Götet

Jag ska till Göteborg i slutet av Juli, jag ska se fotboll :). Jag ska se Manchester United mot Galatasaray, jag kommer åka en kompis. Vi stannar en natt, åker lördag morgon och kommer hem på söndag lunchtid/eftermiddag! 
När detta var klart att jag skulle åka var jag som ett barn på julafton för att jag älskar fotboll och mitt favoritlag är just Manchester United så detta är värt det hela, Sen att Zlatan spelar där nuförtiden är ju bara ett plus ;)
Några tips på vad man kan göra i Götet under dagen innan matchen som spelas på kvällen?
 
Annars så har jag lägenheten helt för mig själv fram till tisdag eftersom amma åkte igår förmiddag så har haft den själv redan i en natt ;) Så jäkla skönt att slippa vissa saker osv.
 
 

Yoga

Yoga

Jag älskar att träna och utföra yoga. Jag är den som gör framsteg med yogan hela tiden just nu, snart står jag på huvudet 👍👌🙏💪


👍

Det här är för att visa att alla är olika och jag är i dagens läge stolt över min kropp, jag tränar och äter. Träningen får mig att må bra på olika sätt, det betyder inte att jag är frisk från min problematik. Ätstörningarna är under kontroll men det andra är mycket ostabilare just nu, går igenom en tuff behandling och där jag går igenom svåra saker som har hänt så det är liksom upp och ner, vet inte hur jag mår från timme till timme. Men jag kämpar och jag har Jimmy vid min sida som stöttar mig och förstår, har mina vänner som ställer upp och stöttar också
Puss på er