Mobilbloggande

Sitter hemma nu och lyssnar på åskan plus att man ser när blixten slår till :). Det är ändå något speciellt med det även om jag vill sol och värme. Sitter och skriver från mobilen som sagt, hade ingen lust att hämta datan. Och gick runt med K ett tag inne i stan, härligt att få träffa henne en stund och få en liten uppdatering :). Det var ett tag sen vi träffades så därav att det var roligt att träffa henne igen, och få prata plus hur livet är för henne! Så nu är man trött och ska snart sova för imorgon så bär det av till sommarpsykologen C, ska bli så skönt efter två veckors uppehåll. Men men hur mår ni? Och vad har ni haft för er denna dag?Kram kramEms

God eftermiddag!?!

Sitter nu hemma och ska snart dra iväg för att träffa K, en kompis i slussen. Hon frågade om jag ville följa med på något som jag inte är helt hundra på vad det är men snäll som jag är så säger jag ja för att jag gör ju allt för att komma hemifrån typ.
Men aja, ska träffa henne snart och gå runt i stan först och sedan på denna grej som hon ville gå på. Så vi får se vad som sker och hur hela grejen är, och hur länge man är kvar. Om man ens klarar av att stanna kvar länge eller ens av att gå dit. Men ska försöka stå ut så länge som möjligt för K:s skull.
Annars så har jag inte gjort sådär jättemycket, packade ihop sakerna och gick hem från lägenheten där jag har sovit de två senaste nätterna. Önskar nästan att man kunde sova där längre men personen som bor i lägenheten kommer hem tidigt imorgon bitti och jag kommer inte kunna sova natten som kommer där, vilket är lite synd. Hade nästan önskat att jag kunde det men det går inte.
Aja, skriver mer imorgon eller ikväll, beror på när jag kommer hem ikväll/natt.
Hur mår ni? Och Vad har ni för planer?
Kram Kram
Ems

Tankar såhär på kvällen!

Sitter och tänker, tankarna bara spinner runt. Liksom att orka, inte orka? Vad är det med allting, ska jag erkänna vissa saker för personer som ändå står mig nära eller ska låta bli?  Jag vet inte längre, och att erkänna allt för personer är svårt. Jag släpper på kontrollen en bit men inte hela vägen, sådan är jag . Det finns någon ingen som vet precis allt men sedan finns det ju personer som vet lite mer än vissa andra. Men de kan bero på att man kanske vet att dem/den vet hur vissa saker ändå känns för att man lädre känna personen/personerna på typ Mando och så. Då behöver man inte förklara allt heller, dem förstår exakt hur det känns och vet hur det fungerar. 
Jag vill så gärna kunna släppa in personer mer in i livet även dfem som känner mig väl och jag litar på lite mer men det går inte, klarar inte av det.
Sen så är det att man går och tänker på saker som påverkar en som gör att man ligger där mitt i natten med en mardröm eller så som har med ett minne eller liknande att göra vilket gör att man inte sover så bra eller inte kan sova alls. Just för att det påverkar en, men man vill inte att det ska påverka en alls och man försöker trycka undan dessa minnen och man försöker göra allt för att inte alls kännas vid dem och så vidare. Men samtidigt så vet jag att dem minnena måste fram någon gång och att jag behöver prata om det, vilket min psykolog E vet om att jag har det såhär och att jag måste förbereda mig för det. Och detta pratade vi om innan hon gick på semester och det jag skulle ta det i min egna takt och inte ta och berätta det innan hon skulle på semester. Men får se hur lång tid det tar innan jag ens får ut det ur mig och om jag ens vågar säga något om det, för att det är minnen jag inte ens vill ha och jag önskar att dessa saker som minnena handlar om inte ens hade hänt. Men nu är det som det är och jag kan inte ändra på saker som har hänt förr, det går ju inte att resa tillbaka i tiden och ändra på saker och ting även om man skulle önska att det gick. Men aja, får se vad som sker och jag känner hat mot det som har hänt och allt som har med det att göra.
Aja, ska nog inte skriva allt för mycket om det nu för att jag känner hur jag bara bubblar upp av ilska mot vissa personer och så vidare. Så nu förtränger vi det ett tag till vetja så blir allting bra förhoppningsvis eller får tänka så iallafall. Och detta var en lite tankgång som har spunnit i mitt huvud ett par dagar nu....
Hur har ni haft det idag? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Lååång Dag!

Det har varit en ganska lång dag med en tripp till naturhistoriska och gick runt där ett tag, man var där och ensam som vuxen.
Annars så har min nya älskning kommit, nämligen min nya mobil :), en Samsung  Galaxy s3 mini. Är nöjd med den än så länge. Och jag kommer vara det ett bra tag :).
Men aja, ska nog ta och avsluta nu men vi hörs senare!
Hoppas att ni mår bra och har det bra i regnet!?!
Kram kram
Ems
Detta var ju ett absolut måste till mobilen ju ;P

Hej!

Ursäkta att det har varit lite tyst, men i helgen så har jag inte mått så bra och försöker stå ut till torsdag då jag ska träffa C min sommarpsykolog. Det ska bara gå och tänker fanimej inte ge mig med den grejen, så är det helt enkelt och det finns ju alltid tjejzonen om man vill prata ut relativt anonymt. Kan rekommendera det starkt för tjejer som behöver stöd i något och är osäker på vart man ska vända sig och om man inte vågar ta kontakt med vården(om det behövs) men dem är väldigt hjälpsamma.
Aja, ska nog duscha nu och sedan så sätter jag mig framför datorn igen eftersom det är det enda jag har just nu när jag inte sover hemma idag.
Hur mår ni? Och hur har eran måndag varit?
Kram Kram
Ems

En Längtan!

Har en längtan och det är att få slippa allt och bara vara. Men nu är det inte så, utan man sitter med världens ångest och har en massa känslor som spinner omkring. Vet inte vad jag ska göra med dem och jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska hantera allt som sker och alla nya förändringar. som kommer att ske och så vidare.
Vad ska man göra med detta mån tro? Jag vet inte längre och vet varken ut och in längre heller för den delen.
Aja, men vad finns det för val nu än att försöka kämpa? Men att kämpa när man knappt har någon vilja eller ork till det heller är ju hopplöst...
Aja, lite tankar och vad som pågår inom mig just nu. Vilket visar samtidigt att jag inte har varit på ett visst ställe på två veckor typ.
Men hoppas ni har det bra! Och Hoppas att ni mår bra?
Kram kram
Ems

Bloggande från mobilen!

God morgon, efter ha somnat och sovit i soffan så känner man sig ganska stel. Är även väldigt trött fortfarande eller känner mig trött, kanske för att man somnade i soffan eller så är det något annat. Vad vet jag!?! Aja, det är lördag iallafall och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, fast jag funderar på att lägga mig i någon park och typ sola, lösa lite korsord och bara njuta av solen. Så blir det nog, och får se om jag kanske får med mamma också!
Hur mår ni? Hoppas att ni får en bra lördag!
Skriver mer senare!
Kram kram
Ems



Liten uppdatering!

Efter att ha haft en liten födelsedagsfirande igår och en lång dag så skriver jag nu igen. Jag känner mig väldigt trött och orkelös just nu!?! Vet inte varför men så är det och har en dag som heter duga. Eller har en period som jag inte känner mig okej och mår dåligt men jag känner att jag har mindre än en vecka kvar till min bokade tid med min sommarpsykolog C och det gäller att stå ut helt enkelt.
Aja, det var en liten uppdatering och skriver mer imorgon igen!
Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?
Kram kram
Ems

Onsdagskväll!

Det är kväll och onsdag och jag sitter här och bara tar det lugnt medans jag skriver, eller jag försöker ta det lugnt men är jätte nojig för en sak men det borde komma ibland så blir jag såhär utan anledning fast jag vet hur det funkar. Varför vet jag inte, kanske för att det tillhör mig och minpersonlighet? Eller är det så att man är bra på att hetsa up sig fast man inte behöver? Aja, något är det iallafall men det borde inte vara några problem med tanke på olika saker men men jag kan inte hjälpa hur jag blir!
Annars så har det varit så att jag har träffat mormor och min morbror idag, dem kom för att fira mig och min bror som ska fyllar år, jag fyller imorgon :/ och min bror fyller på fredag. Jag har sådan åldersnoja som det inte finns och ändå så är man fortfarande ung, hur går det ihop det vet jag inte.
Aja, och så imorgon så är det att möta upp lite personer för att sedan gå och sätta sig i en park och grilla, ha en picknick helt enkelt. Sen blir det väl hem och fira lite lätt med familjen typ. En ganska lugn dag är inplanerad helt enkelt, men det passar mig perfekt för jag är ingen som måste ut och fest och så vidare bara för att man fyller år.
 
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, som sagt firat lite med mormor och min morbror med en lunch och fika sedan så har man gå¨tt runt lite i stan och handlat inför imorgon och så vidare :)
Och nu har man försökt att få i sig en sådan här:
 En näringsdryck men denna smak var ingen direkt höjdare, men jag försökte iallafall.
Och eftersom jag inte fått i mig en riktig middag så var det ett måsteförsök typ men det gick inte så himla bra heller :/.
Aja, det var dagen det och det har varit jättevarmt idag, helt underbart enligt mig :).
Hur mår ni? Och vad har ni gjort denna onsdag?
Kram Kram
Ems
 
 

Tarzan Soundtrack

Älskar soundtracket i Tarzan filmen både på engelska och svenska.
 
 
 
 
 
 
 
 
Har annars haft en bra dag med en sponträff med M, och ett möte med E som gick bra men är ändå ledsen över en sak som kommer ske ganska snart! Men vissa saker måste ske även om jag inte vill. Aja, ska prata klart ed R och sedan duscha och sedan kolla på Hammarby IF-PSG
Hur mår ni och vad har ni gjort idag?
Kram kram
Ems 

Gårdagens inhandling!

Hej!
Jag lovade att jag skulle lägga upp en bild på väskan jag köpte igår! :)
En prickig ryggsäck från H&M och kostade 200 kronor.Den är mörkblå med vita prickar och ja, jag är inne i en prickig period ;) 
 
HÄR hittar du samma sorts ryggsäck fast i svart. Hittade inte den prickiga på hemsidan men det är denna modell fast i en anna färg.
Den är använd för första gången idag, då jag inte sover hemma inatt och två nätter till ;). Så skönt med att kunna sova borta även om det är för tre nätter. Det är tre nätter som jag vet iallafall, kanske blir någon natt till beror lite på olika saker.
ANnars så har det inte hänt så mycket idag, har legat och solat lite och sedan så har man varit hemma och bara försökt att ta det lugnt. 
Aja, ska kolla klart på dokumentären som jag kollar på och sedan så är det kanske sängen som gäller för ska upp ganska tidigt imorgon för ett möte med E och inte psykolog E utan en annan E. Jag har många kontakter som har namn som börjar på E, hur det kommer sig vet jag inte men ganska roligt är det att det har blivit så.
Hur mår ni och vad har ni gjort ni idag
Kram Kram
Ems

Trött!

Jag är trött och trött på att alla tankar bara spinner runt och runt i mitt huvud. En del saker känns så fel men samtidigt så känner jag att jag måste kanske ha en del av dessa tankar för att jag behöver ta itu med de tankarna medans en del är bara en de av sakerna som jag inte vill behöva tänka på men inte vill(även om man måste ta itu med allt så finns det även en del som man inte mår dåligt av och man väljer sina strider).
Sen har jag även inhandlat en ryggsäck idag från H&M, en prickig. Tar kort på den imorgon och lägger upp den för nu orkar jag inte hålla på med allt det där.
Men aja, ska kolla klart på ett avsnitt och eventuellt ett avsnitt till av min älskade serie sen är det väl sängen som gäller! ;)
Hur mår ni? Och vad har ni haft för er idag?
Kram kram
Ems

Gick inte

HAr inte ens kunnat öppna näringsdrycken och det har inte gått än men det finns tid än att försöka, en del dagar men idag gick det inte med denna dryck som är både älskad och hatad. Vet inte vad jag ska tycka om denna dryck :/. Men ska försöka och om det behövs fler så skulle jag ringa innan torsdag för efter det så är läkaren på semester.
Aja, lite kvällstanakr sådär om den sak som inte är ideal men om det behövs så finns det ju den saken att ha till handa liksom.
Kram kram
Ems

Hejsan!

Sitter här och försöker bara ta det lugnt och inte få panik över att det är en tidig middag snart. Det är ångest och mycket känslor runt det hela med mat och sådant.
Aja, annars så har det varit promenad och kollat lite på kläder men hittade inget idag men igår så inhandlades det lite underkläder, det behövdes. Ibland behöver man handla lite saker, även om det är en riktig pina för mig att gå ut bland mycket folk, fast igår var det inte så farligt med folk inne i city. Och sedan så var det ju min läkartid igår, den gick väl bra och fick med mig lite näringsdrycker för att testa om det går lättare. Så då får vi se om det går eller om det går helt åt helvete.
Aja, och sedan på middagen hos V igår så var det trevligt och härligt att bara få komma ifrån allt ett tag, att slippa tänka och all ångest,
Det var lite från igår och dagen hittills men nu ska jag väl ta och försöka äta lite och sedan eventuellt dricka en näringsdryck direkt efter eller om den blir till senare ikväll.
Hur mår ni? Vad har ni gjort idag, denna lördag?
Kram kram
Ems

Tiden är fixad.

SCÄ-tiden är fixad nu, och det gick väl helt okej. Fick med mig lite saker som jag ska testa och så vidare, de är skönt att det är iallafall avklarat nu så man slipper åka dit igen på ett tag nu nästa gång jag ska dit får man se, ska nämligen bli kallad från min behandlare, så det betyder iallafall att jag har en behandling eftersom jag har blivit tilldelad en behandlare. Det är läskigt men ändå skönt på många sätt. Jag orkar inte hålla på med det jag håller på med längre.
Aja, ska snart fixa iordning lite saker för ska iväg och vara hos V ikväll, är det tänkt och det är vid fem så måste fixa iordning sakerna som ska med och så. Även om man bor ganska nära henne så blir det ändå en bit dit och tar tid att ta sig dit helt enkelt.
Aja, hur mår ni? Och vad ska ni göra ikväll?
Vi hörs mer imorgon och skriver då hur det var ikväll, eftersom jag vet inte när jag kommer hem sen!
Kram kram
Ems
 

God Morgon/förmiddag!

Sitter här och ska snart iväg till city för att kolla lite kläder och för att sedan gå vidare till SCÄ, och jag hoppas verkligen att det inte blir som igår för då känner jag att det inte kommer att funka alls. Jag är en som har överseende med en gång men om det händer fler gånger så blir jag arg och vill inte ha med sakerna eller personerna att göra. Fast man ska kanske inte vara så, för det kan faktiskt ske saker som ingen kan rå över men det känns inte bra om det händer gång på gång hela tiden heller. Aja, det är iallafall en läkartid på SCÄ som gäller klockan ett och efter det vet jag inte vad jag ska göra, det kanske blir att gå runt på något ställe eller så.
Aja, ska nog ta och avrunda nu. Ska byta lite kläder för vädret är lite halvtråkigt och känns som att det inte funkar med de kläder jag har på mig. Vi hörs senare!
Hur mår ni idag?
Kram kram
Ems

En blandning!

Nu kommer det en liten blandning från saker som har hänt idag och det är även så igenom bilder som det kommer! 
Nu när jag har lugnat ner mig lite efter tankegången från dagens besök som inte blev av så känner jag att hela grejen inte var så kul men man vet att ibland kan saker faktiskt ske och att man kan inte alltid styra hur det blir. Men ska till SCÄ imorgon igen, tack och lov för att jag ändå fick en ny tid så pass snabbt! Det var väl skönt på ett sätt men samtidigt så är jag fundersam om jag verkligen behöver vara där även om jag vet att jag behöver det. Jag velar fram och tillbaka med det hela och vet att jag behöver den hjälpen men samtidigt så blir det liksom att jag tycker att jag inte är sjuk alls...Men aja, får se vad som sägs imorgon och sen på kvällen imorgon så är det en eventuell grillning kväll hos V, som jag badade med igår.
 
Annars så har jag varit med mamma och köpte en lite tidig present till min bror, och man undrar vad man har gett sig in på när man köper en gitarr till honom, det kommer spelas hela tiden nu och frågan är hur länge man kommer orka med själva spelandet och sådant. Sen så gick skildes jag och mamma åt, hon för att hälsa på en bekant och jag för att sola innan jag skulle iväg på SCÄ och de läkarbesöket som inte blev av alls. Det var dagen det och nu ska jag väl ta och fixa mig iordning för kvällen och en promenad.
Sen så känner jag att jag vet att jag kanske skulle behöva gå eller ringa till ppsykologmottagningen men ska försöka stå ut en vecka till innan jag får träffa min sommarpsykolog C, men det finns ju alltid alternativ som sagt om jag inte klarar av nästa vecka.
 
 
Från dagens solning
 
 
En promenad bild från förra veckan
 
 
Har hittat en helt underbar lekplats och helt perfekt för en som har barnasinnet kvar ;P
 
 
 
 
Hur mår ni?
Och hörs snart igen, nu har ni får en lite större uppdatering om dagen som har varit.
Kram Kram
Ems

Solning och SCÄ!?!

Solning innan man skulle till SCÄ var det ja, men jag hann sola men inget SCÄ-möte blev av även om jag hade en bokad tid. Hur gick det till? Jo, något jäkla fel i systemet, personen i receptionen såg inte mig i databasen, som en bokad patient medans den andre såg inte att jag hade kommit även om jag hade det!?! Så jäkla irriterande men fick iallafall en ny tid imorgon så förhoppningsvis så går det bättre imorgon, en gång har jag överseende med men det får absolut inte hända igen...
Aja, jag solade iallafall innan jag skulle vara där och hann med att sola ett tag, vilket var skönt, men blev lite röd men hoppas att det lägger sig, men det borde det göra. Det gör det alltid på mig och det blir en brun färg tillslut.
Skriver mer sen ska kolla på en av min favorit serier, men en liten uppdatering var ju inte helt fel ;)
Hur mår ni denna heta sommardag?
Kram kram

Bad

Idag har jag badat för första gången på typ tre år. Vilket var roligt men ändå så kände man av det hela med att visa upp sig i bikini och hela den delen. Det var med blandade känslor jag badade med känslor som det badades, men badade med V en kompis vilket underlättade för mig, blev lättare på många sätt eftersom jag knde mig lättare till mods när hon var med!
Men årets första dopp är iallafall avklarat ochh även om jag tyckte att det var svinkallt i vattnet/vilket även V gjorde så badade vi en stund iallafall. Eller vattnet  ar kallt tills man hade doppat sig och då blev det faktiskt behagligt ;).
Aja, ska ta och avrunda nu men det kom en liten uppdatering om dagen och så skriver jag mer snart igen!
Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?
Kram kram
Ems

God förmiddag!

Solen skiner och jag ska snart gå ut och vandra inåt storstaden och eventuellt gå på Djurgården och sedan även gå runt inne i staden, det får bli via Strandvägen tror jag :).
Jag älskar Stockholm vid den här tiden, då det är sommar, varmt och solsken. Älskar Stockholm året runt ioförsig men det är just sommaren som det är något speciellt med över Stockholm. Det är planerna för tillfället iallafall, dem kan ju alltid ändras men hoppas att man får gå en lång promenad i sitt älskade Stockholm ;)
Hoppas att ni mår bra och har det bra så hörs vi senare!
Vad har ni för planer idag?
Kram Kram

!?!?!

Alltså, jag undrar en sak, kan man vara för frisk för något även om man har vissa beteenden och så vidare? Jag är rädd för att en personer ska säga att du är för frisk för att få hjälp och vara här! Även om dem vet om mina beteenden och så vidare.
Aja, det får jag ta och stor fundera på tror jag och skriva ner saker som jag känner, är rädd för och så vidare. Sen så måste jag tag mig i kragen och säga vissa saker till min psykolog E, när hon är tillbaka från semestern. Men jag är rädd för att berätta om en del saker, även om jag vet att det påverkar mig på ett dåligt sätt. Det stör mig som bara den och det dyker i drömmarna som gör att det påverkar mig i min sömn också. 
Men aja, ska nog inte prata så mycket mer o just det. Men jag har en period som inte är så bra och jag kanske inte så bra men det är sommar och sommaren är ingen bra tid egentligen för mig. Jag älskar sommaren, det är inte det utan det är hur jag ser på mig själv och hur min kropp ser ut med diverse saker.
Jag älskar sommaren med värmen och solen, men när det är sommar så tar man ju av sig kläder när det är sommar och sol, allt badande plus sådana saker är väldigt jobbigt för mig. Så det är för blandade känslor med dessa saker jag är hemma och det är sommartider så då har jag oftast en jobbig period, och det har jag haftunder ett par somrar men sen är det ju så att jag har perioder då saker och ting är värre, och det är perioder under hela året och så vidare. 
Aja, får se hur jag gör och om det blir värre eller om det står sig stabilt under denna period tills jag ska till C, så enkelt är det och som jag har sagt tidigare så finns det alltid alternativ och det är bra och känns bra även om jag har en del problem med en del av sakerna jag faktiskt lovat men måste man måste man, får ta sig i kragen om det blir ett absolut måste,
Aja, hur mår ni? Och vad har ni haft för er denna måndag? 
Sen tänkte jag fråga er, bad vill ni läsa mer om och lite mindre av?
Kram Kram
Ems

Orkelös och viljelös

Viljan för vissa saker känns så långt borta på något sätt!?! Jag orkar inte med vissa saker och tankarna bara spinner runt, vet inte hur jag ska hantera allt heller. Ibland orkar man inte ens kämpa emot allt heller för den delen!?! Och en viss motivation börjar tryta också, och det känns inte helt okej heller..
Men jag känner också att för tillfället har det mesta under en viss kontroll ändå, men jag har ju alltid alternativ som jag har sagt förut och jag har ju faktiskt lovat C, min sommarpsykolog att ringa om det skulle behövas.
Så det finns ju alltid alternativ som sagt :).
Aja, ska ta och avrunda lite nu men skriver mer i senare ikväll!
Hade ni en bra söndag? Upptäckte nu att jag aldrig skrev igår :/!?!
Och hur har ni det denna måndag?
Hur mås det?
Kram Kram
Ems

Lördagskväll!?!

Det är lördagskväll och det är damernas fotbolls EM, Sverige spelar idag och nu faktiskt. Detta EM är även på hemma plan, och när det är Sverige som spelar så kanske man ska ta och titta på denna match!
Annars så tittar man inte på detta EM, inget illa menat men är inte så förtjust i dam-fotbollen men det funkar när Sverige spelar.
 
Annar så har dagen fortskridit genom att man har solat gått mycket och knappt varit hemma idag, vilket har varit skönt för då har man inte haft någon av sina episoder av vissa saker..
Aja, ska ta och kolla på matchen som har satts igång nu ;)!
Ska ni kolla? Och hur mår ni?
Kram kram
Ems

Hej!

Sitter nu här och bara tar det lugnt efter att ha varit ute och varit i solen i typ tre och en halvtimme plus att handla och gå en bra bit hem med dessa saker, inte världens roligaste eller skönaste grej att göra när solen värmer och det är varmt. Men men vad ska man göra åt saken?
Aja, har varit ute och gått och legat och solat ett tag nu på dan och nu är man hemma och ska snart fixa iordning lite saker och sen ska man väl ut igen. Jag älskar sommaren och värmen, men det är för att det ska vara varmt och inte kallt enligt mig. Jag är ju så frusen av mig så jag gillar ju värmen även om det är väldigt tröttande att vara i solen men det är värt det väldigt mycket faktiskt, enligt mig iallafall. Sen finns det andra i min familj som tycker att det är alldeles för varmt men vill ändå ha sommar, hur går det ihop? Det vet inte jag, om någon vet så hojta gärna till och förklara!?!
Det var denna lördag hittills och skriver snart igen ska ta och fixa lite saker och sedan vila lite tror jag för att jag är trött från solen även om jag älskar att vara i solen!
Hur har ni det i solen? Och hur mår ni?
Vi hörs senare igen
Kram kram
Ems

Viljan!

Just nu så finns inte viljan till något, man orkar inte kämpa på samma sätt som har gjort innan. Men samtidigt så är det sommar och jag blir alltid mer självmedveten och så vidare, men det har sina anledningar. Och jag har lovat C saker nu när det kommer gå två veckor utan någonting på mottagningen. Eller har lovat att försöka iallafall.... Sen så har jag tagit blodprover idag och det gick bra som vanligt ;). Jag är van vid nålar och berörs inte av det längre utan sitter och kollar när dem sätter nålen och drar blod. Aja, Det är på ett ungefär vad jag har gjort idag förutom lite promenader och ha varit i Sickla köpkvarter och köpt en skohylla. Hoppas att ni har en bra fredagskväll och har haft en bra fredag :)!?! Kram Kram Ems

Tankarna spinner runt, runt!!

JUst nu efter ha varit på mötet med E, så spinner tankar runt som bara den i huvudet. Ibland känns det som att jag inte kommer kunna hantera det också som komma skall. Men vad ska man göra? Jag har inget val med vissa saker men det är ändå jobbigt och gör en ännu mer benägen till olika saker :/. Aja, får försöka med att stå ut lite till och bara ta det som det kommer för att just nu så finns det inget alternativ och ingenting ska väl var enkelt eller hur? 
Men aja, ska ta och gå ut igen men vi hörs senare ikväll! Och då får ni lite mer uppdatering på vad som har hänt under dagen kanske lite mer ingående eller så.
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Torsdag och City!

Idag har jag varit inne i city och träffat två kompisar, vilket var väldigt roligt :). Allt för att få tankarna på annat och inte behöva vara hemma så mycket, sen fick jag även förslaget igår att träffa kompisar en del för att kanske inte må  sämre än vad jag gör a den anledningen att vissa personer kan få mig att må lite bättre för stunden oavsett om dem vet om det eller inte!
 
Annars då? Jo, har haft mailkontakt med min soc-kontakt idag och ska dit imorgon för ett möte för att diskutera vissa saker och så ska jag fråga vissa saker om en del papper och så vidare. SÅ imorgon blir det blodprover först och sen till möte.
Jag älskar ju blodprover så jag ska ju ta dem imorgon och sen ett par i slutet av månaden ;), vete fasiken vad det är just med mig och blodprover . Haha. jag vet att jag ärsmått galen, men som sagt så gillar jag ta blodprover speciellt på min vårdcentral med sjuksköterskan som tar proverna :).
Aja, ska spela lite spel nu men vi hörs snart igen!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

onsdagskväll!

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag känner mig lite lugnare på vissa plan eftersom jag har varit så nervös för min psykologtid jag hade idag. Men det gick ju helt okej, så då är man lugnare  ;). 
Annars då? Dagen har forsatt genom promenader och att lämna in en massa papper, hämta andra papper, skriva ut en massa papper som skulle lämnas lämas in med de som skulle lämnas in och skrivit ut papper som jag ska till min förtursansökan för bostad, så jag har fått en del gjort idag ;).
 
Aja, ska ta och avrunda men ska börja skriva längre inlägg snart igen.
Men hoppas att ni mår bra!
Kram kram
Ems

Stressigt värre!

Det blev lite stressigt i morse när jag skulle först hämta ett papper och sedan upp till SCÄ, vilket jag inte behövde stressa upp till eftersom läkaren som jag skulle träffa på SCÄ var sen för att hon hade fastnat i tunnelbanetrafiken. Men fick iallafall sakerna gjort av det som skulle göra idag innan jag skulle iväg till psykolog C(Sommarpsykologen) för första gången, vilket kändes väldigt annorlunda. Det är och blir väldigt ovant när man inte har sin riktiga psykolog som vanligt, men det gick väl helt okej och denna person påminde om han jag hade förra sommaren så det var ju skönt då kanske det går lite lättare dock. Aja, ska nog ta och avrunda för tillfället och skriver mer ikväll, jag lovar det och förlåt för att jag inte gjorde det igår som jag lovade igår också men idag ska jag verkligen göra det. Men just nu så är jag helt slut efter ha hållit igång sedan åtta i morse och farit runt på olika ställen.
Hur mår ni i detta regniga Sverige?
Kram Kram
Ems

Hejsan!

Sitter här igen och är nervös inför imorgon men det är väl ganska normalt eller? Plus att jag känner att det är normalt att vara lite nervös men sen blir jag ju extremt nevös.
Aja, det är Stepwise först ut på SCÄ, klockan tidigt och sedan är det tid för första gången med min "sommar"-psykolog C och det sistnämnda är det som gör mig mest nervös tror jag, för att jag vet inte vem personen är för hon jag ska träffa på SCÄ har jag ju redan träffat en gång så då vet jag vet det är.
Aja, skriver mer om ett tag för nu ska jag spela lite The sims tror jag ;).
Kram kram
Ems

Internetstrul!

Har haft internet strul och inte kunnat komma ut alls för att surfa eller att uppdatera. Ledsen för det men nu sitter man här igen med internet som fungerar och är orolig för onsdag när man ska tillbaka till SCÄ! Jag ska göra stepwise då och efter det så är det dags för min sommarvikarierande psykolog C, så det är mycket som är nervös för. Det kommer bli en låååång dag på onsdag men vad ska man göra, man slår flera flugor i en smäll så att man slipper att springa i omgångar till olika ställen :).
Hur har eran helg varit och hur mår ni?
Kram Kram

Fredag!

Det är fredag, och jag ska iväg senare för att träffa M, en bra vän som man jag gillar.
Sen så har hela saken från igår lagt sig och det känns som att man aldrig var iväg på ett läkarsamtal. Vet inte varför jag får en sådan men jag får den på andra ställen också men det är en känsla som kan vara bra ibland men samtidigt så kan den vara väldigt dålig för att man känner att man borde veta bättre än så.
Aja, ska ta och städa vidare och kolla vad jag ska skänka bort till stadsmissionen, allt för att någon ska få dem pengarna som säljs som man ger bort :).
Hur mår ni?
Hörs senare!
Kram Kram
Ems

Ögonen

Idag så har jag faktiskt fått en komplimang för mina ögon, det är väldigt ovanligt. Blev väldigt ställd och förvånad, även om man blev glad så förväntade man sig inte det ;). En person sa till mig att jag hade fina ögon och att den var tvåfärgade. Genom att säga till mig att ögonen var fina för att jag tydligen har en grön ring runt pupillen precis och blått resten, det tyckte denna person att var fint. Och först så trodde denne person att jag hade linser eller något men det har jag inte ;).
Men aja, det gjorde min dag lite grann för att för det första är jag ovan vid sådant och sedan så är det så få som säger sådant.
Har även tränat och gått på två promenader/powerwalker idag ;).
Aja, ska ta och kolla lite på tv och bara ta det lugnt men hoppas att ni mår bra!?!
Vad har ni gjort idag?
Kram Kram
Ems

SCÄ!

Idag var det dagen då jag var där på ett första besök och ska dit nästa vecka igen för Stepwise så fint som det heter och om man vill veta vad det är får man fråga(om man nu inte redan vet vad det är)! Aja, det är samma dag som jag har mitt första möte med min vikarierande Psykolog C, vilket jag är nervös inför också men om det gick bra idag så varför ska det inte gå bra med C? Fast jag är ju som är och psykolog C gör mig nervös och det var samma sak förra år med psykolog L och jag dog inte av det så....
Aja, mötet gick väl bra idag och jag fick en del sagt och det är väl lika bra att säga så mycket som möjligt även om det nog stod ganska mycket i remissen kan jag tänka.
Tänkte avrunda nu för behöver städa lite mer men vi hörs senare ikväll.
Hur mår ni? Och vad har ni haft för ni?
Kram kram
Ems

Nervös!?!

Jag är så nervös inför imorgon så att det inte finns. Och nervositeten kan vara en riktig bitch ibland för att den spelar en ett spratt ibland. Men aja, får se hur det går imorgon och jag känner att jag måste ta mig i kragen och säga det som jag måste ha sagt, kan inte inte missa något men men allt är relativt. Men imorgon gäller det och får se vad som händer och sker.
Aja, ska kolla klart på OI och sedan är det duschen som gäller!
Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?
Kram kram
Ems

Onsdag!

Det är onsdag och jag har varit hos psykologen E idag, sista gången inför semestern som hon går på nu i veckan eller i övermorgon rättare sagt(vilket är i veckan iofs) och nästa vecka så har jag en tid hos en psykolog som jag ska ha när psykolog E är på sin semester. Tack och lov att jag inte behövde förklara inför mig psykolog för hon vet om att jag har svårt att ringa om jag skulle behöva och att jag har lättare med att träffa någon, så nu får jag träffa en precis som förra året. Och om det skulle vara något problem så är min läkare alltid kvar en eller två veckor, så det finns alltid alternativ för en om det skulle behövas ;). Men jag är lite räddf.r att nu ska jag träffa en helt nu person under fem veckor och jag har ingen aning om hur denna psykolog är eller hur personen funkar, vilket gör en nervös men sådan är jag. Sen så är jag nervös inför imorgon och hela grejen med SCÄ! Jag är helt panikslagen men det ska förhoppningsvis gå bra, för det är ju bara att vara så pass ärlig som möjligt och säga hur man känner osv.
Aja, ska ta och avrunda för tillfället men vi hörs senare ikväll!
Hur mår ni? Och vad har ni för planer för dagen?
Kram kram
Ems

Cykeltur!

Det blev ingen promenad/powerwalk utan det blev en cykeltur istället. Jag cyklade runt söder och sedan hem, nu sitter jag här hemma och skriver lite här. Cykelturen var skön men kände sista biten att det tog emot ganska mycket så nu är dte vila för ett tag och sedan forsäta med olika saker.
Jag känner att tankarna blev lite skingrade men inte mycket, så får försöka hitta något som gör att dem försvinner eller iallafall så att jag blir lite lugnare till imorgon! Fast det kanske är bra att prata med psykolog E om detta imorgon, så kanske man kan få hjälp med sådant också!
Aja, ska nog ta och avrunda nu men vi hörs snart igen! Skriver mer imorgon om hur det gick imorgon!
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Tisdags eftermiddag!

Det är tisdag och dagen närmar sig då jag ska till SCÄ närmar sig. Jag är helt livrädd och vet inte hur jag ska hantera hela saken, är livrädd för vad dem kommer säga och vad som kommer ske. Vad kommer ske om dem säger att jag inte är sjuk och så vidare? Det är som sagt mycket tankar omkring det hela, men vi får se vad som händer då jag ska dit.
Annars så har jag träffat mormor idag och sedan har jag städat och hållit på här hemma och snart så ska jag gå ut och ta en riktigt långpromenad, vilket ska bli så skönt eftersom det behövs och jag behöver skingra tankarna lite. Och imorgon så är det psykolog E som gäller, så då blir en del att prata om och sen vet jag så blir det att prata lite om nästa vecka och lite annat!
Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?
Kram kram
Ems

SCÄ!?!

Efter tre långa dagar då jag inte har haft någon tid över till något så sitter jag här igen! Och jag är jätteledsen över att jag inte har hållit det jag har lovat, att skriva men det har varit så mycket som har gjort att jag inte har haft tiden, jag har verkligen försummat bloggen känner jag. Men jag ska verkligen försöka bättra mig nu, men veckan som kommer är fullsmockad med olika saker så jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men det kommer kanske inte vara som det har varit men det kommer att bli som förr, det kommer ska ni se ;).
Sen kan jag säga att det kom ett samtal från SCÄ idag och jag får redan komma dit nu på torsdag och jag är helt panikslagen för den saken skull, vad skulle hända om jag väger normalt och dem säger att jag inte är sjuk? Sådana tankar spinner i huvudet plus en massa annat spinner. Jag är rädd vilket jag alltid blir när det gäller olika saker och nya personer. Men jag känner att det är lika bra att få komma till SCÄ nu i veckan istället för om typ två veckor, för att samtidigt som jag är rädd att de kommer säga att jag inte är sjuk så vet jag att jag är sjuk och behöver deras hjälp och hjälp att normalisera mitt matintag och sådana saker.
Aja, sedan är det psykolog E på onsdag och sen så är det att träffa mormor mormor imorgon, så hela den här veckan går åt olika saker och ibland känns det som att tiden inte räcker till alltihop som man ville göra och så vidare.
Aja, hur har ni haft det de senaste dagarna? Och hur mår ni?
Hörs snart igen!
Kram kram
Ems