad jag vill och vart jag vill hamna med vissa saker så måste ta tag i det och fixa det ganska snart. Allt är ju inte så enkelt och vissa val är jättesvåra, det är liksom ska jag eller inte och vad vill jag hamna och inte hamna om jag gör det. Allt är så svårt och jag vet knappt ut och in längre plus att jag känner mig velig med saker och ting, vet inte knappt själv längre vad jag vill och så vidare.
Aja, det var lite mer ingående på vad som har hänt och vad som kommer ske i den närmsta framtiden, och vem vet vad som sker utan att man vet om saker och ting själv ens.
Hur har ni haft det idag? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Lång Dag!

Ledsen för en dålig uppdatering igår men det blev en lång dag igår med att gå upp tidigt och sedan i stort sett ge sig av till mormor och morfar för att hjälpa lite där och hålla morfar sällskap när mormor skulle iväg. Så att han inte skulle behöva vara ensam så länge sedan var det att hoppa av tunnelbanan och gå in till stan och gå runt därför att hitta en sak till en kompis som tar studenten i början av juni, hon förtjänar en liten present tycker jag! 
Jag kom inte hem förrän fem halv sex och då var det bara för en stund och sedan gå iväg med mamma. Vi hamnade på Pocket shop och så nu har jag alla fyra Moberg böcker, alltså utvandrarna och dess uppföljare. Så nu har jag något att läsa ett bra tag framöver ;).
Idag då? Jo, ska väl snart gå ut och gå mot mormor och morfar idag också för att hjälpa dem igen. Fast idag blir det längre promenad dit och hem, går halva vägen dit och hem och åker resten. Får se om jag går något mer men allt är relativt.
Aja, det var en liten uppdatering från mig och jag skriver mer när jag kommer hem ikväll, jag tänkte att jag ska iallafall skriva lite om olika saker som sker just nu, iallafall lite mer om det och kanske mer ingående!?!
Hur mår ni denna torsdag? Och Hur har ni haft det under veckan som har gått?
Kram kram
Ems
 

Fotobomb från helgen och idag! =)


Enjoy!
Ha en bra fortsatt tisdagskväll! Här är det fotboll som gäller nu ;)
Kram kram
Ems

Tisdag!

Idag är det tisdag och det har varit en lång dag, jag började med att träffa upp en kompis i liljeholmen för att sedan ta sig in till söder och jamna hos psykologen, fick en ny tid till nästa vecka men för att då träffa Läkaren S och min psykolog E. Får se vad som sägs då!?! Sen så gick jag och min kompis och fikade en stund, blev en latte och kaffe är perfekt för min diet eller vad man ska kalla det. 
Sen så blev att jag och min kompis sa hej då till varandra och sedan var det att vandra in till "storstaden" och vandra runt där lite, och sen hem efter mycket om och men så gick jag hem där jag var hemma ett tag och sedan ut igen för att fota lite grann, bilder kommer upp i ett inlägg snart!
Aja, det var min dag idag.
Hur har ni haft det? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Måndagskväll!

Sitter här och kollar på QI medans jag skriver.Det är måndag och den börjar gå mot sitt slut, vilket är skönt för det har varit en lång dag med mycket saker gjorda och roliga inslag. Det blev så att jag gick/åkte till M och I, träffade A en stund också men hon skulle ha kontorsarbete så hon försvann efter ett tag. Det är så skönt att ha en viss dag nästan varje vecka då man träffar M och I som standard, och även A i en viss mån. Men jag kände idag att det verkligen behövdes lite skratt och så för mig men det var en del prat om lite annat också och man kunde gå utan tröja också, vilket är skönt men samtidigt så är jag väldigt självmedveten om vissa saker och vill inte visa vissa saker, men ingen brydde sig och det var nog bara en rädsla från min sida och m det skulle ha varit något barn eller så som hade frågat om dessa saker så hade jag svarat på ett visst sätt för att inte säga för mycket heller, dem är för små för att förstå så pass mycket.
Aja, imorgon så blir det en fika med en annan M, förhoppningsvis och sedan på eftermiddagen så blir det psykologen E och imorgon blir det att prata om maten och så vidare, vad jag vill med vissa saker när det gäller maten med maten och ätstörningen. Får se vad som sägs och vad vi kommer fram till, men det återstår och se.
Men nu ska jag fortsätta att kolla på QI och sedan så är det musik och sova som gäller så jag orkar imorgon också, även om det känns som att det inte finns n morgondag ibland. Men så känns det för mig och det kan ingen ta ifrån mig så enkelt är det!?!
Hur har ni haft det denna måndag och haft en bra start på veckan? Hur mår ni?
Kram kram
Ems

God Morgon/förmiddag!

Nu sitter jag här med datorn i knäet och skriver lite. Lyssnar också på musik, just för tillfället när jag har börjat skriva så är det Veronica maggio som är på. 
Idag så blir det lång promenad får se hur jag gör om jag ska till M och går en bra bit dit eller om det blir en lång promenad på Söder. Det återstår och se, sen så finns det inte så mycket mer att berätta om dagen i sig men jag sa ju igår att jag skulle berätta lite mer om helgen.
Jo, som jag berättade lite kort i lördags så grillade jag med några kompisar och så, vilket var väldigt trevligt och roligt. Det var även väldigt kul att få träffa en av dessa för jag hade inte träffat henne på länge så det var ju väldigt mysigt. Det var även grillpremiär och det är ju skönt att ha en grillhink som är liten och som man kan bära med sig. Det är värt att betala lite mer för den än att behöva köpa en engångsgrill varje gång som man ska grilla. Nu behöver man kanske köpa kol någon gång ibland och sedan ta med sig det man behöver, sen är allt klart. Det är mycket mer billigare än att köpa en engångsgrill, plus att det känns bättre för miljön att ha en grill som står sig längre och man kan kanske ha i ett par år!?!
Sen igår så var det mycket vandring och att gå, många promenader. Var knappt hemma och de stunder jag var hemma så var det så mycket annat som skulle göras och fixas så jag hade typ ingen tid över till att bara ta det lugnt och skriva här överhuvudtaget typ. Mycket att tänka på och att göra ibland. 
Det var helgen det! Och nu är det ny vecka och nya tag, eller vad är det man säger? 
Imorgon är det Psykologen E som gäller, klockan ett. Vilket ioförsig förstör dagen lite men vad ska man göra? Jag måste ju för mitt egna bästa för att jag ska kunna komma ifrån allt jag har och alla problem. Aja, ska väl städa upp lite från golvet här och sedan är det att göra frukost för en viss person och sedan dammsuga snabbt sen är det att gå ut och första promenaden för dagen.
Hur mår ni? Och hoppas att ni får en bra måndag!
Kram kram
Ems

Hej!

Dagen har varit lång. Och har inte hunnit med att skriva och uppdatera här, men nu så skriver jag från mobilen bara för att uppdatera lite snabbt och visa att jag lever :). Aja, skriver mer imorgon om helgen och så! Hur mår ni? Och hur har ni haft det?
Kram Kram Ems

Premiär!?!

Idag har det varit premiär med att grilla, så skönt att få bara vara och inte behöva tänka på något annat än det. Men nu sitter man med världens ångest och panik för att man väger alldeles för mycket och har gått upp typ ett kilo. Världens fetaste tjej, och just nu så känner jag att jag är där jag började med vikten även om jag väger så som jag gjorde när jag var på Mando sist. Jag orkar inte med det, ett jävla kilo? Vätska, ja kanske till en liten del!?! Men resten då? Aja, man måste få släppa lite på vissa saker vissa dagar också men från och med imorgon så är det tillbaka till diten och det man har satt upp för sig själv!
Aja, men bilder från idag kommer upp senare imorgon eller under nästa vecka, får se när jag har tid och ork att överföra bilderna från kameran, även om det inte är svårt eller jobbigt att överföra men det är att man ska fixa så mycket annat också, men dem kommer iallafall. Jag lovar det.
Men jag hade iallafall mysigt och hade ett trevligt och härligt sällskap, några som har betytt/betyder mycket än idag. Vilket var helt underbart och speciellt när man inte har träffat dem på ett tag och så vidare.
Men aja, nu ska jag kolla på "Andar, finns dem?".
Hur mår ni? Och hur har ni haft det idag?
Kram kram
Ems

Långa promenader!?!

Det har blivit lång promenader idag, först så gick jag över västerbron till Fridhemsplan och sedan vidare därifrån in till centralen. Och sen hem igen, man gick även runt på både kungsholmen, och inne i city. Där man hade sig, sen var det hem och vända typ, då jag gick en låååång powerwalk, och blev svettig vilket är bra ju. 
Och nu har jag varit hemma ett tag och så har man tränat här hemma med situps och så. Jag kan inte låta bli, har ju en träningshjärna som jag inte kan få bort och vill inte ha bort heller oavsett hur jag mår. Och det jag har ätit är typ godis och några tuggor morötter, typ bara fyra torillaschips. Jag känner att jag har ätit alldeles för mycket och då har jag ändå inte ätit lagad mat...Men kalorierna har bara blivit alldeles för många.
Och sen imorgon så blir det ju grillning om nu vädret vill hålla sig fint!! Och då måste man ju försöka vara så normal som möjligt och äta, men får köra hårdbantning efter det här och bara köra på frukt och grönksaksdiet typ. 
Aja, ska dra iväg nu men hoppas att ni har haft en underbar dag!?!
Hur mår ni och vad har ni gjort denna fredag?
Kram kram 
Ems

Fredag!

det är fredag och jag ska in till stan idag, fast senare, ska gå vid typ tre. Och jag ska ta en riktig ordentlig promenad och sedan ta god tid på mig innan jag kommer hem och säga att jag har ätit ute även om jag inte gör det. För jag orkar inte hålla på att käbbla om det där med maten med de andra när dem inte förstår alls vad som är problemet eller så vidare. Och att jag inte äter lagad mat är väl inte så farligt? Jag äter ju ändå och jag känner väl att alla har perioder när dem inte äter ordenligt och så vidare, oavsett om man är/har varit sjuk eller inte. Jag känner att så länge man ser mig som sjuk så kommer jag att vara sjuk, men vet ni jag är ju friskskriven och är frisk. Jag knner att vissa gör mig mer sjuk än vad jag är, bara för att få ha kontrollen över mig och kunna bestämma över mig. Jag blir så frustrerad och så vidare, jag vill inte bli daltad med eller dras med att vara "ätstörd" hela livet, för det går att bli frisk och ha en normalt liv från det!!!!
Jag blir galen helt enkelt, men sådan är jag och jag vill bli lämnad ifred med vissa saker och försöka bli frisk ifrån allt man har, vilket inte är lätt när man har personer som hämmar mig i mitt tillfriskande.
Aja, men ska gå snart och fixa lite saker inför imorgon. Ska ju grilla imorgon om det blir fint väder, hoppas att vädergudarna vill vara snälla imorgon! Så nu är det att förska få ihop lite mer männiksor till det också, så att det blir lite mer mysigare ;).
Aja, nu ska jag fortsätta att kolla på en dokumentär jag kollar på.
Hur mår ni? Och ur har ni denna soliga dag?
Kram kram
Ems

Fotobomb från en av dagens promenader

Efter ha köpt ett nytt minneskort så var jag ute på promenad och hade med mig kameran med detta minnes kort och så blev det väldigt mycket bilder, och då hade jag nog inte ens fyllt upp hälften kan man lätt säga! Aja, här kommer bilderna iallafall :), hoppas att ni gillar dem!
 
Hur mår ni?
Hur har ni haft denna underbara dag?
Kram kram
Ems

Kläd val från veckan!

Är hemma efter en liten tur inne i storstaden och fixade ett nytt minneskort till kameran och nu har jag laddat upp bilderna till datan. Är så glad att jag ändå köpte detta minneskort och med ett så pass stort minneskapacitet för en relativt billig peng
H&M för både kjol och linnen ;)
 
H&M är strumpbyxorna, jackan och scarfen. Tunikan kommer ifrån Gina Tricot
 
Tröjan och linnet under plus strumpbyxorna kommer ifrån H&M och shortsen kommer ifrån Cubus
Kram kram
Ems

Torsdag!?!

Det är torsdag och alla är hemma :( jag orkar inte med att ha dem hemma hela tiden, speciellt när det blir så tätt inpå helgen. Det är komplicerat hela grejen med familjen och så vidare.
Aja, snart ska jag in till storstaden och köpa ett nytt minneskort till min kamera, hoppas att det funkar bättre än dem andra har gjort eftersom dem andra har låst sig och så är det lite annat som gör att dem total vägrar att användas i kameran :(. Aja, funderar på om jag ta 16 GB på minneskortet, det kan bli mycket bilder på det kortet då ;).
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här såhär på förmiddagen och visa att jag lever efter natten och så ;).
Hur mår ni och hur har ni det denna dag?
Kram kram
Ems

onsdagskväll!

Dagen börjar gå mot sitt slut och jag har ätit alldeles för mycket idag. Eller så är det mycket vätska som har intagits och jag har inte fått bort allt, jag vet att vikten kan pendla upp till 2 kilon iomed vätska och så under dagen. Jag har världens panik över att vågen har visat på upp ungefär ett halvt kilon, INTE OKEJ. Jag är inne i en period då jag inte ens orkar kämpa emot något och speciellt inte mot "Monstret Miss A" som har med ätstörningen att göra om man säger så, jag måste sätta ett namn eller smeknamn på just ätstörningen och det för att jag vet annars inte hur jag ska hantera det...
AJa, annars så har det varit två långa promenader och sen lite vardagsmotions som man alltid får mer eller mindre. Plus all träning som man utför här hemma, så som situps och så vidare. Men aja, jag känner att jag måste få skriva av mig det mesta för att kanske kunna hantera det på så sätt också.
Och jag försöker verkligen inte att uppmuntar till något utan det här är bara hur mitt liv ser och hur jag försöker kämpa emot diagnoser som jag har fått satta på mig och så vidare. 
Aja, men nu börjar fotbollsmatchen på tv:n igen så det är väl att börja titta på det igen, speciellt när det är ett London-derby även om jag inte hejar på något av dessa lag men det är ju ändå kul att titta på kanske, det kan bli väldigt kul att titta på om man kan koncentrera sig också, eller det blir ännu roligare då!
Aja, hur har ni haft det idag? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Det som inte syns!?!

Jag känner ofta att vissa saker inte finns om det inte syns. Men på ett sätt är det väl ett sätt för mig att hantera allting och inte visa det jag faktiskt känner! Jag vill inte visa hur jag mår eller hur jag har det, så att inte visa det är ett sätt för mig att säga att jag mår bra oavsett hur illa det är inombords, oavsett hur mycket tårar om väntar på att få komma ut och så vidare.
Och då undrar man, finns det som inte syns? Eller finns det? Är det så svart på vitt? Man blir ju nyfiken för att man döljer så pass mycket och många ser en som en helt normal ung kvinna, och för mig så blir det så att man kanske ser normal ut men har en helt annan historia när man väl börja öppna upp sig. Jag är som två olika personer en som är jätteglad och skrattar, ler och skojar när jag är ute med personer för att sedan vara en person som mår jättedåligt md mycket ångest, ätstörningar, illamående och depressioner osv. Jag vet inte hur man ska göra för att vara ärlig och kunna vara öppen efter ha blivit sviken så mycket i mitt, jag sätter upp en mask för överleva i värld som inte förstår alla gånger vad som sker inombords eller så väljer man att inte förstå. Jag vet inte alls vad som gör att världen blir helt upp och ner för en, eller varför just en råkar ut för allt eller känns så iallafall.
Man har hamnat på sin lägsta punkt när det gäller både vikt(hittills) och i sitt mörker. Men som tur är så har man alltid någon man kan ringa om det skulle behövas och bara det gör en lite lugnare i ens känslor även om man alltid har ett kaos, mycket ångest och känslor osv.
Aja, ska ta och avrunda nu men vi hörs senare!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Dagens första!

Jag sitter här igen och kan inte få sova ordentligt, jag somnade inte förrän tolv halv ett och vaknar vid kvart, tio i sju och kan inte somna om. Känner mig fortfarande trött och vill fortsätta att sova en stund men det går inte. Det är som att min kropp vill att jag ska vara vaken och inte sova alls.
Aja, jag ska väl ut vid typ nio tio och gå iallafall för att kanske vakna upp lite, men får se om man vaknar upp, det beror på hur dagsformen är också ioförsig. Just nu så känner jag att min dagform och allt annat är bara hemskt, jag orkar inte alls med något. Det är så jobbigt och jag orkar inte ens bry mig om det eller något alls, jag orkar inte ens prata med någon så om jag inte svarar eller hör av mig till dem som läser och känner mig så vet ni varför jag kanske inte vill prata eller så..
Aja, ska ta och titta lite på tv och sedan göra mig iordning för att gå ut och gå en av mina alla älskade promenader.
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

!?!

Just nu så kommer natten allt närmare, och det är med blandade känslor som jag ska gå och lägga mig snart. Jag är glad över att jag har hållit mig under en viss gräns med vikten, rent vätskemässigt inräknat då också. Men samtidigt så känns det som att man har världens ångest över allt man har ätit och att det har varit alldeles för mycket som man har ätit.
Jag känner mig så kluven med det hela när det gäller det här men jag känner att jag orkar inte kämpa emot allt det där med maten och så vidare. Orkar inte kämpa emot "Miss A" inom mig, som jag har en daglig kamp med annars också men just nu ligger jag i stort underläg mot det "monstret" eller hur man ska säga, speciellt när ens krafter är slut och man bara vill lägga sig ner och skrika liksom.
Aja, annars då? Jo, jag har ju som sagt varit hos mormor och morfar idag och hjälpt dem med lite saker, sedan var de en långpromenad hem och handla på vägen hem. Sen göra iordning middag till de andra medans jag hade telefonsamtal med psykolog E för att checka av lite saker och så vidare. Sen så blev det att gå en bit till och sätta sig i det helt underbara vädret, det har varit nästan som sommarvärme idag och vill ha det fortsatt så men det lär ju inte bli så och sedan hem igen efter ha sutit ett tag och bara njutit av solen. Hade faktiskt ganska roligt åt några småsaker sådär när man satt och lapade sol ;).
OCh nu senare på kvällen har det bara varit kortspel som har gällt, det har blivit en standar för oss hemma typ att sätta sig ner och spela ett parti plump(kortspelet) innan man ska lägga sig och så vidare. Det är en ganska bra grej att göra faktiskt, bra att spela och få tänka till lite på annat och så kan man kanske få en lugn stund och bara varva ner lite.
Aja, nu är det musik som gäller innan jag tar och säger godnatt helt och hållet för denna dag. Men vem vet när jag får somna idag, allt beror på hur det ter sig efter att jag har skrivit klart och lyssnat klart på musiken som spelas just nu.
Men det har varit denna dag och har bara älskat sommarvärmen som börjar komma nu, jag är en sommar och vår person som älskar värmen. Jag är mycket för värme och så, jag fryser ju ganska lätt och jag gillar inte hösten och vintern för de två årstiderna känns så trist och gråa rent generellt så dem är inte lika roliga och härliga som våren och sommaren.
Hur mår ni? Och hur har ni haft det i denna sommarvärme?
Kram kram
Ems

Tisdag!

Så är det tisdag idag och jag fick ett samtal från min psykolog men samtalet bröts och ska försöka ringa snart för att sändningen med min mobil och så fuckade upp sig tidigare idag, så det bestämdes att vi skulle försöka få tag på varandra nu vid fyra. Och jag sitter och försöker hitta en ny mobil som är relativt billig, och hittade en men får se om jag köper den eller inte. Ska prata med mamma och så först.
Annars så har jag har varit hos mormor och morfar ett tag, och hjälpte dem med lite saker och så vidare. Har inte hunnit med så mycket mer än det och att gå en promenad typ halva vägen hem plus att handla lite saker, så som typ kycklingkorv eftersom jag hellre äter fågel och fisk om jag nu äter lagad mat på dagarna. Aja, det är iallafall inhandlat och ligger i frysen så där håller det sig ju.
Aja, ska gå och ringa nu men vi hörs senare!
Kram kram
Ems

Måndagen!?!

Måndagen är till ända och jag känner mig både och, jag är glad över att jag träffade M, I och även A ett tag. Fick prata av mig ganska mycket med båd M och I, A blev det bara några ord med eftersom hon var ute och far för att fixa saker. Och tackar speciellt M som jag fixk det längsta samtalet med när vi var ensamma också, tackar också för det vi pratade om och hur vi upplevde vissa saker med olika personer och så vidare.
Så det blev en lång dag idag eftersom jag var uppe vid fyra första gången eller redan vid halv fyra typ, och är fortfarande upp, plus att jag kommer nog vara uppe ett bra tag till. Dagarna blir som sagt långa när man inte kan sova ordentligt, men men vad ska man göra? Jag har problem med sömnen och att somna in, vet liksom inte vad man ska göra åt det eller vad man kan göra åt det heller!?! Någon som vet kanske?
Kan även säga att jag har lite bilder på outfits och så vidare men har inte överfört dem till datorn från kameran än och orkar inte just nu heller men det kommer bilder snart det lovar jag!!
 
Annars då så skiftar humöret som vanligt och från att vara jätteglad över att få träffa M,A och I så kommer jag hem och blir ledsen och arg från ingenstans. Fast jag har ju sådana skiftningar typ hela tiden, men dem blir värre när man har borderline också. Men aja, humörsvängningarna är inget att leka med och man kan säga att jag kan bli arg eller ledsen för inget och vissa gånger ska man inte ta åt sig för det har inte med någon att göra. Men när jag väl blir arg och besviken när någon gör något eller säger något som gör mig arg, ledsen och så vidare, då har man gjort bort sig själv och då förtjänar man det som kommer emot en. Så om man förtjänar det som kommer så förtjänar man det men om man inte har gjort något som är fel så ska man inte tänka allt för mycket på det. Så de å är det lite mer förklarat om hur jag fungerar och tänker.
Sen har det inte hänt så mycket mer just idag, utan jag har umgått med M och I idag och jag gick och hämtade papper som har fyllts i och ska lämnas in imogon innan jag åker till mormor och morfar, som jag har lovat att hjälpa och hälsa på just imorgon!! Funderar på om jag ska göra som jag gjorde idag imorgon, nämligen att gå typ halva resvägen och åka resten!?!  Aja, nu ska jag ta och titta på QI och sedan ska jag bara ta det lugnt!
Hur har ni haft det denna måndag? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems 

Ny vecka!

Jaha, det är ny vecka och nya möjligheter eller vad är det man säger? Det är måndagmorgon och jag funderar på vad jag ska göra, jag är osäler på om jag orkar göra så mycket för att dte låter som att jag är förkyld men jag är inte det utan det är pollen som har satt sig som en förkylning...Jag hatar pollen, det är så jobbigt. Jag känner mig inte förkyld eller så även om man känner sig dålig så blir det såhär varje jävla år så fort blommorna, gräset och bladen slår ut. Varför ska man vara allergisk för? Mot pollen och så? I hate it, men men får kämpa på med detta som tar på ens krafter och då menar jag verkligen att det tar på en krafter och gör en trött.
Jag fick precis en tanke på att hälsa på M och A, även I som jobbar idag eller hoppas det iallafall!?! Men får se om jag gör det och tar en långpromenad och går hälften av sträckan och åker resten på vägen dit. Fast först så måste jag hämta lite papper som jag ska och måste fylla i, ska nog gå snart eller så går jag dit och sedan går direkt vidare med min långa promenad. Får se hur jag väljer att göra, det finns en del alternativ helt enkelt. 
Men men just nu så är jag helt ensam hemma, vilket är så skönt eftersom jag får inte vara ensam så ofta och man känner ibland att man måste få ara det ibland för att bara lugna ner sig själv(Om det nu går för mig, jag som typ aldrig kan slappna av!?!). Men är själv och bara tar det lugnt, natten har inte varit så rolig precis eftersom man har vaknat och legat vaken ett bra tag även om man har varit trött och vill sova för att känna sig bättre pga pollen och så vidare, men nej då får man inte sova igenom en natt,. Jag brukar ha sömnproblem med att sova oroligt och inte kunna sova ordentligt och så vidare men just inatt så vette fasiken vad det var, för oavsett vilka sömnproblem jag har haft så har jag fått sova dock när jag inte har mått bra(förkylning eller så vidare) under dem perioderna, men inte nu....Varför vill inte min kropp låta mig sova och reparera sig när jag har dessa problem? Aja, ska försöka vila eller sova en stund till snart för att kanske få i sig lite mer och bättre sömn och uppvilning.
Aja, hur mår ni? Och Hoppas ni får en bra vecka och måndag!
Kram kram
Ems 

Söndag!

Det är söndagskväll och dagen har varit upp och ner som vanligt typ. Dagen började med att jag träffade min vän R och umgicks ett tag med honom, mötte upp honom vid södra och vi hamnade till slut inne vid centralen ;). Vi åkte buss inn till kungsan och bussresan var något i sig kan jag säga lätt. Orkar inte förklara för det skulle bli så pass mycket text så att jag knappt själv skulle orka läsa eller skriva det till slut. Sen så skiljdes vi åt och jag mötte upp mamma sedan och vi gick en bit. Det slutade med att jag köpte en ny plånbok, vilket ioförsig behövdes eftersom den jag hade sjöng på sista versen. Den jag köpte nu är mycket snyggare tycker jag och lite mindre så att den får plats bättre i vissa väskor och så vidare, sen var det bara att åka hem.
Var hemma ett tag och fixade mat och så vidare, sen var det dags att gå ut igen och sitta ute en stund, sen gå vidare på en promenad :). 
Och nu sitter man här med datorn i vardagsrummet och sneglar även på tv:n där PSG är igång. Jag är kan inte riktigt koncentrera mig på något just nu eftersom jag sitter med världens panik och ångest över min vikt plus så mycket mer. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera alltihopa och tankarna bara spinner i huvudet. Sen sitter hela grejen med Mando i huvudet fortfarande, jag vet inte vad jag ska göra med den grejen och hur jag mår med ätstörningen. Får se hur det blir och hur jag väljer att göra med vissa saker, får väl ta och prata med psykolog E om Mando återigen och så vidare, beror på också hur jag orkar med att prata om det också ioförsig.
Aja, sen så kan jag säga att humöret har pendlat idag och jag har känt så mycket sen så har jag funderat på om jag ska eller inte ska, och om jag vågar att göra vissa saker. Även om jag skulle behöva kanske göra vissa saker så är jag så att jag inte vågar och klarar verkligen inte av det!! Hur fasiken ska man göra då? Orkar inte ens fundera på hur jag ska ta mig ur denna grej :/, och jag känner att det får vara kanske ändå för att jag känner att jag vill fokusera på att gå ner i vikt och träning just nu...Säg vad man vill men är inne i en period då jag inte orkar annat än träning och så vidare.
Aja, hur har ni haft det denna underbara dag med solen och värmen? Hur mår ni?
Kram kram
Ems
 

En förmiddag

Ska snart gå så det får blir ett snabbt inlägg.
Idag så blir det att träffa en kompis som jag inte har träffats på ett tag, han jobbar typ hela tiden och alldeles för mycket tycker jag men om han inte vill lyssna på det så kan man inte göra något åt det, men sen blir ju jag en sådan som blir orolig när man märker att personen inte mår bra över vissa saker.
Men aja, så det står närmast på agendan nu att träffa honom och sedan får vi se vad som sker under resten av dagen. Sen så funderar jag på om jag ska tona mitt hår, till typ ljusbrunt. Fast jag vet inte riktigt om jag ska göra det, men är så sugen på det så att de inte finns. Jag vill se om jag verkligen saknar mitt bruna hår jag har haft eller om det bara är så att man har fått fnatt och inte riktigt vet vad man vill!?!
Aja, får se hur det blir om jag köper hårfärg till toning eller om jag struntar i det!?! Jag är så kluven till det. Annars så är det inte så mycket som har skett, men skriver mer senare!
Hoppas att ni mår bra och får det bra denna fina dag som verkar vänta runt hörnet med många plusgrader ute :).
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Love love love!

Lördagens kväll är här och jag har världens panik men orkar inte ta de här nu. Annars så har dagen flytit på och jag har hunnit bli ledsen, arg och upprörd över massor av saker. Jag skulle ha träffat en kompis idag(den som alltid avbokar) och gissa vad som händer!?! Jo, hen avbokar...Man blir ju bara förbannad och man orkar inte med det där längre men jag vet inte hur jag ska nå fram till hen och om ens hen fattar vad man menar om man ger ett ultimatum och man blir arg och skäller ut hen!?! Jag är så osäker om hen verkligen skulle förstå innebörden av det man säger och varför man säger som man gör plus varför man skäller ut hen och eventuellt säger upp kontakten. Man vet inte inte om det kommer gå fram och om hen kommer lyssna när man ber hen att ta bort allt som har med mig att göra så som telefonnummer och facebook osv, någon som vet hur man ska göra i den situationen? För det känns som om man har försökt med det mesta men inget går fram och hen förstår inte vad hen gör mot en annan och hur allt påverkar en annan!?!
Aja, tänkte bara skriva snabbt lite om det och sen visa att jag har även överlevt denna dag även om jag har panik över min vikt och så vidare.
Men jag tänkte lägga ut lite låtar som jag verkligen älskar. Jag är också väldigt blandad i min musiksmak så att ni vet ;)!
Peter Jöback-Stockholm I Natt 
 
Kesha-Die young 
 
Stellan Skarsgård, Julie Walters och resten av Mamma Mia castningen(the Mamma Mia movie) Love it
 
Hur mår ni? Och hur har ni haft det denna lördag?
Och man måste ju bara älska att det har varit uppåt 15-16 grader varmt och sol idag, eller hur? Så skönt, nu är det vår och sommaren är på god väg!!
Kram kram
Ems

Ett snabbt inlägg!?!

Det blir ett ganska snabbt inlägg nu, tänkte bara berätta lite om dagen och så. 
Som jag sa tidigare idag så träffade jag mormor för en lunch/fika i stan och efter en och halvtimme så skiljdes vi åt och mormor åkte hem medans jag gick till och träffade först C och sean åkte jag vidare och träffade A, en skön eftermiddag blev det iallafall, nu sitter jag hemma med datorn i vardagsrummet och skriver lite här och sneglar på "Hell´s kitchen" som mamma har satt igång på tv:n, snart är det "vem vet mest?" som är bra för att kolla sin allmänbildning på. Kan rekomendera det och det går på vardagskvällar klockan 19.00 på svt2. 
 
Men aja, jag har haft en lång dag idag också känns det som även om man kom hem typ vid fem och då hann jag handla innan jag kom upp, eftersom mamma har varit hemma idag och varit sjuk så fick jag lotten att handla också, även om jag gillar och handla på Ican som vi har här i närheten där vi bor men ibland vill man helst inte handla, och man vill inte handla när man känner sig tvingad vilket man gjorde lite idag men måste man så måste man. 
AJa, ha en bra Fredagskväll och hoppas att ni har haft en bra dag!?! 
Hur mår ni då?
Ha en trevlig kväll återigen och hoppas ni får en bra helg!
Kram kram
Ems
 

Gårdagens Outfit!

Klänningen som löptes iförrgår, från sidan/bakifrån
Samma klänning 
Röda strumpbyxor för att få en frägklick ;)
Och svarta pumps
Det var gårdagens outfit.
Kram Kram
Ems
 

På resande fot!

Ursäkta för att jag inte skrev något igår, men jag hade inte mycket tid över till att sätta mig vid datorn överhuvudtaget, var knappt hemma.
Som jag har sagt i början av veckan så var jag på Mando igår och det gick väl ganska okej, plus minus några saker om man säger så. Men så är det alltid när det gäller vissa saker, speciellt när man kommer till Mando för det är så pass mycket som ska fungera och så vidare. Efter en lunch på kliniken med den där jäkla mandometern så kunde jag gå efter ha kollat av den med min uppföljnings-/gamla Behandlare. Jag gick för att möta upp mormor vid flemmingsbergs centrum typ och hålla henne sällskap när hon åt lunch och sedan var det bara att gå upp till morfar och hälsa på. Så man hälsade på morfar ett tag och sedan åkte man hem med mormor till henne och var där en stund och sedan träffade man på min vän E ett tag och sedan hälsade jag på H, det var roligt och skönt att få träffa på H :)! Så jag och H stog en stund och pratade, så snällt av henne att ändå ta sig tiden att prata med en även om dem pratiskt taget ska stänga, Tack H <3!  Sen åkte jag hem, mötte upp mamma och handlade på Ica, sen hem och laga mat för att sedan ta undan allt och sendan åka iväg igen till ett av alla köpcentrum som finns, sen så gick man hem därifrån! 
Så det var en lång dag igår med mycket resande och så, vilket gjorde att man var helt slut ändå när kvällen kom och tänkte bara skriva ett kort inlägg igår kväll innan jag skulle lägga mig men blogg-appen på mobilen ville inte riktigt funka :/.
Annars då? Jo, ska ska iväg snart idag ska jag möta upp mormor, idag också ;). Hon skulle in hit till stan och då möter jag upp henne :). Det är ju ioförsig vid lunchtid jag ska möta henne och hon tänkte att hon skulle bjuda på lunch, vilket jag inte är helt överförtjust i eftersom jag vill ju inte få så mycket kalorier i mig och så vidare för att jag vill ju ner inte upp...
Aja, ska ta och fokusera mer på att fixa mig iordning och så kan jag lägga upp en bild från igår och min outfit när jag var på Mando
Hur mår ni denna fredag?
Ha en bra fredag och njut av detta underbara väder!
Kram kram
Ems

Dagens nya!

Just nu så är det så att jag sitter och tar det lugnt efter ett par timmar med min underbare vän A <3, det var välbehövligt att få träffa henne idag inför imorgon då jag ska till Mando och jag är jätteorolig inför det hela med Mando och mötet. Jag blir alltid det inför olika saker och möten, men just med Mando så blir det en helt annat orolighet...Aja, det är en dag med Mando, bara för typ tre timmar max och sen behöver jag inte ens tänka på det förrän om ett och och nästa år så är det absolut sista gången jag är där. Yippie, slipper Mando helt och hållet sen =). Är så glad att jag slipper Mando sen för jag vill inte vara där längre och jag har inget förtroende för dem längre helt enkelt. Så känner jag just nu, även om dem har hjälpt mig förut och så, men på vissa plan så är det så att jag har inget förtroende och ingen hjälp att hämta där ifrån längre även om jag fortfarande har en del problem med maten. 
Aja, annars så hittade jag en klänning och ett par ballerinaskor idag när jag var med A inne i stan och jag känner mig nöjd med dessa saker för det är så jag och nu är det så att jag behöver lite nya kläder.
 
 
Skorna som jag är helt galen i, dem är jättesköna och helt underbara att ha på sig.
Enkla svarta och är ifrån H&M
Klänningen är också ifrån H&M, Klänningen har spets på ryggen så att ryggen är synlig och på framsidan har den ett litet bälte runt till ryggen i spets också. Den var helt underbar också och jag kör på svart för att den vita(som också var fin) var dock genomskinlig, inget för mig men andra kanske gillar den även fast den är genomskinlig, alla är ju olika. Om ni vill veta vilken klänning det är kan jag länka det, men säg till då!?!
Det var dagens inköp rent klädes- och skomässigt, sen blev det även ett sl-kort inför imorgon så at jag kommer till Mando, men ett sl-kort är ju inte lika roligt att inhandla precis. Och jag köpte bara ett sl-kort för sju dagar, vilket jag kände var helt okej för mig för jag är ju en sådan som rör på mig väldigt mycket och går hellre till platserna som jag ska till så. Men en vecka kan jag åka runt hur mycket jag vill och göra lite små utflykter :).
Aja, nu ska jag fokusera på matchen, där laget jag hejar på har en svacka och ligger under. Undra vad som händer!?! Fast alla kan ju varken vina eller ha bra dagar hela tiden eller hur!?!
Hoppas att ni mår bra och har haft en bra första maj!
Kram kram
Ems 
 

Första Maj

Idag är det första Maj och jag ska snart gå för att träffa A, en underbar och en av de närmsta vänner jag har <3.
Annars så försöker jag få upp vikten lite inför imorgon då jag ska till Mando, visserligen har jag lyckats till en viss del. Men vilken ångest och så det har gett, men jag gör det för att visa att jag "mår" bra och för att jag vill inte vara på Mando ännu en gång av olika anledningar, det är liksom alltför jobbigt att vara på Mando speciellt när man inte litar på vissa personer helt och hållet där vilket man inte gjorde även när man gick där. Vissa saker säger jag inte för att jag tänker inte lämna ut mig alltför mycket eftersom jag känner att vissa saker är inte okej att lämna ut ens för mig så att säga. Men men jag ska iallafall till Mando imorgon och håller tummarna på att dem inte ringer imorgon bitti och avbokar för det skulle inte vara OKEJ, speciellt inte om det skulle bli som förra året....
Aja, ska fixa mig mer i ordning för att möta min underbare vän A för en lång promenad och sedan vet jag inte riktigt mer vad som ssker när det gäller oss!
Hur mår ni denna underbara dag?
Kram kram
Ems