När ska allt ta slut?

Jag sitter och funderar på när allt ska ta slut? Jag menar att varför tror alla att bara för att jag ser ut och må bättre, äter nästan som jag ska och så vidare. Varför ska man anta att det är bra då? Jag menar att jag känner mig inte bra eller jag mår dåligt fortfarande eftersom jag har mycket kvar till friskheten. Jag kanske har blivit bättre men det är mycket jag fortfarande inte pratar om och har mycket som är förbjudet ännu.
Så jag frågar, bara för att man verkar må bra och vara frisk mår man verkligen bra då? Och är det okej att amta det?
Kram kram
Ems ♥

Trött!

Jag är så himla trött just nu, på flera olika sätt eller hur man ska säga!?! Jag känner mig utmattad och vill bara dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen.
Jag känner mig så blandad med saker och ting plus att jag är livrädd för imorgon då kag ska ut och äta middag med kompisar. Jag är som sagt livrädd för det men jag är glad över att jag får träffa alla igen :).
Jag skriver mer senare ikväll eftersom jag inte är hemma just nu och skriver från mobilen som jag känner är lite svårare!
Kram kram
Ems ♥

Något nytt!

 Nytt hål och det gör inte så ont som jag trodde. Men det gör ondare än de andra som jag har gjort men jag tar lite smärta för att jag vill ha som det är nu med mina öron ;).
Kram kram
Ems ♥

Fotboll!

Jag sitter och skriver medans det är paus i fotbollen, United spelar vilket bara betyder att det är den matchen som gäller eftersom jag är ett United fan :). Och jag är väldigt glad över värvningen av Juan Mata, spanjor. Han spelar sin första match just nu och har varit i klubben under några dagar bara :). Han är helt okej, och jag gillar honom faktiskt sen har jag upptäckt att jag gillar många spanjorer som är aktiva just nu! Det är ett par som jag gillar, sen finns en del andra som jag gillar också så det är inte bara spanjorer ;). Aja, tänkte väl kolla lite på Liverpool medans det är paus i United matchen som jag vill och ska kolla på snart :)!
Kram kram
Ems ♥

Lite kreativ!

Jag är nog lite kreativ ändå om man får säga ;). Jag har målat idag och känner nog att jag inte är bra på det alls men dock kreativ ;). Men jag känner att man måste få ha lite kul med sånt också.
Sen så har jag varit och tagit mitt hål idag, så nu är jag klar med den delen. Nu vill jag bara tatuera två små saker. Men jag sa att jag önskar mig lite i födelsedag, tills jag fyller 25 dock så det är över ett år kvar tills dess så.
Men aja, nu är det "vem vet vet mest" som gäller.
Kram kram
Ems


XD

 

Bokad tid!

Jag har en bokad tid klockan elva imorgon, ska ta ett till hål i örat. Det blir mitt sista, jag lovar! Och jag skulle få för mig att ta ett till efter det så får man hojta till och påminna mig att jag har lovat att inte ta mer än det sista hålet imorgon ;), okej?
Annars då?
Jag var hos psykolog E idag, som vanligt och sen kom jag hem och åt lunch och sen var det att åka iväg igen för att möta upp en kompis!
Men annars är det inte så mycket mer just nu. Skriver mer senare kanske!
Kram kram
Ems

Det var ju det ja!

Jag blir så trött på att jag ska behöva respektera alla andra men jag inte ska bli respekterad, hur fan går det ihop? Varför ska man behöva behandlas med tystnad för att man vill sova och inte bli störd t.ex? Och man säger att man vill sova men den andre tycker att man bara kan kolla på en snabb sak, varför egentligen? Jag fattar inte jag går upp vid kvart-tio i sju varje morgon, varför kan jag inte då få och lägga mig i tid då utan att bli kallad för typ gamling eller att bli stör när man typ praktiskt taget sover? 
Sen är hela jag ett nervvrak på olika plan och jag går från att vara glad ena sekunden, till att vara ledsen nästa och sedan förbannad. Jag vet ju varför men ibland blir det extremt mycket och jag vet inte om det har med vissa saker andra saker att göra också, för jag vet att ha både borderline och PMS gör att det blir extremt. Det är inte lätt, vilket jag aldrig har påstått eller kommer påstå heller, men jag känner att man måste ha en viss förståelse för hur jag kan vara i perioder men det har inte alla utan bara för att man kanske blir arg över saker utan någon konkret anledning så får jag världens utskällning, och det kan jag få oavsett anledning, vilket inte är rättvist men så är det. Jag är liksom den som ska ta emot allt och le, inte säga emot eller ens säga vad jag tycker, jag är inte värd respekt eller ens att ta hänsyn till och ses knappt som en människa känns det som ibland.
Aja, lite tankar såhär men nu ska jag ta och avrunda
Hoppas att ni har haft en bra söndag och får en underbar söndagskväll :)!
Kram Kram
Ems

Trött!

Är trött efter en lång dag med bra saker och saker som jag trodde aldrig skulle komma fram och så vidare. Men TACK A för stödet :) ♥

Men jag efter en lång dag:


Kram kram
Ems


♥♥

Hela dagen har typ gått och jag har hunnit med en del :). Men det är ändå åt saker som känns bra och okej, började med ett samtal som jag inte har har ord för men ett samtal som betyder mycket ♥ och känner mycket i och med det men vad gör det? :)
Sen så har jag varit på en fika med en kompis som jag inte har träffat på ett bra tag. Så det var ju roligt att träffas igen.
Just nu är jag hemma och bara försöker ta det lugnt, får se hur länge det håller sig och jag blir rastlös. Blir alldeles rastlös för lätt och måste alltid ha något att göra, jag gillar att ha fart och mycket omkring mig men samtidigt gillar jag inte för mycket folk och så vidare. Hur går det ihop? Jag vet inte men så är det, och jag är sådan :p.
Aja, nu tänkte jag avrunda och så men hoppas att ni mår bra och får en fin kväll!
Kram kram
Ems ♥

Segt!

Jag känner mig jätteseg och bara vill ge upp allt, det är fredag och det har varit en dag i ångestens tecken. I och med det så mycket just idag som har gjort mig allt i ett och har velat mycket men lyckat hålla mig ifrån en del saker men dagen är ju inte slut ännu så man vet ju inte hur detta kommer sluta! Kom på att jag ska fylla i lite papper också i och med att det har varit mycket, men skriver det senare man vet ju aldrig som sagt!
AJa, jag orkar inte skriva mer nu men skriver kanske senare om jag orkar och känner att jag har lusten också.
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems
 

Love it




QI-France

Ett Qi avsnitt om Frankrike, och spola fram typ tjugo sekunder!
 
 
Ems

Lång dag!

Det har varit en lång dag med att först hjälpa mormor och morfar med saker. Sen så träffade jag upp två kompisar för en fika. Jag åkte hemifrån vid tio och kom hem typ vid kvart i sex typ. Jag har känt mig trött och väldigt laddad med känslor efter igår men jag har verkligen världens bästa stöd i personen som inte pressar mig utan finns där för mig ♡. Ovant, ja men i dagsläget så känner jag att jag har rätt personer omkring mig och så har det aldrig varit för, kanske därför jag vågar säga lite mer och lita mer på just dem? :) Jag var helt skakig efter samtalet igår kväll men det är fan värt för att jag behöver få fram vissa saker och börja med en del av det är en bit på vägen.
Kram kram
Ems ♥

<3

Mötet med psykolog/behandlare K kunde inte ha varit bättre, det var jätte bra! :) Jag är faktiskt glad över att slippa Mando och kan undra ibland varför jag inte hamnade på SCÄ från första början men det kanske är så också att man måste se alla möjligheter och man kan inte veta att Mando inte skulle funka. Och jag kanske inte var redo då jag började på Mando? Vem vet!?! 
Jag känner mig lugn för tillfället, men som sagt med mina humörsvängningar och så vidare så vet man aldrig hur jag kommer vara om några sekunder. För det kan gå så snabbt och ibland kan det ta några minuter innan jag byter känsloläge och får svängningarna så.
Annars då? Dagen har bara fortskridit och det har gått väldigt fort idag, känns som att vissa dagar går jättesnabbt och andra går jättesakta, är det bara jag som känner så? 
Och imorgon bär et av till Mormor och morfar först på förmiddagen och sedan på eftermiddagen så är det en fika med två kompisar, dem två är iofs kusiner men jag känner båda. Den ena har jag känt lääänge och så börjde vi alla tre typ umgås, det kom naturligt på något sätt och jag har ingen aning om hur det hela kom till eller riktigt när heller ;).
Aja, nu ska jag ta och avrunda för insåg precis att jag ska skypa alldeles snart så kan inte skriva så mycket mer men jag skriver mer imorgon om jag får tiden över när jag sitter hos mormor :) och hinner innan jag ska in till stan!
Kram kram
Ems

SCÄ!

Idag är det SCÄ som gäller, nervös men samtidigt glad för det. Nervös för vad som kommer sägas och brukar även vara nervös oavsett, spelar ingen roll om jag känner personen. Fattar inte varför jag är så men men. Samtidigt så är jag glad för att gå dit, har aldrig känt mig så när det gäller vård för äs förut på Mando. Men jag känner mig säker med Behandlare/psykolog K och jag får inte världens utskällning om jag skulle göra något som mitt äs-monster vinner på. Vilket är så skönt för jag tror inte på att ge utskällning om man skulle hoppa över en måltid eller något annat, för det känns som att man ger en utskällning för att skrämmas typ. Jag tror mer på att prata om det och varför man gjorde det eller varför man valde just den vägen den gången osv.För mig är det mycket bättre att ha SCÄ och behandlare/psykolog K vid min sida för även om jag inte är helt frisk än så mår jag mycket bättre än vad jag någonsin gjorde i mina ätstörningar när jag gick på Mando! Så det säger mycket om det och får ju även behandling av de andra också så det hjälper även till på vägen :).
Kram kram
Ems ♥

Monopol!

Det har varit en lång dag känns det som och mycket i hjärnan och så vidare. Mycket som inte vill kännas vid och så vidare.
Aja, ska alldeles strax spela monopol för att avrunda denna tråkiga och långa måndag :)
Kram Kram
Ems
 
Min brors vante som är på G :)

Ny vecka!

Det är måndag och ny vecka, alltså ibland känns det som att veckorna bara försvinner! Det känns som att det är måndag och fredag hela tiden typ. 
Och ja, jag börjar veckan med ett eftermiddagsmöte idag. Det känns lite ovanligt eftersom jag är så van vid att ha min förmiddgas-tid, som skulle ha varit typ nu. Känns jättekonstigt men det är inte så ofta som något sådant här sker så då är det väl ändå okej, eller det känns ändå okej.
Sen så känner jag att jag inte uppdaterade så mycket igår men jag var inte så mycket hemma igår och så vidare, vilket gjorde att jag inte hade så mycket tid över att skriva något, hade mycket på agedan och en del av detta innebar fotboll och kolla på det ute med kompisar ;).
 Sen så kommer jag i veckan få ett fodral till datorn, som ser ut så HÄR (klicka på här så kommer ni till länken).
Och annars så är det inte så mycket mer att berätta just nu, dagen har ju knappt börjat och sitter samtidigt med en "älskad" närinsdryck så känner att jag kanske borde vara mer fokuserad på den också.
Men jag skriver mer när jag kommer hem sen.
Kram Kram
Ems
 
Har verkligen en hat-kärleks relation till dessa näringsdrycker

Pigga upp lite!

Efter sista inläget igår så tänkte jag att det ska piggas upp lite :)
 
Johnny Knoxville och Jimmy Fallon- Battle Shots 
 
Ed Helms på Graham Norton Show, Stu's song 
 
Och Avslutar med Shakira och Rihanna- Can't remember to forget you (Dock bara audio)
 
Ems

Ledsen!

Jag känner mig väldigt ledsen just nu, sen har det varit mycket idag. Extremt mycket ångest och en del saker som har hänt, där jag har hamnat lite i mitten vilket jag inte ska behöva göra i dessa situationer. Men jag hamnar där ändå och istället för att säga vad jag känner så vänder jag allt inåt och får en del impulser. Det finns även anledningar till varför jag inte säger vad jag känner, och en av dessa anledningar är för att jag är rädd vad det får konsekvenser och vart jag kommer hamna om jag gör det. Så det ligger ganska mycket i det här och jag känner ibland att hopplösheten är alldeles för stor och att jag kommer aldrig komma ifrån det eftersom det är mycket med saker som sker omkring mig och det är svårt att komma ifrån eftersom jag måste komma tillbaka till det typ dagligen så man känner sig hopplös, som att man aldrig kommer bli fri och att man får leva i sitt egna helvet resten av livet. Ett helvete som även sker omkring en och som gör att man mår ännu sämre, vilket inte många eller om ens någon ser det. Det är så svårt att förklara i skrift också så jag hoppas ni förstår det, även om jag vill så hittar jag inte orken eller orden för att förklara det. Det går bara inte!
Aja, hoppas att ni mår bra och har haft en bra lördag och får en bra dag imorgon(även om jag kommer skriva lite imorgon så önskar jag er det)
Kram kram
Ems

Alltså Beroende!

Jag är nog fasiken beroende av QI och älskar avsnittet med Alan Davies, Professor Brian Cox, Sue Perkins och Ross Noble(vars accent jag älskar också ;))
Varsegoda igen :P 
 
/Ems

Lite bilder!

   
Jag älskar att mitt hår börjar blir friskt och långt, måste klippa dock klippa lite toppar och fixa till frisyren lite ;)
 
 
 
    
 
 
 
 
 

Skratt en lördagsmorgon!

Skratta och njut av Graham Norton med gäster ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag!

Det är fredag och jag känner världens panik. Jag vet inte riktigt varför men samtidigt så kan jag kanske tänka att jag känner panik för att det just är fredag. Det är ju fredag och helg, vilket innebär mycket mer ångest och sådant, eftersom som alla är hemma och man känner sig kontrollerad. Vilket gör mig väldigt upp och ner i humöret, plus att det är oftast då jag gör saker som inte är så bra. Men det återstår att se om jag blir som "vanligt" eller om jag kan hålla mig och använda mig andra metoder än det "dåliga".
Aja, nu tänkte jag anrunda för tillfället men hoppas att ni får en bra fredag och att ni mår bra!
Kram kram
Ems

Fortsättning från igår!

Hittade en artikel om just den här appen som jag skrev om igår och jag blir så ledsen och arg på det här. Varför skapar man en sådan här app? Och varför uppmanar man sådana här saker och ting där man ska se ut på ett visst sätt, man ska vara extremt smal och så vidare.
Jag är för en hälsosam och kurvig kropp, en kropp som man mår bra i och som man trivs i.


Jag blir så ledsen och arg över det här och vill visa hur denna app beskrivs. Jag hoppas hoppas att denna app(spel som det går under) dras in och man gör en app som inte uppmanar till dåliga ideal!
/Ems

Så sjukt!

Jag vet inte hur många som har hört talas om det här nya spelet eller appen som heter "plastic surgery for Barbara", där det går ut på att göra om kroppen och se bättre ut, tom smalare! Men jag tycker att det är så sjukt att man ens kommer på idén och sätter spelet från tolv år. HUR FAN TÄNKER MAN?

Alltså, vart är vårat samhälle på väg, där först H&M för inte så länge kallde en normalbyggd kvinna för plus-size och nu detta? Vad för ideal ger inte det liksom? IJag tycker inte att det ger normala kroppsideal alls, utan det ger ut ideal och ett buskap att man ska vara riktigt smal! Jag vill inte ha dem kroppsidealen alls. För jag är rädd att detta kommer leda till att allt fler utvecklar ätstörningar av dessa anledningar. Vad hände med att ha en normal och hälsosam kropp med kurvor? Vad hände med att ha denna hälsosamma kropp och tycka om den? Och jag kan säga att jag blir så ledsen när sådant här dyker upp för att det kan få en att må ännu sämre(om man inte mår bra redan) eller utveckla ätstörningar. 
Jag känner väldigt starkt för det här av just den anledningen att jag själv har ätstörningar och kämpar med att gå upp i vikt och bli frisk ifrån den, men det blir inte lättare av sådant här dyker, som kan kännas uppmanande att gå ner och få en att tycka att ens kropp inte duger som den är. 
Jag blir så arg.....Jag blir ju tokig på hur dagens ideal ser ut och hur det nästan ses som normalt att vara så smal och inte ha en normal/hälsosam kropp, en kropp som mår bra. För man mår inte bra av att ha en kropp som sätts i svält och man väger alldeles för lite, och det säger jag av egen erfarenhet.
Det är så sjukt och blir ledsen av att se detta och vart samhället är på väg.
Blir även väldigt arg och jag hoppas att denna app kommer dras in från dem/företagetr som har skapat den. Och att H&M fixar till det hela med plussize-händelsen!
 
/Ems
 

Suck

Min leverans som skulle ha kommit idag har inte dykt upp. Så hoppas att den gör det imorgon eller på torsdag., annars måste jag ringa. Åh, jag vill inte behöva det för jag hatar att ringa. Aja, vi får se men nu ska jag tack fixa lite.
Kram kram
Ems ♥

my wish




Hej ångest!

Det är måndag och har haft en ångestfylld dag, för mig när det är extramycket kan jag få totala blackouts typ och jag knappt vet vad jag gör. Och självklart så när jag har ätit lunch så sker det man helst vill undvika :/. Men men, det får ta och försöka fixa att inte att göra fram tills nästa vecka då jag ska till SCÄ och psykolog/behandlare K. 
Sen så insåg idag att jag ska ju gå och ta en spruta måste ju typ fixa det imorgon eller åtminstone denna vecka! 
Annars då?
Inte mycket, men ska snart skypa ioförsig så jag kom på i denna stund när jag skriver här och nu att jag måste hämta mina hörlurar som ligger i jackfickan efter att jag har använt dem till mobilen och lyssnade på musik när jag skulle möta mamma, kan knappt gå utan när man ska gå och möta någon spelar ingen roll egentligen vem man ska möta. Idag råkade det bli mamma och förmiddags så var det när jag skulle till min psykolog så enkelt är det.
Aja, ska nog ta och hämta hörlurarna och kolla på lite klipp innan men jag skriver snart!
Kram Kram
Ems 

<3

 Enjoy!
 
/Ems

Trött på mig själv...

Jag är jäkligt trött på mig just nu!
Orkar inte skriva varför men med denna bild kanske man förstår?
 

Bild som säger halva sanningen?

En bild säger tusen ord men inte hela sanningen alla gånger! Jag känner så iallafall


Kram kram
Ems ♥

Att skriva!

Just nu ikväll så känns det som att jag inte vill skriva alls men efter denna dag och mitt mående just ikväll så vill jag inte skriva alls. Jag hoppas att ni har överseende med det och så skriver jag mer när jag orkar att skriva om det som har hänt och sker med mig!


My life, my recovery! It's about that right now, and it's hard right now to fight for a good life, my life!
Kram kram
Ems

Seg!

Jag känner mig allmänt seg och trött idag, känns som att jag håller på att bli sjuk eller liknande. Jag har inte tid eller ork till det, eller tid kanske man har men jag vill inte lägga ner tid på att bli frisk från en förkylning (som det känns att jag håller på att bli). Jag orkar inte med det och jag hatar att vara förkyld med tanke på att jag har ju astma och så, det är ju en pain in the ass att vara förkyld då! Visserligen så är det alltid jobbigt att vara sjuk men det blir ännu mer med astma, iallafall för mig.
Jag skriver mer lite senare för jag måste göra mig iordning för att jag ska på ett snabbt möte om ett tag!
Kram kram
Ems

Torsdag!

Sakta men säkert kommer man in i sina vanliga rutiner igen, iallafall dem som finns! Vilket känns så skönt eftersom då har man inte samma kontroll på sig eller någon som kollar en hela tiden plus att man känner sig inte lika stel eller hur man ska säga. Jag känner inte att man sitter på tusen nålar lika mycket.
Sedan så är den en del saker som är inplanerat redan imorgon och så vidare. 
Aja, skriver mer senare, ska fixa lite saker och sedan så är det lunch för att sedan åka och träffa en kompis!
Skriver mer senare!
Kram kram
Ems

En dag!

Det tog mig en dag för att bryta det jag hade planerat att försöka hålla mig borta ifrån åtminstone veckan ut men det sprack idag! Jag hade försökt att tänka att jag skulle försöka hålla mig borta med det dåliga som har med äs:en att göra, jag tror att de flesta förstår vad jag menar med det dåliga. Men det som jag hade tänkt sprack som sagt idag. Alltså, varför ska det vara så svårt för, speciellt när jag vill bli fri och bara slippa den djävulen?
Jag önskar att man kunde säga att allt är helt underbart och bra men det går inte för just nu och sen har det varit mycket den senaste månaden(ungefär den senaste månaden) som har gjort att det har varit extremt mycket ångest och mycket saker som kommer till utav det!
Jag älskar att skriva och jag försöker göra det istället för att göra det första som kommer upp i huvudet när jag får ångest utav maten, men det har inte hjälpt särskilt mycket den senaste tiden. Det har varit mycket av det dåliga den senaste tiden, men så är det väl också när man har utökat saker och ting i vissa måltider och lagt till förmiddags-melliset som är näringsdrycken ju! Alla får återfall, eller man kanske inte ska säga återfall i mitt fall? Eftersom vi inte har fått bukt med det än, det har blivit lite värre nu sedan jag utäkade frukosten och lade till näringsdrycken på förmiddagen som sagt(och jag säger vi eftersom jag går ju i behandling och får hjälp för det). Behandlare/psykolog K hjälper mig med mycket och även med att få bukt på det här också. Men hon blir inte arg på mig om jag gör det utan försöker prata med mig om det istället, så som att varför jag gör det och så vidare!
Och det stödet hjälper mig myclet mer och jag känner mig säkrare med det också, även om jag har en tuff period och har tagit den "lätta vägen" ur ångesten ganska mycket den senaste tiden så är det inte så att jag slutar kämpa för att få bort det eller så utan de är bara svårt för tillfället. 
Men som sagt, det är tog en dag innan jag var tvungen att skriva upp i mitt matscheme-papper som jag ska göra när något sådant här händer, lite ovant men bra när man reflekterar över det.
 Jag hoppas verkligen att denna rad är bara för denna vecka och att jag behöver fylla någon mer rad, håller tummarna på det iallafall. Men hoppas ingen blir arg om jag får ta och fylla i mer rader såhär!
Men har en lapp som jag och behandlare K gick igenom hur jag ska göra när vissa saker tar över(Dock skrev K lappen) och den hjälper mig mycket i många lägen!
Och sen finns det andra saker som gör att jag känner att jag klara av vissa saker, och det är även stöd från andra håll så som min "ordinarie" psykolog och en person som jag inte hittar ord för men som jag kan lita på mycket också <3. 
Men men, hoppas att ni mår bra och har det bra!
Kram Kram
Ems
 

Jag måste bara säga att jag är glad för min helt underbara behandlare K på SCÄ! Och så kände jag aldrig på Mando när jag var där. En stor skillnad i och med det, men min anledning till att jag känner så och att varför jag är glad att jag hamnade på SCÄ är för att jag får göra misstag och dem blir inte arga för det. K låter mig få göra misstagen och istället för att bli arg så försöker få mig att att hamna på rätt väg och så mycket mer. Det är lite svårt att förklara såhär men hon hjälper mig istället och stöttar istället för att typ anklaga och bli arg som dem på Mando gjorde typ. Och för mig är det en självklarhet att jag säger hellre SCÄ än Mando för det finns så mycket mer än en äs som Mando inte riktigt förstod (iallafall i mitt fall för att sätta en klarhet). Jag kan inte riktigt förklara med ord, det är lite svårt med det här ämnet och med allt som rör det så som känslor och tankar plus mycket mer.Nytt matschema-papper och älskar verkligen k:s handstil som syns i hörnan :).Hoppas att ni har det bra och mår bra! /Ems ♥

Jajamensan

Jag har en tid på SCÄ idag och för mig så är det bara bra! Jag blev faktiskt glad över det igår, och när jag har fått vård för äs förut på Mando så var jag inte så alls. Jag är visserligen glad idag också. Men jag tänkte lite på det här med skillnaden mellan SCÄ och Mando. Jag känner att jag fick rätt vård i och med SCÄ eftersom det har fungerat bättre för mig plus att få en helt underbar behandlare/psykolog där. För mig så funkade inte Mando alls för mig, deras metpd var inte något som passade mig alls. Sen kanske det är hur jag har varit och är i nuläget, jag menar bara att en del saker fungerar bättre än andra för alla människor. Det är ändå så enkelt kan jag tycka, för man måste få den vård för ätstörningar som passar just en själv. Det kan låta väldigt självklart men det är inte så självklart att hitta rätt och gå rätt väg med rätt vård. Det som inte funkade för mig kanske funkar för någon annan och tvärtom, det som fungerar bra för mig kanske inte funkar för någon annan. Det finns alltid något som är rätt för alla, det gäller bara att hitta det och kämpa på. Man är aldrig ensam heller för den delen även om man känner sig det och se till att ha rätt människor som gör dig glad och får dig att ändå kämpa på när det är som jobbigast och svårast. Jag har känt mig ensam och övergiven, velat sluta kämpa men jag hittade mina guldkorn och jag kämpar även om det inte är lätt och man får även bakslag men det tillhör. ♥ /Ems(Bild från mando och mobilen. En bild som kan säga mycket men ändå så lite)

Men varför inte?

Jaha, då vaer det måndag och vardagen börjar smått och gott komma tillbaka igen. Är så skönt på ett sätt för då kan man sköta sitt och inte behöva känna sig iaktagen hela tiden. Man känner att man har ögon på sig hela jäkla tiden och man inte kan vara sig själv och bara sköta sig själv liksom!
Aja, skriver kanske lite mer senare men nu tänkte jag kolla på något klipp och sen är det skype om typ tio minuter som gäller :)
Men nej, hoppas att ni har haft det bra i helgen och haft en bra start på 2014!
Kram Kram
Ems
(älska min eviga fotbollsfrsyr som jag alltid hade när jag spelade ;))
 

Att hata ett ord!

Jag hatar ordet "måste" för att jag vill inte att saker ska bli något man absolut måste göra. Det ska vara något man vill göra för sig själv och inte bara måste bara för att andra vill det eller att man sätter ett måste på sig själv. Förstår ni vad jag menar? Självklart så finns det ju saker som man måste göra som man inte alltid vill men alla måsten är ju för hemskt på något sätt. Jag menar att varför måste man se just den filmen eller göra just den saken för att någon annan säger: "du måste...."! Varför förväntas det? Jag känner mig så galen på många sätt med just sådant och även andra saker iofs men det handlar inte om just ordet man hatar eller så vidare. /Ems

Men eller hur?

Jag är så upp och ner just nu, vet varken ut eller in längre. Snart ger jag upp hela skiten och bara slänger in handduken. Under två veckors tid har det verkligen varit värre och jag har varit värre i vissa beteenden. Visserligen så vet jag att vissa saker är på g och då lir det alltid värre på olika plan också, det spär på helt enkelt. 
Orkar inte mer med detta heller, och orkar inte förklara mig så mycket mer heller för den delen. Det är vissa saker som jag bara tar med några två personer och det är under de omständigheterna då jag känner mig som allra säkrast så att säga. Jag vill inte trigga igång något hos mig själv för jag vill inte spä på allt som jag känner och går igenom just nu!
 
/Ems
 

Hahaha!

Jag känner att just nu ikväll behövs det lite skratt! ;P
 
Första är med Jennifer Aniston när hon gästar Ellen :D 
 
Andra klippet är med Joseph Gordon Levitt, Stephen Merchant och Jimmy Fallon
 
 
Älskar de här klippen och man ler och skrattar och jag tycker att det är väldigt kul iallafall ;P
Kram Kram
Ems
 

Målade naglar och godis!

Japp, det är fredag och jag ska försöka äta godis utan att göra vissa saker efter som jag har gjort allt för länge!
Sedan så har jag målat naglarna, det blev rött nagellack. Jag har flera färger men det röda jag har från depend är den absoluta favoritfärgen och även märket är en favorit. 
Den som vill göra mig glad kan gärna ge mig sådant eller något från Iittala, det är det som gör mig extremt glad typ ;P. Jag är knäpp, jag vet men man måste ju få ha något som gör en lugn och glad eller hur? För mig är det nagellack och Iittala-affären/saker som kan göra mig väldigt lugn och glad!
 
 
Kram kram
Ems

Kan man?

Jag undrar en sak, kan man vara för snäll? Jag menar om man tillåter någon att såra en gång på gång och inte förstå vad man gör? Finns det något som heter för snäll?
Det var bara en liten tanke jag hade och skulle gärna vilja ha svar på det men det kanske man tycker olika om och vet vad som är bäst för en själv?
Kram kram
Ems

Nytt år men samma problem!

Sitter här och tänker på att det är nytt år men sitter fast i samma saker. När ska allting sluta liksom? Jag känner att jag inte gör något med mitt liv och jag inte är värd det alls. Varför ska allt vara så svårt för? Även om jag vet att jag säkert gör en massa förändringar i och med att jag går i två olika behandlingar men man känner sig ändå värdelös på många sätt, hur säger man det till någon som ändå finns där för mig och lyssnar på mig. Jag har väldigt svårt för det där fortfarande med att aäga vad jag tycker, känner och mår.
Jag kom in på dessa tankar redan på nyårsafton efter ha fått den förstörd av ett enda samtal, även om det inte var förvånde att det kom från den personen men ändå. Jag blev allt på en och samma gång kan jag säga men den personen förstår inte alls vad hen gjort mot.
Aja, det var lite om nyår och tankar om olika saker!
Och jag har börjat älska strumpbyxor och leggings mer och mer. De senaste i samlingen är prickiga strumpbyxor!
Kram kram
Ems