Bilder!







Trött!

Det känns som att min kropp försöker ta igen all sömn jag missat men samtidigt så har jag svårt att sova. Och så är jag gråtfärdig men jag kan knappt gråta, vet inte varför men det är så svårt! 
Imorgon är det hägern som häller först och sedan kravatten tänkte jag! Aja, nu tänkte jag försöka kolla lite på tv och sen sova!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems 



Sorg

Jag har sorg, en kompis har dött och det känns så overkligt på många sätt. Jag var inte henne bära men jag hade ändå kontakt med henne och när man inser att hon inte finns med oss längre gör en ledsen. Hon var bara två år äldre än mig och tanken slog mig att det kunde ha varit jag. Sen så tänker man vad man kunde ha gjort för att förhindra/hjälpa henne, så mycket tankar och jag har sovit dåligt! Jag höll på att somna på K's axel igår efter två nätter med riktig kass sömn som kom ifrån detta som hänt plus de vanliga sömnproblemen! 
Jag orkar inte skriva mer nu men jag skriver snart igen! 
Hur mår ni?
Kram kram
Ems



Oj då!

Jag insåg precis att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte haft orken till det. Jag har haft mycket på hjärnan, hunnit vara rädd, ledsen och gråtfärdig för olika saker. Men samtidigt så har jag varit arg och förbannad också, allt på en och samma gång helt enkelt. Livet med borderline helt enkelt plus läg till PMS på det så förstår man att det är alldeles för mycket just nu....Jag pratade med T på hägergruppen idag och tack, för det du sa!
Vad ska jag skriva mer?
Jag vet inte vad jag ska säga mer just nu! MEn jag skriver mer imoprgon eller så!
Kram kram
Ems
#Friskochfri från äs!
 

Orkar man?

Orkar jag att göra det, anmäla det som hände? Vågar jag och kommer jag få stöd? Jag kommer nog få stöd från dem på kravatten plus några till men samtidigt så känner jag det där är så pass jobbigt att jag tänker om det är en värt det för min del? Jag vet att det var fel det som hände men jag känner att man lägger mycket på sig själv! 
Ni som förmodligen förstår vad jag syftar på, vad tycker ni? 

Jag är extremt trött just nu och jag har pratat med K på kravatten, alla i personalen där på kravatten är ju helt underbara ❤️! Sen har jag tur som har E och några andra! Och A om du läser, saknar våra samtal och det enorma stöd du har varit! 
Nä nu ska jag avrunda men vi hörs snart igen!
Hur mår ni? 
Kram kram
Ems



Hallihallå

Jag är hemma efter en lång dag med mycket nya intryck! Jag har varit på både Hägergruppen och Kravatten för att sedan åka och träffa en kompis för en fika! 
Jag måste säga en sak, jag blev så provocerad igår på gymmet när en som är uppenbart sjuk i anorexi och tränar jättehårt. Jag blev påverkad, mer påverkad än vad jag trodde och nu hoppas jag att denna person får hjälp och inte får gå på detta gym på ett tag för det är inte bra för någon! Jag har inget emot att man tränar men när man är som sjukast så kanske man inte ska träna, få en hälsosam vikt och inställning till träning först! Om man tycker att jag har fel får man säga det men jag tycker att se någon så smal och uppenbart sjuk träna som hon gjorde är sjukt provocerande. Visst jag var typ likadan fast jag gick inte på gym och jag såg väl mig själv lite grann men jag har gått förbi det där stadiet och förstår att det är inte hälsosamt! 
Jag tränar men har en hälsosam inställning till det och jag äter som jag ska! 
Kram kram 
Ems 

Nyklippt!

Jag är nyklippt och imorgon så är det träning som gäller! Jag mår sådär men försöker inte tillåta det styra mig! Aja, ska kolla på family Guy och fixa lite saker!
Kram kram
Ems

❤️ Tack E! 

Hallihallå!

Min bror tycker att jag ser ut som en tant på denna bild:

Vad tycker ni?
Och tack underbara E! Idag har varit en bra dag också och jag har varit på gymmet och såg ut såhär typ:

Vad ska jag skriva mer? Eller just nu orkar jag inte skriva mer men jag skriver snart igen!
Hur mår ni? 
Kram kram 
Emelie

Glad påsk!

Glad påsk på er fina! hur mår ni? 
Jag mår sisådär och jag försöker stå ut i känslorna just nu och inte göra vissa saker, utan jag ska försöka vara skadefri denna helg och jag kämpar på jag har inte gjort något sedan i onsdags ungefär, kan ha vart torsdags morse också. Är inte helt säker, men iallafall det är iallafall något med tanke på hur jag mår. Om jag lyckas, för jag lovar inget men som sagt om jag lyckas så kommer jag vara mäkta stolkt över mig själv och det måste man få vara eller hur?
Aja, jag var hos mormor och morfar igår med mamma och min bror och vi var där ett tag för att fira påsk och fick en påskpresent av både mamma plus mormor och morfar! Jag tänkte även klippa mig idag men min frisör hade stängt idag, vilket var konstigt för hon hade öppet förra året om jag minns rätt men men, jag får klippa mig någon annan dag helt enkelt! Sen försöker jag hitta ett spel och till ett billigt pris men det är inte lätt att hitta....
Aja, nu ska jag kolla på studion ifrån fotbollen och sen gå ut typ.
Kram kram
Ems