SCÄ!

Idag så var det sista dagen och sista gången jag var på SCÄ, det är med lite blandade känslor som jag sa hej då! Jag är klar med SCÄ känner jag för tilltället och det kanske är bra och positivt. Vi får se hur allt blir för mig nu eftersom det är mycket som sker och vilket jag känner både och för så att säga!
Aja, nu ska jag titta på serie och sen vet inte jag vad jag ska ta och hitta på!
 

Hej

Jag är ledsen att jag inte skrev när jag sa att jag skulle men glömde totalt bort det. Jag som vill inget hellre än att skriva, det känns så iallafall.
Men jag kan säga att jag hade min första musikterapi session igår och det är skönt för nu när jag har träffat personen jag ska ha så är det inte lika nervöst som jag var igår när det var just första gången.
Och idag är det ett nätverksmöte hos min psykolog, vilket gör mig nervös oh det är inte lite nervöst heller. Jag vet inte hur jag ska hantera det och jag vet inte vd jag ska ta mig till.
Aja, nu ska jag äta klart mitt mellanmål och sedan kolla vidare på en serie innan jag går!
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Wihoo!

Wihoo, första tiden för min musikterapi är bokad! Är jätteglad och exalterad för det men samtidigt nervös för det är en helt ny person som jag ska träffa men hon låter snäll och trevlig iallafall så. En glad Ems sitter här nu och hoppas att det är en längre tid som glädjen sitter i....
Annars så är det inte så mycket som har hänt sådär men en liten uppdatering nu och kanske skriver lite mer senare eller imorgon. Hoppas att ni får en trevlig fredag och helg!
Kram kram 
Ems
 

Hallihallå

Jag sitter och mår sisådär. Men efter mycket om och men så fick man komma iväg på annat! Skriver mer när jag har dator tillhanda! 
Kram kram
EMS 



Min ork!

Min ork har tagit slut och jag orkar inte ha min mask längre. Tänkte skriva om vad jag har råkat ut för men vågar jag det och när ska jag göra det isåfall om jag ska göra det! Aja, hur mår ni?
Kram kram
EMS 

Hitta på rubriker

Att hitta rubriker är inte lätt och speciellt inte går ihop med det jag skriver. Jag får inte ihop det, rubrik torka helt enkelt. 
Det är fredag och jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Tror att jag ska ta det lugnt speciellt när jag har värk från helvetet. Så idag får de bli en lugn dag idag och får se om jag gör något senare. 
Aja, nu ska jag kolla på serie och fixa lite saker! Hur mår ni? 
Kram kram
EMS 

Hej!

Jag hittar inte orden och jag vet inte vad jag ska skriva! Jag brukar inte vara såhär lost i ord men men. 
Och vill tacka E för stödet idag! ❤️
Hur mår ni?
Kram kram 
EMS 


Tips

Jag ber nu om tips till någon bra serie eller dokumentär! Jag gillar serier eller dokumentärer som är lite spöklika eller historiska. Någon som vet någon bra?
Kram kram
EMS


Saknad!

Idag har jag en saknad och vette fan vad jag ska göra åt saken! Jag insåg att jag inte kan hantera saknaden just idag....Ibland är det så och man får känna så även om det är jobbigt.
Jag har skickat iv'g ett sms men inte fått svar från personen, även om denne är uppe, vilket är konmstigt för att det var denne som ville träffas idag, och då blir det konstigt för vad ska jag göra om denne inte hör av sig?
Aja, nu ska jag kolla vidare på min dokumentär och sen får vi se om jag åker till mormor och morfar för att träffa M senare!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Japp

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har inga ord, jag mår inte bra alls idag eller rättare det har blivit värre nu på kvällen och jag vet varken ut eller in. Men stå ut med känslan är ett måste just nu! 
Jag vet som sagt inte vad jag ska skriva nu så jag skriver mer någon annan dag! 
Kram kram
EMS 




Hallihallå

Jag har blivit ägare till en iphone. Oväntat men roligt, jag har sålt min själ 😝. Men jag skriver mer när jag kommer hem. Hoppas att ni mår bra och har de bra! Kram kram Ems

På Scä!

Jag är på scä men jag vill hem. Jag vill inte vara här alls, jag känner mig klar med scä men samtidigt så vet jag att jag behöver hjälpen eftersom jag har fortfarande vissa beteenden kvar. Och det känns jättekonstigt att vara här på en måndag!
Hur mår ni?
Kram kram
Ems

Tusen tankar

Just nu har jag tusen tankar, mår inte bra. Jag ska till SCÄ imorgon, vilket gör mig nervös på många sätt. 
Jag tappar orden och vet inte alls vad jag vill eller ska säga. Jag tänker inte säga något för att behaga någon eller ljuga för att det är inte jag.
Aja, nu ska jag kolla klart på Manchester United! 
Kram kram 
Ems