Alla hjärtans dag

Det är alla hjärtans dag och jag är inte riktigt förtjust i den dagen. Jag nöjer mig med mys, promenad och film, vilket jag fick idag med mitt ❤️. 
Jag är glad att jag får vara med den jag älskar och jag känner att man inte behöver ha en speciell dag för att visa kärlek, det kan man göra varje dag och ska göra det. Jag gör det varje dag och försöker visa min uppskattning för att det är någon som jag älskar och som stöttar mig, förstår mig❤️
Jag behöver inte ha rosor, choklad och allt det där. Det räcker bara att få känna J's hud och få titta på film med honom och bara kunna mysa och så till den!
Hoppas att ni mår bra och har det bra
Kram


Sömn

Just nu så vill jag inget hellre än att sova och få sova ordentligt, jag har inte sovit bra på några dagar speciellt de två senaste nätterna. Jag är så himla trött och jag orkar inget. Både kropp och psyke håller på att ge upp, idag så har det inte varit någon bra dag. Jag har en känslostorm och mycket som spinner osv. 
Jag kan inte påstå att jag är jätte sugen på att prata med någon eller inte prata alls faktiskt men jag pratade med c och t på gruppen om det var okej att ringa dem medan a är borta under denna vecka. Det var helt okej, dem backar upp en om ens individual terapeut är borta. Tack och lov för det kan jag säga!
Och sen pratade jag med C på kravatten(en vikarie som även är volontär på tilia) och denna dag så behövdes det pratas mycket även om inte ville prata alls.
Nu orkar jag inte skriva mer! 
Puss och kram 

Projekt till välgörenhet!

 Jag har satt igång ett projekt som innebär att jag gör armband som jag kommer sälja och pengarna kommer gå till välgörenhet. De fonder jag har tänkt donera pengarna till är hjärn-/cancerfonden. Jag vill göra något för att kunna hedra olika personer osv. Det handlar om jatt jag vill göra skillnad också. 
Anledningen till att det här kom nu på ett sätt är att  min farfars sambo gick bort i cancer så sent som i söndags, och min farmor gick bort efter ha fått en hjärnblödning. Min farfar har förlorat två kärlekar i sitt liv. Det är inte rättvist, min fina älskade farfar. Jag gör det här för honom och för farmor och hans sambo B. Jag är ledsen för att jag ser ju B som en extra-farmor eftersom hon och farfar bodde ihop så länge eftersom farmor gick bort när jag var relativt liten, men ändå så pass stor att jag har några minnen av farmor. Så det här är för dem, för mig. Av den anledningen att jag är ledsen och vill kunna göra något för att försöka minska att flera ska förlora sina älskade, som farfar har gjort, även jag. 
Den som vill köpa ett armband får kommentera och ge e-post så att jag kan kontakta er och göra upp hur den ska se osv. 
Jag har satt ett pris på 50 kronor. Så den som vill och jag hoppas att flera vill köper armband till en god sak.
 
 
 
Och här är det flesta färgerna som finns och hur ett armband kan se ut, alla armband kommer bli unika. Inget armband kommer alltså inte bli likt det andra.
Puss och kram