Lite bilder från veckan!





plånka/sl-korts hållare! ;)







Men hallå!

Ja, jag hittar inte orden för rubriken för det känns som att det ändå inte överens stämmer med det man skriver typ, fast det kanske är en känsla bara!?! Fast jag vet inte...
Aja, en salig blandning från dagen och i det stora hela så har dagen varit helt okej men samtidigt så har jag haft ångestattacker och lite så vidare. Självklart har jag ine med mig min vid behov-medicin som var meningen, klantigt? Ja, kanske men samtidigt så könde jag mig ganska söker och kunde ändå tänka att jag har hemma och att de kanske skulle kunnas få hjälp om jag frågade men man vet ju aldrig eller hur var det? ;)
Aja, annars så är det inte så mycket för dagen förutom typ att det är ju fotboll snart och jag tänkte att jag ska försöka fixa att skriva en sak och skicka iväg det och duscha fast det är väldigt optimistiskt men jag är så när det gäller tid ibland! ;)
Men hoppas att ni mpr bra och har haft en bra dag! 
Kram Kram
Ems
 
 

<3 <3

Enjoy! 
 
Och kan lätt säga att efter ett samtal så känns saker lite lättare eller mycket lättare . 
Även om jag inte skriver så mycket här är för att jag inte har mått så bra men jag könner nu att jag kanske börjar lite mer men det är liksom allt efter hur jag känner mig också!
Hoppas att ni mår bra och har det bra!
Kram Kram
Ems

Friday!

Det är fredag och helgen ligger precis framför mig! Det är med mycket ångest och sådant som jag går in i denna helg men jag är i stort sett klar med mitt matschema för dagen! Men helgen är faktiskt ett oksäkert kort för mig, vilket den alltid har varit och detta är första helgen utan matdagboken vilket känns annorlunda och konstigt plus nervöst. Och det är ju en nyhet kanske? Att jag inte har en matdagbok menar jag, för den är ju första veckan utan och jag är glad att jag lyckades säga nej och så, men vi har en deal och dne är att om jag känner att det inte går så tar vi till den men annars ska jag vara utn vilket gjorde min behandlare lugnare och det kan jag faktiskt gå med på!
Och jag ska ta blodprover på måndagmorgon, fick även remissen i hand även om den skickades via datorn men läkaren ville vara säker på att den kom iväg!
Men nu tar jag och säger tack och hej för jag ska titta på tv lite. Men hoppas att ni får en underbar och varm helg! Plus hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems
Och vi har haft bildterapi två gånger denna vecka och det gillar jag ;) även om jag saknade musikterapin idag!
 

Ångest och så.

Jag har känt mig så ångestfylld och mår allmänt dåligt, tänker inte påstå något annat eller ljuga.
Blir då väldigt tyst och säger väldigt lite. Och det känns som att jag inte vet vad jag ska göra eller vad jag vill.
Och har haft ett samtal som betyder mycket! A, du är underbar och ett stort stöd för mig! ♥
Men nu är jag extremt trött och sliten men det har varit en lång dag med mycket ångest och så, men med vissa bra saker!
Kram kram
Ems ♥



Hatar pollen!

Åh, jag hatar pollen speciellt när ögonen blir svullna och röda. Jag hatar verkligen det och all ångest som jag har just nu!
Jag har inte orken och så mycket att skriva just nu! Jag är så ångestfylld och mår inte bra! Men jag hoppas att ni mår bra och har haft en underbar helg!
Kram kram
Ems ♥



<3 <3 <3

Med ett samtal med en viss person så blev min dag räddad. Och jag hoppas att du vet hur underbar du är!
Efter denna långa dag så säger jag nästan tack för mig och lägger mig men samtidigt vet jag att ju tidigare jag somnar desto tidigare kommer jag upp på morgonen, vilket inte kanske är så lyckat heller!
Aja, vad annars? 
Jag känner att jag har inte så mycket att skriva om, eller jo det kanske jag har egentligen men vart ska jag börja egentligen? Och vad ska jag skriva? Det är liksom så svårt att hitta vad man vill skriva om  och så, även om jag skulkle vilja skriva mer om hur det går med dagvården och så, så känner jag att det är så mycket som pågår med mig där och mycket som kommer upp till ytan vilket resulterar i att jag har extremt mycket ångest och så vidare. Jag jobbar mycket med mig själv just nu och det är inte lätt, det är ingen dans på rosor och det har ingen påstått heller iofs men det är ett enormt jobb och det är extremt jobbigt just nu, och vill dra ner på maten typ för att slippa ångesten som kommer efter maten och plus allt som kommer upp nu när man äter som jag har dolt genom att inte äta eller ha mitt andra självskadebeteende(som pågår än idag).
Vad mer? 
Jo imorgon så är det att åka hem en snabbis på förmiddagen(eftersom vi inte har en aktivitet på förmiddagen) och hämta och skriva ut ett papper som behövs till på torsdag! Och sen tillbaka för att äta lunch och vara på dagvården under resten av dagen!
Aja, nu så tar jag och avrundar och detta var lite kort och gott om saker plus lite tankar!
Kram kram
Ems
 <3

Trött!

Jag är jättetrött och mår inte så himla bra rent psykiskt och jag vet inte ens vad jag ska säga eller skriva. Jag funderar på om jag ska be om vissa saker men frågan är då vem man ska fråga eller be om den hjälpen eller vad man ska säga. 
Aja, sitter här och känner mig väldigt ångestfylld och inte så glad, men samtidigt så känns det bra med att det är måndag imorgon för att då kommer man tillbaka till SCÄ och rutinerna som man ändå har med att gå upp varje morgon och är där 9-15 varje måndag till fredag!
Vad mer? Det finns inte så mycket att berätta just nu, förutom typ att jag försöker få igång vissa saker och att jag är så otroligt rädd för andra saker. Och jag måste ha bestämt mig till imorgon vad jag vill göra på tisdag, och jag är så velig och rädd i och med det beslutet.
Aja, nu ska jag väl ta och titta på Mästarnas mästare och sen får vi se vad som sker!
Hoppas att ni har haft en bra dag och en bra helg!
Kram Kram
Ems

Men hej!

Ja, trodde att jag skulle kunna vara en lite bättre dag igår men jag fick ångest- och panikattack under musikterapin, gick ut en stund och en i personalen fick mig att lugna ner mig och gå in igen efter ett tag. Jag orkar inte förklara allt för ingående om saken här.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer eller så. Just för att jag känner mig så ångestfylld och mår inte bra!
Men jag skriver lite när jag mår bättre och hoppas att ni mår bra! Och att ni får en bra dag och helg!
Kram kram
Ems ♥



Jag lever!

Jag lever men igår var det en dag som var väldigt blandad. Men jag tog mig igenom saker som blev jobbigt av olika anledningar, och jag stannade kvar även om det var alldeles för mycket men men.
Annars så ska jag snart ta och gå, det är fredag och det är sista dagen för veckan på SCÄ och sedan är det helg. Jag brukar inte gilla helgerna men vi får se hur denna går helt enkelt.
Aja, nu tänkte jag bara ge er ett klipp ch hoppas att nå har en bra fredag!
Kram Kram
Ems 

Hej!

Så härligt att kunna ta ledigt halva dagen från dagvården och åka till underbara M och I! Det behövdes kan jag säga men det enda som jag känner nu är att jag missade en tid som jag helst inte ville göra eftersom det är en tid som betyder mycket för mig. Är så arg på mig själv för det och ska fasiken skriva det i pannan alltså för det är inte okej att vara så virrig och glömsk.
Annars då? Jo, jag ska åka och lämna en sak och jag hoppas att det går igenom. Och jag har pratat med min behandlare och på torsdag morgon så kommer mamma vilket gör mig extremt orolig. Plus att på tisdag ska jag och min behandlare typ fika och så vidare, är ganska nervös och orolig för det också! Aja, tänkte avrunda nu men jag skriver mer imorgon eller när jag har lust och mår bättre!
Kram kram
Ems ♥



<3

 

Adjö helgen!

Det är söndagskväll och jag är glad över att helgen är slut. Jag har hunnit med en del och hållit mig borta ganska mycket.
Men jag känner att jag inte har så mycket att skriva just nu och jag kanske ska ta och skriva när jag känner att jag har mer att skriva. Speciellt inte när jag inte mår så bra och har rätt mycket ångest och så.
Hoppas att ni har haft en bra helg! Plus att ni mår bra!
Kram kram
Ems ♥



Hej!

Just nu är jag hemma och är trött. Men veckan har varit ganska stabil ändå får man väl säga, den har varit relativt bra!
Jag orkar inte skriva så mycket idag men jag tänkte ge er en liten uppdatering :).
Hoppas att ni har haft en bra vecka och mår bra! Och hoppas ni får en bra helg!
Kram kram
Ems ♥


Can't be the only one!

Hallå där!

Ledsen för en veckas uppehåll men jag har verkligen haft världens ångest över saker och ting vilket har gjort att jag inte haft ork till något annat än det jag ska göra just. Att liksom fokusera på mig och att vara på SCÄ är det för mig just. Jag vill det och imorgon så ska jag dit igen och då tänkte jag att jag ska säga saker till olika personer och bara bra saker då av olika anledningar.
Aja, just nu så önskar jag att tiden kunde gå snabbare än vad den gör men bara för dagen typ eller helgen också. Och insåg att jag ska äta lite nu men jag skriver mer senare ikväll eller imorgon eftermiddag beroende på hur jag orkar och mår!
Hoppas att ni har haft en bra valborg och dag hittills!
Kram kram
Ems ♥