En önskan!?!

Jag har en önskan om att bli från ätstörningsträsket men just nu så känns det så långt borta just nu när man hetsäter och använder olika metoder för att bli av med det, för att sedan gå på diet. Min vikt pendlar och jag är rädd att dem på SCÄ kommer säga att jag inte är sjuk, men samtidigt så vet jag att jag är sjuk och behöver hjälpen. Men vad gör man åt nervositeten? Och hur hanterar man det? Vad skulle hända om jag inte är tillräckligt sjuk? Vad skulle ske om allt går åt helvete?
Det är så mycket som spinner i huvudet och jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska hantera det. Det är alldeles för mycket att hantera känner jag!?! Men det är något som jag får ta och prata med psykolog E om för att jag känner att dessa tankar och känslor får jag prata med henne om för att hon kan ju hjälpa mig med det där också. Sen har jag en tid till psykologen jag ska ha under psykolog E:s semester, fick samtal från den psykologen idag och bestämde en tid. Var lite oväntat att få tiden just idag, för jag trodde att jag skulle få den nästa vecka av psykolog E men men nu är det iallafall bestämt och har tiden stående i agendan.
Aja, det var lite tankar från idag och jag orkar inte skriva mer för jag ligger nämligen hemma och sjuk just nu så jag orkar inte skriva mer!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Tisdag!

Det är tisdagskväll och om mindre än en timme så är det är premiär för "Allsång på Skansen" med Måns Zelmerlöv, där har vi nästa favorit bland svenska artister. Det finns några artister i Sverige som jag gillar och dem är Måns Zelmerlöv, Peter Jöback, Gyllene Tider(Det mesta med Per Gessle är bland favoriterna), Nicklas Strömstedt, Agnes, Petra Marklund(Aka September) och så finns det några till men har bara enstaka låtar som jag gillar med dem så.
Aja, ska kollar för tillhör sommaren att titta på allsång liksom, det har man gjort så länge man kan minnas, är jag ensam om det? Jag är ung men känner mig gammal bara för att man kollar på det, men det känns som att det är tradition att kolla på det!?!
Annars så har jag varit hos psykologen E och det var ett givande samtal faktiskt och för att vara ärlig så blir det lite bättre med förtroendet för varje gång jag är där. Och nu har jag åtminstone ett namn på vem jag ska få ha under psykolog E:s semester, en sommarvikarie helt enkelt eller vad man kan kalla det, så nästa vecka kommer jag förmodligen få en tid till den personen. Hoppas att det vara går för sig med förtroendet och så vidare med denne person också.
Sen har jag gått och hållit igång ett tag i en värme som har varit helt underbar men ändå så har man svettats, vilket är ovanligt för mig eftersom jag är oftast kall oavsett vad det har varit för väder ute. Aja, ska ta och avrunda nu men vi hörs!
Men, vad har ni haft för er då i denna värme? Och hur mår ni?
Kram Kram
Ems
 

Stockholm i natt!

Hej sitter här igen efter att ha cyklat och insett att jag inte kom till skanse för att lämna in cykeln gick inte, alltså så störande. Men aja, fick iallafall en cykeltur fram och tillbaka till djurgården. Sen så har jag hunnit med att må ännu sämre i ätstörningen. Så kul eller inte!!
Aja, tänkte bjuda på en låt som jag verkligen älskar och så skriver jag senare igen för jag tänkte att jag kanske skulle hanlda lite nya kläder och så.
Peter Jöbacks Stockholm i natt är ju helt underbar eller vad tycker ni?
 
Videon förstår jag inte riktigt men vad gör det när jag älskar peter jöback och hans usik!
Kram kram
Ems 

En tid av något!

Hej, efter ha haft en period och tid som inte har varit helt bra så ska jag försöka att komma igång igen med att skriva igen. Men vad ska jag skriva om?

Idag är det iallafall psykologen E som gäller ganska snart och sedan ska jag faktiskt till skansen för att möta upp mormor och morfar. Får se vad som händer sen och ikväll blir det att träffa upp lite folk. Aja, ska göra mig iordning lite mer för att strax gå också. Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Glad Midsommar!

Säger glad midsommar lite sent men hade en dag igår som inte kändes helt okej med ätstörningen och så, hetsåt och tog tabletter som vanligt. Senaste två veckorna typ har varit hemska just med dem sakerna och idag så mpr man inte så bra. Är väldigt trött efter ha kommit hem vid två-kvart över två någonstans och sen att ha tabletter i sig är inte världens bästa grej. Men jag hade en kväll/natt som ändå var okej med vänner och speciellt en som man kan vara sig själv med! 
Och just nu för tillfället så sitter jag här och bara försöker få tiden att gå tills jag ska iväg, orkar inte vara hemma speciellt inte när en viss person är hemma för då blir det kaos och personen gör så att en annan blir påverkad och så blir det två mot en, medans den tredje inte gör ett piss. Så är det här hemma och vad ska man göra? Eller nu så ska jag bara fylla i lite papper om en ansökan för att få förtur till en lägenhet, vilket man även behöver läkarutlåtande på men det kommer jag få just för att jag har en sådan psykisk påfrestande situation här hemma och detta kan vara ett steg på vägen för att bli bättre och må bättre.
Aja, ska nog ta och fixa lite saker och skriver mer sedan och ursäkta för tystnaden men det har varit jobbiga dagar de senaste dagarna så hoppas ni har förstående med det!
Hur mår ni? Och hur har eran midsommar varit?
Kram kram
Ems
 

Den långa vägen?

Just nu känns den långa vägen till frihet från den slaviska ätstörningsvärlden lång, även om jag kanske har fått upp min vikt en del men samtidigt så hetsäter jag och använder vissa metoder som en galning, vilket inte är bra. Det finns inget mellanting för mig antingen äter jag inte eller så hetsäter jag. Vad ska man säga? Jag orkar inte mer, och jag behöver vård för allt detta nu och inte sen? Men jag kan säga att efter läkartiden jag hade igår och jag hade kommit hem så hade kommit ett brev till mig från SCÄ och har en tid om men månda typ, en vecka innan man fylller år! Kul? Nej, men vad ska man göra. Måste man så måste man för jag kan inte hålla på såhär längre och min kropp är redan slutkörd efter lite mer än en veckas hetsätning :/ och metoder för att bli av med det. 
Läkartiden igår gick bra och det var en akuttid eftersom det var så mycket som sades, som gjorde psykolog E orolig. Vilket är förståliegt men jag slapp vissa saker iallafall, tack och lv för dessa saker hade jag inte klarat av. Och även om det var bara läkaren jag och läkare S igår så gick det bra, förvånansvärt bra. Jag har väl förstått att både psykolog E och Läkare S inte vill mig ont och att min tillit och mitt förtroende för dem två växer hela tiden även om det är bra bit kvar så har jag ändå gjort små framsteg så som att börja öppna mig lite mer och mer, att våga be om hjälp och så. 
AJa, ska nog ta och fixa mig iordning och gå ut snart i ett underbart väder eller ja, det är molningt men soligt också med värme. Och vad ska man göra när inte tunnelbanan och sådant fungerar eller ja iallafall en av linjerna på tunnelbanan, jo man får gå och så vidare. Det ör kaos med vissa bussar, en tunnelbanelinje och någon linje på pendeltåget här i stockholm och detta inför midsommar, välplanerat? Vem vet? Men nu är det iallafall så men jag slipper det när jag bor typ mitt i Stockholm och har gå avstånd till det mesta ;).
Några förslag på vad jag kan skriva mer om?
Kram Kram
Ems
 

Bloggtorka?

Jag har haft en liten Bloggtorka och har inte haft orken till att skriva de två senaste dagarna. Igår så var jag hos läkaren och jag har varit helt ifrån mig för den tiden men det gick dock bra! Tack och lov, är så glad att jag har fått en bra psykolog och läkare som bryr sig och verkligen ser mig och vad jag behöver för hjälp och så. Aja, skriver mer senare när jag har datorn igång och så, hur har ni haft det?hur mår ni? Och vad har ni för planer för dagen? :)
Kram Kram
Ems

Utlovade bilder

Enjoy!
Hoppas ni gillar bilderna!?!
Kram kram
Ems

Bilderna kommer!

Bilderna kommer så fort jag har hittar adaptern, som jag har förlagt igen. Tror att jag ska minnas vart jag har lagt den men icke sa nicke. Men dem kommer jag lovar men tänkte att jag skriver lite nu och letar strax.
Idag har jag varit hos psykolog E och det pratades ut om en del saker och det slutade med prat om vissa saker och en tid hos läkaren på onsdag, kul? Nej, för jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka om vissa saker, Men jag tänker inte säga alltför mycket nu eftersom inget är säkert än. Aja, sen är det fortsatt med hetsätning och tabletter som gällt här, vilket har resulterat i en svullen mage och lite viktuppgång, inte kul det heller. Men nu är det hårdträning, hur många gånger har man inte sagt det och hetsätit ändå? Men ska försöka med hårdträning från och med imorgon.
Sen så har powerwalk utfärdats idag också, den var på nästan två timmar, så skönt med en lång pw som tog ordentligt för att man kände verkligen hur muskler arbetade och så. 
Aja, ska fortsätta leta efter adaptern nu så att bilderna jag har lovat kommer upp här ;).
Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?
Kram kram
Ems

Hello

Sitter och tänkte bara skriva snabbt efter ha gått en promenad, Vilket var väldigt skönt, och missade regnet som tur var. Eftersom det spöregnade och haglade lite plus att det blixtra och dundrade också. Aja, bilderna kommer imorgon. Har inte hunnit överföra dem, och jag kommer överföra dem så fort jag har kommit hem efter psykologen E imorgon. Från och med imorgon är det hård O diet som gäller igen.Efter en vecka med hetsätning och viktuppgång så är det diet och träning som gäller igen.
Aja, hur har eran varit idag? Hur mår ni då?
Kram Kram
Ems

Hej!

Ledsen för igår och att jag inte skrev men har haft det riktigt jobbigt och har inte haft orken till att skriva alls. Jag har mycket inom mig och mycket problem med maten och med ätstörningen och så vidare, så imorgon blir ett att prata med psykolog E och säga att det här går inte längre för senaste veckan har jag typ hetsätit som att jag inte har sett mat förr och sedan tappat räkningen på olika tabletter och metoder på hur jag ska göra för att bli av med det. Jag har gått upp, visserligen bra enligt vissa men min kropp är nog ganska förstörd för tillfället och min mage är uppsvullen som tusan. Har ont i magen och skulle behöva göra vissa saker men det går inte för tillfället.
Men aja, idag har jag gått en liten promenad hittills sen så har jag lagat piroger och hållit på hemma med olika saker, så som lite städningen, kortspel och ska förmodligen börja städa lite mer snart igen, kanske tvätta fönstrena och sedan så ska man väl kanske gå och lämna lite kläder till stadsmissionen, vilket man kanske borde göra snart för dem stänger tidigt idag. Och även om kläderna inte är så lämnar jag bort dem för att jag har så mycket kläder så jag behöver inte dem. Bättre att ge sådana saker till stadsmissionen eller liknande organisationer för att det känns som att det kommer till användning och överflödet går till personer i nöd, beroende på vilken organisation man väljer. Eller hur är det där? För jag vet att stadsmissionen hjälper hemlösa och personer i nöd så vitt jag vet. Men aja, skriver mer ikväll och då kommer förmodligen kanske en bildbomb också.
Hur mår ni denna dag? Och vad har ni gjort i helgen?
Kram kram
Ems

QI-Junkie

Alltså, jag älskar QI och kan inte sluta titta på det. Visserligen finns det avsnitt som är mindre roliga men så är det väl med alla serier, där det finns avsnitt som man tycker mindre om. Eller tänker jag fel? Någon som har någon serie eller så och tycker så som jag tycker?
Aja, QI är helt underbart och jag älskar brittisk humor, den är helt annorlunda än den svenska humorn. Dem kanske vågar skämta om mer saker? Eller vad vet jag?
Aja, om ni vill se vad QI handlar om så kan ni titta HÄR för ett ihopklipp av QI, annars så kan man kolla på avsnitt av QI på BBC entertaiment och om ni inte har kanalen så finns det på youtube och på någon sida där dem har massor av serier och så.
Aja, det är dags för att kolla på Qi nu och sedan är det duschen som gäller!
Hur mår ni? OCh vad har ni för planer?
Kram Kram
Ems

Hej!

Sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva idag! Idag står det stilla, men kan säga att det mesta från igår har lagt sig. Jag har inte lika mycket oro och stress över hela med hjärtat längre, men man blir ju rädd när man får ont sådär i bröstet men när man får ett lugnande besked så blir man genast lugnare själv och man kan gå och lägga sig på kvällen och somna utan att bli orolig. Aja, plus att hela grejen med EKG:et och när man gör det med alla känslor som kommer med det!
Sen har jag inte gjort så mycket idag förutom har varit ute och gått lite plus städning. Sen snart så ska jag gå en promenad till och ska möta mamma för att handla lite, upp och lämna det och sen åker hon för att fira en person och ha trevligt. Ingen aning vad man ska göra ikväll, får se vad som sker och händer!?! 
Aja, tänkte bara skriva snabbt och skriver mer ikväll förmodligen! Men hoppas att ni mår bra och har en bra fredag!?!
Kram Kram
Ems
 

EKG-krångel!

Japp, som det står i rubriken så har jag gjort ett EKG idag eftersom jag har haft så konstigt ont i bröstet de senaste dagarna men värst var det i natt så jag gick upp till min VC och fick först träffa en sjuksköterska och jag fick berätta lite sen blev det doktorn som undersökte mig, hon ville att jag skulle göra ett EKG. Här kommer strulet, fick sitta och vänta ett tag innan jag kom in i de rummett där dem gör EKG och sådant, men väl inne i rummet så börjar EKG-Maskinen krångla. Saker kom inte upp som dem skulle och så vidare(tre personer som försökte, den siste och tredje personen kom på problemet där sen), sen när det väl var klart och jag hade fått lapparna på mig och ligger där så börjar nästa sak att krångla nämligen läsningen av själva hjärtat. Jaha, så sjuksyster täckte över mig och var tvungen att hämta nästa person som försökte att få igång det och mycket var det. Men det kom igång till slut efter allt slit och möda med en liten sladd som hade glapp och var verkligen så att det var millimetergrej på sladden så kom läsningen igång och jag slapp ligga där längre än några minuter. Tack och lov för att det var över, jag gillar inte min kropp som den är och kunde inte riktigt slappna av, även om jag vet att det är deras jobb och dem är vana vid det så är det något som inte känns rätt för mig. Jag och min kropp är inte vänner precis, och jag vill inte visa min feta kropp för någon så kändes det obekvämt för mig att visa min kropp, även om man var tvungen för detta EKG. 
MEn mitt hjärta såg bra ut iallafall för efter EKG:et så var det tillbaka in till läkaren (efter en liten stunds väntan) som sa att det såg bra ut och det var nog bara stress eller oro och att jag skulle ringa till min psykolog om dessa symptom blev värre för det kunde vara det som spökade plus vad jag ha utsatt den för de senaste dagarna :/. Och att läkaren visste om min psykolog stog i journalen, och i min jornal står det väl mycket om diverse saker som jag har haft ich vilka mediciner osv som jag har haft så jag behövde inte säga så mycket, tack och lov för det.
Men aja, mitt hjärta ser bra ut iallafall och jag är inne på andra dagen med typ att bara äta, känner mig så tjock men som tur är så har man vissa tabletter som sitter i fortfarande så förhoppningsvis så har man inte gått upp så mycket. Jag vill inte bli större och måste sluta äta så förbaskat mycket!
Aja, snart är det äl dags tillbaka till VC för blodprovning men då behöver jag inte vänta så länge heller för då är det bara att gå till blodprovningen och labbet på en gång och då får man bli stucken av en man faktiskt tycker om, för jag har blivit stucken av henne förr och jag gillar henne. Hon är snäll och pratar även ganska mycket med en, hon pratade lite med en idag även om jag inte skulle till labbet så.
Jag gillar min VC för de flesta som jag känner igen är snälla och dem tar en på allvar oavsett vad det gäller.
Oj, vad mycket text det blev nu men hoppas ni orkar läsa och allt är bra plus att jag är lugnare nu när jag vet att hjärtat är som det ska! Men nu är jag ganska trött efter bara ha sovit cirka 4 timmar totalt i natt! Men men det är väl mitt egna fel. 
Hur mår ni denna regniga dag? Vad har ni för planer för resten av dagen?
Kram Kram
Ems

Framtagning av bilder!

Jag har tänkt att jag ska framkalla lite bilder, men vilka är bäst och närmast? 
Får fundera en stund till på det och sedan så känns det som att jag äter och äter och får aldrig nog, även om jag vet att jag behöver vikten så blir det alldeles för mycket för mig och jag har världens panik över det!?!
Hatar det här med hetsätning och sväl om varannat!!!!!
Vem vet om jag kommer bli frisk eller om jag ens får hjälp!?!
Aja, ska lsuta skriva nu och skriver mer ikväll och jag har nog bestämt mig nu på vissa saker och så vidare.
Kram kram
Ems

När och hur?

Nu är jag så trött på det här med att äta "normalt" och sedan använda olika metoder för att bli av med det!?! Jag behöver verkligen hjälp nu nu nu för att min kropp börjar bli svag och jag orkar inte mer. Hela kroppen bara skriker att den inte orkar. Men hur påskyndar man något som man vet tar tid? Man vet ju att det är väntetider och sådant? Men om ens kropp börjar kännas svag rent fysiskt och att man känner att kroppen inte är i bra form för allt man utsätter den för? 
Det måste ju finnas något sätt att påskynda det hel eller? 
Och när och var ska man ringa om det behövs hjälp nu och inte om några veckor? Är det någon som vet? Eller måste man vänta ut tiden även om kroppen säger ifrån rent fysiskt just nu? Och man känner att psyket blir ännu sämre av att man håller på med att "hetsäta" normalt och sedan göra sig av med det och för att sedan svälta sig? Någon som skulle kunna hjälpa och svara på hur det hela funkar? För det här går inte längre känner jag, vill ju inget hellre än att bli av med en sak. 
Skulle vara till stor hjälp,  om jag fick svar på om det går att påskynda på något sätt? Och vem och när ska man ringa isåfall som kan hjälpa till på så sätt? Plus vem kan man få hjälp med att ringa om man har problem med att ringa?
Tacksam för någon som vet och kan säga! 
Vi hörs snart igen!
Hoppas att ni mår bra och har det bra i solen?
Kram kram
Ems

Trötter!

Är en riktig trötter just nu och jag vet inte om det är medicinen som gör det eller om det är min kropp som är helt slut! Och vågen visade ett upp nu ikväll, visserligen mycket vätska men ändå, panik panik panik men får se imorgon bitti hur mycket som försvinner och så vidare. Jag vet att det hela inte funkar längre men vad ska man göra när man fortfarande väntar på ett bedömningssamtal på SCÄ och får se om jag ens kommer in eller så pratar jag med psykologen E och säger att det här går inte längre och hon kan påverka at det går snabare eller något, vad vet jag? För jag orkar inte med det här längre, jag orkar inte med vågen som hela tiden man går upp och ner på under dagen...Jag hatar hela grejen med ätstörningar och ångest!! Det här funkar verkligen inte längre, jag klarar inte av det varken psykiskt eller fysiskt längre. Min kropp börjar bli utmattad och jag var precis tvungen och springa in på toaletten för att spy pga utmattning, hur jävla kul är det liksom? Inte kul alls, så nu måste man ta det lugnt imorgon och ta det försiktigt med intag av mat pga att man mår fortfarande illa. Fuck ätstörningar och sådant skit, just nu så känner jag så men samtidigt så kan man inte låta bli att träna rxtremt mycket och äta lite, Vad är felet på mig? Jo, juste ännu en form av självskadebeteende som jag inte kan blir kvitt. Där är väl en del av borderlinen som kommer in också ioförsig för den som inte ved vad borderline är så kan man läsa HÄR om vad borderline och vad det innebär. Och det kräver proffsionell hjälp både med att få den diagnosen och att få hjälp med den, vilket ioförsig jag har fått/får just nu.
Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt ur en serie jag kollar på och sedan är det nog att sova för mig även om klockan inte ens är tio men är helt slut efter denna dag med cyklingen och min långa pw plus sedan att spy av utmattning så nu är säger jag god natt för idag!
Hur mår ni? Och tänkte fråga om vad ni vill läsa om och vad ni vill se mer eller mindre av?
Kram kram
Ems

Cykeltur och powerwalk!

Sitter här med datorn i köket och väntar på att de andra ska bli klara med samtal och vad de håller på med, eftersom vi ska spela lite kort innan Svergie spelar VM-Kval mot färörarna, vilket man ska se eftersom jag är ju ett sk "fotbollsfreak" eller vad ska man kalla det. Ska ni titta på matchen? 
Annars då? Jag är hemma nu efter en lååång powerwalk som var så skön men ändå jobbig, hade mjölksyra och kände mig illamående av utmattning under i stort sett hela promenad men nu har det börja lägga sig och sitter och dricker en burk med Zero cola, den enda cola jag i stort sett dricker. Och jag har väldigt ont i benen efter både powerwalken och cykelturen som var fram och tillbaka till djurgården, mitt älskade djurgården. Vi cyklade även lite på Djurgården och sen hem igen. 
Jag kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon i benen!
Men nu ska vi spela lite plump.
Kram kram
Ems

Dagens outfit!

Här kommer dagens outfit!
Prickig kjol och Ett linne, även en tunnare tjock tröja kommer komma till. 
Och allt är ifrån H&M
Detta är inför en cykeltur som snart ska ske ;)
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Trött

Just nu sitter jag och bara försöker ta det lugnt men det är aldrig lugnt med när det gäller mig men man kan alltid försöka. Jag är riktigt trött efter idag då först jag var hos psykologen E och det kändes bra att få ut sig vissa saker och så ska jag pröva en ny medicin och se om det blir effekt av den och denna ska ha mindre biverkningar och det kanske är lika bra för mig för den andra jag hade var inte okej speciellt inte med olika saker som skedde med den medicinen i verket och så.
Aja, sen kom jag hem åt lite och sen åkte jag till mormor och morfar en stund, sedan var det upp till M och även I som var där, A var där en stund för att sedan åka på möte. Så skönt att kunna prata med dem och dem sviker inte som många andra gör även om det kan bli mycket med mig! Och jag vet att dem skulle säga ifrån om det skulle bli för mycket för dem och dem skulle inte vända ryggen som vissa andra gör, visserligen så tänker jag på vissa som jag tror att jag har kommit över men det påverkar mig fortfarande och mer än vad jag tror och vill erkänna. Men aja, sen var det att åka hem och hämta ut den nya medicinen och hem göra mat till de andra.
Sedan har jag varit på promenad och bara gått med musik i öronen som jag alltid har när jag är ute och själv, för annars skulle jag aldrig kunna gå ut själv om jag inte hade musiken i öronen och det är knappt att man klarar att gå ut med någon annan i familjen ibland och då är det illa.
Aja, det är min dag det och nu ska jag väl gå och spela lite kort och vara lite "social" bara för att upprätthålla något som inte känns okej alla gånger.
Hur har eran varit? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

God Morgon!

Det är måndag morgon och jag sitter här och skriver, känns ovant att skriva såhär tidigt men nu när jag ändå är vaken och inte har något att göra till jag ska gå till psykolog E.
Vi får se vad som sägs där idag efter vad som kanske kommer upp idag, måste säga vissa saker verkligen men vågar man det? Vågar man för att man är rädd på vad som kommer ske när man säger det eller är det något annat som gör att man inte vågar? Eller är det för att man känner att det är förbjudet at prata om?
Sen så är det så mycket med upp och ner i humöret som är en del av borderlinen, visserligen så hade jag lite så innan men de ssenaste tre åren har det bara vuxit till sig och min psykolog tänkte på just borderline när jag berättade om det, att jag hade vissa beteenden och så. Tack och lov att man fick lite svar på varför man är som man är, jag är tacksam för det just för att man känner att det nu finns rätt hjälp att få även om det är svårt att be om hjälp så kanske är det bra at be om hjälp när det gäller detta för att kanske bli friskare och bättre? Men det är så svårt att be om hjälp för mig oavsett vad det gäller!
Men aja, det var lite tankegångar och ska nog ta och titta på nyhetsmorgon innan man går, vilket är ungefär om en halvtimme eller så tittar man bara på nyheterna och sedan något annat!
Vad har ni för planer för dagen? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Paniken!

Paniken som kommer efter att man käkar lite godis istället för det man hade planerat! Fick världens ångest för det och gick en låååång powerwalk efter det och har inte ätit något efter det vilket är bra för mig enligt mig själv! Kämpar emot det hela och jag vet att det hela inte är bra men jag kan inte hjälpa det. Jag kan inte hjälpa alla känslor och all ångest jag får så fort jag äter eller all ångest jag har konstant. Men jag har samma vikt nu som jag hade i morse så förhoppningsvis så har jag gått ner till imorgonbitti eftersom man samlar ju på sig vätska under dagen och om jag har samma vikt nu som imorse så borde man har gått ner! Förstår nu vilken konstig uppfattning man har med vikt men jag kan inte kämpa emot det "monster" man har i huvudet, det är alldeles för svårt just nu eftersom det är så mycket som sker och händer så att man inte kan hantera detta också. Jag måste få ut känslorna lite grann också, genom att skriva och imorgon så kommer jag få ut känslor ännu mer förhoppningsvis när man ska till psykologen på förmiddagen, men vad ska man göra resten av dagen?
Aja, ska nog ta och avrunda nu, orkar inte skriva så mycket mer! Men hoppas att rean dag har varit bättre än min! För min har varit upp och ner på så många plan!
Hur mår ni annars denna söndagskväll?
Kram kram
Ems

Svag!

Jag känner mig svag rent fysiskt och mår illa, känns som om att jag kommer bli sjuk igen :( men jag kan inte bli sjuk till imorgon! Håller tummarna för att det inte blir så utan att det är bara något eftersläng från sist, att man aldrig ska få slippa grejen, vet inte om det är någon baktierie som inte riktigt vill försvinna som gör det eller alla hetsätningar man har utsatt kroppen för den senaste tiden och alla tabletter!?! Aja, får hoppas att det går över men det känns lite bättre efter ha fått dricka lite grann!
Sen så har jag och mamma varit på medeltidsmuseumet idag, vi gick inna det började regna som mest och vi hamnade även i slottskyrkan. Slottskyrkan var fortfarande fin efter igår och vi hamnade där först innan museumet och när vi var inne och kollade runt i kyrkan så började det självklart att regna plus att blixtra och dundra! Regnade som bara den, vad gör man då när man inte hade med sig regnjackan utan bara paraply? Jo, man går ändå vidare till medeltidsmuseumet, jag var lite blöt men mamma var genomblöt för hon hade bara regnjacka och trekvartsbrallor på sig. Sen bestämde vi oss för att gå till city för att åka hem och slippa regnet. Men när vi väl kommer utifrån perrongen så har det börjat spricka upp och är uppehåll. Roligt? Nej, inte precis för jag vill ju ha promenaderna och allt sådant. 
Aja, det var dagen hittills och ska väl gå en lång powerwalk snart också för illamåendet börjar lägga sig och jag är ganska stolt för jag har inte ätit mer än två åpplen idag och ska njuta av ett till senare ikväll, det är mina planer det att inte äta så mycket mer än ett äpple eller kanske en hårdbrödmacka med lite lite smör eller philidelphiaost.
Får se vad som sker och hur jag mår senare och vad jag känner för.
Hur har ni det i regnet/denna mulna dag?
Kram Kram
Ems

God förmiddag!

Det är söndag och jag känner att det är hemskt att det fortfarande är helg för jag kan inte sköta mig själv på det sätt jag är van vid. Vilket gör mig stressad och ångestfylld. För de andra förstår inte vad grejen är med det hela med mat och så vidare för mig, dem tycker att det är bara att skärpa till sig, men så enkelt är det ju inte precis. Men nu har jag en annan diet än dem och tänker inte ändra min diet. Det vet dem och äter bara lågkalori saker, även om det är mjölkprodukter eller vad det nu kan vara. Aja, så enkelt är det och man kan förklara det med att man inte har en mage som klarar av vissa saker eller att den inte är som den ska vara, vilket den inte är ioförsig men att bli trodd på det är en annan sak!?!
Annars då? Jo, imorgon bär de av till psykologen E och jag är nervös som vanligt. Jag blir alltid nervös, vilket jag inte vet varför för jag har ändå för troende för henne och känner henne plus har ju gått hos henne ett bra tag så det borde inte vara ett problem men blir alltid nervös som sagt. Jag vet inte om man blir nervös för att man ska prata om saker som är förbjudna att ens säga högt för mig själv och om känslor som jag inte vill känna och så vidare. Men men, imorgon ska jag vara fullständigt ärlig med vissa saker och de saker tänker jag inte säga här för att jag vill inte att någon ska bli orolig eller vad det nu kan komma för känslor med dessa saker.
Aja, ska ta och avrunda nu men skriver snart igen!
Hur mår ni? Och vad händer idag då?

Dagens inhandling!

Nytt enkelt svart linne, älskar denna modell och kommer från H&M 
Ny prickig kjol, har börjat älska prickigt och denna kjol kommer även den ifrån H&M
Kunde inte motstå denna söta lilla filur, en liten söt igelkott från en butik i Gamla stan.
Aja, tänkte bjuda på dessa tre bilder från dagens lilla shopping och sedan så tänkter jag börjar skriva ite mer nu när jag har tillfrisknat och mår bra igen. 
Hur mår ni då? Och vad har ni haft för er denna dag?
Kram kram
Ems

Sommaroutfit!

Dagens Klädsel kommer ifrån H&M, det är t-shirt och shorts
Kram Kram
Ems
Ps
Mår mycket bättre idag och ursäkta för lite blurrig bild!

Fortfarande sjukling!?!

Ligger fortfarande hemma och är sjuk, kan inte äta normalt heller. Har bara fått i mig kanske tjugo gram godis och 4 hårdbröd mackor med pyttelite Philadelphiaost på. Druckit har jag gjort lite grann också, jag tycket att det är jätteskönt att inte kunna äta normalt men det blir bråk om det hela här hemma för att de andra tycker att det är bara att äta fast för mig är det inte så. Speciellt inte när man är sjuk så kan man inte äta normalt så enkelt är det, dem är ju likadana om dem skulle vara sjuka så vad är skillnaden? Aja, får ta mer om maten en annan gång för just nu orkar jag inte ta itu med ätstörningen heller för den delen så.
Skriver mer när jag har orken till det!
Hur mår ni denna ljuvliga dag?
Kram kram
Ems

Sjuk!

Ligger hemma och är sjuk! Vet inte om det är efter hetsätningen idag eller om det något plus att jag har tagit tabletter som jag väntar på att dem ska verka. Hoppas att dem gör det snart, för att jag har världens panik efter att ha gått upp ett och halvt kilo efter hetsärningen. Mer säger jag inte om det.Så bloggen kommer stå still ett tag nu så att jag hinner bli kvitt det jag har råkat ut för, vilket liknar någon slags magsjuka typ.Hoppas ni mår bättre i detta underbara väder!?! Vad har ni gjort under nationaldagen?
Kram kram
Ems

Studentfirande!

Jag har haft fullt upp med att vara iväg på olika saker typ hela dagen. Det hela började med att jag träffade K och lämnade en studentpresent till henne och vi gick runt en del och bara pratade sen. Kom hem en stund för att fixa mig iordning och vänta på att mamma skulle bli klar för att sedan gå upp till kusinen som tog studenten idag, matmässig var det ingen höjdare, jag åt lite men inte allt för mycket så jag borde inte ha gått upp något idag eftersom jag har gått väldigt mycket idag. Och jag slapp att äta efterätt eller fiak rättare sagt för att jag inte tålde det som dukades fram. Fick en del fina bilder och även en på mig och min faster som jag verkligen gillade, jag brukar inte gilla bilder på mig sjävl men just denna gillade jag.
Men nu är jag hemma och skriver lite här för att uppdatera lite om dagen och förklara lite till tysnaden under dagen, och jag kommer skriva lite mer imorgon då det är inte så mycket inplanerat! Men det är skönt att inte ha så mycket inplanerat heller.
Aja, hur har ni haft det? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Lång dag

God morgon/förmiddag. Sitter med mobilen i högsta hugg och skriver här medans jag kollar på nyhetsmorgon och nyheterna, man vill ju hänga med lite om vad som händer här omkring i världen och Sverige! Ikväll blir det studentfirande för min kusin, och jag är inte överförtjust i att gå eftersom det serveras mat men får ta en liten portion för att jag känner att det skulle bli för mycket annars. Aja, det kommer bli en lång dag och en lång helg när mamma är ledig på fredag också. Aja, skriver kanske senare för ska nämligen träffa en kompis en också för att lämna en studentpresent till henne :)! Och så ska jag köpa blommor. Hur mår ni? Och vad ska ni göra idag? Kram kramEms

Hej!

Det har varit en lång dag med att vara på resande fot och knappt varit hemma. Jag har hunnit med det ena och det andra, har träffat V en kompis och gick en ganska lång promenad och sedan så kom jag hem en stund för att sedan gå in till city med mamma och den promenaden i var ganska rask för att vi skulle hinna med en sak som jag absolut var tvungen med, och jag köpte ett buddahuvud av silver från Indiska. Ska ta foto av den och visa men just nu så har jag inga bilder på den. Och sedan så gick vi till hemtex och jag fick en tidig present av mamma också därifrån. Det var en kudde som jag har tittat på ett tag och velat ha så det fick jag av mamma istället.
Vad mer? Jo, var hos mormor och morfar ett tag och hjälpte dem och tänkte att jag skulle hälsa på M och A men dem hade inte hunnit upp och jag orkade inte vänta så jag åkte hem för ett tag och sen möte jag upp V då. Så det var min dag och just nu sitter jag här och skriver och ha inget vettigt att skriva om känns det som!?!
Vad vill ni att jag ska skriva mer om? Eller inte skriva om?
Hur har eran tisdag varit? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Här kommer bilderna!

Kläderna kommer från Ginatricot och H&M, Tunika och leggins
 
Allt Kommer från H&M, väst T-shirt och shorts
 
Muggen fick jag som present och kommer från Indiska
Kram kram
Ems

Hello!

Sitter i köket med datorn och snart så är det fotboll som gäller här hemma.
Och bilderna kommer snart lovar måste bara överföra dem också. Är lite lat och har inte gjort det än, kommer förmodligen i paus av fotbollen eller efter matchen.
Hoppas att ni tittar på Sverige ikväll och hejar på dem!
Kram kram
Ems

Ledsen!

Ledsen för att jag inte skrev igår men jag hade en riktigt dålig dag igår av olika anledningar. Men nu så sitter jag med mobilen och skriver, har precis varit hos psykolog E också så då känns lite bättre. Och får se om E ringer idag eller inte för att hon skulle prata med läkare S om min medicin och så får vi se vad som händer!?! Sen så ska jag eventuellt träffa mamma när hon slutar och gå en promenad till city eller så!?! Det väntas och se vad som händer och sker! Helgen är slut och det är måndag! Skönt på ett sätt men inte på andra, men det är iallafall fint väder och varmt ute. Vill ju ha värmen och solen, annars fryser man ju och det vill jag inte. Aja, skriver mer senare och då med bilder för jag hittade adaptern!
Hur mår ni?
Kram kram Ems

Bättre!

Mår bättre än vad jag gjorde tidigare, och imorgon så är det sista dagen för helgen och då kör vi sten hårt på att jag fortfarande är sjuk och inte kan äta "vanlig" kost även om jag är i stort sett frisk redan nu, det var bara något som irriterade mig men ändå kan köra på det ändå imorgon. Utan att någon tänker på det!?!
Aja, annars sitter jag och har världens ångest för att jag har gått upp fyrahundra gram på bara ren vätska, vilket jag borde veta och speciellt efter en stor kopp te men har världens panik, men det kommer ut ur en på ett eller annat sätt. får se vad vågen visar på imorgon bitti.
Vad mer? Jo, skrev jag om att papperna från SCÄ kom igår? Men det gjorde dem iallafall och det var papper som komplettering för remissen och sådant som jag skulle fylla i själv, som dem är ifyllda och pålagda redan, gjorde det igår när jag hade kommit hem första och andra gången på eftermiddagen eftersom jag var inte hemma när posten kom nämligen. Sen har jag inte så mycket mer nytt att berätta direkt.
Imorgon så ska jag träffa en kompis och jag hoppas att personen inte avbokar och speciellt inte i sista stund som alltid eftersom det är en bit för mig att tag mig dit också så därav så hoppas jag verkligen att personen inte avbokar typ fem minuter innan som hen alltid gör typ.
Aja, nu orkar jag inte skriva mer men vi hörs imorgon igen!
Hur har ni haft det idag? Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Trött och seg!

Jag känner mig lite bättre idag men är fortfarande inte helt återställd efter igår kväll men jag tänkte testa och gå ut om ett tag bara för att se hur det går och om jag känner mig bättre efter lite frisk luft. Men jag kommer skippa kvällens evenemang som jag skulle gå på, jag skulle på klassträff men det är inte så smart att äta middag ute och så när man är sjuk. Aja, ska ta och avrunda lite nu och jag hittar fortfarande inte adaptern så bilderna får vänta så att ni vet!
Hur mår ni? Och vad ska ni göra idag?
Kram kram
Ems