Tedrickande

Sitter och dricker te för fulla muggar, samtidigt som jag tittar på 112-På liv och död. Det är ganska intressant att kolla på faktiskt, när man får följa arbetet på polisen, ambulansen och brandkåren. Sen så har jag varit hos psykolog E och de gick bra, sen åkte jag vidare till mormor och morfar. Var där ett tag sedan hälsade jag på Mia och det var härligt, jag känner att det behövs att få träffa på henne ett tag och ibland av olika anledningar. Men nu sitter jag här hemma och bara försöker ta det lugnt och inte stressa men det går ju som det går. Men vi hörs imorgon igen och hoppas att ni har haft en bra dag idag och ni mår bra!?!
Kram kram
Ems

Uppe med tuppen!

Alltså att jag vaknar runt klockan sex på morgonen är ju mindre kul, men av anledning att jag inte får sova ordentligt. Jag är/känner mig aldrig utvilad och pigg, utan känner mig konstant trött och utmattad. Varför kan jag inte få sova ut och ordentligt för? Jag hatar det hela med sömnen eftersom det påverkar hela mitt humör, jag har huvudvärk ofta och man orkar inte att göra något känns det som. Men sen blir det inte bättre av att man blir väckt nästan varje morgon av en viss person. Det är jobbigt men man är samtidigt van vid det så, även hur konstigt det låter! Aja, jag är uppe iallafall och har precis ätit frukost och kollar lite strött på tv och skriver här ifrån mobilen, så är det och jag orkade inte att starta datorn, kändes lite onödigt att starta den också. Annars så ska jag iväg till psykolog E idag och det känns bra. Vet inte vad man ska göra efter bara, kanske åker till mormor och morfar efter, och efter det till M och I. Får se hur det blir, men det får vi svar på senare helt enkelt! ;-)Men nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och kolla ordentligt på nyheterna. Men hoppas att ni får en bra måndag och en bra start på veckan!
Kram kram
Ems
 

Inhandlat!

Ett litet ryck pch har handlat lite nya kläder, det behövdes dock också.
Och här är lite av det som inhandlades:
Nya jeans, köpte två par på H&M
Skjorta/blus från H&M
Tjocktröja, H&M
Tjocktröja, Cubus
Och en liten bild från allt detta som inhandlades den dagen som det inköptes
Hur har er helg varit?
Kram Kram
Ems
 

Trött!

Jag är hur trött som helst och kan inte sova, ingen vidare kombination kan tyckas. Men för mig så känns sömn lite överskattat på något höger, och det blir inte bättre av att man har varit förkyld (håller på att bli frisk ifrån den, btw) Men som jag har varit förkyld och är astmatiker så kan man ju knappt andas och det håller en vaken också, sen så har jag vissa andra saker som gör att jag sover dåligt men men. Sömn är överskattad helt enkelt, även om jag är trött och känner att jag vill sova så går det inte så bra helt enkelt!
Snart ska jag gå och handla Alvedon för dem är slut här hemma, och jag känner att jag behöver en för mitt huvud håller på att sprängas känns det som. När jag har varit eller är förkyld så sätter sig en djävulskt huvudvärk och den är inte kul eller att leka med! Aja, ska väl se om jag får tag på lite personer snart också!
Men jag skriver lite mer senare ikväll!
Hoppas ni mår bra och får en fin dag!
Kram kram
Ems

En riktig trötter!

Jag är en riktig trötter just nu! Men efter ha varit hos M och I där det blev muffinsbak så är man ganska slutkörd. Och eftersom jag är fortfarande lite förkyld så hanterade jag dem inte så mycket och när jag gjorde det så var jag extra hygienisk och tv'ttade mig och hade antibaktriell salva på. Men dem blev faktiskt bra och snygga!
Aja, men det blev muffins bak med två barn ;)
Men nu är hemma och bara försöker lugna ner lite!
Men skriver lite senare för att skypar med lite personer!
Kram kram
Ems

Avklarat!

Mötet med psykolog K på SCÄ är avklarat och nu är det bara att vänta på att åka till skärholmen och möta upp en kompis och sedan gå till M och I, det blir skönt att få dem två av olika saker men det är skönt att ha dem och veta att dem ändå finns där och man kan vara sig själv på många sätt, och man behöver inte dölja saker heller på samma sätt som man får göra med vissa andra!
Aja, datorn ska med dit också så nu skriver jag ifrån mobilen och har musik i öronen för att minska vissa saker!
Men vi hörs senare ikväll igen också hoppas ni får en bra dag idag och att ni mår bra!
Kram kram
Från en trött Ems


Morgonmöte!

Imorgon så är det ett morgonmöte på SCÄ som gäller, mindre kul eftersom det är mer eller mindre en pina för mig att gå upp efter dagar av dålig sömn plus att man är förkyld men men får hålla tummarna på att man somnar och sover ordentligt för mitt egna bästa, för man vill ju vara vid medvetnande när man är på SCÄ. ;). Nämen skämt åsido men man vill ju vara lite vaken iallafall och kunna diskutera olika saker och säga saker man vill ha sagda helt enkelt. 
Annars så har dagen fortgått genom att bara ha handlat lite och sedan gått en kort promenad och sedan bara varit hemma för att jag är förkyld, man kan ju inte göra allt för mycket när man är sjuk och jag känner att jag vill kunna gå upp imorgon och göra det jag måste ha gjort imorgon. Jag vill ha det gjort och jag vill verkligen det av många anledningar, en av dem är att jag faktiskt vill bli kvitt skiten nu, förhoppningsvis. Aja, så är det men nu ska jag väl ta och avrunda lite för att skypa en stund och sedan lägga mig.
Kram Kram 
Ems
 

Sofia Jannok!

Jag har fastnat för en låt av Sofia Jannok, jag vet inte varför men jag älskar denna artist och låten
Den heter Vivann och den är helt amazing enligt mig!

Jag måste bara lägga upp den för det är något speciellt med den inte för att jag vet exakt vad som gör det.

Vad tycker ni?

 
Kram Kram
Ems

Tungt att andas!

Som kronisk astmatiker och vara förkyld är nog en av sakerna som påverkar en ganska mycket. Jag är ju kronisk atsmatiker men det har blivit bättre med åren, men jag kommer aldrig bli fri ifrån den. Och nu när man sitter här och är förkyld så märker man av sin astma än vad man har gjort på länge men vad kan man göra än att försöka att bli frisk och öppna upp luftvägarna i ens nästa och så vidare? 
Men just nu känns det som att det är bara att vänta ut ens förkylning också för att då kanske man slipper det på ett bra tag igen, men man vet ju aldrig! Aja, jag kan ju inte direkt hindra min kropp från att bli sjuk eller att reagera på olika saker. Men ibland hatar man att man är förkyld när man har en astma i botten som dyker upp som mest när man är förkyld just nu, och sen att man är även en kronisk allergiker tillhör astman på många sätt. Jag är både och har fått mycket problem med det när jag växte upp och har en del problem med det än idag, astman när jag är förkyld t.ex och allergierna när pollensäsongen börjar eller äter för mycket av saker som jag inte tål helt och hållet för då får jag eksem eller liknande saker. Nötterna ska jag inte ens äta för då hamnar jag på sjukan, men jag kan äta spår av nötter vilket jag inte kunde göra när jag var yngre men det gäller att vara försiktig med det också. Jag kan lika gärna få tillbaka allt i full kraft och inte ens äta med spår av nötter eller ens äta något med tomat i t.ex. Så för mig gäller det att vara försiktig men man ska inte vara överdrivet rädd heller.
Aja, nu ska jag gå och ta en alvedon för mitt huvud håller på att ta kol på mig känner jag, men så är det att vara förkyld antar jag. 
Hoppas att ni mår bra i höstvädret som ändå råder utanför fönstret! Och att ni har en bra dag!
Kram Kram
Ems

Blää!

Just nu så sitter jag i skrivande stund med världens onda hals, ont i huvudet och en liten snuva. Yippie eller inte. Jag hatar att vara sjuk och när jag håller på att bli sjuk för nu är jag sjuk på en lättare nivå men hoppas att det håller på nivån som det är nu för jag känner att jag vill inte att det blir värre, det är ju inte världens roligaste sak att vara sjuk precis....
Aja, orkar inte skriva så mycket mer nu för är jäkligt trött och har världens huvudvärk också.
Hoppas att ni mår bra!
Kram Kram
Ems

Kvälls PW!

Det blev en kvälls PW istället idag, men det var ju bättre och skönare på ett sätt. Men nu sitter jag här med tekoppen och bara är glad över att ha fått träffa min underbara vän Andrea, det är ju någon som är där för mig på ett sätt som få är.
Så nu är man hemma igen och är trött efter en lång Pw och efter att ha träffat psykolog E, vilket jag kände att det gick bra med det samtalet men det är svårt med vissa saker och att kunna berätta det. Det liksom tar stopp på många sätt, men det kommer väl att gå till slut. Aja, tänkte avrunda nu men jag skriver lite mer imorgon när jag sitter framför datorn!
Hoppas att ni har haft en bra måndag och en bra start på veckan!
Kram kram
Ems

Powerwalk och Psykologen!

Idag så är det dags för en powerwalk med Andrea om typ bara två timmar, det blir även eventuellt en lunch med henne. Så härligt att få träffa henne igen! Det blir lite svårt att få ihop något med våra scheman, för när jag är fri så har hon antingen en tenta/föreläsning, eftersom hon pluggar eller så kan hon jobba vissa dagar också. Och när hon är fri så ska jag iväg på något. Så det blir jobbigt att få ihop något ibland, men nu har vi lärt oss att planera in och se till att vi ska träffas för annars går det inte ihop! Men idag är det dags att träffaen avn mina underbara vänner, och Andrea är den som står närmast som nog vet mesta om mig och ser på mig om det är nog, det går liksom inte att ljuga eller att säga att det är bra när det inte är det inför henne.
Aja, sen senare på eftermiddagen så ska jag iväg till psykolog E och sitta där i en timme typ. Allt är ju relativt hur länge man sitter, det beror lite på samtalsämnet också, ibland sitter jag lite längre och ibland lite kortare men vad gör det om man ändå har pratat om det som man ska göra och kanske inte behöver hela timmen alla gånger? Jag bryr mig inte direkt bara jag får den hjälpen jag faktiskt behöver!
Just nu sitter jag och väntar på att gå och fixa med tvätten eftersom jag har kört en maskin och måste ju hängas upp så att det torkar och så vidare. Allt för att ha något att göra och komma på andra tankar!
Aja, just nu är jag ganska trött efter ha vaknat tidigt och inte ha sovit ordentligt så jag skriver mera senare!
Hoppas att ni har haft en bra helg! Och att ni får en bra måndag och bra start på veckan!
Kram Kram
Ems

Lördag!

Det är lördag och jag känner mig väldigt trött och seg, håller på att bli sjuk könns det som. Förkyld, vill inte och då menar jag verkligen att jag inte vill bli sjuk. Jag har ont i huvudet och leder som gör ont. Fast ioförsig så brukar jag ha ont i vissa leder ofta men nu är det flera leder som gör ont och inte bara dem som brukar göra ont så allt är det nog en förkylning på gång. Detta gör att skrivingarna här och så vidsare blir lite stillastående eftersom orken går till att förebygga något som är på ingång. Men ska försöka skriva så mycket som möjligt och efter min ork och förmåga just nu för att jag är så orkelös, trött och känner mig inte direkt pigg men men. Det ska göras allt för att jag ska skriva och att inte få mer än lite ont i halsen och huvudvärk, vill inte bli dunderförkyld så det är förebyggande åtgärder som gäller.
Annars så är det inte så mycket som händer utan det är mycket som gäller med tider och så med både psykolgen E och psykolog K på SCÄ eftersom det är ju två olika saker som jag får hjälp med just nu. Men nu är det helg och jag ska inte försöka tänka på det även om jag ska till psykolog E på måndag och jag vet att jag behöver det då men får ser hur helgen artar sig, även om den har börjat dåligt på flera sätt!
Hur mår ni? Och hoppas att ni har en bra helg!?!
Kram Kram
Ems

När det riktigt gör ont i hjärtat!

När man känner ångest bara gror och blir allt större och det gör sådär ont i hjärtat att man inte vet vad man ska göra eller ta sig till! Det är väl då man ska göra allt för att inte vara impulsiv eller hur är det? Jag känner hur det bara kliar i fingrarna. tänker inte förklara exakt vad jag tänker på för jag vill inte att det ska tolkas på fel sätt eller så. Jag känner mig så trött, sjuk och ångestladdad så att det inte ens finns på världskartan att försöka stå emot saker och ting just nu, så det så.
Kram Kram
Ems

Vlogga?

Jag funderar ännu starkare på att vlogga men vad ska man prata om och vad ska man göra vs inte göra? Jag känner mig ganska vilsen och jag kan inte förmå mig att sätta mig ner och göra det!?! Hm, det är ju så svårt tycker jag när man vill göra något men känner sig sp vilsen i det. Är ju kanske inte ensam? Eller är man det? 
Aja, jag har hunnit smälta en del efter igår och det var mycket att ta in när man får ett frågeformulär med frågor som var konstigt formulerade och jag vet inte vad. Men jag gjorde det och det tog sin tid, plus resten av mötert blev inte riktigt som man hade trott och tänkt sig. Men jag var bara glad över vissa saker...
Jaja, ska ta och avsluta nu och fixa vidare med saker och ting och se om det funkar att få tag på personer och så som jag ska ha ta i.
Hur mår ni och vad har ni för er?
Kram Kram
Ems

SCÄ!

Var på SCÄ idag, på förmiddagen och det gick väl helt okej. Plus det blev att svara på ett frågeformulär och det tog visserligen tid från mötet men men det var jobbigt att svara på men när det väl var gjort så kunde jag och psykoolg K diskutera lite saker och ting, så¨som hur jag ska göra för att klara av vissa saker.
Aja, nu sitter jag hemma och ska väl ut snart tror jag men får se vad som kommer ske eller vad som kommer göras.
Men vi hörs senare och hoppas ni mår bra!
Kram kram

Några dagar!

Så nu sitter jag här och det har några dagar sedan jag hade bestämt mig för att börja skriva igen men jag har tagit mig ännu en funderare, kanske inte om att ta bort bloggen men på hur mycket hur lite jag ska skriva, för jag vill inte att vissa personer jag börja tro saker och ting eller bli "oroliga" för något jag skriver, men hur kommer det sig att gör man för att säga till någon att sluta läsa för jag vill inte attr du ska läsa?  Speciellt när man inte har hjärta till av att vara så eller vill inte såra någon?Men samtidigt så känner jag att jag vill inte att personen ska vara så pass nära i mitt liv av olika anledningar. Vill gärna prata med personen och så men jag vill inte vara så personlig med denna person längre, sätter ner foten nu och det va olika anledningar. Jag måste sätta ner foten och känna efter hur mycket jag vill att personen ska få veta om mig eller så vidare. Vill inte att personen ska få styra mitt liv heller på ett sätt som att försöka "tvinga" en till saker, genom att säga "du måste göra det". Det är INTE OKEJ!
Aja, nu ska jag ut och gå lite, sen blir det väl att fixa office och fixa nyckeln till det, eller har nyckeln men måste aktivera den bara ;).
Kram KramEms

Tillbaka!

ÄR tillbaka och jag tänker nog ändå inte lägga ner bloggen tror jag, iallafall inte på ett tag. men jag behövde ta mig en stor funderare på vad jag ville och vad jag faktiskt behöver! Jag känner att jag behöver och vill skriva på olika ställen för att fixa saker och ting för mig själv. Men sen så måste jag faktiskt säga att jag vill inte att vissa ska läsa av skälet att jag vill inte ha en massa olika samtal och få höra det ena och det andra för att jag råkar skriva något som inte passar denna och så vidare. Sen så vill inte jag att man ska anta saker och ting och tro saker. Jag kan säga såhär, att jag vill inte att man ska göra saker utan att fråga först, så som att skicka något till mig för jag vet att vissa saker inte stämmer på det brevet t.ex som väldigt få vet och jag vill inte behöva förklara mig med anledning av att man har ingen rätt att få veta saker och ting om jag inte väljer att berätta helt enkelt. Och det finns ju flera anledningar till varför man inte vill ha saker i sin brevlåda på sin s.k hemadress av, så säger det här och nu SLUTA även om det har bara varit en eller två gånger men jag vill inte det och om man vill ha tag på mig maila eller kommentera här så kan jag höra av mig på ett eller annat sätt. Eller ring om ni har mitt nummer men det kommer inte på frågan att man ska skicka brev alls för det är så mycket inblandat i det och som jag känner att det är inte okej.
Aja, så nu är det sagt och jag känner att det måste sägas av den anledningen att jag vill inte ha det bubblande inom mig och tro att alla ska förstå vad jag menar. Så är det inte, utan jag måste säga vad jag vill och jag vill inte ha post i brevlådan om det inte är så att det är något som jag måste ha från typ min psykolog eller något liknande.
Hoppas ni mår bra och har det bra!?!
Och hörs igen snart!
Kram Kram
Ems

Trötter och Fotboll snart!

Jag är väldigt trött just nu efter en lång dag med mycket tankar, med tankar jag inte vet vad jag ska göra med riktigt heller. Lätt är det inte, och jag skjuter undan det också för att jag inte vill veta av det längre.
Aja, det får bli mer om det någon annan dag när jag orkar att skriva det och så. Sen om ett tag är det fotboll, och det ska jag hålla koll på som vanligt ;). Jag måste nog erkänna att det inte är så kul kanske att läsa nu men när man har en dålig period så har man det, finns inte så mycket jag kan göra åt det just nu!
Hoppas ni har haft en bra lördag och mår bra!?!
Kram Kram
Ems .

På helspänn!

Jag är på helspänn hela tiden. Och jag är upp och ner, vet varken ut och in längre. Vill inte skriva längre och vill inte att vissa ska läsa. Eller jag vill fortsätta skriva men vill inte att någon/några ska läsa, hur säger man till personen eller ska jag dra en liten vit lögn om detta? Jag vet inte och jag vet inte vad jag ska göra längre. Vill inte skjuta ifrpbn mig personer men vill inte ha vissa alltför nära heller. Vill inte ha någon som tror att dem vet allt om mig, eller vill veta allt och förväntar sig att allt är som det ska vara och man är kvar på samma ställe och så vidare. Vad gör man åt? Och vad ska man säga att allt är inte som det ska men vill inte att personen/personerna ska vet varför eller tro att det är bättre/sämre! Jagf blir galen på att viss personer bara antar saker när de inte alls vet något alls, det är inte okej. Tro inte saker och anta inte saker. Jag vill inte ha någon så pass nära mig just nu och ingen vet allt och ingen ska veta allt heller för att det har ingen med att göra egentligen, och ingen ska bry sig vart jag är, bor eller vad det nu kan vara, okej? Jag orkar inte bry mig längre om jag sårar någon eller så, för att jag känner att ingen ska tro eller anta att det är som vanligt när allt inte är det eller är det. Jag vill inte tro att n¨ågon menar illa, för det är inte det men jag vill inte ha någon som tror sig veta allt och står mig nära. Ingen är så pass nära mig så att man vet allt om mig. Och då är jag ärlig och tänker inte sitta och ljuga längre. Allt är inte okej och är inte som det ska vara, men jag tänker inte säöga mer eller ens varför för personer är ju så bra på att tro sig veta allt och anta saker som inte stämmer.SÅ börja anta och tro saker nu om ni vill för det är ju inte ovanligt.
Aja, nu ska jag iväg och skriver mer snart igen!
Kram kram
Ems

En överfull hjärna!

Just nu så har jag en överfull hjärna, överfull av tankar som spinner och lite därtill. Mår verkligen inte bra just nu och det gäller att kämpa för livet på vissa plan. Inte bokstavligt talat men det är mycket att kämpa emotr ovh att inte göra, men sen är jag ju väldigt impulsiv av mig ovh det blir svårt med vissa saker men ska försöka.
Och bloggen kommer kanske hamna lite i kläm just nu men det finns anledningar till det, och om det blir tyst i vissa perioder så vet ni varför.
Hoppas att ni mår bra!
Kram Kram
Ems

Promenad och QI

Nu sitter jag hemma och kollar på QI, efter ha varit på en promenad. SÅ skönt att få den där promenaden kan jag verkligen säga. Den behövdes, efter dessa dagar då jag känt mig stressad och inte mått så himla bra med så mycket i hjärnan och med fyra tider på tre dagar. Aldrig en lugn stund känns det som men nu så har jag inga inplanerade tider för resten av veckan vilket är skönt. Det enda jag ska göra antingen imorgon eller på fredag är att hämta ett intyg på psykologmottagningen, i receptionen men det kan jag göra nästan närsom och behöver inte boka tid. Vilket är så skönt, och jag vet att det ligger där nu för jag fick ett meddelande om det ;).
Aja, nu ska jag kolla vidare på QI och sedan så blir det att läsa en bok innan jag lägger mig.
Och bjuder på ännu ett favorit avsnitt av QI :P
 
 
Hur har ni haft det idag?
Kram Kram 
Ems

Hemma igen!

Sitter nu hemma igen efter en dag som har varit intensiv, med mycket tankar och många kamper med mig själv!?! Jag var på SCÄ och var där i en timme cirka, jag gillar mig behandlare K för hon förstår vad jag menar utan att jag behöver förklara allt för mycket. Men det finns fortfarande en del som måste tas itu med där och med olika saker. Efter jag hade barit där så åkte jag till M och I, det var bara dem två idag nämligen. Och där blev det en del som gjorde dagen intensiv, det var härligt intensivt men intensivt på andra sätt som inte känns som har hänt. Men aja, det var dagen det lite i korthet. Nu sitter jag hemma och ska väl ut snart och gå en lång promenad. Jag behöver det uppfriskande som är ute i naturen och jag kommer vandra där det är mycket natur idag tänkte jag, jag behöver en promenad med mycket att tänka på under denna promenad.
Aja, ska väl ta och avrunda nu men vi hörs kanske lite senare igen!
Kram Kram
Ems
 

En riktig trötter!

Just nu så sitter jaghär och känner mig hur trött som helst. Jag känner mig typ aldrig utvilad och jag får inte sova ordentligt, det är alltid något...Aja, får hoppas att det blir bättre snart, men kan inte garantera något riktigt heller. Ledsen för en dålig uppdatering igår men tiden bara flög iväg och jag hade en del för mig. Jag träffade en kompis för en promenad och sedan så var det läkartid som gällde. Min läkare S skulle skriva intyg som jag kan hämta upp i receptionen sen, jag får ett samtal eller liknande när jag kan hämta upp det. Sedan ska det intyget lämnas till ett annat ställe, så det är ju en del som ska fixas och ordnas. 
Det känns som att man har tusen saker att fixa ibland och att man aldrig får tiden att gå ihop eller bara tt få andas ut då. Men men, vad ska man göra? Idag är det sista tiden för den här veckan som jag vet iallafall och sedan kan jag bara få andas ut lite och se om det är så att jag bara få behöva ta det lugnt och se om jag får sova bättre nu eller om det är något annat som gör mig så trött och så vidare. 
Men aja, idag är det SCÄ som gäller och jag är nervös som vanligt men det är ju bara min behandlare K som jag ska träffa så det borde ju inte vara något problem alls men jag blir ju som sagt alltid nervös oavsett vem det är eller vad det gäller!
Aja, det är lite om dagen och nu ska jag kolla runt lite på datorn och fixa saker sedan är väl klockan så pass mycket att man ska iväg.
Ska försöka uppdatera innan jag går men får se om tiden finns till och hur mycket som måste fixas innan.
Hur mår ni? Och hur ser eran onsdag ut?
Kram Kram
Ems

Något man inte trodde!

Nu är det fotboll som det kommer skrivas om. Men transferfönstret stängdes i natt och Arsenal fick en jäkla värvning i sista stund. Och dem fick nämligen Mesut Özil, fy fan vad man hade önskat att Manchester United att lagt bud på honom. Jag tycker att han är en jävligt bra fotbollsspelare och nu kan man ju kolla på Arsenal av den anledningen att Özil är där, men måste bara säga WOW för att ens Arsené Wenger lade ett sådant bud som han gjorde och på en sådan toppspelare som Özil är.
Avundsjuk? Ja, kunde inte United få en sådan spelare istället? Men nej då lägger vi bud på Fellaini som inte är ens i närheten av Özil och hans klass. Fellaini kan vara bra på att nicka men vad gör det?
Aja, får väl säga grattis till alla Arsenalfans som får en toppspelare och jag måste bra säga det igen: WOW!
Arsenal jag kommer inte heja på er kmen kolla på er hädanefter just för Özil sådetså!
Kram Kram 
Ems

En lång dag!

Det har varit en lång dag idag so startade med att jag vakidigt och kunde inte riktigt somna om, jättekul när man vet att man ska upp vid en tid och vill kuna sova till utsatt tid men inte kan. Aja, sen var det bara att göra sig iordning och dra iväg till psykolog E, pratade om olika saker och det där förbjudna. Sen var det att gå hem, för att vara hemma en stund och sedan cykla iväg för att handla åt mamma. Jag och min bror cyklade till västberga och handlade på lite affärer där. Det känns som att det är långt dit men det är egentligen inte så långt det är ju över årstabron och en bit till, så inte så himla långt.
Sen på eftermiddagen så var det bara att gå iväg för en förläsning på SCÄ, vilket kändes så onödigt och jag satt där med världens illamående och ångest, plus att jag kände mig så felplacerad där och det var alldeles för mycket människor för mig. Jag ska träffa min behandlare på SCÄ, nu i veckan och då får jag säga att det kommer inte funka att jag går på någon mer föreläsning av dessa anledningar. Hoppas att min behandlare K förstår det, men det borde hon nog göra tycker man ju!?!
Aja, det var dagen i stort sett med lite olika inlägg av andra slag också. Och nu ska jag fortsätta med lite annat och snart lägga mig för det har varit en låmg dag och imorgon så väntar en tid med doktor S.
Hoppas att ni har haft en bra måndag och start på veckan.
Kram Kram
Ems

Tider att passa!

Känns som att hela denna vecka går åt till en massa olika tider denna vecka. Först ut var tid hos psykolog E idag på förmiddagen. Och sen lite senare nu i eftermiddag så är det en föreläsning som jag måste gå på. Mindre kul men det är bra om man går på den av olika anledningar. Sen har jag en tid imorgon och sedan på onsdag, så det är fyra tider på tre dagar så blir det ibland för mig. Men aja, det är ju inte så ofta man har det såhär så det är bara att ta sig igenom dem och hoppas på det bästa helt enkelt.
Aja, skriver mer ikväll. Är ganska trött och vill lägga mig ner och bara ta det lugnt innan jag ska vidare till föreläsningen. Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni mår bra!
Kram Kram
Ems

QI

Måste lägga in ett favorit avsnitt på QI-avsnitt!
Och dagen har varit lång och väldigt upp och ner!
 
Helt underbart avsnitt, skrattar lika mycket varje gång ;)
Kram kram
Ems