My mood at the moment!






Trött!

Jag är extremt trött och har inte fått så mycket valuta för tiden idag. Men jag har gått en promenad ute på Årstafältet idag i solen och just nu är jag hemma hos pappa. Jag vill bara hem för att jag är så trött men jag blir nog kvar ett tag till.
Aja nu ska jag avsluta och så hörs vi snart igen!
Kram kram
Ems

Hej!

Efter en dag med mycket som skedde igår så hade jag inte så mycket över till att skriva något mer igår. Jag var en tidsoptimist, som jag brukar vara ibland helt enkelt! Jag gick upp som vanligt imorse men vi var inte så sena igår. Vi åt middag och tog en varsin drink typ, med efterrätt också. Nu sitter man med ångest deluxe för det men någon gång måste man ju släppa lite på tyglarna även om det inte är så kul med denna ångest!
Vad mer? Jo, dagen har knappt börjat förrän vill att dagen ska vara slut för att man vill ha måndag igen och man har helt andra rutiner då, plus att man inte har någon som kollar på en som hök och klagar på en annan om man inte äter det dem tycker är bra, när dem kommer och frågar tusen frågor om den har ätit för mycket eller så och kommenterar hur dem ser ut. Jag blir så irriterad och jag vet inte hur jag ska hantera sådant och blir ju mer påverkad av sådant när det kommer från vissa än av dem som man gick med på dagvården! Men men, nu ska jag ts och kolla serie för att jag orkar inte skriva mer just nu men skriver mer senare ikväll om jag kommer ihåg det så att säga!
Hoppas att ni mår bra och får en bra söndag!
Kram kram
Ems

Jag överlevde!

Jag överlevde tandläkaren och min tand är nu fixad. Fast jag var panikslagen under hela proceduren och då hade jag ändå ångestdämpade i kroppen. Men men jag överledvde och det är gjort nu! 
Och under dagen igår så hann jag träffa både en som jag gick med på SCÄ och en annan ifrån SCÄ, plus att jag träffade en kompis under eftermiddagen. Man ska tydligen träffa på alla under en och samma dag, varför blir det så för? Att man träffar många man kåänner på en och samma dag och sen ibland inte alls. Det är jättekonstigt och idag är de middag som gäller för att en kompis flyttar till London snartr för att plugga så det är som en avskedsmiddag innan han åker!
Annars så har jag inte så mycket att skriva om just nu men skriver lite senare innan jag åker och så tänkte jag men allt beror på hur lång tid allting tar med saker jag tänkte försöka hinna med under dagen innan jag ska åka på middagen med mina kompisar eftersom vi har ett bord bokat vid en viss tid!
Aja, hoppas ni får en underbar dag och helg så hörs vi senare!
Kram Kram
Ems

Nervös!

Jag är nervös för fredag, redan men jag ska till tandläkaren och jag har en jäkla tandläkarskräck så det är inte ett roligt nöje precis. Det kommer inte bli en billig nota heller, och jag måste dit pga en tand som  jag har problem med. Jag kan inte gå runt med en tand som är trasig precis för det är inte häslosamt och jag vet intehur den har gått sönder eller om det är ett hål, men jag misstänker att det har med vissa saker att göra som jag har för mig just nu men är inte helt säker på min sak. 
Aja, nog om det för att jag vill inte tänka allt för mycket på det även om jag är nervös.....Annars då? Jo, jag tänkte att jag skulle åka till mormor och morfar för att sedan på eftermiddagen träffa M och eventuellt I om båda jobbar, vilket dem ska egentligen men man vet ju aldrig om någon är sjuk eller så! 
Sen är det så att jag velar lite fram och tillbaka med saker och ting men det är liksom inte något som man måste bestämma eller göra precis nu nu nu eller så. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu, och vad ska jag skriva om? Jag är lite velig för det också eftersom jag älskar att skriva men jag har svårt att hitta något att skriva om även om den här bloggen handlar om mig och min resa till det friska, plus att sen är det ju hela jag det handlar om och min humor eller hur jag funkar. Någon som har ett önskemål eller vill att jag ska skriva om något specifikt?
Aja, nu ska jag avrunda och kolla klart på ett avsnitt från en serie och sedan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra!
Hur mår ni? Och hoppas att ni har haft en bra dag!
Kram Kram
Ems

Bilder


Morgon frilla vs "normala frillan"




Totally me



Detta är jag i ett nötskal på många sätt. Någon annan som är likadan?
Kram kram
Ems

Suck

Jag hatar när jag har en så stor ångest och det sätter sig fysiskt, och det har lugnat ner sig men man känner fortfarande av det. Wtf? Jag hatar när det blir såhär och man blir helt utslagen. Snälla kroppen bli normal igen så jag slipper kämpa mot det också.
Suck och stön, det blir liksom svårt att äta när man har detta också men jag håller på rutinerna med sex mål om dagen även om det är en pina.
Aja, nu har jag gnällt lite men hoppas att ni mår bra och har det bra! Skriver mer senare ikväll eller så!
Kram kram
Ems



Dagens outfit

 

Hallå i stugan!

Det är lördag och jag är ensam hemma. Det är lite både och med att vara hemma själv eftersom det är så mycket som kan hända när jag är själv med vissa saker men samtidigt så kan det vara ännu värre med det när alla är hemma så.
Annars då? Jo, den här veckan har varit väldigt upp och ner med mmycket att hantera och att ta hand om. Jag har hunnit med fika, möten med olika insatser eller psykologen så och sen det valiga med att skypa. Så det har varit en lång vecka, och nästa vecka så är det en del saker som ska göras också  så det är inte så att jag inte har något inbokat veckan som kommer, har alltid något varje vecka så!
Aja, nu är det att titta på någon serie och sen om någon timme eller så, då ör det dagens första match som gäller. Fotboll är det och det är klubblagen efter att dem har haft landslagsuppehål ;), fast det lag jag håller på spelar inte inte av det jag såg men ska dubbelcheka eftersom jag kan vara virrig ibland och då blir det att jag läser och ser fel :P!
Hoppas ni mår bra och har det bra denna lördag!?!
Kram Kram
Ems

Sep. 12, 2014






HIttade en text som man känner igen sig i!

Jag är aldrig bra nog, alltid är det något som är fel när det gäller mig-Känner mig värdelös, misslyckad, ful, inte smal nog och inte värd att leva. Jag känner mig inte vacker, fin/söt och smal nog, måste bli smalare för att bli slank och vacker, då kanske man ser mig och den jag är? Jag gömmer mig bakom en mask, med eller utan smink för att inte visa den smärta jag känner inombords och känslorna som t.ex. fulhet, värdelöshet och misslyckande. Känner även att jag bär masken för att jag är rädd för att släppa in någon i mitt liv, efter alla besvikelser och ha blivit sviken så många gånger. Det enda jag vill är att bli sedd bakom masken och sminket som jag så starkt räknar med för att täcka all smärta och för att inte ses som den person som försöker vara stark. Jag trodde jag kunde vara stark men det tär på mig inifrån, gråter mig själv till sömns varje kväll och är det någon som hör min gråt? För jag skulle kunna dö för ett nytt liv!

 Vill bli smalare för att jag är så stor och äcklig, vem vill veta av och vara med mig när jag är såhär stor och äcklig? Allt skulle bli lättare om jag vore smalare för då skulle allt bli lättare och jag kanske skulle bli nöjd med mig själv, samt kanske slippa kanske kampen med spegeln man har konstant. Fast det kanske absolut bästa vore om jag var död och bara försvann, för jag är ändå inte värd att leva speciellt inte det liv jag lever just nu. Jag kan känna att döden vore så mycket bättre än livet i sig, och det känner jag konstant plus vem vet? Jag kanske är sötare och vackrare i döden än i livet, söt och vacker som en docka när jag ligger död i min kista!

Allt jag vill är att känna mig lika mycket värd som alla andra och värd att leva, samt känna att jag är vacker och bra som jag är, ett liv där jag kan känna glädje och bara får vara den Emelie jag var fast i en ny form och den jag vill vara också. För jag vill inte leva det liv som jag lever nu där döden känns som den enda utvägen och allt är bara mörkt och svart. Jag vill bli sedd som mig själv, den riktiga Emelie med alla sidor som jag har men utan smärtan jag bär inom mig- Med andra ord, jag vill bli sedd av någon som ser mig, den riktiga Emelie, bakom masken jag faktiskt bär.

Jag vill bara vara värdig kärlek och vara vacker, kunna känna mig vacker. Jag vill kunna se mig själv i spegeln utan kampen med alla känslor så som avsky, äckel och inte kunna se den riktiga Emelie som är smal nog och vacker, vill inte ha kampen med min djävul eller mitt monster, vad man nu vill kalla det. Vill inte ha denna kamp längre och vill kunna se vem jag är och inte känna äckel och avsky inför min egen kropp. Vill inte behöva kämpa emot ångesten, all smärta och alla hemska känslor jag har och känner, samt att inte behöva kämpa emot alla impulser och viljan att skada mig själv hela tiden och att jag skapar nya sår och ärr ofta. Vill bara vara mig själv, se mig själv för den jag är och kunna känna mig värdig livet och kärlek, att få leva! Men just nu så är det bara hat mot mig själv där jag inte är värd att leva, att bli älskad och få älska, samt så vill jag kunna känna glädje, utan att jag själv eller någon annan sätter stopp för det. Vill slippa den stressen plus stressen och rädslan över att faktiskt komma hem där jag inte känner mig helt trygg och så vidare.


Bildbomb

 
 
 
 
 

mhm




Hallå

Jag mår inte helt okej och orkar inte skriva så mycket. Jag känner mig helt tom och är extremt ångestfylld.
Jag skriver mer sen!
Hoppas ni mår bra och får en bra och fin helg!
Kram kram
Ems





Alltså!

Jag är så glad att jag har en viss person i mitt liv just nu! Jag säger tack, det som gjorde mig mållös, det satte sig mer än vad jag nog förstår. Tack A,du är bäst och underbar!
Så efter denna kväll och samtalet så känner jag ett visst lugn, även om jag inte mår bra så känner jag det där lugnet som väldigt få kan få mig att känna även i mina värsta perioder!
Jag vet inte vad jag ska skriva mer, eller jag ska till SCÄ imorgon och det gör mig nervös men ändå så vet jag att jag behöver det. Sen så önskar jag att den närmsta veckan räknat från idag ska gå snabbt för det är mycket som sker och jag vill att det ska vara avklarat så jag slipper det sen.
Men nu ska jag ta och avrunda för att titta på Kalla Fakta som handlar om vården plus orkar inte skriva mer när jag skriver från plattan!
Hur mår ni. Hoppas att ni mår bra och har drt bra!
Kram kram
Ems

Vad som komma skall!

Hallå i stugan. Jag är hemma och ja, mår som en säck potatis typ. Räknar minuter och timme för timme just nu, vill ha kväll nu men jag vill inte ha morgondagen. Det kanske låter lite konstigt men jag ska till SCÄ imorgon och jag vill inte på ett sätt men samtidigt så behöver jag den hjälpen. Sen är jag lite rädd för vad som kommer på måndag när jag ska till min psykolog och det är ett nog ett samtal som behövs men som gör mig rädd och ångestfylld samtidigt!
Aja nu ska jag göra lite saker här hemma och så men jag skriver lite senare idag om jag hittar tid och ork!
Kram kram
Ems