Ingen Brasa!?!

Det blir nog inte någon brasa i år heller eftersom den börjar om fem minuter på Riddarholmen och det kommer inte hinnas, även om man bor inte sådär jätte långt ifrån. Men men det blir nog en promenad om ett bra tag tror jag iallafall!?! Det var prat om det och jag vill ju så gärna ha den där promenaden, eftersom jag har överätit idag!!! Men aja, ibland måste man visa sig "normal" när det gäller mat bara för att lugna ner andra!?!
Aja, ska ta och gå och kolla hur det blir och så vidare.
Men hoppas att ni mår bra!
Ha en bra valborg!
Kram kram
Ems

Hello!

Dagen känts lång men kanske är det för att jag har varit uppe sen, ja vem vet när. Men jag har iallafall varit hos psykologen idag och det gick helt okej, vi pratade om olika saker, ganska mycket saker faktiskt men det kändes bra idag att få prata om vissa saker eftersom en del saker Har påverkat eller påverkar mig ganska mycket så det var lika bra att få prata om det och så.
Annars då, det är valborg idag och jag har tänkt att bara ta det lugnt och nästan strunta i att gå till någon brasa plus att festa järnet bara för att det är just valborg tänker jag inte heller göra för det är inte jag och det är inte så kul heller, att festa är inte så kul. Visst kan jag gå ut och ta en cider eller så men att festa är inte en rolig grej längre, kanske var det kul när man var 18-19 år men inte nu...
Men det finns lite planer iallafall, men snart är det dags att börja fixa middagen så att den är klar tills mamma kommer hem, och hon slutar om en timme så det är nästan dags att börja nu för det kommer ta tid att göra i ordning och fixa den.
Aja, men hoppas att ni får en bra Valborgsmässoafton och ta det lugnt idag!
Glad Valborg :)!
Kram kram
Ems

Att somna!?!

Snart är det dags för att lägga sig för att komma upp imorgonbitti då jag ska iväg till psykolog E på morgonen, och jag känner att det gäller att försöka kunna somna relativt tidigt kanske för att komma upp. Och jag är nervös som vanligt, men just inför imorgon så är det något speciellt vet inte riktigt varför. Eller kan det vara för att kag har så mycket tankar från min tonårs-tid när jag gick på BUP i huvudet just nu, efter igår!?! Jag vet inte varför jag blir så påverkad av det och varför just nu? Sen att varför ska man träffa på sina gamla psykologer eller behandlare just nu för? Är det för att man har förträngt mycket av de åren jag gick på BUP och även på Mando i omgångar och att det kanske är ödet att jag ska träffa på dem nu så att jag ska ta itu med det nu för att jag måste det till slut ändå och att det är lika bra nu?
Jag har ingen aning men nu är det som det är och jag har så mycket i huvudet och så mycket känslor som jag måste ta itu med, jag orkar inte kämpa emot det ännu en gång även fast jag vet att jag måste för jag kan inte fortsätta att förtränga det hur länge som helst heller. Aja, imorgon är det bara att berätta och säga hur jag känner om vissa saker plus allt som pågår både inom mig och runtomkring mig!!
Annars så är det inte så mycket mer att berätta eftersom jag berättade det mesta i förra inlägget, om vad jag hade gjort och så, men jag kan säga att jag blev lite gladare att ha fått träffa M idag eftersom jag var så pass nere efter gårdagens möte med en viss person. Men men, nu sitter jag här oh försöker trötta ut mig själv så att jag kan somna om ett atg så att jag inte bara ligger och rullar runt i sängen för att jag är så orolig och har så mycket känslor som inte kommer ut.
Har satt igång spotify för att lyssna på musik för det brukar hjälp ibland om man ens orkar lyssna på det för att man är så pass sur, arg ledsen eller vad det nu kan vara. 
Aja, ska väl ta och försöka stänga ner för dagen och så hörs vi snart igen!
God Natt
Kram kram

Hej!

Nu sitter jag här igen och har varit iväg ett tag, jag var och hälsade på M. Vilket var skönt och behövligt efter gårdagen när jag träffade på min gamla BUP-psykolog G. Det har fortfarande inte lagt sig med alla känslor och så vidare, tack och lov att jag ska till Psykolog E imorgon. Jag känner att det är välbehövligt att ha tiden imorgon med gårdagens känslostorm, som även speglar på mig idag och sedan att jag ska till Mando på torsdag. Fast jag vågar nog inte riktigt slappna av riktigt än med Mando och den tiden som är inbokad då, eftersom man vet ju hur det var förra året och så.
Aja, just nu så finns det väl inte så mycket mer att berätta precis iallafall inte för stunden men får se om jag skriver senare igen eftersom jag kan behöva skriva av mig lite mer med olika saker sen men just nu så känner jag att det inte går att skriva helt och hållet vad jag vill, eftersom jag har mamma bredvid mig som är nyfiken som Nicke Nyfiken typ.
Men hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems

God förmiddag!

Klockan är inte ens tolv än och jag har redan ätit alldeles för mycket men samtidigt så har jag redan gått över min träningsplan som jag har satt upp för mig själv. Så jag har nog fått bort det jag har ätit, förhoppningsvis!?! Jag hatar det här med ångest, mat och träning när det gäller i dessa sammanhang men jag vet inte vad jag ska göra åt det heller för att man vill verkligen göra allt för att se bra ut inför sommaren 2013 och bli smal, eftersom jag inte är smal nog!?! Vad ska man göra när man inte ens vågar säga något till någon om det heller, eller jag säger det här men jag vågar inte erkänna det högt eller till någon som jag kanske borde säga något till!?!
Men aja, annars så ska jag alldeles strax gå iväg med min bror och ska kolla på löparskor, eftersom min bror behöver ett par nya med tanke på dem han har är för små. Mina löparskor är perfekta och jag behöver inga nya för tillfället, mina är ju också köpta förra året så dem är inte så gamla heller.
Men aja, hoppas att ni får en bra måndag och en bra start på veckan!
Hur mår ni annars?
Kram kram
Ems

Lång promenad!

Precis hemkommen efter ha träffat en kompis och gått en riktigt lång promenad med honom, gick från stan till normmälarstrand och hela den biten till vätsterbron och över bron in på centret i hornstull och sedan under Sös till Skanstull och sedan mot södra Station för att han skulle hem. Sen nu är jag är hemma efter typ tre timmars promenad och att bara vara ute, inte behöva tänka på något alls typ.
Men när vi var i Centret i Hornstull så kommer allt tillbaka till mig, eller iallafall tiden då jag gick på BUP eftersom där träffade vi på min gamla psykolog ifrån BUP. Den psykologen jag gillade när jag gick på BUP, och samtidigt så har jag försökt att förtränga den tiden därifrån eftersom det är såmycket från den tiden som man har problem med än idag och det får mig att insse att jag kan ha lika många år kvar att kanske komma ifrån allt man har just nu. Så allt kom verkligen tillbaka ifrån mina senare tonår och från det att jag hamnade i deprissionen och senare även ätstöringarna, och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det och hur man ska tänka omkring det när man tänker efter för det är ju ändå det där att det är en del av mig men ändå så vill man blicka framåt på något sätt och så sköljs allt gammalt över en när man träffar på någon som man har träffat när man var tonåring. Det blir något som man måste hantera för att det gamla sköljs över en och man minns sin första tid på BUP och även då man fick byta till henne man träffade på idag, det är inga vidare minnen under den perioden, fast det finns  även bra minnen från den tiden med henne som man träffade på!?!
Men aja, får prata med min psykolog E på tisdag och allt det som kom upp i och med det som kom upp idag med minne och likanande saker som är svårt att hantera ibland, speciellt när man trodde att man hade trott att det är något som tillhör historian men ändå tillhör mig och mina problem nu..
Aja, var tvungen att skriva av mig lite grann angående Hela grejen med BUP och min gamla psykolog därifrån som jag gillade då och åsynen av henne gjorde mig lite skakig och ledsen på något sätt. Men aja, får skriva av mig mer om det senare eller imorgon eller så när jag har lugnat ner mig och har fått lite mer distans till det eftersom det hände liksom idag och gjorde mig så pass ledsen, skakig och så vidare som det ändå gjorde har ändå sin påverkan.
Men hoppas att ni har haft det bra under eftermiddagen och en bra söndag!
Hur mår ni?
Ha en bra forsatt söndagskväll, för mig gäller fotboll nu när man precis har precis ätit också :).
Kram kram

Min outfit för dagen!

Dagens kläder!
Den stickade tjocktröjan kommer ifrån Gina Tricot, jeansen kommer från H&M och t-shirten plus strumporna kommer också ifrån H&M. 
Kram kram
Ems

Storstaden!

Det är snart dags att gå in till stan och möta upp en kompis, som jag inte har träffat på ett bra tag nu. Vi planerade en promenad idag och så får vi se vart vi hamnar ;). Har redan hunnit med en liten kortis och sen blir det förmodligen en ikväll också, beror lite på hur jag känner mig och hur det ser ut här hemma plus hur humöret är på alla för man måste få det att se ut som att man bara vill ha frisk luft typ.
Men aja, annars så sitter man med laptopen i knäet och skriver medans man också sneglar på OI, älskar det programmet, det får en att skratta även om det inte hjälper alla gånger men det är för tillfället då man slipper kanske ångesten för en stund fast ändå inte. Speciellt när man känner att man är alldeles för stor och har ätit alldeles för mycket redan. Får komma på något smart ikväll senare när det är middag...Allt för att slippa ångesten och alla bråk med olika personer av olika anledningar!
Hur mår ni denna söndag?
Hoppas att ni får en bra söndags eftermiddag!
Kram Kram
Ems

Fotboll!

Jag är en sådan som älskar fotboll, både att spela själv och att kolla på och mitt absoluta favorit lag är Fc Barcelona, det är laget som är högst upp på listan men sen gillar jag även Manchester United i Premier Leauge men inget lag slår Fc "barca". Och den senaste tiden har Barcelona börjat svacka lite så man undrar vad det är som gör det, är det för att dem börjar bli slutkörda såhär här i slutet av säsongen? Eller vad är det? Jag förstår att alla lag har svackor och så, det är deras jobb och man måste ju få ha dåliga dagar där också eller hur? Alla hamnar i svackor oavsett vad det gäller för jobb och personerna i sig, allt kan ju inte gå helt perfekt hela tiden!?! Även om jag är en sådan som vill att det ska gå bra för dem hela tiden men man har ju insett att man kan inte vinna allt hela tiden och att det kan inte gå bra hela tiden heller. Så enkelt är det, och "Barca" är väl klara för ligaseger så för mig duger det länge plus att Man United är ju klarar för ligaseger också så det blir ju glädje där också :). Men aja, hoppas att ni har haft det bra idag och i detta underbara väder som har varit!
Hoppas ni mår bra!?!
Kram kram
Ems

Årets första!?!

Jaha, då var årets första mingolf-runda avklarad. Minigolf är kul och det är ett nöje som man kan göra utomhus när det är fint väder ute, med mycket sol och lite molningt. Idag var det jag och mamma som spelade och det var i tanto som vi spelade, på mitt älskade söder. Söder och dess höjder är så vackert speciellt denna årstid och under sommaren. Vi var även till Hornstull och dess nya köpcentrum vid tunnelbanan och det var ganska okej, var ju fräscht iallafall men det är ju ungefär lika många affärer som vid Ringen i Skanstull men nu har man ju ännu mer val vart man vill gå. 
Och nu så är det bara att göra iordning mat för att det är lördag och det blir tidig middag för mamma och en blandning av både lunch och middag för min bror, eftersom han jobbar på lördagar och ingen äter lunch där på lördagarna eftersom det är öppet så pas kort tid. Och jag har redan ätit, men bara sex tuggor köttfärs för ett tag sen och lite bröd sen inget mer, har lyckats ganska bra med detta idag eftersom det har varit lite bröd och sen två frukter och dryck. Har även ätit lite choklad och popcorn men det var inte ens hundra gram tillsammans, och jag har gått till hornstull och sen ner till tanto därifrån och sedan hem. Sen gäller det en till promenad ikväll med mamma och eventuellt min bror, beror på om han ska iväg eller inte. Idag har jag inget planerat och det är skönt för då kan bara göra det man vill utan att behöva anpassa sig efter något som är inplanerat.
Aja, annars så ligger jag på alldeles för hög vikt men sen har jag ju fortfarande en viss sak och då blir det ju mer vätska i kroppen och sen så brukar man ju diffa under dagen pga det man dricker och så. Men idag så ska jag hålla mig borta från att äta något mer, det ska nog gå väldigt bra för jag har en ganska bra vilja när det gäller mig själv och saker med saker som jag tror starkt på. Sen är det ju så at jag är ju så upp och ner med allt och mitt humör så att allt med maten beror på hur jag mår och själva dagsformen, och sen är det ju allt det där med borderlinen som gör allt mycket värre. Speciellt när det gäller humörsvängningarna som jag har, där jag kan gå från att le och skratta till att vara ledsen och gråta på bara några sekunder.....
Aja, ska nog strax  börja skära lite saker och sedan steka upp det som de andra ska äta :).
Hur mår ni denna lördag och det härliga vädret?
Hoppas att ni mår bra och ha en forsatt trevlig helg!
Kram Kram 
Ems

Köpa blommor!?!

Dagen fortskrider och jag ska snart gå och köpa blommor, rosor som mamma ska ha av olika anledningar. Jag vill inte avslöja allt för mycket om det eftersom de är väldigt personligt och vill inte av olika anledningar sätta mig själv i någon konstig position. Men annars så går dagen och jag har inte så mycket planerat direkt. Men promenad och så blir det iallafall och jag har en idé för att klara av kvällen och slippa vissa saker. Men aja, skulle bara uppdatera lite efter gårdagens låånga dag utan möjlighet att ta och sätta sig ner för att skriva.Hur mår ni? Kram kram

Måste bara lägga upp lite musik/musikvideos från Youtube

Emeli Sandé-Read All about it part 3(lyrics)
 
Zara Larsson-Uncover(lyrics)
 
Gotye-Somebody That I used to now(feat Kimbra)
 
 
 Coldplay-Fix you
 
 
Några favoriter bland alla låtar och grupper/artister jag älskar och tycker om
Kram kram

Från det ena till det andra!?!

Jag har verkligen hunnit det mesta idag, rent känslomässigt alltså...Jag har gått från att le(även om det inte kanske har varit helt äkta och ärligt men ändå) till att gråta och världens ångest. Ioförsig så har jag ågnest konstant mer eller mindre men just idag har jag pendlat så mycket och ångesten har grott sig större och större hos mig pls att jag har haft ett orosmolnm över mig som heter duga, men insåg senare att vissa saker som jag hade oroskänslor över kunde jag ta itu med imorgon eller på fredag om det inte blir som det ska, för det är på fredag som vissa saker ska komma och inte imorgon, insåg det efter ha kollat på ett papper där det stog vissa datum och sådant på så det borde inte vara några problem! Håll tummarna för det och jag hoppas verkligen att det går bra nu, iallafall lite bättre småsteg som det heter. Jaja, detta tar vi itu med då det börjar krångla isåfall om det skulle börja krångla men det tror jag inte att det skulle göra.
Men för att gå tillbaka till mina jävla humörsvängningarna och hur jag blir när min borderline visar sig på det sättet så blir jag som ett monster typ, och då är det inte nog med det utan då ska man få en massa annat också som gör saken ännu värre, det är ju så jävla typiskt att det ska bli så :(.
Annars då? Jo, det ble inte att träffa den jag skulle ha träffat idag, för att hen kunde inte. Ovanligt? Nej verkligen inte eftersom denne är expert på att avboka hela jävla tiden. Jag börjar att tappa tålamodet med det hela och börja tänka på att ställa ett ultimatum till hen för detta påverkar en annan jättemycket och hur man tänker på hela vänskapen och så vidare...
MEn aja, ska försöka fixa till designen lite till för ett bättre utsenne får vi hoppas kram kram

Onsdag!?!

Det är onsdag och jag sitter med panik men inte över det vanliga som jag brukar ha utan det är utav något helt annat. Men jag orkar inte förklara allt just nu men sitter iallafall med världens panik för att vissa saker inte syns och det är liksom orolighetskänslor för det, så det kanske är mer orolighet än panik!?!Ja, det är nog så men det kommer nog gå bra och igenom, ska man nog tänka. Det är väl bara att för att man inte ser detta som gör att man blir orolig och blir panikslagen för att man inte ser det och det är ska komma imorgon, om det inte har kommit något i vägen eller om det inte kommer på fredag istället. Men men det är bara att vänta och se vad som sker under dagen och så vidare.
Aja, det är onsdag och får se om jag ska iväg sen eller inte, beror allt på denne person som jag ska träffa. Annars så blir det att träna och gå låååångapromenader idag! Jag tänker inte låta någon eller något hindra mig för detta är något som jag är inställd på. Men men ska snart börja göra situps och armhävningar som jag alltid gör på oavsett hur jag känner mig eller mår, jag har en riktig "tränarhjärna" eller hur man ska säga.
men, aja ska fortsätta att titta på dokumentären som jag tittar på!
Men hur mår ni och hur har ni det?
Kram Kram
Ems

Fotboll!

Ikväll är det fotboll som har gällt/gäller men nu tar jag en paus av olika anledningar. Sen så har man hunnit träna i pausen på matchen och ska fortsätta efter också för jag är inte klar med min egna träning. 
Annars då? Jo, dage har fortgått genom två promenader, städning och träning här hemma, plus har lagat mat till de andra...
Sen imorgon blir det väl kanske, men bara kanske att träffa en kompis men jag säger bara kanske eller om man ens vågar säga något om det för man vet aldrig med denne person. Denne person avbokar hela tiden, och inte såhär ett tag innan utan det kan vara bara fem minuter innan man ha bestämt en tid osv..Varför gör man så? Det är inte en engångsförteelse heller utan hela tiden, och personen fattar inte vad hen gör heller med tanke på hur person är och säger om man ifrågesätter och säger till om hur det känns osv för en annan. Jag fattar inte varför man ska en försöka när man inte når fram till hen och varför man inte når fram? Det är inte bara jag som säger och klagar om detta, så man tycker ju att någon gång borde man fatta och kanske ta en titt på hur detta beteende kan påverka andra!?! Även om hen är snäll så påverkar detta mig jättemycket av olika anledningar, men hen fattar inte att man kan förlora jättemycket på detta. Även om jag inte är perfekt och kan göra misstag men jag vet om det och försöker ändå ändra på mig och inte göra om samma misstag igen, men men aja man kan inte ändra på sig om man inte vill det eller inte ens vill inse saker och ting.....
Vad mer? Jo, jag har en sak som jag inte riktigt får ihop med olika saker. Det går verkligen inte ihop och måste undersöka dessa saker ännu mer men jag har ju sådana stor problem med olika saker så jag vet inte riktigt hur det ska gå till men men får se hur det hela blir :/.
AJa, ska ta och avrunda nu men vi hörs snart igen! 
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Hej där!

Nu sitter man och bara tar det lugnt innan en promenad ska gås och vet inte hur långt det ska gås. Maten har gått bra, det har varit en del frukt och en omelett med grönsaker saker. Och detta ska jag fortsätta med, för det känns bra med att äta så och det är bra för att rensa kroppen på olika sätt ;). Annars så är det inte så mycket som har hänt, iallafall inget roligt på så sätt att skriva om ;). Men aja, ska ta och kolla lite på tv nu! ;)Kram Kram Ems

En dag!

Jag tog en dags paus från blogg, men igår så kände att det blev alldeles för mycket med olika saker och bloggen hamnade inte i fokus då. Men nu är jag här igen och skriver ;). Har varit uppe med tuppen känns det som, men nej det är nog alldeles för tidigt för ganska många ;). Men var uppe vid åtta och gjorde mig i ordning för att sedan gå nästan på en gång för att träffa min psykolog. Ibland så har jag förmiddags/morgon tider och det är ioförsig bra men ibland så är jag så pass trött att jag inte inte orkar gå för att jag har sovit dåligt. Idag var det en sådan dag då jag inte riktigt vill gå upp eftersom jag hade en sådan dålig natt denna natt :/ men jag pallrade mig upp och gjorde mig i ordning och gick sedan, orkade inte ens med frukost fast jag äter ju så sällan frukost så det är ju ingen skillnad ioförsig...Men nu är jag hemma igen och vet inte riktigt vad det ska bli av denna dag, har inget direkt planerat men får se, jag är en sådan som gärna tar lite dagen som kommer och inte planerar allt för långt fram, även om vissa saker måste planeras så behöver inte allt bli planerat :). Plus att man vet ju aldrig om man bli inringd och behöver jobba även om det går så upp och ner med dessa jäkla vikarietimmar. För ibland kan det gå hur länge som helst innan dem hör av sig och sedan hör dem av flera dagar i veckan för att dem behöver vikarier, det är jättekonstigt men det är ju ändå så det kan bli kanske...
Aja, ska ta och avrunda nu, men skriver mer snart igen!
Hur mår ni denna måndag?
Kram kram
Ems

Lördagskväll!

Det blir en lugn lördagskväll med tv-tittande och ett program som jag gillar att titta på. "Andar, finns dem?" är det nämligen, och oavsett om dem är på riktigt eller inte så gillar jag att titta på detta program. Jag älskar sådana program eller ja "Andar, finns dem?" och "Det Okända" älskar jag att titta på, för att se vad som har upplevts och så vidare sen får man avgöra själv om det är sant eller inte...
Hur ser ni på andar och så? Tror ni på Andar och spöken eller gör ni inte det? Jag skulle gärna vilja vet hur man ser på det, jag tycker att sådant är intressant och jag skulle gärna diskutera ämnet med olika människor för att bara se hur olika/lika man kan vara!
Aja, nu ska jag kolla på tv:n för det börjar alldeles strax :)!
Kram Kram
Ems

Lite mer bilder!

Nu kommer det mer bilder, fast denna gång ifrån när jag, mamma och min bror var ute och körde bil(eller ja, min bror körde och mamma och jag var passangerare?)
I väntan på grönt ljus, på vägen hem!
 
På motorvägen
 
Köpte ett nytt prickigt påslakan på Ikea :)
 
På väg hem
 
PÅ väg utåt, mot Ikea ;)
 
Månen tittar fram(dock inte så synligt!) och på motorvägen
 
 
Motorvägen!
 
Hej då Ikea, syns snart igen!
Bältet på, för att åka hemåt. Bältet ska alltid vara på!!!
Motorvägen
 
Kungens Kurva, på väg hemåt
 
Min älskade converse, sitter i bilen på väg hemåt
 
Sittandes i bilen på motorvägen ;)
 
Hoppas att ni mår bra och har det bra denna lördagskväll! 
Vi hörs mer snart igen, kanske lite senare idag, vem vet? ;)
Kram kram
Ems
 

Fotobomb!! :)

MItt lilla ord med ljus som doftar lavender och lite olika sorters ljushållare. Ljushållarna är en lotusblomma, En sittande buddism munk och sen två ljushållare från Ikea! Hjärtat är en dekorations sak av glas, som jag fick av min ena faster och farbror när jag tog studenten. 
 
Min bokhyll från Ikea och serien Billy? tro att det är den serien iallafall, får dubbelkolla sen.
 
Här ser man min tv och tv-bänken, som är ifrån Ikea också (det mesta av mina möbler kommer ifrån Ikea)
 
Mina nu växter som inte är så stora och inte mycket för världen än, men dem kommer växa till sig och bli allt större, dem kommer stå i flera år om man sköter dem rätt. Kommer byta krukor allt eftersom dem växer och så vidare ;)  
 
Jag är en sådan som älskar att skriva mycket både här på bloggen och i olika skrivböcker, vet inte hur många anteckningsböcker jag har men det är typ fem-sex stycken och alla(Förutom kanske en eller två) har ett par sidor som har blivit skrivna på 
 
En sida ur anteckningsboken från ovan där jag har skrivit en massa ord som bara har dykt upp och så har jag skrivit ner, ibland blir det så, och det är när man inte orkar sitta och förklara vad alla ord betyder just för mig.
 
Min absoluta favoritpenna nu för tiden, om man ska göra mig riktigt glad så får man gärna köpa sådana här pennor. ;)
 
En påse med massor av armband med olika sorters pärlor och en egen touch på många av dem. Dem är gjorda av mig och jag funderar på om jag ska ge bort eller sälja för en billig peng och sedan ge bort det jag tjänar till någon välgörenhet av något slag. Hur låter det?
 
Aja, nu har ni fåt ganska mycket bilder och även lite text till bilderna ;).
Hoppas att ni har en bra fredagskväll och att ni mår bra!
Glad helg till er!
Kram kram 
Ems

Skulle behöva..

Jag skulle behöva fixa min header men jag vet inte riktigt hur bara. Så är det någon som är bra på headers och är villig att hjälpa mig så att själva headern blir bra och ändå passar designen? Lämna gärna en kommentar och bloggadress så att man kan skicka lite länkar och liknande saker.
Och kan säga att det blir stan idag och det är om typ två timmar ;), nu är shoppa loss som gäller, nej men något tänkte jag åtminstone köpa, för skulle behöva lite nya saker...Men aja, allt är relativt och hittar man något så hittar man annars så gör man inte det, så enkelt är det :).
Aja, annars så är det inte så mycket som har hänt på en timme typ men om jag kommer hem med något så kommer det upp bilder och så. Men vi hörs snart igen och så får ni ha det bra tills det
Kram kram
Ems

Regnig Dag!

Det är en regnig dag idag, precis som igår, vill ju ha sol och värme...Jag är en sådan person som hellre har värme än kyla. Jag är ju så pass kall i mig själv så att värmen är ju så mycket skönare och härligare. Men idag blir det förmodligen stan någon gång under eftermiddagen, ska gå in och sen åka hem. Får se om jag går hem också, jag behöver promenaden för att jag känner mig så stor och fet. Har ätit alldeles för mycket redan, även om jag har gjort närmare tusen situps redan och typ fått bort det jag ätit så känner jag mig fortfarande så stor och fet pga det jag har ätit.
Men aja, får se hur det hela blir och hur jag känner då :( plus hur det ser ut ute, om det regnar fortfarande och hur mycket i så fall.
Aja, tänkte bara säga god förmiddag och hoppas ni får en bra fredag!
Kram kram
Ems

Hej igen!?!

Sitter åter igen här med kliande fingrar och vill skriva. Fast vad ska jag skriva om nu då? 
Eller ja, jag kan berätta lite om hur det är att leva med en Borderline diagnos och en familj som inte tror på en även om det finns på papper.  Varning, det kan bli mycket text!
Den som inte vet vad Bordeline personlighetsstörning är, kan klicka här för att få reda på vad det är eller veta mer(om man har bara har hört talas om det!?!).
Jag lider som sagt av Borderline och det är ioförsig jobbigt i sig eftersom jag har sådana svåra humörsvängningar och det kan pendla så hårt, vilket kan göra så att vissa saker påverkas så som relationer och så vidare. Vilket gör att man måste ha i åtanke att jag kan bli sådan och det behöver inte vara riktad mot personen i sig, så man får inte ta det personligt (ibland kan jag vara arg och så vidare som är berättigad och då är det en helt annan sak, jag är som en vanlig människa men har bara en extra sak som gör det svårt för mig).
Men att ha en Borderline diagnos när man har en familj som varken vill se eller tro att man är sjuk och har denna (plus andra) diagnoser så blir det svårt för att man har så mycket som står på spel då på något sätt, och man måste på något sätt "bevisa" att man är sjuk...Dem tror att det är bara bita ihop och fortsätta, vilket jag gjorde i så många år förut men det brast för mig, man orkar bara till en viss gräns sen så funkar det inte. Jag nådde min gräns och nu sitter jag här med Bordeline diagnos plus andra diagnoser och problem vilket gör livet och olika saker svårt för mig, men detta vill inte min familj förstå. MIn familj vill att jag ska bli som dem och jobba och göra saker som en "normal" människa gör, och inte visa vad som pågår omkring och inom en, dem jämför mig gärna antingen med min sk far eller min bror, vilket inte är helt rätt heller för att alla är olika oavsett om man tillhör samma familj eller inte.  Dem vill inte förstå varken mig, min deprission eller dessa diagnoser som jag har på mig, dem vill att jag ska vara den dem vill att jag ska vara annars så är det något fel på mig så är det helt enkelt. Dem påpekar mer än gärna och ofta hur fel jag har/är och gör allt för att nervärdera min åsikt och mig som person.
Jag ska vara som en liten marionettdocka som ska bara sitta där och tacka och ta emot allt som sägs till mig och ska inte säga något alls, och till en viss grad så har dem lyckats etersom jag är väldigt tyst och säger inte så mycket för att jag vet vad som annars sker...Jag har blivit en marionettdocka för att överleva på något sätt och jag bär ofta på en mask med falska leenden och så vidare för att inte visa hur jag mår. Humörsvängningar finns ioförsig där hela tiden men jag försöker maskera dem så att dem inte visas så pass mycket för att jag på något sätt skäms för dem och att jag mrå dåligt. Men det är ju så det alltid har varit och så har jag lärt mig att det är, att om man mår dåligt så ska man skämmas speciellt när det inte är synliga åkommor, för dem åkommor som inte syns finns inte enligt dem. Men jag har börjat lära mig att inte skämmas över detta eftersom jag har börjat våga prata om det högt och min psykolog E har fått mig att inse vissa saker, så små steg (även om dem är babysmå) har jag börjat göra men det är så mycket kvar som behövs jobba med och som kan ta flera år innan jag är fri och frisk ifrån alltihop. 
Aja, det var en bit om hur det kan vara med att vara sjuk i psykisk ohälsa och ha en familj som inte bryr sig om ens hälsa eller vägrar tro på det även om det finns skrivet.
Hur mår ni då?
Kram kram
Ems

Lång promenad!

Idag har det varit en ganska bra dag, har inte ätit mer än vad jag har satt upp för mig. bara ätit två skivor bröd och lite frukt och sen en liten yoghurt. Sen blir det att bara ett äpple eller så. Och dryck har det ju blivit lite men bara lightdryck eller vatten. Sen  har det blivit en riktigt lång promenad, man gick så att man hamnade på att gå över årsta bort ända bort tilll Gullmarsplan och sen under södersjukhuset hem. Det är cirka en mil och sen var det att gå och möta mamma och så gick vi bort till Skanstull och hem sedan och det är ju en ganska bra bit att gå både dit och hem. 
Annars då? Jo, jag väntar fortfarande på ett samtal. Sen så kom det ett samtal och jag trodde att det var från där det skulle komma ifrån, men icke sa nicke utan detta samtal kom från mando och Å( som har hand om uppföljningsprogrammet och var även min behandlare när jag gick där). Vi pratade en stund och så bokade vi en tid för min fyra-års kontroll, det blev om två veckor precis exakt. Så nu går man och är nervös/orolig för det plus en massa annat. Aja, det är lika bra att ha de gjort så slipper man det sen på ett år, och nästa år så är det sista kontrollen också, yippie men samtidigt så känns det så overkligt att det är fyr aår sen jag blev friskskriven där ifrån nu i år i maj, att tiden går så snabbt!?!
Aja, får väl se om det blur av om två veckor eller om den tiden blir uppskjuten som tiden blev typ hela tiden förra året :/, lite jobbigt var det så håller tummarna på att det inte sker i år igen.
Men annars så finns det inte så mycket mer att berätta just nu. Tänkte väl inte skriva allt för långt inlägg just nu heller.
Någon som har önskan på något som jag ska skriva om? 
Men Hoppas att ni mår bra och har det bra!?!
Kram kram
Emelie

Hej!

Efter en lång dag men med dålig uppdatering så sitter jag här gen medans jag försöker lista ut hur mycket som jag har ätit för och hur mycket jag har tränat för men jag börjar få ihop hur schemat ser. Och ändå diffar det 1,1 kg från morgon till nu. hatar det där. Men de har väl med vätskan och sådant att göra antar jag. Någon som vet hur det där funkar och hur mycket man kan diffa med vikt under en dag?
Jag har haft full rulle under dagen då de har varit att bära saker som skulle slängas(inte precis lätta saker och dessa saker var dessutom otympliga), sen var det bara att städa lite, träna lite. Sen blev det en promenad och att sitta ute en stund i det underbara vädret :), fast det blåste ganska mycket så det förstörde en del faktiskt, sen var det hem och hämta lite saker och gå igen för att lämna lite saker på Stadsmissionen och sedan träffa en kompis i Slussen och därifrån gå en bit och sätta sig och ta en frukt typ och sen kolla runt lite. Sen var det hem och fixa lite saker och slutade med ännu en promenad av olika anledningar, så jag har fått ganska mycket promenader och men ändå lägger man på sig igenom vätska och så :/ inte okej....Vill ju ner inte upp.
Aja, hoppas att ni har haft det bra och får en bra fortsatt kväll så hörs vi snart igen!
Kram kram
Ems

Hejsan :)

Sitter här och har världens ångest över att man har gått upp ett kilo av ren vätska för jag har inte på ätit mer än vad jag har gjort det senaste dagarna och tränat lika mycket. Så från och med imorgon så blir det hardcore på allt. Så enkelt är det!! Jag ska göra allt för att inte äta lagad mat alls och inte behöva äta vissa saker alls med familjen och så. Hatar det här......
Men annars så har dagen flutit på med att jag lämnade papperna som skulle in och sen så åkte jag till mormor och morfar, där jag hjälpte dem lite grann och efter ett tag så åkte jag till M och A, var där ett bra tag. Det var behövligt att träffa M och A idag, behövde få skratt och le lite.
Sen var det att åka hem och fixa i ordning saker och nu så sitter jag här med Graham Norton i bakgrunden som jag kollar på, jag är mycket för det brittiska showerna och dess humor. Det är något med det som gör att jag verkligen älskar det ;).
Ska nog ta och avrunda för dagen och kan säga att nu är det officiellt att jag också har en sjukskrivning på mig. De är komplicerat att förklara men så är det och jag har en kopia och det var dessa papper som skulle in till SF(inte bion utan ett annat ställe som jag förkortar så).
Aja, hoppas att ni har haft en bra tisdag och mår bra!
Kram kram
Ems

Tisdags morgon!

Det är tisdag och jag vaknade av mig själv vid 07.50, så jäkla skönt att inte behöva sätta igång larmet igår kväll, som jag alltid brukar göra. Jag går alltid upp vid 08.00 för att inte man ska vända på dygnet. Men idag så behövdes inget alarm för att komma upp, tänkte prova att inte sätta alarmet igår och det funkade idag. Och anledningen till att jag alltid sätter alarm vid 08.00 för att inte vända på dygnet är för att jag har en del sömnproblem som gör att jag har svårt att somna och sen kan jag vakna upp och vara vaken ett bra tag under natten. Och det gör ju så att riskerna blir större för att vända på dygnet, vilket jag inte vill.
Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, får se vad som händer och vad som kommer upp. Det enda som jag vet att jag verkligen måste göra är att lämna in ett papper till E, men det går liksom på max en minut att lämna in det och det roliga är att det är att det tar längre tid att ta sig dit än att lämna papper som ska in dit. Aja, sen kanske jag tar mig till M, får se om det blir så och om jag orkar det eftersom min kropp håller på att strejka just nu :/.
Tänkte säga god morgon och att ni får ha en helt underbar tisdag.
Hur mås det?
Kram kram

Det var det, de!

Jaha då var det gjort idag då. Har haft tid hos psykolog E och då fick jag ännu en Kopia av ett papper om ska till ett ställe så att jag hamnar på det stället jag ska vara och inte hamnar mittemellan sakerna som jag inte klarar av. Så skönt att det är gjort nu och att jag bara behöver lämna in papprena imorgon, så då slipper jag tänka mer på det ett tag framöver nu.
Annars så ska jag börja träna alldeles strax, visserligen så har jag inte ätit någon lagad mat eller så, jag har ens ätit salladen som jag hade gjort iordning igår...Jag har bara ätit lite frukt och godis typ plus att jag har druckit ganska mycket för att få en normal vikt om det skulle ha varit så att psykolog E skulle väga mig. Och jag vet att Vikten diffar på 1-2  kg under dagen pga vätska och sådant. Men aja, det blir ännu mer situps och lite annat nu innan det blir alldeles för sent.
Sen vara jag även i stan och köpt lite blommor som kommer stå sig i år efter år, för att det är så att jag behövde lite grönt i mitt rum och sen så vill jag inte behöva köpa nya blommor typ varje månad, så de blev en jukkapalm(?heter det så?) och en annan slags liknande växt som kommer växa till sig mer och mer under årens lopp. Vilket är bra, även om dem kanske inte är så mycket för världen just nu men de kommer blir allt större och har fått råd hur dem ska skötas. Även om de är ganska små ny så är de faktiskt söta nu också, det är som att dem är små barn som kommer växa till sig under årens lopp :), om man ska dra den kopplingen. Och varför ska man inte kunna göra det för att dem är ju växternas barn typ!?! Aja, så får det vara allt är ju ändå smått från början oavsett art, växter osv.
Men nu ska jag ta och avrunda och hoppas att ni har haft det bra denna måndag och en bra start på veckan!?!
Hur mår ni annars?
Kram kram
Ems
(Bild på blommorna kommer förmodligen imorgon)
 

Jaha!?!

Efter gårdagens underbara väder och många promenader, så kommer det regn igen. Jättekul verkligen eller inte, vill ju ha solen och värmen nu ju så man kan vara ute och röra på sig utan en massa kläder som kan vara så otympligt(om det stavas så), jag hatar att ha för mycket kläder på och bara för att man fryser så blir det ju så att man klär på sig när det är kallt ute.
Annars så var det underbart väder igår som sagt och jag bara älskar att man typ inte var hemma sådär jättemycket igår utan var på promenader och sedan träffa en kompis som precis hade kommit hem från Irland, förresten tack R för den lilla present jag fick :). Sen var det två promenader till som gicks(även om dem inte var lika långa som den mitt på dagen). Och man känner sig bättre när man får vara ute så pass mycket som man fick vara igår ;).
Idag är det inte så mycket planerat, ska till min psykolog E i eftermiddag, fick en ganska sen tid men vad gör det? Jag har iallafall inga problem med det så länge jag känner att det funkar. Jag hade andra planer men eftersom jag fick tid till psykolog tid så får jag ändra om dem planerna jag hade i åtanke. Men jag vet att dem andra planerna alltid finns där och man kan alltid ta det en annan dag så det är inga problem, får bara ändra dag helt enkelt så enkelt är det!
Och mamma plus jag hade tänkt på att gå iväg också när jag kom hem men det får vänta det också, tror inte att mamma tar illa upp heller. Mamma fattar att ibland får man skjuta på saker, det vi tänkte göra var att gå till Luma( Stockholm och ligger på tvärbanelinjen) och Adidaslagret (klicka på ordet så dyker adress och öppettider upp) som är billigare än "vanliga" addidas affärer, det är ungefär som en outlet alltså. 

Vad mer? Kommer inte på något mer att berätta precis. Dagen har ju typ bara börjat så har inte hunnit med så mycket än och jag kommer snart gå en promenad tror jag, beror nog lite på hur mycket det regnar. Och om jag går en promenad så får vi se om jag går själv ller om min bror kommer med också, beror på hur han känner sig och om han väljer att vara lat eller inte ;P. Min bror kan vara väldigt lat ibland, vilket jag kan vara ibland också men inte till samma utsträckning som han är. Finns lite saker som är lika hos oss, vi båda kan vara väldigt lata och göra saker i sista stund är exempel på hur man kan känneteckna oss som syskon ;), annars så syns det inte att vi skulle vara syskon. Aja ska ta och avrunda nu, kände att det blev ganska mycket text också nu. Men hoppas att ni får en bra måndag och en bra vecka som ligger framför oss alla!

Kram Kram 


dagens outfit!

såhär har jag sett ut idag!jeans från WeekDays och resten från H&Mkram kram Ems

Hej!

Nu sitter jag här och har precis ätit, alldeles för mycket dessutom. Blir lång promenad och flera dessutom. Snart blir det Slottet och gå runt där, så där blir det en liten promenad och sen blir det en lååååång promenad senare. Vet inte om det blir så att jag kommer springa en del också. Får se, vad som sker. Men aja, ska fixa mig iordning nu och sen blir det att gå.
Kram kram 
Ems

Vinden!?!

Det har blivit så att det blev en promenad fram till bara ett par minuter sisådär. Men nu vill mamma ha sällskap upp till vinden och för hon ska kolla någonting, vette f*n varför hon ska göra det men men hon vågar typ inte gå själv så man måste ju med :/, så jäkla typiskt att en annan måste göra samma sak bara för att. Varför ska en annan behöva lida för det? Även om jag gärna hjälper till men jag har ingen lust att bli tvingad till saker som jag blir lite grann nu :(. Fast det är igen ide att säga något för att då blir det världens ramaskri här hemma, får ta och bara vara tyst som vanligt med allt när det gäller mig. Jag ska aldrig säga något, inte ens när något är fel utan jag ska bara ta emot allt. Banne mig om jag säger emot, då är jag illa ute och jag får höra allt möjligt..
Aja, ska väl ta och avrunda för att gå upp på den där jäkla vinden..
Hoppas att ni får en bra fortsatt lördagskväll och att ni har det gott.
Kram kram
Ems

Lördag!

Nu sitter jag är, en lördagseftermiddag och skriver plus att jag sneglar på QI som går på tv:n för tillfället. Älskar QI verkligen, det är liksom humor blandat med fakta. Det är något som verkligen går hem hos mig ;) och för den som är intresseras så finns det ett ihop klipp från olika avsnitt Klicka här, om man nu vill se lite ur det programmet är :). Annars så har dagen flytit på genom att man har gått in till stan via Riddarholmen och sedan gå runt lite i affärer och så, förskte även hitta blommor som går att plantera och är ganska stora men det gick inte så bra :(, någon som har förslag på vart man kan hitta blommor som ändå är relativt billiga? 
Sen så var det bara att bege sig hem och äta lunch. Sen blev det att hitta tidskriftssamlare för har papper och sådant som man inte kan stoppa i någon pärm eller så för att det används och behövs ha lättillgängligt när olika personer ringer eller så vidare. 
För tillfället nu så sitter man som sagt bara och tar det lugnt för att sedan kanske gå antingen upp till vinden och rensa lite och sedan gå en promenad eller så blir det bara en promenad(powerwalk), kan ju bli kanske bara vinden också ioförsig eftersom man ar ju fått mycket promenad genom att gå in till stan och gå runt där, sedan för att försöka hitta tidskriftsssamlaren som gav bra många steg och en relativt lång promenad av det ;).
Men aja, nu ska jag fortsätta att titta på QI och sedan blir det att titta på Fotboll med resten av familjen här hemma. Fotboll är det enda som vi har gemensamt känns det som ibland men det är ju alltid något.
Men hoppas att ni har det bra och har en bra lördag!?!
Hur mås det annars!?!
Kram kram
Ems 

Lite ommöblering

Idag är det så att man har möblerat om lite i mitt rum och det ser så mycket bättre ut nu än vad det gjorde innan. Hade ett gammalt och sjabbigt skrivbord som även tv:n stod på( skrivbordet användes inte som skrivbord, och har ju laptop så då behöver man egentligen inte ha skrivbord). Men i veckan som kommer så slängs det sjabbiga och gamla skriv bordet, jag är så glad över det. Yippie säger jag bara :), jag har velat slänga det där J***A skrivbordet ända sen vi flyttade hit där vi bor nu, och vi är inne på fjärde året om jag minns rätt. Så förstå om man verkligen är glad över att ha satt ihop tv-bänken som vi hade på vinden!?!
Annars då? Jo, har gått på min vanliga promenad och sen har det varit en lite dålig dag med mat men det får vi kompromissa nu under helgen och sen träna ännu mer och bara köra hårt!?!
Men aja, ska ta och avrunda nu men jag önskar er en bra fortsatt fredagskväll och så hörs vi imorgon igen!
Hoppas att ni mår bra!?!
Kram kram
Ems
(Såhär ser det ut nu med tv:n och tv-bänken, är så nöjd och glad)

Outfit för dagen ;)

Idag kommer tröjan ifrån Gina Tricot och jeansen är cheap mondays från weekdays(är inte helt hundra på vad exakt affären heter)
Kram kram
Ems

Fredag!?!

Det är fredag och jag känner stor oro och ångest eftersom helgen ligger precis bakom hörnet och det brukar vara så upp och ner med det så man vet aldrig vad som kommer ske!?! Aja, det är fredagmorgon och har lite planer för dagen men jag kan alltid ha fler planer som gör att man håller igång under dagen ;). Vad har jag mer att säga? Fick precis ett samtal från psykolog E och det var om nästa vecka, men vi har satt upp lite planer så det spelar ingen roll hur saker och ting blir precis, så det känns ju skönt :).Men nu tar jag och avrundar för nu. Tänkte bara säga god morgon och önska er en bra fredag! Kram kram Ems

Hej där!

Nu sitter jag här och skriver medans jag väntar på att min bror ska ät klart så ska jag fråga om vi ska ut på en promenad!?!
Dagen har fortskrivit genom att det har varit mycket träning och försöka få bort det jag har ätit idag...
Allt för att jag ska få den kropp jag vill ha, plus att kroppen ska bli snygg och fin till sommaren! Aja, ska fortsätta att träna lite grann nu och sen så ska jag dra iväg för fixa lite saker.
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Dålig uppdatering

Ursäkta för en dålig uppdatering idag men har varit så mycket som har hänt idag så har verkligen inte hunnit skriva, men skriver lite snabbt nu när det är paus i fotbollen som är igång idag igen ;). Men idag är det Fc Barcelona idag som är nummer ett för mig, jag hoppas att dem går vidare! Annars vet jag inte vad :p. Annars så har det varit träning och mycket sådant som har tagit tid idag, vissa dagar kommer bli så eftersom man går på ett träningsschema som gör att vissa dagar blir uppbokade för det :), har ju som sagt en tränings hjärna. Men hoppas ni mår bra och har det de bra :)Många kramar och så hörs vi snart igen!
Kram kram
Ems

Champions Leauge

Snart är det dags för match i Champions Leauge och som vanligt så ska jag titta, jag är en tjej som älskar fotboll och tittar gärna plus att man har ju tränat fotboll också i klubb i 6-7 år och sen spelade i skolan på rasterna med killarna, sen när jag blev äldre och gick i gymnasiet så började jag spela ett tag till. Så man har spelat och tränat det väldigt länge :). Och oavsett om jag har ätstörningar så går det verkligen inte att ändra på min hjärna och att hindra mig från att träna för det tillhör min personlighet och mig själv på så sätt. Det är insvetsat i min hjärna och är uppvuxen med att det allt är bra att träna så enkelt är det!!
Men men, det är fotbollskväll här hemma idag och även imorgon :), det finns inget hinder när det är fotboll för det är en sak som man har gemensamt oavsett hur osams eller liknande man är här hemma. Kan även säga att tre av fyra i familjen här hemma har spelat i ungdomsåren så de är ju inte direkt så att det är något som man har gemensamt heller ;).
Aja, ska avrunda nu och sätta igång studion inför matchen som börjar om typ en kvart! Någon annan som ska titta?
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Avklarat

Mötet är avklarat och det gick väl helt okej. Och sen är det så att ännu ett är inbokat för att följa upp och så vidare. Nervositeten varade hela mötet kan jag lätt säga. Men det är väl inte ovanligt och speciellt inte när det gäller mig.
Och sen imorgon så ska jag lämna in lite papper imorgon. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, beror nog på hur jag känner mig och hur jag mår imorgon.
Och just nu sitter man här med datorn i knäet och halv kollar på "Vem vet mest".
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om just nu!?! Men får kanske ta och avrunda för tillfället iallafall och sen kanske skriva lite mer senare eller imorgon!?!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Dagens

Här är dagens kläder!
Allt är H&M som vanligt ;)
Kram kram

Kliande fingrar!

Fingrarna kliar och man vill verkligen skriva, men vad ska jag skriva då?
Ny vecka är det och sitter här jättenervös inför imorgon, då ett speciellt möte är och jag vet inte vad jag ska förvänta mig eller vad som kommer att sägas eller hur det hela kommer sluta. Det är med stor rädsla och nervositet som timmarna tickar förbi och morgondagen kommer allt närmare, allt beror ju på vad som sägs och om hur upplägget blir.
Annars är det väl lugnt tror jag iallafall för tillfället, träning och maten har väl gått bra, känner mig nöjd än så länge. Dagen är ju inte slut än så vem vet vad som kommer se :/.
Men aja, tänkte att jag skulle fixa iordning köket och sedan raka mig med epilatorn på benen ;)
Hur mår ni?
Kram kram

De senaste dagarnas outfits!

Bilderna kommer från e senaste dagarna när man har varit hemma eller så. Och då är det mera "myskläder" som gäller ;)
Och insåg nu att jag har bara en bild från de senaste dagarna outfits så det får duga för tillfället! :)
Kläderna är helt och hållet från H&M. Som vanligt haha, men mycket av min garderob består av deras kläder ;).
Men denna outfit är ifrån igår kväll :)
Hoppas att ni har en bra måndag och har fått en bra start på veckan!
Kram kram

När man inte kan somna!?!

Ligger i sängen och kan verkligen inte slappna av eller somna...Det är ju inte ovanligt men jag känner samtidigt att man vill ju inte somna allt försent heller för man vill komma upp i morgon också i en relativt bra tid. Men får väl sätta väckarklocka till imorgon så får man vara trött, men jag tänker inte vända på dygnet. Oavsett hur dåligt jag sover, hur sent jag än sommar och så vidare tänker jag inte det styra mig. Det finns så mycket annat som är problematiskt så att ha sömnen också gör inte allt annat bättre heller. Men får se hur det går.....Och just nu så är det lite nervositet som kan hjälpa till att jag inte kan lugna ner mig och till slut kan somna.Aja, god natt och hoppas ni har haft en bra dag och får en bra ny vecka som kommer!
Kram kram
Ems

Mästarnas mästare

Om typ tio minuter så är det mästarna mästare på Svt och det är väl ganska kul att se men hade helst sett annat men det får blir det idag nämligen. Orkar inte flytta på mig för tillfället, har träningsvärk just nu och så känns benen som gummi för tillfället. Så inte så kul när det blir så men samtidigt så vet man att det tar då när man har tränat ;). Jag har en riktig tränar hjärna och jag har en oförmåga att bara kunna sitta still och bara göra en sak. Jag måste alltid ha något att göra medans jag jag typ tittar på tv eller så. Annars så går det inte. Jag är en person som måste få röra på mig hela tiden, och sen om jag inte har rört mig tillräckligt så har jag svårt att lugna ner mig och somna sen på kvällen. Vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka om den grejen, det är bara jag liksom. Det tillhör min personlighet och går inte att ändra!!!
Även om jag kanske inte kanske borde träna allt för mycket men kan man hindra någon från att träna bara för att? Även om jag kanske har ätstörning så väger jag ändå relativt bra!?! Så för mig borde det inte vara något problem, och inget kan hindra mig just nu känner jag. Och om någon skulle försöka så sätter jag bara ner foten och fortsätter att träna oavsett. så enkelt är det. Jag och mina träningsvanor plus ätstörningar måste få vara ifred just nu känner jag....
Aja, nu är det mästarnas mästare så jag ska ta och avrunda men vi hörs! Ha en bra söndagskväll!
Hoppas att ni mår bra!?!
Kram kram
Ems

God Förmiddag!

Sitter i sängen med värmefilten och datorn igång så då tänkte jag att jag kan skriva lite här ;). Men jag vet inte alltid vad jag ska skriva heller alla gånger.
Men kan säga att jag har världens träningsvärk efter igår :/ men det är bara att fortsätta att träna ändå, jag har lärt mig att springa/träna bort det kan göra så att träningsvärken lättar lite grann, det är ju iallafall något :). Allt för att min kropp ska bli snyggare och jag ska få en snyggare kropp. Vill så gärna slipa vissa saker på min kropp men min kropp verkar inte vilja det min hjärna vill :/. Ibland hatar jag min kropp för det, eller rättare sagt hatar min kropp hela tiden! Det är liksom en del av det hela och hur en del av mitt liv ser ut idag. Men jag går ju ändå hos en psykolog som är bra och även om det tar tid så får det ta tid, för inget är ju lätt och går allt går inte snabbt även om man önskar att allt bara skulle vara borta imorgon typ.
Vad ska jag mer skriva? Hm, det är lite svårt att komma på något såhär på förmiddagen när man inte har sovit sådär jätte bra precis. Och sen hjälper det inte att man har svårt att somna in för att an ligger och tänker för mycket, så att det inte går att varva ner alls. Jag har jättesvårt att varva ner hela tiden men det blir ännu mer tydligare på kvällarna när man ska lägga sig för då är ju allting så tyst på något sätt. Jag är en sådan som alltid måste ha något som typ händer omkring mig för att jag inte ska behöva tänka allt för mycket på olika saker.
Men nu ska jag nog avrunda för denna gång!
Men hoppas att ni mår bra och ni får en helt underbar söndag, ett bra avslut på veckan helt enkelt!
Kram kram
Ems

Kvällstankar!

När natten kommer allt närmare och man ska börja varva ner för att senare kanske sova, så kommer all ångest och alla tankar kommer med dubbel fart!?! Men när man väl tänker efter vad är det för tankar som kommer? Jo, för mig så är det mycket med det där som har med träning att göra. Tankar som, har jag ätit för mycket? Har jag tränat tillräckligt? För mig kommer dem tankarna och så svarar man själv på dem genom att man har ätit för mycket och tränat alldeles för lite även om man kanske inte har det. Det blir liksom en inre kamp med sig själv och man har någon slags tävling även det med sig själv!!! Vad hände med sunt förnuft!?! Fast samtidigt så vet jag att sunt förnuft när man tänker på mig så finns det inte alltid om man säger så. Jag kan lätt säga att om jag har ont i knäna(som jag har haft problem med och ont i sen jag var 10-12 år, speciellt det högra) så struntar jag i om det och fortsätter ändå.
Och man vet inte alltid vart det kommer ifrån eller varför man gör/känner så!?!
En del vet jag ioförsig vart det kommer ifrån men vart ifrån kommer resten då?
Aja, det var lite tankar som kom sådär och man kände att man var tvungen att skriva av sig lite grann.
Men hoppas att ni mår bra och har det bra såhär på lördagskvällen!
Kram kram

Dagens outfit/träningsoutfit

Idag så har det varit full rulle hela dagen och jag har inte hunnit skriva förrän nu. Har varit inne i stan ett bra tag och sen så har det varit annat i vägen plus ut och springa/powerwalka. Men nu sitter jag här och skriver :). Hur har ni haft det denna härliga lördag? 
Jag älskar att det ändå finns mycket vårtecken i luften och att det är närmare tio plus grader än nollgradigt på dagarna nu ;)
Men aja, tänkte bara uppdatera och lägga ut bilder på hur jag ar sett ut under dagen :)!
 
 
Träningskläderna på två av bilderna kommer ifrån Stadium och deras egna märke SOC och vardagskläderna kommer ifrån H&M, som vanligt ;)
Kram kram

Letandes!?!

Jag håller på att letar efter "Caffe Latte" muggar som ska var en present. Men det verkar ju inte vara världens lättaste sak precis, någon som vet var man kan hitta sådant?
Blir ju så frustrerad när man inte hittar det man vill :/...Man vill ju så gärna hitta vissa saker när man vet att personen som ska ha det gillar typ olika typer av latte typ som chai latte och caffe latte, osv. Men har tid ändå ett tag på mig att hitta detta, men tar gärna emot tips om det är någon som vet!?!
Och hoppas att ni mår bra såhär på fredags kvällen!?!
Och Hoppas att ni får en helt underbar helg också

Galen blir man!?!

Jag, man blir ju lätt galen av att samma personer hela tiden avbokar med olika anledningar, visst ibland kan man köpa att man avbokar just för att vissa saker som kommer upp kanske är lite viktigare men när det blir hela jäkla tiden så tröttnar man tillslut. Och jag har tröttnat och blir så trött på det, vet inte vad jag ska göra heller för vissa fattar inte vad dem gör mot en när dem avbokar hela tiden. Man tappar ju lusten på att ens umgås med dem och man blir galen på dem för att dem inte förstår varför man blir arg och tröttnar på dem till slut!?! Varför ska vissa personer vara så för? Och när man väl träffar dessa personer så är dem typ alltid minst 5 minuter sena, det blir ju så fel och gör att man tröttnar ännu mer på det. Jag som redan har problem med att lita på personer, sen gör dem såhär som gör det ännu svårare att lita på dem(jag blir lite upprörd/arg och vänder det inåt och tror att det är mig det är fel på, och så blir det att jag inte kan lite på dem på något konstigt sätt) och humörsvängningar som blir ännu värre när personerna gör såhär hela tiden, eftersom dem avbokar typ alltid i sista minut och så vidare. Man hinner ju börja komma igång, bygga upp förväntningar(eller hur man ska uttrycka det!?!) och börja gå mot platsen där man ska möta dem och så avbokar dem.
Jag håller på att tappa tålamodet med dessa personer och dem tar alldeles för mycket av ens energi på något sätt.
Men aja, om en timme eller så, då är det att möta mamma som gäller och vi ska iväg och handla lite saker. Jag ska kolla efter en ny sportjacka med tanke på att jag inte har någon riktig sådan och jag som tränar mycket genom att springa/powerwalka mycket ute, och det är fortfarande lite för kallt att bara springa/powerwalka ute med en tjocktröja/fleecetröja. Sen får vi se om jag kanske hittar något mer, skulle behöva förnya min garderob lite ;).
Hoppas att ni mår bra och har det bra så hörs vi kanske senare ikväll!
Kram kram

Love love love

Älska dessa låtar:
 
Darin (cover på astrologen)
 
 
Petra marklund(September är hon mera känd som)-Händerna mot Himlen

Hejsan!

Nu sitter man här och funderar på om man ska ta sig i kragen och börja träna. Får bli strax att man börjar träna, älska träning ;) plus att jag har ju fått en lång promenad idag dock också, men det blir ännu mer träning som sagt strax!
Annars så fick jag en lång och skön pratstund plus promenad med B, vilket var skönt och det behövdes verkligen idag kan jag säga.
För de senaste dagarna har varit fyllda med ångest och hat för att man har ätit alldeles för mycket och så vidare...
Men aja, ska titta klart på "Sofias Änglar" och sen är det träning ett träningspass.
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Dagens outfit

Tunikan kommer från GinaTricot och strumpbyxorna kommer ifrån H&M
Kram kram

Hello!?!

Nu är det så att jag försöker fixa till bloggen lite men jag är inte så bra på detta men hoppas att den börjar se lite bättre ut ;). 
Annars så är det så att man inte har ett skit för sig typ just nu :/, men snart är det fotboll som gäller. Tur att det fortfarande finns det fram till i slutet av maj någon gång!?!
Skriver mer imorgon för nu så är "skrivarfingrarna" helt slut
Kram kram
Ems

Vård av ätstörningar!?!

Vården av ätstörningar i USA är den bra? Om det är någon som vet det eller är det så att det är som som vanligt med om man inte har pengar så kan man inte få vård?
Och om man skulle få vård med pengar och hjälp ifrån försäkringsbolaget som man har(om man nu har en försäkring), är det såhär det är då, som i denna dokumentär?
Klicka här för att komma till dokumentären(den är uppladad i flera delar)!
Är det någon som vet? För om någon vet så vill jag gärna veta för det är intressant hur vården kan se så annorlunda ut från land till land! Och sen är det såom man har haft turen att ha fått bra vård dock, när jag fick vård och ändå blev friskskriven(men är tillbaka på ruta ett igen med mycket träning och lite mat).
Aja, annars så har dagen flytit på med att jag har varit och min psykolog E, det gick väl bra. Kändes bra idag och fick en del sagt idag och det kändes skönt att få fram en del saker :), börjar att få fram det jag känner och har svårt med, FRAMSTEG!! Med tanke på hur jag har varit när det gäller terapin och så vidare så har jag alltid haft svårt att få fram saker som jag har inom mig och har även alltid svårt att öpnna upp mig för folk oavsett hur dåligt jag har mått, har blivit så efter att jag har blivit sviken så pass många gånger...
Men aja, ska strax gå ut och gå en av mina älskade promenader ;), sen så blir det träning här hemma. När det är gjort så är allt i vanlig ordning ;).
Men hur mår ni då?
Kram kram
Ems 
 

Dagens klädstil

Allt kommer ifrån H&M idag! Älskar tydligen H&M:s kläder ;P
(har mörkblå jeans som dock inte syns på denna bild såg jag men har dock ingen annan bild)
Kram kram

Hello

Sitter här och väntar på att T ska bli klar, så att vi kan spela klart vårat yatzy parti som vi kör stenhårt eftersom vi båda är vinnarskallar ;).
Annars så är det så att dagen har flytit på med att gå en långpromenad och sedan att träna lite hemma plus en del annat. Och snart är det dags för "vem vet mest" och efter det så är det en PW(powerwalk) för att få bort allt som man har överätit idag!?!
Hur mår ni då, i detta underbara väder?
Aja, tänkte bara inflika snabbt om dagen och skriver kanske igen senare ikväll!
Kram kram
Ems

Dagens outfit

kläderna kommer ifrån GinaTricot(tunikan/linnet)
och H&M(legginsen).
Kram kram Ems

När tålamodet tryter!

Vad ska man göra när ens tålamod är slut och man bara vill släppa taget om olika saker? Alltså ge upp allt och bara strunta i allt, strunta i alla terapitimmar, allt som har med ens familj och hem och göra!
Är så trött på mig själv och orkar ju verkligen inte med en familj som inte är ens familj så som det ses när man är hemma!?! Tankegångarna är många i detta nu, man kämpar emot vissa tankar men orken till att kämpa emot börjar sina och man börjar blir mörkrädd för sig själv och tankarna! Det är på något sätt på liv och död, ska man eller ska man inte!?! Och om man nu ska välja att ringa till psykolog E, när gör man det då!?! Allt blir så komplicerat och man vågar inte till slut heller med något.
Men ska nog ta och avsluta för tillfället. Kände att jag behövde få ut lite och bara skriva av mig lite!
Kram kram
Ems

Dagens!

Hello!
                                        
Detta är dagens kläder. Och Allt kommer från H&M.
stickad randig tjocktröja, linne och jeans ;)
Kram kram 
Ems