Söndagskväll

Det är söndagskväll och jag längtar att måndagen ska komma och veckan ska starta, jag har haft sådan ångest idag så att det inte finns så jag hoppas att måndag kommer och sedan tisdag då jag får träna och gå till kravatten! 😊❤️
Aja, ska ta och avsluta men vi hörs snart igen!
Hur mår ni? Och hur har eran helg varit?
Kram kram
Ems 




Möja


















Kram kram 
Ems

Söndag!

Det är söndag och en ny vecka tar fart imorgon! Och jag åker till möja onsdag till fredag så jag är borta under tre dagar och två nätter 😊 yippie en minisemester ❤️. Jag åker dit med kravatten och jag håller på att kolla upp saker, tar fram saker som ska planerar med mediciner osv.
Annars då? Jo, jag har träffat mormor idag på NK idag och åt lunch med henne och mamma :) och så har jag sovit hos pappa ett par nätter så jag har inte vart hemma så mycket! 
Hur mår ni? Och vad har ni gjort i det underbara vädret? 
Kram kram
Ems 



En sådan dag!






Feeling Loved!

Tack för blomman, E! Man känner sig älskad och värdefull för den man är och inte för någon annan! 
Igår var det vårfest för hägern, kravatten och tora, det var när jag gick därifrån som jag fick blomman! Och tack K som följde med mig till tunnelbanan! 
Sen var det en fika med en kompis som gällde och så härlig dag jag ändå hade igår, även om jag hade en ångestattack efter ha fikat på tora men tack och lov för E som fick mig på andra tankar! 
Nu ska jag fixa det sista och sen är det gymmet som gäller och i eftermiddag så är det läkaren!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems



Hej




Helg!

Det är helg och jag känner både och för det men men snart ska jag träffa en kompis och sen vet jag inte vad jag ska göra!
Aja, hoppas ni får en bra helg och mår bra! 



Lunch i solen!

Idag åt jag lunch i solen så mysigt!




Långhelg!

Det är fredag och man är ledig! Ehm, jag hatar långhelger och jag längtar till tisdag, då är det kravatten och jag får träffa E från TZ ❤️ men måndag är ganska bra också för då jag är på hägern och sen på onsdag ska jag träffa en bekant på fika :). Det är en hektisk vecka nästa vecka, det är många tider att hålla reda på! Aja, nu ska jag kolla på serie men skriver mer imorgon eller kanske senare ikväll!