Samboliv

Som rubriken säger så lever jag som sambo med min finaste J, det är en av det bästa sakerna att få vara sambo med honom. Det enda som är jobbigt i det hela är grannarna, dem är allt annat än repesktfulla om man säger så. Men vi står brevid varandra och gör det bästa av den situationen, våran relation är stabil och vi delar på saker och ting som man gör i ett samboliv/förhållande. Inga konstigheter, just nu är jag själv i lägemheten och tvättar. J är iväg på annat. 
Att tvätta är så tråkigt men är ändå något som behövs göras precis som att städa. Har snabbt dammsugit av också precis, det värsta. storstädningen får vänta någon dag. 
 
Det var länge sen jag skrev men det har varit så mycket annat som har varit på agendan och en del saker har hamnat i bakgrunden och en av dessa saker är bloggen. Det är inget som jag vill ska hamna så längt bak men man måste göra prioriteringar ibland och det är det som har hänt här.
 
Jag utför yoga varje vecka och har precis börjat kunna stå på huvudet, en liten uppdatering sen sist :), jag går fortfarande i dbt och går i gruppen till i slutet av december någon gång. Slutfasen i gruppen, det har varit en lång resa som har gått upp och ner men en bra resa 
Jag vet inte om det finns så mycket mer att berätta om just sådana saker som händeer just i livet. 
Mina ätstörningar är under kontroll, jag håller på att sätta ut en medicin och jag kämpar på i mina problem osv. Det finns saker som är bra men även saker som behöver fixas fortfarande men jag har utvecklats, men min resa är inte klar. 
På återseende inom kort
Puss och kram
Ems