Ångest, ångest, ångest och åter igen ångest!!!

Jag säger bara fy f*n för ångest alltså, jag sitter med världens ångest, illamåendeskänslor och har rent utav panik över massor. Min djävul skriker åt mig alla möjliga saker och man vet inte hur man ska orientera sig ellr hur man ska göra. Vill men ändå inte känns det som. Försöker att inte göra saker som jag vet inte löser något men i vissa lägen så hjälper det inte utan jag gör dem dåliga sakerna, och för mig så är(som för som för många andra i samma sits säkert) det så att det tar bort känslan av olust, illamåendet, paniken och inte minst all ångst och man kan k'nna sig nöjd och glad för stunden men så inser man vad man faktiskt har gjort!?!
Aja, så är det och jag känner att ibland måste man få skriva av sig lite sådant också och det är mitt sätt att hantera allt, genom att skriva.
Men imorgon så ska jag till SCÄ och psykolg K, tack och lov säger jag bara! 
MEn hoppas att ni har haft en bra dag och får en bra fortsatt kväll, plus en bra fredag(om jag inte hinner skriva innan SCÄ!)!
Kram kram
Ems

Torsdag!

Det är torsdag idag och det är inget inplanerat idag, så skönt att ha en dag som inte är något inplanerat med olika läkartider och så även om dem behövs så kan det bli för mycket ibland när många tider blir inbokad på samma vecka!
Aja, ska försöka att bara ta det lugnt idag och så får vi se vart dagen leder mig.
Men tänkte lägga ut ett QI-avsnitt som jag säkert lagt ut förr men jag älskar detta avsnitt och humorn i denna serie är helt underbar, och då menar jag hela QI-konceptet är hur roligt som helst!
Avsnittet tröttnar jag aldrig på ;P och hoppas att ni gillar det! 
 
Hoppas att ni mår bra och har det bra!
Jag önskar er en bra torsdag!
Kram Kram
Ems

God kväll!

Ja, det gick väl bra idag och inget som fick mig att flippa ut hände precis. Kunde hålla ångesten över fikat och lite annat i schack, så det var ju skönt att inte behöva visa att man mådde dåligt och man bara kunde vara men nu sitter man och är hur trött som helst för att det har varit en sådan kamp idag med ångesten, ätstörningen och så vidare, och sen att inte kunna visa att man inte mår bra gör inte saken bättre. Men jag hade iallafall kul och det blev ingen katastrof, alla var sig lika i stort sett så man kände att det var inget nytt precis. 
Men nu sitter man här och är trött, utmattad och med världens ångest och har en inre kamp och verkligen inte orkar, sen så är man i stort sett förkyld nu också och det hjälper ju inte till direkt för då blir man ju ännu tröttare och helt utmattad i kroppen också.
Men aja, jag känner mig ändå nöjd med dagen och nu snart ska jag väl sätta igång "vem vet mest?" och bara vara hemma resten av kvällen och det känns ändå ganska okej. Får se om det känns okej senare för jag blir ju lätt rastlös och man vill ju träna och så men det går ju inte...*SUCK* Man kan inte hjälkpa att man blir sjuk alla gånger men hatar att vara sjuk, men vem gör inte det?
Aja, men hoppas att ni har haft en bra dag och att ni mår bättre än vad jag gör just nu!
Kram kram
Ems

God morgon/förmiddag!

Sitter och är världens tröttaste just nu känns det som. Plus att jag har världens huvudvärk och börjar bli förkyld, kul? Nej, inte precis och det kom som ett brev på posten nu under natten och det är typ andra gången på någon månad eller liknande som jag är förkyld, även om det inte riktigt har brytit ut just nu men jag känner att det är en förkylning igen....Jag verkligen hatar att vara sjuk, och att vara förkyld för mig är ju ett rent helvet med tanke på min astma och det sätter sig ju direkt där självklart..Så nu för att minska förkylningen och dessa symptom så är det mycket c-vitamin och sådant som gäller för mig och att hålla tummarna på att det håller sig till en rinnande och täppt näsa och huvudvärken. 
Annars så är det onsdag och det känns ju helt otroligt hur tiden kan gå så snabbt ibland, för det känns verkligen inte som att det är onsdag men men. Och idag gäller det natt träffa ett gammalt kompisgäng och bara umgås typ, hur fasiken det nu kommer gå. Men det borde gå bra men man vet aldrig med dessa personer speciellt när man sätter ihop personer ign som man inte har träffat på länge, just nu så känns det som att det kommer bli väldigt awkward men men vi får se hur det går helt enkelt.  Får väl berätta om hur det gick sen ikväll när jag väl har kommit hem igen ;).
Men aja, får hoppas att ni får en trevlig dag och har det bra!
Kram Kram
Ems

Hej!

Nu sitter jag här i väntan på att skypa snart ;). Men tänkte slänga in ett snabbt inlägg här och så.
Idag så har det varit en ganska lång dag med mycket känslor och så men men vad ska man göra!?! Dagen började riktigt med en förmiddagstid på SCÄ och dietisten(dock utan min behandlare K men men) och det gick väl helt okej skulle jag säga även om jag var ovan och ville fly men jag är alltid så när det är nytt och jag är osäker så vill jag mer än gärna fly så det är inget ovanligt! 
Sen så åkte jag direkt ut till mormor och morfar, där jag åt lunch och var ett tag. Pratade lite och bara umgicks helt enkelt! Efter det så tog jag bussen från dem och hoppade av så att jag hälsade på M och I som jobbade idag, fast M kom lite senare av olika anledningar men iallafall, så skönt och roligt att få träffa dem två igen efter en period då det har varit att man inte har sett dem men så är det ibland.
Annars då? Jo imorgon så är det så att jag ska iväg och möta upp ett gammalt kompisgäng och det ska bli kul, hoppas att det blir kul iallafall! Och vi kommer att umgås ett tag och bara vara typ, sen får vi se hur allt urartar sig om det blir en helt underbar eftermiddag eller om det är något som förstör det hela men det borde inte vara några problem alls, men som sagt man vet aldrig riktigt med vissa av dessa personer!
Aja, nu ska jag väl fixa lite annat innan jag ska skypa med A!
Hur mår ni? Och hoppas att ni har fått en bra start på veckan!
Kram Kram
Ems
Bjuder på denna bild som togs när jag satt och väntade på dietisten!
 

Lugg och Måndag!

Jaha, så var det måndag igen! Ibland känns det som att man inte har något för sig och så som denna vecka så händer det alltid något, har bokade tider typ dagligen denna vecka. Vad fan är det med det liksom? Aja, ibland blir så att man får allt på en och samma vecka, men men aja ska inte klaga allt för mycket kanske för det gäller ju behandlingar som jag behöver ju!
Men aja, annars så har jag hunnit skaffa lugg och bara försöker överleva helt enkelt inte så mycket som nytt annars. Var hos psykolog E idag och om ett tag så är det föreläsning som gäller!
Aja, skriver lite mer senare för nu ska jag äta lite innan jag går och så! Bjuder dessutom på en bild, på min nya frisyr ;)
Kram kram
Ems
 
 

SCÄ!

Jag var på SCÄ igår och träffade psykolog K, det var omtumlande kan man verkligen säga. Bra men omtumlande, och jag har varit helt slut fram tills nu typ efter det och jag känner mig ganska tom och så just nu, inte kanske just pga det men jag känner mig tom och helt borta på något sätt. Aja, nog om det!
Och idag då? Det har inte hänt så mycket idag, jag har liksom handlat åt mamma som har varit hemma sjuk. Har handlat ganska mycket till henne plus några saker till mig som behövdes hem till alla egentligen inte bara till mig och mamma även så.
Har även träffat mormor idag ett tag och det var väl kul, sen kommer hon på lördag också. Hela helgen känns som att man har något för sig, mormor kommer som sagt på lördag(ingen aning hur länge hon stannar) och sen på söndag så är det födelsedagsfika hos en kompis, där man inte vet hur länge man ska vara där eller så. Men hela oktober har känts som att man alltid har en bokad tid eller så, ingen ro eller tid över känns det som. Tiden bara flyger och man vet liksom inte vart den tar vägen, och man känner att man inte har tid att bara ta det lugnt och lugna ner sig själv. Fast att lugna ner sig själv och bara ta det lugnt har jag aldrig kunna göra. Jag är jämt stressad om jag inte är ute och rör på mig eller gör något och så är jag jämt psykiskt stressad också som påverkar mig hela tiden! Jag är stressad rent kroppsligt och psykiskt, hur blir man av med sådana saker och bara kunna vara?
Aja, ska väl ta och avrunda nu men vi hörs igen!
Kram Kram
Ems
 

Långa Dagar!

Det blir långa dagr och jag är helt slut, jag kan inte sova normalt och jag har extremt mycket ångest...Allt är jobbigt just nu och att skriva då man mår väldigt dåligt går lite dåligare. Hoppas att ni har förstående med det!
Aja, igår så var jag hos psykolog E och det gick bra! Sen så ikväll ska jag prata med A igen och imorgon så är det psykolog K som gäller! Som vanligt dårå, med tider i början av veckan och sen från nästa vecka så är det lite fler tider att tänka på men det är då det, och det orkar jag inte riktigt tänka på nu, fast ena tiden är jag jättenervös för och det får jag ta upp med psykolog K imorgon för det gäller en sak där nämligen!
Aja, tänkte skriva lite snabbt och ge en liten uppdatering om vad som händer och sen så blir det en del att hantera imorgon men det tar vi då!
Hur mår ni?
Kram Kram
Ems

Söndagskväll!

Det är söndagskväll och helgen börjar lida mot sitt slut..Eller ska man säga att den är praktiskt taget slut? Jag tycker att det är skönt för att då slipper jag familjen som man inte gör under helgen, jag vill inte umgås med familjen för hur dem beter sig!
Aja, imorgon ska jag till psykolog E och sen så fortsätter man under tre dagar med olika tider som ska passa och ha koll! på. Men det är helt okej, för jag gillar vissa tider som ska passas denna vecka, sen är jag även nervös inför en viss tid men när man har uppgifter som ska hållas typ. Eller jag ska åtminstone försöka med ena och den andra ska man försöka hålla, vilket är ganska lätt att hålla också ioförsig!
Aja, ska ta och avsluta nu men hoppas att ni har haft en bra helg och att ni mår bra!?!
Kram Kram
Ems

Trött och ångest!

Det är min vardag med att vara trött och ha konstant ångest, det är så extremt att man får liksom ont i hjärtat av all ångest och så. Det finns olika anledningar till det men en del av det är väl själva ätstörningskampen, som man har en ständig kamp om inom sig!
Aja, ska nog ta och avsluta nu men skriver mer senare för nu måste jag fixa lite saker!
Kram Kram
Ems

Underbara Farfar <3

Måste bara skriva ett snabbt inlägg innan jag fortsätter att kolla på fotbollen! Men jag har pratat lite med farfar idag och gud vad man inser då hur mycket man faktiskt har saknat att prata med honom och än mer att träffa honom. Han börjar bli lite vimsig känns det som, ställer lite samma frågor lite då och då sådär, men han är ju ändå härlig och så glad, minns väl inte att han kan ställa lite av samma frågor sådär men vad ska man göra? Han blir ju ändå åttio i januari, herregud åttio år!!!! Det är ju helt ofattbart, känns det som även om man vet att åren går! Sen så ska jag väl kanske åka till farfar snart tror jag, måste bara säga och kolla med honom när det passar! Och samtidigt så kommer det upp en massa annat när man pratar med farfar så som farmor, som inte lever och hur mycket man saknar henne för man hade velat lära känna henne ännu mer och ha haft mer tid med henne. Hon gick bort alldeles för tidigt, hon dog när jag skulle fylla fem. Jag har några få minnen från henne men jag hade velat ha mer och fått chansen och lära känna henne ännu mer. Så är det, men samtidigt så är hon någon som får mig att kämpa för ett liv som jag vet att hon hade önskat för mig och alla hennes barnbarn, för hon var en sådan person som jag minns vagt och har fått höra! 
Men nu så kan man känna lite att när man pratar med farfar så känner man att det inte riktigt är farfar alla gånger av den anledningen hans "nya" som jag inte riktigt gillar men det är ju ändå farafars val. Men Hon är ganska krävande och sitter och verkligen lyssnar när man ringer, man kan höra henne i bakgrunden och fråga vad man vill!?! Det är inte helt okej, men det är farfars val och jag kan vara trevlig så länge hon är trevlig och snäll mot en annan när man träffas så är det!
Aja, nu ska jag nog ta och avrunda men jag skriver snart igen!
Kram Kram
Ems

Trött och fredag!

Jag sitter och skriver från mobilen eftersom jag orkar inte starta upp datorn! Jag är så himla trött och sliten känns det som, att ha haft flera dagar då jag inte har fått sova ordentligt av olika anledningar. Plus att jag har haft en ganska intensiv vecka och jag har haft ont i vissa delar av kroppen, mycket känslor också har jag haft och har mycket känslor kvar ännu. Känslorna kommer inte försvinna i första taget och det har varit bara så att dem har insivierats under veckan!
Jag ska ner till källaren senare och försöka hitta lite fotoalbum som jag ska kolla igenom för att försöka hitta en speciell bild med en viss och älskad person. Hoppas att jag hittar något och håller tummarna på det!
Men jag ska nog ta och avrunda nu men hoppas att ni får en bra fredag och en bra helg!
Kram kram
Ems

Heeeej!

Det blir ett långt hej och för att visa att jag faktiskt lever! Men de senaste dagarna har varit lite upp och ner, så bloggen har inte varit prio ett precis. Men minvecka började med att jag var hos psykolog E i måndags och där pratade vi som vanligt om en del saker som vanligt, sen i tisdags så var det att lämna in viktiga papper och en skypedejt på kvällen sedan ;) och sen igår så var jag hos psykolog K på SCÄ och där var det som det var, men det var bra och jag fick två uppgifter av henne som ska göras till nästa vecka, och det kommer bli en pain in the ass men men det ska göras även om det kommer vara jobbigt!
Och idag så har allt lugnat ner sig en del för jag har haft så mycket känns det som när man har varit på möten träffat en massa olika personer(även vänner) och så. Men idag känns det som att man kan andas ut och bara vara typ, eller kanske beror kanske lite på hur rastlös jag känner mig om ett tag.
Och igår eftermiddag så träffade jag fick jag träffa en person som jag inte har träffat på jättelänge och det var så roligt att få träffa henne! 
Sen har jag väl inte så mycket mer att bewrätta om just vad som har hänt dock. Ibland känns det som att alla dagar och veckor ser exakt likadana ut fast ändå inte på något sätt. För det känns som att det är något nytt varje dag som sker och så för ibland känns det som att man får något under dagen som man ska göra eller någon man ska träffa och så, så det känns lite både och på något sätt. Ett tråkigt liv på ett sätt men på andra sätt inte kan man kanske säga!?!
Hoppas att ni har överseende med att jag hínte har skrivit på ett tag och att ni orkar forsätta att kika in även om det inte skrivs varje dag! Och hoppas att ni mår bra och har det bra!
Kram kram
Ems
 bjuder på en sommarbild såhär i höstmörkert och när det börjar bli allt kallare!

Fira mormor!

Det blir ett snabbt inlägg nu, eftersom jag ska åka iväg snart med resten av familjen och fira mormor lite lätt som fyllde år i torsdags men vi åker idag istället och firar henne. Det är lättare när det är helg och på en söndag eftersom man är liksom ledig och man behöver inte vara jätteorolig för att stressa så mycket heller. Fast det finns en som blir stressad oavsett, vet inte hur jag ska förklara det!
Aja, vi ska åka bil, min bror kör och vi andra är passagerare så det är ju ganska skönt att kunna åka bil dit plus att vi ska handla lite och sådant så att ha bil under dagen är faktiskt bra!
Hoppas att ni mår bra och har det bra!
Ha en bra söndag och hoppas att ni har sol som vi har här!
Kram kram
Ems

Lördag och ensam!

Det är lördag och jag sitter här med datorn i soffan och kollar samtidigt på en av mina absoluta favoritfilmer från när jag var barn! Nämligen Anastasia, jag älskade verkligen den jag var liten och nu när jag såg att den var igång på tv så är jag absolut tvungen att kolla på den och varför inte liksom? Varför ska man bara sluta kolla på disney och animerat, osv bara för att man är vuxen? Man ska ju kunna kolla på sådant också om man vill, kan jag tycka för att för mig handlar det om att man ska kunna kolla på vad man vill utan att någon dömer en. Sedan säger jag att "om man slutar leka så är man död", vilket man kanske hör och har hört på flera håll. Men det stämmer så mycket tycker jag, och jag tänker leva efter det på ett sätt. Man ska kunna balansera allt också, så enkelt är det och man kan ju tycka att jag är konstig men jag bryr mig inte om man tycker det för jag är en sådan, ingen och inget kommer kunna ändra på det jag faktiskt tycker och tänker om sådana saker.
Aja, jag är helt ensam för tillfället och det är så skönt, jag har varit ensam sen typ halv elva elva, och jag har hunnit bada, måla naglarna och ätit lunch, fast lunchen har jag ätit medans jag har sutit framför tv:n nu ett tag. Så skönt att göra saker utan att någon iakttar eller klagar på en. Vad mer kan man begära?
Sen så kan jag säga att jag var iväg ett tag igår och träffade en kompis, och vi tog en sen kaffe och så. Jag missade visserligen Sverige-matchen igår men vad gör det när man fick en underbar kväll med en kompis som betyder mycket <3! Ibland offrar man något som en fotbolls match för att göra saker som får en att kanske skratta och le på ett helt annat sätt! Ja, jag är fotbollsfantast men ibland får man offra vissa matcher för annat, så enkelt är det! Men jag är glad över att Sverige vann och att dem är klara för play-off!
Aja, hoppas att ni mår bra och har en bra lördag! Plus att ni får en bra forsatt lördag och en bra helg helt enkelt!
Kram Kram
Ems

Hej!

Ett snabbt inlägg och ett litet, men ska snart skypa med lite personer och jag känner att vill skriva något nu. Men vad ska jag skriva egentligen? Eller jo, jag skulle ha hälsat på M idag, men hon var sjuk och I dök inte upp heller så det kändes inte så roligt!?! Men men en annan dag då!
Men hoppas ni mår bra och har det bra!
Kram kram
Ems

God morgon!

Nu har jag faktiskt vaknat till liv efter att somna ganska sent vakna vid två igen och ligga vaken i halvtimme-timme, sen vakna vid halv sex-sex igen är verkligen inte kul helt enkelt. Och jag ser ut som jag känner mig också typ, trött och har varken satt på mig make-up(det lilla jag använder bara för att ge huden liten lyster) eller borstat håret än. Men däremot så har jag badat en stund och haft ansiktsmask på mig så känner mig lite fräschare dock än vad jag gjorde innan, att så lite kan göra så mycket ändå! Jag känner mig lite piggare också efter att ha gjort allt, det är som att man vaknar lite liv när man gör något sådant. Och det blir bättre när man har en lägenhet helt för sig själv och ingen är hemma. Tack och lov för då får man vara ifred helt och hållet!
Och ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag men jag var borta ganska mycket igår och hade en del saker för mig. Jag gick redan vid nio och bokade tid för att ta hål i öronen, fick tiden redan igår eftermiddag så nu har jag fem hål och är nöjd, det blir inga fler hål nu! Jag har alltid sagt max sex hål egentligen men jag nöjer mig med mina fem nu. Har ingen bild dock på hur det ser ut för jag får inte till en bild på det helt enkelt.
 
Efter jag hade beställt tiden så var det bara att ta sig till SCÄ, där jag har en tid varje vecka och ska dit nästa vecka igen! Det gick bra, och jag ska fundera till nästa vecka hur jag vill att saker och ting ska se ut på SCÄ och hur jag känner om vissa saker. Men aja, sen hem snabbt för lunch vid typ tolv och sen nästan åka igen för att träffa en kompis och gå runt lite innan håltagningen. Och efter att hålen var gjorda var det fika som gällde och sen handla på vägen hem. Och jag säger dock att jag ska nog inte dricka mer än en kopp kaffe per dag för om jag dricker mer så blir jag helt hypad, och det var jag verkligen igår inne på ICA där jag älskar att handla. Och igår så ficxk jag en liten chock när jag träffade på en som jag kände och som jag aldrig att jag skulle stötta på inne på ICA. Aja, ska nog ta och avrunda lite nu och skriver lite mer när jag kommer hem efter att ha hälsat på mormor och morfar plus MIa på eftermiddagen.
Men vi hörs! Och hur mår ni?
Och hoppas att ni får en bra dag!
Kram Kram
Ems

Trött!

Jag orkar inte skriva så mycket idag känner jag. Men jag känner mig trött och seg både i kropp och själ! Jag ska nog göra hålen imorgon och det blir två till tror jag, hoppas att det går att göra det bara och att dem har tid direkt när jag kommer, strax efter att dem har öppnat.
Aja, vi hörs snart igen, skriver mer när jag orkar och inte är så trött!
Kram kram
Ems

Måndag!

Det är måndag och jag har haft veckans första möte, nästa möte är imorgon! Jag är så sugen på att göra ett till hål i örat och jag funderar på om jag ska göra det imorgon innan mitt möte. Mitt möte är ju klockan elva imorgon så har ju tiden, iallafall en timme från att dem öppnar till jag ska till psykolog K på SCÄ så. Får se hur jag gör! Kanske blir två till beror på vad som sägs och så.
Skriver mer senare ikväll då från datorn!
Hoppas att ni har det bra och mår bra!
Kram kram
Ems

Moulin Rouge!

Jag är visserligen inte klar med filmen men jag har börjat titta på Mouöin Rouge och tänkte titta klart på filmen imorgon. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den filmen precis, den är helt okej men jag kan tycka att Les Misérable med Hugh Jackman och Amanda Seyfried plus många andra är bättre som musikalfilm. Fast det kanske bara är jag men jag tycker det av det jag har sett av Moulin Rouge!
Och jag ber om ursäkt för att jag inte skrev mer igår kväll som jag sa att jag skulle göra. Men det kom lite annat ivägen som gjorde det svårt att sätta sig ner och skriva.
Sen imorgon så är det terapitimme med psykolog E på RS och jag känner att jag behöver det imorgon och på tisdag så är det nästa terapitimme med psykolog K på SCÄ så då kan jag känna mig ganska lugn på några dagar kanske ;-)!
Aja, nu tänkte jag kolla på matchen som är igång och som redan är avgjord pga en domare som gillar att visa rött kort när det skulle ha varit gult!
Hur mår ni? Och hur har eran helg och dag varit?
Kram kram
Ems

Helg och fotboll!

Det är lördag och fotboll igång just nu, men att fokusera på fotbollen? Nej du, det går verkligen inte är alldeles för ångestfylld pga olika saker och sedan så fryser jag som en galning, plus att jag är trött och har huvudvärk! Undra sa flundra om jag är på gång för att bli sjuk igen? Och jag vill verkligen inte det, för att det är alldeles för jobbigt att hantera det också just nu. Vill inte bli sjuk igen för det blir liksom ännu än sak att hantera, att bli frisk från det plus allt annat som man försöker bli kvitt ifrån och så vidare.
Sen så har jag varit inne i stan idag och letat efter en tjocktröja, jag har hittat en sedan tidigare på H&M och så men försökte hitta min storlek idag och tror ni att den finns? Icke sa nicke, det finns ju typ aldrig i min storlek när det finns något som jag vill ha eller behöver. Sen är det så svårt för mig med kläder och storlekar för olika anledningar och så, jag hatar att testa kläder och så vidare!
Men nu ska jag titta vidare på fotbollen och skriver lite mer senare!
Hur mår ni och hoppas ni har en bra helg!?!
Kram kram
Ems

Göra och inte göra!

Att inte göra något som har velat göra i år och dar är ju inte det bästa kanske, eller är det? Det kanske beror på vad det är och varför man gör det isåfall kan jag tycka. Och jag tänker lite på vad jag faktiskt gjorde igår, att ta ett till hål i örat vilket jag har velat göra länge, och då menar jag länge. Jag hade funderat på det i ungefär två år och jag har varit väldigt feg plus att jag har lyssnat på andra som tycker att det är onödogt. Fegt på det sättet att jag ville inte riktigt att det skulle bli som då jag gjorde de första hålen då ena örhänget som man får isatt när de gör hålet hade fastnat lite och det gjorde en aningen ont, men nu för tillfället så känner jag inte av att jag gjorde det igår plus att jag går och snurrar på örhänget lite då och då så att den inte ska fastna på något sätt. Visserligen så fastnade själva flärpen eller vad man ska säga första gången men nu är jag inte så rädd ändå med tanke på att jag ändå vet vad som hände förra gången och varför men men så är det. 
Men nu är det ju gjort och jag är så nöjd, men ibland känns det lite overkligt att man har gjort det och verkligen gjort något som man själv ville och inte har fortsatt att lyssna på någon annan. Nu tog bara tag i det och gjorde det för mig och min egna skull, vilket jag typ aldrig gör. Jag har alltid tagit och lyssnat på alla andra först, sen är jag så van vid att få höra att jag ska inte göra på nåfgot annat sätt heller för att jag är just jag på olika sätt. Orkar inte förklara så ingående vad jag exakt menar för det är så komplicerat! 
Aja, men jag måste lära mig att göra saker som jag vill och inte lyssna på alla andra och på vad de vill utan lyssna och ta mig själv på allvar. Det är liksom min liv och ingen annans pch då måste jag lyssna på mig själv mer även om det kommer innebära en kamp för att jag är så van vid annat men så är dewt helt enkelt. Sen så kommer jag självklart hjälpa andra och göra allt jag kan för att det ska bli bra men om det inte känns bra eller rätt så gör jag det inte. Jag måste tänka på alla aspekter och där jag är inräknad. Det är något jag vill och kommer lära mig tror jag men måste bara få lite hjälp på vägen från lite olika håll.
Aja, ska nog ta och avrunda nu men hoppas att ni har haft en bra dag!
Kram Kram
Ems

SCÄ!

Det var dags idag igen att ha möte på SCÄ med psykolog K och det gick bra, och det sades en del bra saker! Som tur är så har fått en psykolog till som förstår jag menar utan jag kanske inte behöver förklara alltför ingående om vissa saker, och det är ioförsig om jag inte riktigt vet hur jag ska förklara men det tur det att jag har psykolog E på RS och psykolog K på SCÄ som ändå förstår mig, det är väldigt få som gör det för jag är som jag är och att jag släpper väldigt sällan in någon på livet av olika anledningar men dessa två plus några enstaka till vet det mesta om mig.
Det finns personer här till och med som inte ens vet hälften om mig och vad som händer omkring mig!
Aja, nu ska jag titta på QI och sen så ska jag väl försöka ta det lugnt om det nu går..
Hur mår ni? Och vi hörs senare!
Kram Kram
Ems

Öronhåltagning!

Jag har varit hos mormor och morfar idag, och när jag var på väg ut dit så hade jag bestämt mig för att ta ett hål till i ena örat. Jag har gått och velat göra det i typ två års tid men inte gjort det, alldeles för feg på något sätt kanske? Men nu är det iallafall gjort och här är resultatet(bilden är inte den bästa men lev med det):
 
Men det är gjort nu och mammas reaktion var lite att hon tyckte att det var lite onödigt att spendera pengar på det men gjort är gjort och jag tycker att det är snyggt så det är inget som man kan ändra på. Och jag tänker inte ta ut den och låta det växa ihop, plus att jag är nöjd och glad så det så.
Sen bjuder jag på två bilder till och en är på mormors och morfars katt, plus en annan bild på mig från igår när man var ute och gick, bilden är snygg av anledning för att man ser bara siluetten för att man står i en trapp som är upplyst.
 promenadbilden från igår och jag gillar den!
 Mormors och morfars katt som är gullig men har lite konstigheter för sig ibland ;)
Hur år mår ni och hur har ni det?
Kram Kram
Ems

Fotbollskväll!

Det är fotboll idag och imorgon, det är nämligen Champions Leauge! Och Idag är följer jag Barcelona och Arsenal, det är dem lagen. Och Arsenal leder, med två nål i halvtid och ena målet gjordes av Özil, som spelare. Men herregud, leder redan assistliga, än så länge om jag hört och sett rätt och idag så fick han sitt första mål för sin nya klubb plus en assist idag också....Människan är ju helt sjuk i sitt spel och på ett bra sätt, så himla bra och förstår sig på spelet och har ögat för det på ett sätt som väldigt få har. Kan man förstå då varför jag gillar Özil? När han har ett spel och sinne som få har. 
Men men aja, ska inte tjata allt för mycket om honom men jag känner att när man gillar fotboll och så vidare så blir det ju att man pratar om det också och sen att man gillar vissa spelare lite extra gör ju också att man pratar om det. Men som sagt så är det fobollskväll idag och kommer bli det imorgon kväll också eftersom när det är Champions Leauge och dem lägger matcherna på två dagar eftersom det är ganska många lag som är med!
Men hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag!
Kram Kram
Ems

Sömnen ännu en gång!

Alltså, var uppe vid sex imorse igen och somnade sent. Hur kul är det? Inte alls kul om man frågar mig som inte känner mig utvilad eller pigg alls. Hela jag är utmattad och seg, känner mig inte riktigt som en människa när jag inte är pigg eller utvilad, eller rättare sagt just nu känner jag mig inte som en människa när jag inte har fått sova ordentligt de senaste dagarna. Det är verkligen inte kul!
Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, det får man se helt enkelt. Kanske ringer till någon som jag vet är hemma kanske och frågar om personen vill träffas kanske!?! Allt för att vara ute och så vidare. Men men, får se vad som händer helt enkelt. Allt är ju relativt helt enkelt och jag vill inte bestämma alltför mycket!
Men nu tänkte jag lägga mig och kolla på någon serie eller så och så kanske jag somnar en stund och får sova.
Men vi hörs snenare!
Kram Kram
Ems
(Bjuder på denna bild och en av få bilder jag faktiskt gillar, brukar hata bilder på mig själv annars!)