Fredag och vin

Det är fredag och jag är hemma nu. Det är mycket känslor och tankar som spinner i huvudet. Hade världens ångestattack efter lunch, och fick en stund med en av personalen. Jag är tacksam för de och hur det kom sig att det blev så.
Helgen är mycket osäker men det är bara att kämpa på typ.
Men nu ska jag ta och duscha av mig och sedan är det att ta det lugnt helt enkelt! Viket redan har påbörjats iofs med ett glas vin!


Kram kram
Ems ♥

XD

 
love it ;)
 

Adjö ledigheten!

En fyra dagars ledighet börjar lida mot sitt slut och det är väldigt skönt att gå tillbaka till "verkligheten" igen för när det blir varsag igen så blir jag lugnare igen.
Jag är helt slut just nu och en del av det är pollen och sen är det bara mycket som spinner i huvudet just nu!
Aja, en liten snabb uppdatering och så!
Kram kram
Ems ♥



Hallå!

Påsken är över typ och jag känner att det är så himla skönt att den är de. Jag mår inte bra under sådana här helger alls och det finns anledningar till det. Imorgon börjar allvaret igen och jag känner en viss glädje för att jag får utrymme för mig och mina tankar/känslor.....
Idag så ska jag iväg och träffa pappa, vet inte riktigt när bara men vi skulle höras under förmiddagen och så. Klockan är ju bara halv åtta så, och jag insåg just hur effektiv jag har hunnit vara när jag redan är påklädd och klar med det mesta.
Annars är det inte så mycket mer att säga och så.
Hoppas att ni har haft en bra påsk och att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥


En söt katt som gör det mesta för att få komma till grannen bredvid, och det inkluderar att öppna ytterdörren som han kan. Så det gäller att låsa dörren när man kommer.


Sola och ha värmen på balkongen är inte helt fel.....

Glad påsk



Hoppas att ni får en underbar påsk!
Kram kram
Ems ♥

true shit




Min humor ;)






Onsdag!

Det har varit en lång dag känns det som. Jag har känt mig trött och väldigt laddad men det var bättre dag även om det inte mycket bättre men det var liksom lite lugnare idag och min behandlare var tillbaka idag så.
Jag orkar inte skriva så mycket men jag skriver mer imorgon när jag kommer hem och hoppas att jag håller mig på benen imorgon för jag ska till en kompis efter SCÄ imorgon och hjälpa henne. Jag börjar känna mig lite småsjuk så jag hoppas att dry inte går längre än så här som jag känner nu.
Hur mår ni?
Kram på
Ems ♥







Åh så jäkla bra!

tänkte bara ge er en länk till youtube och the graham norton show, så underbart bra och jäkla roligt. Hysteriskt roligt nästan!
Länken hittar ni HÄR
Och länk till TobyGames spelar slender hittar ni HÄR
Ems
 

Hej!

Sitter här för stunden och bara känner mig helt utmattad efter ha åkt runt halva stan, och då menar jag rent utav halva stan ;). Och jag har inte mått så himla bra idag men tack M som blev min räddande ängel idag innan jag gick och även om jag gick tidigare så hade hon tid en stund och tog sig verkligen tiden och prata med mig <3.
Aja, en liten uppdatering iallafall och jag skriver mer senare eller när orken är helt återställd!
Hoppas att ni mår bra och har det bra!
Kram Kram
Ems

........

 

Vad är det jag egentligen vill?

Just nu så känner jag att jag inte riktigt vet vad jag vill eller så vidare, en svacka helt enkelt. Det enda alternativet är att kämpa ändå, även om det är svårt och jag känner att jag inte orkar kämpa alls. Men där finns det lite av att bit ihop och kämpa även om man inte ska bita ihop riktigt. Man måste ju tillåta sig själv att få att svackor, må sämre och faktiskt bryta ihop till och med.
Jag vill ju så gärna bli fri och frisk, jag vill så mycket men just nu så känns allt det så himla långt borta och att jag inte kommer att klara det. Det är liksom en stor jäkla svacka just nu ovh jag vet att April månad är ganska svår för mig av olika anledningar...Dem anledningarna är ganska personliga så dem är det väldigt få som får veta vad det handlar om och så vidare.
Jag kan säga att jag inte mår så bra just nu, men jag är ärlig i det och står för det. Jag tänker inte ljuga och säga att det är bra just nu, och jag kämpar på även om det är jobbigt, svårt och tufft men jag tänker inte försöka att vara positiv när jag känner att jag har det svårt och jobbigt. För jag kan ju inte vara något när det känns hemskt för mig själv, jag kan inte försöka göra någon annan glad och få den att kämpa och skratta(inse att det finns annat) när jag inte mår bra alls....Det går inte helt enkelt, jag har gjort så förr och försöker ta hand om alla andra även om jag mår rent utav skit och har mycket som spinner och sker inom mig. Det går inte längre, så jag tänker försöka att fokusera på mig själv just nu och skriva av mig lite när jag orkar och känner att jag klarar av det. Jag står för att att det kanske inte kommer upp sådär jättemycket inlägg just och en tid framöver, vilket jag hoppas på att man förstår.
Och jag tänker förmodligen prata med M imorgon om en sak(om hon har tid, för det känner jag att det är bara hon jag kan ta denna sak med just nu när jag är på dagvården heltid på vardagarna!
Jag tänker avrunda nu men hoppas att ni mår bra, får en bra söndag och haft en bra helg.
Kram kram
Ems

Bilder


Dagens Outfit

och älskar kjolen plus att använda kjol och strumpbyxor är mitt nya jag!

En bild


En snabb liten uppdatering

Är helt ärligt så himla trött och sliten just idag. Och det känns som att jag har träningsvärk efter bollmassagen igår som jag fick på kroppskännedomen av hon har hand om den gruppen.
Ska avrunda nu men hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥

Ojdå!

Ursäkta att jag inte har uppdaterat på ett tag nu men jag har inte riktigt orkat skriva så himla mycket!
Jag mår okej men bara lite mycket tankar som spinner bara.
Men jag skriver mer imorgon och bjuder på två bild iallafall:






Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag: Och allt kommer från HM Kram kramEms ♥

Sickla köpkvarter

det är lördag och jag har varit i sickla :). Man kom därifrån med en Ramlösa och tuggummi, medans mamma kom hem med vårjacka och ett par skor!
Jag sitter med fotboll på tv och United leder :).
Kram kram
Ems ♥



Fredag

Det är fredag och jag är trött och orkar inte riktigt med saker och ting just nu! Jag har inget att riktigt lust med något alls känns det som också!
Mina naglar har fått ny färg:


Och jag vill så gärna se denna person live:


Ha en bra fredag och helg!
Kram kram
Ems ♥

Huvudvärk!

Huvudvärk delux har jag haft idag och det har varit mindre roligt. Jag mådde inte så bra helt enkelt av det och jag gick ifrån gruppen på eftermiddagen för jag blev alldeles yr. Mindre kul :( men jag har tur som har personer som finns där oavsett :).
Jag skriver mer imorgon om jag mår bättre och orkar!
Kram kram
Ems ♥



Min dag i två bilder isch

Två bilder som är lite av min dag idag:




Kram kram
Ems ♥